Registracija Prijava preko FB

Tema: Obrazovanje

 • Valjevska gimnazija (foto: DjordjeDjokovic)
  Preko zoom platforme

  Doktor Ivan Ostojić gost tribine "Valjevski gimnazijalci"

  U okviru programa obeležavanja jubileja - 150 godina postojanja, Valjevska gimnazija organizuje seriju online tribina pod radnim nazivom "Valjevski gimnazijalci". Gost večerašnje tribine od 19 časova je dr Ivan Ostojić, mikrobiolog i menadžer.

 • Podružnica matematičara Valjevo obeležava

  Međunarodni dan matematike

  Na predlog Međunarodne matematičke unije, 40. Generalna skupština UNESCO-a je odlučila da proglasi 14. mart (Pi-Day) za Međunarodni dan matematike. Tim povodom Podružnica matematičara Valjevo u nedelju 14. marta organizuje...

 • Tamara Jokić u teatru Sarsuela u Madridu (foto: Fanny Bergé)
  Preko zoom platforme od 19 časova

  Tamara Jokić gost tribine "Valjevski gimnazijalci"

  Valjevska gimnazija, u okviru programa obeležavanja 150 godina postojanja, i ove godine organizuje online tribine "Valjevski gimnazijalci". Gost večerašnje tribine je muzička umetnica Tamara Jokić.

 • Pomoćnica ministra u Gradskoj kući (foto: www.valjevo.rs)
  Pomoćnica ministra prosvete u Valjevu o dualnom obrazovanju

  Tehnička škola će dobiti status trening centra

  Pomoćnica ministra prosvete za dualno obrazovanje i vaspitanje prof. dr Gabrijela Grujić razgovarala je u Valjevu o unapređenju plana upisa za dualne obrazovne profile. Ona je najavila da će Tehnička škola dobiti status trening centra, sa pet područja rada koji su usmereni na razvoj saradnje sa privredom.

 • Valjevska gimnazija (foto: DjordjeDjokovic)
  Preko zoom platforme od 19 časova

  Miroslav Trifunović Ćiša gost tribine "Valjevski gimnazijalci"

  Valjevska gimnazija, u okviru programa obeležavanja 150 godina postojanja, i ove godine organizuje online tribine "Valjevski gimnazijalci". Gost večerašnje tribine je pozorišni reditelj Miroslav Trifunović Ćiša.

 • Prvaci OŠ Andra Savčić (foto: Đorđe Đoković)
  Programi iz informatike

  Stipendije za 16 učenika OŠ "Andra Savčić"

  Osnovna škola "Andra Savčić" iz Valjeva je među petnaest škola u Srbiji čiji učenici su dobili stipendiju za pohađanje obrazovnih programa, saopšteno je iz te škole. "Za šesnaest učenika naše škole obezbeđeni su paketi stipendija koji podrazumevaju pohađanje posebno odabranih obrazovnih programa u trajanju od šest meseci koji će predstavljati nove prilike za učenje", kaže Vida Nikić, profesor srpskog jezika i književnosti.

 • Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina preko zoom platforme od 19 časova

  Ivan Nastić gost tribine "Valjevski gimnazijalci"

  Valjevska gimnazija, u okviru programa obeležavanja 150 godina postojanja, i ove godine organizuje online tribine "Valjevski gimnazijalci". Gost večerašnje tribine je istraživač Ivan Nastić.

 • Gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  "Valjevski gimnazijalci"

  Gost online tribine dramski umetnik Nikola Vujović

  Valjevska gimnazija, u okviru programa obeležavanja 150 godina postojanja, svakog četvrtka organizuje online tribine "Valjevski gimnazijalci". Gost šeste tribine je dramski umetnik Nikola Vujović.

 • Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
  U naredna dva dana

  Ugovor sa zaposlenima u valjevskim vrtićima biće produžen

  Ugovor sa zaposlenima na određeno vreme u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica", koji su krajem prošle nedelje ostali bez posla, biće produžen u naredna dva dana, izjavio je za Kolubarske.rs direktor ustanove Zlatomir Marković.

 • Gimnazija (foto: DjordjeDjokovic)
  “Valjevski gimnazijalci”

  Gost online tribine prof. dr Aleksandar Milenković

  Valjevska gimnazija, u okviru programa obeležavanja 150 godina postojanja, svakog četvrtka organizuje online tribine "Valjevski gimnazijalci". Gost pete tribine je prof. dr Aleksandar Milenković.