Registracija Prijava preko FB

Tema: Pozorište

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru obeležavanja Dana grada

  Duodrama "Mihailo – Zmaj od Valjeva"

  U okviru obeležavanja Dana grada Valjeva, večeras od 20 časova biće prikazana duodrama "Mihailo – Zmaj od Valjeva". Ulaz je slobodan, a građani kartu mogu preuzeti na blagajni Centra za kulturu

 • Plakat za Bratstvo licemera (foto: Dušan Arsenić)
  Još jedna premijera Abro festa

  Večeras "Bratstvo licemera"

  Ovogodišnji "Abro fest" biće završen večeras predstavom Gradskog pozorišta "Bratstvo licemera" rađenoj po tekstovima Bulgakova i Molijera. Govori o večnim temama kao što su odnos vlasti i umetnosti, donžuanstvu, o ljubavi i strasti, kupovini poslušnosti, ceni očuvanja sopstvenog integriteta, izazivanju sudbine i vere, o poverenju i izdaji...

 • Plakat za predstavu Terorizam (foto: Milan Trifunjagić)
  13. Abro fest

  Večeras "Terorizam"

  Treća predstava ovogodišnjeg Abro festa koja će pred publikom biti odigrana večeras od 20 časova u Centru za kulturu je "Terorizam". Jednu od glavnih uloga igra Valjevka Ivana Pančić koja je u Novom Sadu završila akademiju u klasi Nikite Milivojevića.

 • Plakat Parče noći na Ivanovoj gajbi (foto: FDU)
  13. Abro fest

  Večeras "Parče noći na Ivanovoj gajbi"

  Druga predstava ovogodišnjeg 13. Abro festa je "Parče noći na Ivanovoj gajbi", po tekstu Đorđa Milosavljevića. U pitanju je diplomska predstava studenata glume beogradskog Fakulteta dramskih umetnosti u klasi Srđana Karanovića.

 • Plakat Abro fest (foto: Dušan Arsenić)
  I ove godine četiri nove predstave

  "Kokoška" otvara 13. Abro fest

  Trinaesti po redu Abro fest, počinje večeras premijerom predstave Gradskog pozorišta Abrašević "Kokoška". Pored dve premijere valjevskog pozorišta, "Kokoška" i "Bratsvo licemera", na repertoaru su i dve gostujuće predstave. Abro fest ove godine traje do 4.oktobra.

 • Neven Dečje scene (foto: Kolubarske.rs)
  Na sceni Centra za kulturu

  Premijera predstave "Neven" Dečje scene GP "Abrašević"

  Premijera predstave "Neven", po motivima čuvenih tekstova Jovana Jovanovića Zmaja, Dečje scene GP "Abrašević" biće odigrana večeras na sceni Centra za kulturu. U predstavi koju je režirao Miroslav Trifunović igra preko 30 mladih glumaca.

 • Poster Naši dani (foto: Naši dani)
  U kafeu Avantura

  "Naši dani" Radoslava Milenkovića

  "Naši dani" naziv je pesme V.P. Disa, ali i istoimene monodrame čiji je autor proslavljeni glumac Radoslav Milenković. Tekst je nastao dramatizacijom i adaptacijom Disovih pesama Naši dani i Himna i najznačajnijih satira Radoja Domanovića. "Naši dani" pred Valjevcima od 20 časova u kafeu Avantura.

 • Izvol’te u bajku sa Crvenkapom (foto: Đorđe Đoković)
  Predstava u biblioteci

  "Izvol'te u bajku sa Crvenkapom"

  "Izvol'te u bajku sa Crvenkapom", naziv je predstave koju su u organizaciji valjevske biblioteke pripremili i izveli najmlađi članovi Biblioteke. U šarenoj bajci o dobro poznatim junacima uživali su đaci Treće, Pete i Šeste škole.

 • Korešpodencija (foto: Zvezdara teatar)
  Na sceni Centra za kulturu

  Korešpodencija "Zvezdara teatra"

  Na sceni Centra za kulturu 11. aprila biće izvedena predstava "Korešpodencija" Zvezdara teatra. Karte za predstavu koju je režirao Gorčin Stojanović su od danas u prodaji, radno vreme blagajne Centra za kulturu je od 9 do 11 i od 17 do 20 časova.

 • Kaskader (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom 27. marta – "Svetskog dana pozorišta"

  "Kaskader" na sceni Centra za kulturu

  Povodom 27. marta – "Svetskog dana pozorišta" večeras će biti izvedena predstava "Kaskader" u produkciji Gradskog pozorišta "Abrašević". Pre predstave, u 20 sati u sali Centra za kulturu, biće pročitan Proglas povodom "Svetskog dana pozorišta".