Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Pokloni za romske mališane (foto: Đorđe Đoković)
  Gradiće stanove

  Fabrici i Mihajlović obećali pomoć romskim porodicama

  Romske porodice u Ulici Obrena Nikolića obišli su šef delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Sem Fabrici i predsednica Koordinacionog tela za inkluziju Roma Zorana Mihajlović. Obećala je izgradnju stanova za romske porodice.

 • Aleksandar Obradović (foto: Đorđe Đoković)
  Nedokazano da je afera Krušik lažna

  Aleksandru Obradoviću godinu dana "sude" državni funkcioneri

  Za dve nedelje biće tačno godinu dana od kada je uhapšen uzbunjivač Aleksandar Obradović. Istraga još uvek traje, sudskog epiloga nema, a premijerka Ana Brnabić i ostali državni funkcioneri uporno ponavljaju da je afera Krušik lažna.

 • Ana Brnabić (foto: DjordjeDjokovic)
  Učinak malo iznad nule

  Brnabić tek sad otkriva: Bivše rukovodstvo moglo je i više i bolje

  Učinak bivše vlasti je iznad nule. Moglo je i više i bolje, smatra premijerka Srbije. Među uspesima su privatizacija Pivare, regulacija rečnih korita, nabavka protivgradne stanice, brana Stubo-Rovni, a jedan od većih neuspeha je to što nije rešeno aerozagađenje, smatra Ana Brnabić.

 • Ana Brnabić i Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Poseta premijerke i ministara

  Brnabić: Valjevo je za nas izuzetno važan grad, jedan od najvažnijih u Srbiji

  Predsednica Vlade Ana Brnabić je danas došla u Valjevo da pruži podršku novom rukovodstvu grada. Ona je sa ministrima dr Zlatibomrom Lončarom i Branislavom Nedimovićem posetila Tehničku školu i obišla radove na rekonstrukciji Doma zdravlja.

 • Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje DS

  Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej "krivice demokrata" što on ne radi svoj posao

  Ako ministra Đorđevića zanima zašto nije završen Gerontološki centar, demokrate preporučuju da to pitanje uputi svom kolegi iz Vlade Srbije Rasimu Ljajiću koji je tada bio ministar u čijoj nadležnosti je bila izgradnja ovog centra.

 • Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar Đorđević u Valjevu

  Demokrate i korona su krivi što nije završen Dom za stare

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas Valjevo. Došao je "prvenstveno da podrži novog gradonačelnika". Staračkog doma su se "dotakli", Demokrate i korona su krivi što nije završen, rekao je Đorđević.

 • Ivica Dačić, Slobodan Gvozdenović i Đorđe Milićević (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Dačić: Srbija neće biti parkirna stanica za migrante

  Ivica Dačić nije konkretno odgovorio na pitanje da li je tačno da će u Valjevu biti otvoren centar za migrante, ali je naglasio da "Srbija neće biti parkirna stanica za migrante”. SNS optužio socijaliste da u borbi za vlast plasira lažne vesti o otvaranju kampa u Valjevu.

 • Zgrada u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar Ivica Dačić uručio danas u Valjevu

  Ključevi stanova za 20 izbegličkih porodica

  Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić danas je svečano uručio ključeve stanova za 20 izbegličkih porodica u zgradi u Novom naselju. "Dugo smo čekali ovaj stan. Ovo je za moju, ali i ostale porodice veliki dan", rekao je Pero Kolajić.

 • Aleksandar Vučić u Krušiku (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Da li je Aeksandar Obradović ipak u pravu

  Zašto je Vučiću trebalo toliko vremena "da iskoči iz kože"?

  Predsednik Vučić je, sudeći prema onome što je rekao, tek juče saznao da je "Krušik" u teškoj situaciji. A na to su još pre sedam meseci ukazivali sindikati, Obradović, izveštaj revizora... Da li je govor bio iskren ili izborni performans?

 • Aleksandar Vučić u Krušiku (foto: DjordjeDjokovic)
  Predsednik Srbije u valjevskoj vojnoj fabrici

  Vučić: Situacija u Krušiku nije dobra, ali radnici neće ostati bez posla

  "Nisam došao da vas lažem, niti je to moguće. Krušik nije u sjajnoj situaciji zbog objektivnih problema, nedovoljne sposobnosti različitih poslovodstava, kao i zbog rušenja ugleda fabrike, ali vi nećete ostati bez plate i posla", poručio je radnicima Aleksandar Vučić.