Tema: Investicije

 • SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Gradonačelnik potpisao ugovor

  Investicija u energetsku efikasnost bazena u Petnici

  SRC Petnica dobija solarne panele, toplotne pumpe i termičku izolacija u okviru projekta energetska snacija javnih objekata koji finansira Ministarstvo rudarstva i energetike. Za projekat u Valjevu opredeljeno je 28 miliona dinara.

 • Hil i Gojković položili kamen temeljac (foto: Kolubarske.rs)
  Položen kamen temeljac

  Pomoć Amerike za dogradnju obdaništa "Bambi"

  Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil prisustvovao je u sredu svečanom polaganju kamena temeljca za dogradnju vrtića "Bambi" u naselju "Oslobodioci Valjeva", koju finansira američki Program humanitarne podrške Evropske komande

 • Kristofer R. Hil (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Ambasador Hil u poseti Valjevu

  Američki ambasador Kristofer R. Hil će posetiti Valjevo gde će prisustvovati svečanom polaganju kamena temeljca za novi vrtić. EUCOM je uložio milion američkih dolara u izgradnju ovog vrtića, saopštila je Ambasada SAD.

 • Popučke (foto: Đorđe Đoković)
  Druga faza

  Za Valjevo 11,8 miliona evra u okviru projekta "Čista Srbija"

  U okviru druge faze projekta "Čista Srbija" za Valjevo je opredeljeno 11.831.127 evra i to za izgradnju kanalizacione mreže u Popučkama i Leliću i izgradnju dva postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Nije poznato kada će radovi početi.

 • Parking (foto: Kolubarske.rs)
  Od četvrtka, 11. maja

  Rekonstrukcija parkinga iza zgrade suda

  Od četvrtka, 11. maja 2023. godine, počinju radovi na rekonstrukciji parkinga iza zgrade sudova, saopšteno je iz Gradske uprave. Vrednost radova je blizu 5,8 miliona dinara sa PDV-om.

 • Hansgrohe Valjevo (foto: Slobodan Ćirić)
  Nemačka kompanija ulaže 85 miliona evra

  Probna proizvodnja u "Hansgrohe" bi trebalo da startuje u junu

  "Hansgrohe", jedan od svetskih lidera u proizvodnji sanitarija za kupatila i kuhinje, u fabriku u Valjevu planira da investira 85 miliona evra. Probna proizvodnja bi trebalo da startuje u junu ove godine, do kraja godine biće 120 zaposlenih.

 • Novi parking na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Investicije

  Parking na Divčibarama i ove godine kapitalni projekat

  Za kapitalne projekte u ovoj godini planirano je preko 1,1 milijarda dinara. Više od polovine tog novca biće uloženo u izgradnju ulica u Privrednoj zoni. I ove godine na spisku su parking na Divčibarama i crpna stanica Žabari.

 • Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
  Otvara vrata početkom 2023.

  Završen Gerontološki centar, nedostaju priključci na infrastrukturu

  Građevinski radovi na Gerontološkom centru u Valjevu ili Domu za stare su završeni, međutim objekat još uvek nije priključen na vodovodnu, kanalizacionu i elektromrežu. U Gradskoj upravi očekuju da će Gerontološki centar početi sa radom početkom 2023. godine.

 • Ulica Miše Reljića (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon šest meseci

  Završena rekonstrukcija Ulice Miše Reljića

  Nakon šest meseci završeni su radovi vredni preko 37,7 miliona dinara na rekonstrukciji Ulice Miše Reljića na potezu od "tržnice" do kružnog toka u dužini od 490 metara.

 • Ulica Miše Reljića (foto: Kolubarske.rs)
  Radovi skuplji za 7,8 miliona, rok završetka produžen za 30 dana

  U sušnoj godini intenzivne padavine samo u Ulici Miše Reljića!?

  Rekonstrukcija ulica Miše Reljića u dužini od 490 metara traje skoro pet meseci. Izvođači radova tražili i dobili još 7,8 miliona dinara zbog "viška i manjka radova i intenzivnih padavina" i produžetak roka za 30 dana.