Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Lazar Gojković (foto: Kolubarske.rs)
  Zbog lošeg rada ljudi bez struje

  Da li je gradonačelnik nezadovoljan sobom i SNS kadrovima?

  Gradonačelnik Valjeva nije "osetio potrebu" da se oglasi saopštenjem za javnost, nakon što je ministarka Mihajlović rekla da su SNS kadrovi odgovorni što su valjevska sela bez struje. Naprednjaci žele da se "vraćaju" na to šta je radio DS, ali ne i na učinak SNS.

 • Razgovor sa građanima
  Nakon razgvora sa građanima

  Ministarka Mihajlović poručila: problemi sa strujom i vodom biće rešeni

  Napajanje električnom energijom i vodosnabdevanje su osnovni problemi koje su u razgovoru sa ministarkom rudarstva i energetike dr Zoranom Mihajlović naveli građani Valjeva. Ministarka je poručila da su to problemi koji mogu biti rešeni zajedničkim radom, ali je potrebno vreme.

 • Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljeno na sajtu "Lepa reč"

  Ministarka Zorana Mihajlović razgovara u utorak sa građanima Valjeva

  Nakon Vranja, Užica, Zaječara, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović dolazi u Valjevo na razgovor sa građanima, koji će imati priliku da ukažu na probleme sa kojima se suočavaju.

 • Hotel Jablanica (foto: DjordjeDjokovic)
  Trošenje javnih sredstava

  Zašto država pre četiri godine nije mislila o 458 male dece

  Pre četiri godine Vlada Srbije je odlučila da iz tekuće budžetske rezerve za 1,5 milion evra kupi hotel Jablanica, a još uvek nema ideju šta sa tim objektom. Danas se kreditno zadužuje za 1,5 milion evra da bi gradila novi vrtić.

 • Konferencija za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Najavio ministar Branko Ružić

  Valjevo će dobiti novi vrtić, ako... Biće i univerzitetski centar, možda

  Valjevo će dobiti novi vrtić ako Svetska banka da novac i ako Grad u razumnom roku obezbedi neophodnu dokumentaciju, rekao je ministar Branko Ružić. Treba uraditi i reviziju projekta, poklon Beograda, koji je urađen pre deset godina.

 • Irena Vujović (foto: Đorđe Đoković)
  Ne postoji nikakav zahtev u Ministarstvu zaštite životne sredine

  Irena Vujović: Eksploatacija litijum-borata u okolini Valjeva je samo nagađanje

  Upitana kakva su njena saznanja o dosadašnjim istraživanjima ležišta litijum-borata u okolini Valjeva, ministarka Irena Vujović je rekla da su "sve to samo nagađanja". Dodala je da ne postoji nikakav zahtev u Ministarstvu zaštite životne sredine.

 • Gojković i Vujović u Toplani (foto: DjordjeDjokovic)
  Iz kase Republike i Grada

  Milion evra biće uloženo u smanjenje aerozagađenja

  Iz državne kase i iz budžeta grada u projekte koji će doprineti smanjenju aerozagađenja u Valjevu biće uloženo oko milion evra. Izgradnja vrelovoda "Železnička", prelazak sa mazuta na prirodni gas i ozelenjavanje javnih površina, su tri najznačajnija projekta u ovoj godini.

 • Radovi u Divcima (foto: DjordjeDjokovic)
  Danas u Divcima

  Predsednik Vučić obilazi radove na brzoj saobraćajnici

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obići radove na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac čija je izgradnja počela u junu 2020. godine, a prema najavi trebalo bi da bude završena do kraja 2022. godine

 • Aleksandar Vučić u Krušiku (mart 2020.) (foto: Đorđe Đoković)
  "Nećete imati problema ni sa platama, ni sa poslom", obećao

  Aleksandar Vučić pre godinu dana posetio je Krušik

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je 9. marta prošle godine posetio Krušik i tada radnicima obećao da "neće imati problema ni sa platama, ni sa poslom". Obećao je i da će država uložiti desetine miliona evra, forenzičku reviziju...

 • Pokloni za romske mališane (foto: Đorđe Đoković)
  Gradiće stanove

  Fabrici i Mihajlović obećali pomoć romskim porodicama

  Romske porodice u Ulici Obrena Nikolića obišli su šef delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Sem Fabrici i predsednica Koordinacionog tela za inkluziju Roma Zorana Mihajlović. Obećala je izgradnju stanova za romske porodice.