Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Irena Vujović (foto: Đorđe Đoković)
  Ne postoji nikakav zahtev u Ministarstvu zaštite životne sredine

  Irena Vujović: Eksploatacija litijum-borata u okolini Valjeva je samo nagađanje

  Upitana kakva su njena saznanja o dosadašnjim istraživanjima ležišta litijum-borata u okolini Valjeva, ministarka Irena Vujović je rekla da su "sve to samo nagađanja". Dodala je da ne postoji nikakav zahtev u Ministarstvu zaštite životne sredine.

 • Gojković i Vujović u Toplani (foto: DjordjeDjokovic)
  Iz kase Republike i Grada

  Milion evra biće uloženo u smanjenje aerozagađenja

  Iz državne kase i iz budžeta grada u projekte koji će doprineti smanjenju aerozagađenja u Valjevu biće uloženo oko milion evra. Izgradnja vrelovoda "Železnička", prelazak sa mazuta na prirodni gas i ozelenjavanje javnih površina, su tri najznačajnija projekta u ovoj godini.

 • Radovi u Divcima (foto: DjordjeDjokovic)
  Danas u Divcima

  Predsednik Vučić obilazi radove na brzoj saobraćajnici

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obići radove na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac čija je izgradnja počela u junu 2020. godine, a prema najavi trebalo bi da bude završena do kraja 2022. godine

 • Aleksandar Vučić u Krušiku (mart 2020.) (foto: Đorđe Đoković)
  "Nećete imati problema ni sa platama, ni sa poslom", obećao

  Aleksandar Vučić pre godinu dana posetio je Krušik

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je 9. marta prošle godine posetio Krušik i tada radnicima obećao da "neće imati problema ni sa platama, ni sa poslom". Obećao je i da će država uložiti desetine miliona evra, forenzičku reviziju...

 • Pokloni za romske mališane (foto: Đorđe Đoković)
  Gradiće stanove

  Fabrici i Mihajlović obećali pomoć romskim porodicama

  Romske porodice u Ulici Obrena Nikolića obišli su šef delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Sem Fabrici i predsednica Koordinacionog tela za inkluziju Roma Zorana Mihajlović. Obećala je izgradnju stanova za romske porodice.

 • Aleksandar Obradović (foto: Đorđe Đoković)
  Nedokazano da je afera Krušik lažna

  Aleksandru Obradoviću godinu dana "sude" državni funkcioneri

  Za dve nedelje biće tačno godinu dana od kada je uhapšen uzbunjivač Aleksandar Obradović. Istraga još uvek traje, sudskog epiloga nema, a premijerka Ana Brnabić i ostali državni funkcioneri uporno ponavljaju da je afera Krušik lažna.

 • Ana Brnabić (foto: DjordjeDjokovic)
  Učinak malo iznad nule

  Brnabić tek sad otkriva: Bivše rukovodstvo moglo je i više i bolje

  Učinak bivše vlasti je iznad nule. Moglo je i više i bolje, smatra premijerka Srbije. Među uspesima su privatizacija Pivare, regulacija rečnih korita, nabavka protivgradne stanice, brana Stubo-Rovni, a jedan od većih neuspeha je to što nije rešeno aerozagađenje, smatra Ana Brnabić.

 • Ana Brnabić i Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Poseta premijerke i ministara

  Brnabić: Valjevo je za nas izuzetno važan grad, jedan od najvažnijih u Srbiji

  Predsednica Vlade Ana Brnabić je danas došla u Valjevo da pruži podršku novom rukovodstvu grada. Ona je sa ministrima dr Zlatibomrom Lončarom i Branislavom Nedimovićem posetila Tehničku školu i obišla radove na rekonstrukciji Doma zdravlja.

 • Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje DS

  Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej "krivice demokrata" što on ne radi svoj posao

  Ako ministra Đorđevića zanima zašto nije završen Gerontološki centar, demokrate preporučuju da to pitanje uputi svom kolegi iz Vlade Srbije Rasimu Ljajiću koji je tada bio ministar u čijoj nadležnosti je bila izgradnja ovog centra.

 • Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar Đorđević u Valjevu

  Demokrate i korona su krivi što nije završen Dom za stare

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas Valjevo. Došao je "prvenstveno da podrži novog gradonačelnika". Staračkog doma su se "dotakli", Demokrate i korona su krivi što nije završen, rekao je Đorđević.