Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Vladan Vukosavljević (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar u poseti Valjevu i Modernoj galeriji

  Vukosavljević: "Podržaćemo otvaranje Muzeja fantastike"

  Ministarstvo kulture i informisanja podržaće projekat da se u zdanju na Desankinom vencu otvori Muzej fantastike, izjavio je u Valjevu ministar Vladan Vukosavljević. U razgovoru sa novinarima istakao je da je zadovoljan načinom na koji se sprovode kulturne aktivnosti u Valjevu.

 • Moderna galerija (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom projekta Gradovi u fokusu

  Ministar Vladan Vukosavljević danas u Valjevu

  Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević posetiće danas Valjevo i Modernu galeriju povodom projekta "Gradovi u fokusu". Grad Valjevo i Moderna galerija prošli su na prošlogodišnjem konkursu sa projektom "Tragom velikana".

 • Nebojša Stefanović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini na ceremoniji obeležavanja godišnjice seče knezova

  Stefanović: "Kosovo je najteže pitanje koje Srbija danas ima pred sobom"

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da je Kosovo najteže pitanje koje Srbija danas ima pred sobom. On je u Brankovini na ceremoniji obeležavanja godišnjice seče knezova poručio da Vlada Srbije i Aleksandar Vučić neće dozvoliti da bilo ko povampiri fašizam na našim ulicama, niti će dozvoliti da bilo ko ugrožava sigurnost i bezbednost bilo kog građanina naše zemlje.

 • Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog neplaniranih obaveza

  Ministarka Kuburović ne dolazi danas u Valjevo

  Ministarka Nela Kuburović odložila je posetu Tehničkoj školi u Valjevu zbog, kako se navodi u obaveštenju za medije, neplaniranih obaveza. "O novom terminu posete ministarke Kuburović mediji će biti blagovremeno obavešteni", saopštilo je Ministarstva pravde

 • Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Realizacija projekta "Zakorači sigurno"

  Ministarka Kuburović danas u poseti Tehničkoj školi

  Ministarka pravde Nela Kuburović i državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Marko Milenković posetiće danas Tehničku školu koja će realizovati projekat "Zakorači sigurno".

 • Nekadašnji hotel Jablanica (foto: Kolubarske.rs)
  Pitanja za ministra Šarčevića nakon posete Valjevu

  Učenički dom zbog učenika ili zbog naplate poreskog duga?

  Hotel "Jablanica" je prešao u ruke države u zamenu za poreski dug kompanije Vujić. Namera je, navodno, da se adaptira u učenički dom. Ministar prosvete Mladen Šarčević osim najave da će objekat biti adaptiran nije želeo da odgovori na još neka pitanja.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Već viđene "novosti"

  Aleksandar Vučić najavio "velike novine za Valjevo"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče u Mionici najavio "velike novine" za Valjevo. Još mnogo ljudi će biti zaposleno, biće izgrađena brza saobraćajnica, koja će Valjevo spojiti sa Korodorom 11. "Novine" o kojima slušamo skoro dve godine.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Predsednik na otvaranju sportske hale

  Vučić: Važan mi je Brisel, ali mi je važna i Mionica

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju sportske hale u Mionici, čija je izgradnja počela pre 25 godina. "Sutra ću biti u Parizu, prekosutra u Briselu, ali mi je pre toga važno da dođem u Mionicu, jer sve ovo što radim, radim zbog vas poštovani građani",poručio je Vučić.

 • Aleksandar Vučić na putu za zaseok Petrići (foto: Kolubarske.rs)
  Asfaltiran put do zaseoka Petrići

  Predsednik Vučić ispunio želju "čiči iz tunela"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas zaselak Petrići u selu Donji Banjani kod Ljiga do koga je došao tek asfaltiranim putem. To je ispunjeno obećanje Vučića koje je dao Slobodanu Petriću da će država asfaltirati put do njegovog zaseoka.

 • Ministar Šarčević u poseti Šestoj školi (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar Mladen Šarčević u Valjevu najavio

  Vrtić u Šestoj školi, TIC u Tehničkoj, Petnica državna

  Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević je najavio juče u Valjevu da će obdanište biti u zgradi stare Šeste škole, TIC će biti pri Tehničkoj školi, bivši hotel "Jablanica" će biti učenički dom, a Petnica će dobiti status republičke ustanove.