Tema: Centar za socijalni rad

 • Park kod Limenke (foto: Đorđe Đoković)
  Malverzacije

  Državni stan, a vlasnik direktorkin muž!?

  Državni stan u Karađorđevoj ulici, koji koristi Centar za socijalni rad, površine skoro 90 kvadratnih metara, 2004. godine kupio je Miodrag Jovanović, suprug tadašnje direktorke Centra za socijalni rad Kaje Jovanović.

 • Centar za socijalni rad (foto: Đorđe Đoković)
  Tužilaštvo pokrenulo istragu

  Nezakonita prodaja lokala Centra za socijalni rad?

  Valjevsko tužilaštvo pokrenulo je istragu o nezakonitoj prodaji lokala Centra za socijalni rad, potvrđeno nam je u Tužilaštvu.Lokale, koji su bili u vlasništvu Centra za socijalni rad, je svojevremeno, bez saglasnosti države, prodala doskorašnja direktorka te ustanove Kaja Jovanović.

 • Kaja Jovanović (foto: Đorđe Đoković)
  Promene na čelu Centra za socijalni rad

  Kaja Jovanović uskoro neće biti direktor

  Aktuelna v.d. direktor Centra za socijalni rad Kaja Jovanović neće biti na čelu te ustanove nakon sednice Skupštine grada, koja će biti održana krajem februara. Gradonačelni Stanko Terzić je najavio da će do tada odlučiti „da li ćemo izabrati jednog od šest kandidata koji ispunjava uslove ili ćemo predložiti novog direktora za vršioca dužnosti“.

 • Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
  Uredba o radnoj aktivaciji

  Vulin: Zaraditi socijalnu pomoć

  Uredba Vlade Srbije o radnoj aktivaciji korisnika novčane socijalne pomoći još uvek se ne primenjuje u Valjevu, niti će skoro početi. Prvo - pokrenuto je pitanje ustavnosti uredbe. Drugo - još uvek ne postoji upustvo o tome kako je primenjivati.

 • Centar za socijalni rad (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon deblokade računa Centra

  Novac hraniteljima stiže u ponedeljak

  Isplata novčane naknade za hraniteljske porodice, koje finansijsku pomoć primaju preko valjevskog Centra za socijalni rad, počeće u ponedeljak. Prema saznanjima Kolubarskih.rs Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je svoj deo posla uradilo, sada su na potezu Ministarstvo finanaija i trezor preko koga se obavljaju finansijske transakcije.

 • Kaja Jovanović (foto: Đorđe Đoković)
  Centar za socijalni rad

  Predlog za direktora Kaja Jovanović

  Upravni odbor Centra za socijalni rad, od devet kandidata, koliko je konkurisalo za mesto direktora, opredelio se za Kaju Jovanović, aktuelnog v.d. direktora, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. Takođe saznajemo, da će račun Centra za socijalni rad, koji je u blokadi više od pola godine zbog duga, koji sa kamatom iznosi dva miliona dinara, a nastao u vreme prvog mandata Kaje Jovanović, biti deblokiran najkasnije sutra.