Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Ministar i rukovodstvo Grada i Okruga (foto: Kolubarske.rs)
  Adaptacija šest dečjih igrališta

  "Ministarstvo i Grad zajedničkim snagama realizovaće važan projekat vredan 23 miliona dinara"

  Ministar Martinović je, nakon radnog sastanka sa rukovodstvom Valjeva, obišao dvorište vrtića gde će umesto starog biti izgrađeno novo dečje igralište. Ministarstvo i Grad "uspeli su da pronađu 23 miliona dinara za rekonstrukciju šest igrališta".

 • Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
  Iznenada

  Ana Brnabić otkazala dolazak u Valjevo

  Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić otkazala je dolazak u Valjevo i posetu Tehničkoj školi. Ovo su saznali novinari dvadesetak minuta pre događaja koji je juče u popodnevnim satima najavljen iz Vlade Srbije i Regionalne privredne komore.

 • Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  U Tehničkoj školi

  Ana Brnabić danas u Valjevu u okviru promocije trening centara

  Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić i predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež posetiće Tehničku školu u Valjevu.

 • Vučević i Gojković (foto: www.leperecvaljeva.rs)
  Daleko od očiju javnosti

  Ministar odbrane boravio u Valjevu, nepoznati razlozi posete i o čemu je razgovarano

  U Valjevu je juče boravio ministar vojni Miloš Vučević. O toj poseti štura vest na sajtu gradonačelnika, novinari nisu pozvani jer "nije bilo u planu ovog puta". "Ministar je gostovao na lokalnoj televiziji, a pre toga smo razgovarali o projektima", rekao je gradonačelnik za Kolubarske.rs.

 • Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
  Da li smo i po korupciji lideri u Regionu?

  Kada najmanje gradite korupcija je najveća, a kada najviše gradite korupcija je najmanja!?

  Da li korupcije ima, pa ima je. Kada najmanje gradite tada vam je stepen korupcije najveći. Kada najviše gradite, voleli vi to ili ne, tada je stepen korupcije najmanji, rekao je predsednik Vučić odgovarajući na pitanje da li smo lideri u Regionu i po korupciji.

 • Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
  Na pitanje o štrajku u Krušiku

  Vučić optužio radnike da odsustvuju sa posla da bi zaradili nešto u Nemačkoj

  Predsednik Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara o štrajku u Krušiku i zahtevima radnika za povećanje zarada, poručio da na ucene nikada neće pristati. On je javnosti saopštio da 494 radnika Krušika svakog dana nije na poslu.

 • Andreas Kraut i Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
  Danas u podne

  Aleksandar Vučić na otvaranju pogona Bizerbe u Valjevu

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju proizvodnog pogona nemačke kompanije "Bizerba" u Valjevu. U martu prošle godine prisustvovao je polaganju kamena temeljca za izgradnju pogona "Bizerba".

 • Zgrada u Ulici Vlade Danilovića (foto: Kolubarske.rs)
  U okviru projekta "Bolja energija"

  Energetska efikasnost za tri zgrade u Valjevu

  Američki ambasador Kristofer Hil i ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović posetili su Valjevo. Direktan povod njihove posete je završetak radova na tri zgrade u okviru projekta sufinansiranje mera energetske efikasnosti...

 • Rekonstruisana stambena zgrada (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Ministarka Đedović i ambasador SAD Hil u poseti Valjevu

  Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil posetiće u ponedeljak, 10. aprila Valjevo, saopšteno je iz Gradske uprave. Oni će obići rekonstruisane stambene zgrade, u okviru projekta energetske efikasnosti...

 • Tomislav Momirović (foto: www.mgsi.gov.rs)
  Šta bi sa južnom obilaznicom i kanalizacijom?

  Voz obećanja ministra Momirovića

  Zbog čega još uvek nije počela izgradnja južne obilaznice oko Valjeva i kanalizacione infrastrukture, pitali bismo ministra Tomislava Momirovića da smo, kojim slučajem, i mi pozvani u gradilišni kamp China Shandong International...