Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Andreas Kraut i Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
  U Bizerbi jedna plata u ugovoru, a druga u govoru

  Da li je predsednik Vučić mislio na gumeni čekić?

  Prosečna neto plata u Bizerbi biće 1.100 evra, biće zaposleno 400 ljudi, rekao je Aleksandar Vučić. Međutim u Ugovoru piše da će plata biti 20 posto veća od minimalne zarade i da će posao dobiti 305 radnika.

 • Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
  Novinari nisu mogli da postave pitanja

  Vučićeva nova obećanja, a šta je sa starim?

  Uz priznanje da je "Valjevo bilo zapostavljeno i da se malo ulagalo", Vučić obećao da će raditi bolnicu i halu sportova. Da je novinarima bilo dozvoljeno postavljanje pitanja, podsetili bismo predsednika na ranija obećanja uz pitanje zašto nisu ispunjena.

 • Polaganje kamen temeljca za Bizerbu (foto: Kolubarske.rs)
  Položen kamen temeljac

  Vučić: Prosečna plata u Bizerbi biće preko 1.100 evra

  Otvaranjem pogona Bizerbe, za koju je danas položen kamen temeljac, otvara se nova era za Valjevo i ceo Kolubarski okrug. "Za nas je ovo veliki dan. Prosečna neto plata biće preko 1.100 evra", rekao je Aleksandar Vučić i poručio da je država spremna da nemačkoj kompaniji još snažnije pomogne...

 • Izgradnja pogona Bizerba (foto: Đorđe Đoković)
  Poseta predsednika u utorak

  Aleksandar Vučić na polaganju kamena temeljca za fabriku Bizerba

  Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće polaganju kamena temeljca za izgradnju fabrike Bizerba u Valjevu, u utorak, 8. marta 2022. godine, obajvljeno je na sajtu Predsednik Srbije.

 • Tomislav Momirović i Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar Momirović u Valjevu

  Vlada i Grad tek treba da odluče o prioritetima

  Ministar Momirović najavio izgradnju obilaznice oko Valjeva, kanalizacione infrastrukture i postrojenja za preradu otpadnih voda. Kanalizaciona mreža na Divčiarama počeće da se gradi kada Vlada i Grad donesu odluku.

 • Lazar Gojković (foto: Kolubarske.rs)
  Zbog lošeg rada ljudi bez struje

  Da li je gradonačelnik nezadovoljan sobom i SNS kadrovima?

  Gradonačelnik Valjeva nije "osetio potrebu" da se oglasi saopštenjem za javnost, nakon što je ministarka Mihajlović rekla da su SNS kadrovi odgovorni što su valjevska sela bez struje. Naprednjaci žele da se "vraćaju" na to šta je radio DS, ali ne i na učinak SNS.

 • Razgovor sa građanima
  Nakon razgvora sa građanima

  Ministarka Mihajlović poručila: problemi sa strujom i vodom biće rešeni

  Napajanje električnom energijom i vodosnabdevanje su osnovni problemi koje su u razgovoru sa ministarkom rudarstva i energetike dr Zoranom Mihajlović naveli građani Valjeva. Ministarka je poručila da su to problemi koji mogu biti rešeni zajedničkim radom, ali je potrebno vreme.

 • Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljeno na sajtu "Lepa reč"

  Ministarka Zorana Mihajlović razgovara u utorak sa građanima Valjeva

  Nakon Vranja, Užica, Zaječara, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović dolazi u Valjevo na razgovor sa građanima, koji će imati priliku da ukažu na probleme sa kojima se suočavaju.

 • Hotel Jablanica (foto: DjordjeDjokovic)
  Trošenje javnih sredstava

  Zašto država pre četiri godine nije mislila o 458 male dece

  Pre četiri godine Vlada Srbije je odlučila da iz tekuće budžetske rezerve za 1,5 milion evra kupi hotel Jablanica, a još uvek nema ideju šta sa tim objektom. Danas se kreditno zadužuje za 1,5 milion evra da bi gradila novi vrtić.

 • Konferencija za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Najavio ministar Branko Ružić

  Valjevo će dobiti novi vrtić, ako... Biće i univerzitetski centar, možda

  Valjevo će dobiti novi vrtić ako Svetska banka da novac i ako Grad u razumnom roku obezbedi neophodnu dokumentaciju, rekao je ministar Branko Ružić. Treba uraditi i reviziju projekta, poklon Beograda, koji je urađen pre deset godina.