Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Aleksandar Vučić u Krušiku (foto: Đorđe Đoković)
  Da li je Aeksandar Obradović ipak u pravu

  Zašto je Vučiću trebalo toliko vremena "da iskoči iz kože"?

  Predsednik Vučić je, sudeći prema onome što je rekao, tek juče saznao da je "Krušik" u teškoj situaciji. A na to su još pre sedam meseci ukazivali sindikati, Obradović, izveštaj revizora... Da li je govor bio iskren ili izborni performans?

 • Aleksandar Vučić u Krušiku (foto: Đorđe Đoković)
  Predsednik Srbije u valjevskoj vojnoj fabrici

  Vučić: Situacija u Krušiku nije dobra, ali radnici neće ostati bez posla

  "Nisam došao da vas lažem, niti je to moguće. Krušik nije u sjajnoj situaciji zbog objektivnih problema, nedovoljne sposobnosti različitih poslovodstava, kao i zbog rušenja ugleda fabrike, ali vi nećete ostati bez plate i posla", poručio je radnicima Aleksandar Vučić.

 • Aleksandar Vučić u Krušiku 2016. (foto: Đorđe Đoković)
  Obilazi novu kapislanu

  Predsednik Vučić u ponedeljak u Krušiku

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će u ponedeljak 9. marta nove pogone HK Krušik, najavljeno je na sajtu Predsednika Srbije. Vučić je u Krušiku bio i pred izbore 2016. godine kada je položen kamen temeljac za novu kapislanu.

 • Aleksandar Vučić, Jovan Teodosić i Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Predsednik Vučić sa Divčibara poručio

  Možda se pronađe investitor i za Valjevo

  Predsednik Aleksandar Vučić ima zamerke na rad gradske vlasti, investitor za Valjevo još nije pronađen. Vučić je najavio da će u Valjevo doći za dva meseca, neće imati šta novo da otvori, ali će ozvaničiti početak radova na putu Lajkovac-Iverak.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Vučić na svečanom otvaranju hotela "Crni vrh"

  "Divčibare su fantastično mesto!"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je prisustvovao otvaranju hotela "Crni vrh" na Divčibarama, koji je u vlasništvu braće Teodosić. Kako je objasnio predsednik, došao je i pored brojnih obaveza i problema, jer je "država pomogla ovaj hotel".

 • Rasim Ljajić, Jovan Teodosić i Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Na otvaranju novog hotela Crni vrh na Divčibarama

  Aleksandar Vučić obećao da će Republika ulagati u Divčibare

  Na Divčibarama je danas otvoren hotel "Crni vrh", koji je u vlasništvu braće Teodosić. Na otvaranju su bili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić, kao i brojni gosti iz sveta sporta i javnog života.

 • Slavica Đukić Dejanović uručila inkubator (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru donacija Kabineta za populacionu politiku i demografiju

  Ministarka Đukić Dejanović uručila inkubator za VTO

  Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku dr Slavica Đukić Dejanović uručila je inkubator Centru za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice Valjevo. Za dve godine izdvojio je 16 miliona dinara za unapređenje nataliteta i populacione politike Valjeva.

 • Slavica Đukić Dejanović (foto: Đorđe Đoković)
  U adaptaciju Doma zdravlja i inkubator za VTO uloženo 14 miliona dinara

  Đukić Dejanović: Valjevo gubi stanovništvo, to moramo zaustaviti

  Ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović posetila je juče Valjevo. Razgovarala je sa rukovodstvom Grada, obišla Savetovališta za zaštitu reproduktivnog zdravlja mladih pri Domu zdravlja i Centar za vantelesnu oplodnju, za koje je Kabinet za demografiju i populacionu politiku izdvojio 14 miliona dinara.

 • Branko Ružić (foto: DjordjeDjokovic)
  Vlada Srbije za Valjevo izdvojila "čak" 35 miliona dinara

  Ružić: "Gvozdenović je veliki kreator i stvaralac"

  Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je da "Valjevo zaslužuje onu pažnju koju Vlada Srbije i pruža našem gradu", i naveo da je Valjevo iz državne kase dobilo 35 miliona dinara. Ružić je pohvalio gradonačelnika Valjeva za koga je rekao da je "veliki kreator i stvaralac".

 • Vladan Vukosavljević (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar u poseti Valjevu i Modernoj galeriji

  Vukosavljević: "Podržaćemo otvaranje Muzeja fantastike"

  Ministarstvo kulture i informisanja podržaće projekat da se u zdanju na Desankinom vencu otvori Muzej fantastike, izjavio je u Valjevu ministar Vladan Vukosavljević. U razgovoru sa novinarima istakao je da je zadovoljan načinom na koji se sprovode kulturne aktivnosti u Valjevu.