Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Aleksandar Vučić, Jovan Teodosić i Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Predsednik Vučić sa Divčibara poručio

  Možda se pronađe investitor i za Valjevo

  Predsednik Aleksandar Vučić ima zamerke na rad gradske vlasti, investitor za Valjevo još nije pronađen. Vučić je najavio da će u Valjevo doći za dva meseca, neće imati šta novo da otvori, ali će ozvaničiti početak radova na putu Lajkovac-Iverak.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Vučić na svečanom otvaranju hotela "Crni vrh"

  "Divčibare su fantastično mesto!"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je prisustvovao otvaranju hotela "Crni vrh" na Divčibarama, koji je u vlasništvu braće Teodosić. Kako je objasnio predsednik, došao je i pored brojnih obaveza i problema, jer je "država pomogla ovaj hotel".

 • Rasim Ljajić, Jovan Teodosić i Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Na otvaranju novog hotela Crni vrh na Divčibarama

  Aleksandar Vučić obećao da će Republika ulagati u Divčibare

  Na Divčibarama je danas otvoren hotel "Crni vrh", koji je u vlasništvu braće Teodosić. Na otvaranju su bili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić, kao i brojni gosti iz sveta sporta i javnog života.

 • Slavica Đukić Dejanović uručila inkubator (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru donacija Kabineta za populacionu politiku i demografiju

  Ministarka Đukić Dejanović uručila inkubator za VTO

  Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku dr Slavica Đukić Dejanović uručila je inkubator Centru za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice Valjevo. Za dve godine izdvojio je 16 miliona dinara za unapređenje nataliteta i populacione politike Valjeva.

 • Slavica Đukić Dejanović (foto: Đorđe Đoković)
  U adaptaciju Doma zdravlja i inkubator za VTO uloženo 14 miliona dinara

  Đukić Dejanović: Valjevo gubi stanovništvo, to moramo zaustaviti

  Ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović posetila je juče Valjevo. Razgovarala je sa rukovodstvom Grada, obišla Savetovališta za zaštitu reproduktivnog zdravlja mladih pri Domu zdravlja i Centar za vantelesnu oplodnju, za koje je Kabinet za demografiju i populacionu politiku izdvojio 14 miliona dinara.

 • Branko Ružić (foto: DjordjeDjokovic)
  Vlada Srbije za Valjevo izdvojila "čak" 35 miliona dinara

  Ružić: "Gvozdenović je veliki kreator i stvaralac"

  Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je da "Valjevo zaslužuje onu pažnju koju Vlada Srbije i pruža našem gradu", i naveo da je Valjevo iz državne kase dobilo 35 miliona dinara. Ružić je pohvalio gradonačelnika Valjeva za koga je rekao da je "veliki kreator i stvaralac".

 • Vladan Vukosavljević (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar u poseti Valjevu i Modernoj galeriji

  Vukosavljević: "Podržaćemo otvaranje Muzeja fantastike"

  Ministarstvo kulture i informisanja podržaće projekat da se u zdanju na Desankinom vencu otvori Muzej fantastike, izjavio je u Valjevu ministar Vladan Vukosavljević. U razgovoru sa novinarima istakao je da je zadovoljan načinom na koji se sprovode kulturne aktivnosti u Valjevu.

 • Moderna galerija (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom projekta Gradovi u fokusu

  Ministar Vladan Vukosavljević danas u Valjevu

  Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević posetiće danas Valjevo i Modernu galeriju povodom projekta "Gradovi u fokusu". Grad Valjevo i Moderna galerija prošli su na prošlogodišnjem konkursu sa projektom "Tragom velikana".

 • Nebojša Stefanović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini na ceremoniji obeležavanja godišnjice seče knezova

  Stefanović: "Kosovo je najteže pitanje koje Srbija danas ima pred sobom"

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da je Kosovo najteže pitanje koje Srbija danas ima pred sobom. On je u Brankovini na ceremoniji obeležavanja godišnjice seče knezova poručio da Vlada Srbije i Aleksandar Vučić neće dozvoliti da bilo ko povampiri fašizam na našim ulicama, niti će dozvoliti da bilo ko ugrožava sigurnost i bezbednost bilo kog građanina naše zemlje.

 • Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog neplaniranih obaveza

  Ministarka Kuburović ne dolazi danas u Valjevo

  Ministarka Nela Kuburović odložila je posetu Tehničkoj školi u Valjevu zbog, kako se navodi u obaveštenju za medije, neplaniranih obaveza. "O novom terminu posete ministarke Kuburović mediji će biti blagovremeno obavešteni", saopštilo je Ministarstva pravde