Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Slavica Đukić Dejanović uručila inkubator (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru donacija Kabineta za populacionu politiku i demografiju

  Ministarka Đukić Dejanović uručila inkubator za VTO

  Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku dr Slavica Đukić Dejanović uručila je inkubator Centru za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice Valjevo. Za dve godine izdvojio je 16 miliona dinara za unapređenje nataliteta i populacione politike Valjeva.

 • Slavica Đukić Dejanović (foto: Đorđe Đoković)
  U adaptaciju Doma zdravlja i inkubator za VTO uloženo 14 miliona dinara

  Đukić Dejanović: Valjevo gubi stanovništvo, to moramo zaustaviti

  Ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović posetila je juče Valjevo. Razgovarala je sa rukovodstvom Grada, obišla Savetovališta za zaštitu reproduktivnog zdravlja mladih pri Domu zdravlja i Centar za vantelesnu oplodnju, za koje je Kabinet za demografiju i populacionu politiku izdvojio 14 miliona dinara.

 • Branko Ružić (foto: DjordjeDjokovic)
  Vlada Srbije za Valjevo izdvojila "čak" 35 miliona dinara

  Ružić: "Gvozdenović je veliki kreator i stvaralac"

  Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je da "Valjevo zaslužuje onu pažnju koju Vlada Srbije i pruža našem gradu", i naveo da je Valjevo iz državne kase dobilo 35 miliona dinara. Ružić je pohvalio gradonačelnika Valjeva za koga je rekao da je "veliki kreator i stvaralac".

 • Vladan Vukosavljević (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar u poseti Valjevu i Modernoj galeriji

  Vukosavljević: "Podržaćemo otvaranje Muzeja fantastike"

  Ministarstvo kulture i informisanja podržaće projekat da se u zdanju na Desankinom vencu otvori Muzej fantastike, izjavio je u Valjevu ministar Vladan Vukosavljević. U razgovoru sa novinarima istakao je da je zadovoljan načinom na koji se sprovode kulturne aktivnosti u Valjevu.

 • Moderna galerija (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom projekta Gradovi u fokusu

  Ministar Vladan Vukosavljević danas u Valjevu

  Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević posetiće danas Valjevo i Modernu galeriju povodom projekta "Gradovi u fokusu". Grad Valjevo i Moderna galerija prošli su na prošlogodišnjem konkursu sa projektom "Tragom velikana".

 • Nebojša Stefanović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini na ceremoniji obeležavanja godišnjice seče knezova

  Stefanović: "Kosovo je najteže pitanje koje Srbija danas ima pred sobom"

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da je Kosovo najteže pitanje koje Srbija danas ima pred sobom. On je u Brankovini na ceremoniji obeležavanja godišnjice seče knezova poručio da Vlada Srbije i Aleksandar Vučić neće dozvoliti da bilo ko povampiri fašizam na našim ulicama, niti će dozvoliti da bilo ko ugrožava sigurnost i bezbednost bilo kog građanina naše zemlje.

 • Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog neplaniranih obaveza

  Ministarka Kuburović ne dolazi danas u Valjevo

  Ministarka Nela Kuburović odložila je posetu Tehničkoj školi u Valjevu zbog, kako se navodi u obaveštenju za medije, neplaniranih obaveza. "O novom terminu posete ministarke Kuburović mediji će biti blagovremeno obavešteni", saopštilo je Ministarstva pravde

 • Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Realizacija projekta "Zakorači sigurno"

  Ministarka Kuburović danas u poseti Tehničkoj školi

  Ministarka pravde Nela Kuburović i državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Marko Milenković posetiće danas Tehničku školu koja će realizovati projekat "Zakorači sigurno".

 • Nekadašnji hotel Jablanica (foto: Kolubarske.rs)
  Pitanja za ministra Šarčevića nakon posete Valjevu

  Učenički dom zbog učenika ili zbog naplate poreskog duga?

  Hotel "Jablanica" je prešao u ruke države u zamenu za poreski dug kompanije Vujić. Namera je, navodno, da se adaptira u učenički dom. Ministar prosvete Mladen Šarčević osim najave da će objekat biti adaptiran nije želeo da odgovori na još neka pitanja.

 • Aleksandar Vučić izjava za medije (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Već viđene "novosti"

  Aleksandar Vučić najavio "velike novine za Valjevo"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče u Mionici najavio "velike novine" za Valjevo. Još mnogo ljudi će biti zaposleno, biće izgrađena brza saobraćajnica, koja će Valjevo spojiti sa Korodorom 11. "Novine" o kojima slušamo skoro dve godine.