Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
  Valjevo

  Svečano otvoren Gerontološki centar

  Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100 mesta, do sada je pristiglo 60 zahteva za smeštaj.

 • Zoran Gajić i Lazar Gojković (foto: www.valjevo.rs)
  Saopštenje

  Ministar i gradonačelnik o sportskoj infrastrukturi u Valjevu

  Gradonačelnik Valjeva ugostio je ministra sporta Zorana Gajića, državnog sekretara Marka Kešelja i predsednika SSS Davora Štefaneka. Gojković je kao najvažnije projekte izdvojio izgradnju sportskog kompleksa "Senjak" i hale sportova.

 • Ana Brnabić obilazi vrtiće (foto: Kolubarske.rs)
  Kampanja ili poseta vrtićima

  Marketinški nastup Ane Brnabić u Valjevu

  Ana Brnabić je prošle nedelje posetila nove vrtiće u Valjevu. Poseta je trajala jedan čas i 13 minta, od toga 47 minuta konferencija za novinare. Uobičajen marketinški nastup u kome je najmanje pričala o vrtićima, predškolskom obrazovanju, deci, Valjevu.

 • Ana Brnabić (foto: Kolubarske.rs)
  Projekat Jadar menja sve naše perspektive

  Brnabić: Srbija pre i posle litijuma je kao Norveška pre i posle nafte

  Odgovarajući na pitanje novinara u Valjevu da iznese lični stav u pogledu prisustva kompanija Rio Tinto i Eurolitijum, Brnabić je kazala da je oduvek smatrala da je eksploatacija nalazišta litijuma dobra za Srbiju i da će doneti mnogo toga dobrog građanima Srbije.

 • Gosti i mališani u vrtiću (foto: Kolubarske.rs)
  Otvorena u Valjevu

  Predsednica Skupštine Srbije i ministarke posetile dva nova vrtića

  Dva nova vrtića u Valjevu, "Mali princ" i "Palčica" obišli su danas predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić, ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić.

 • Vučić u Pambukovici (foto: skrinšot N1)
  Poseta predsednika selu kod Uba

  Vučić: Za mene je Pambukovica važnija od Rovinja i Berlina

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da to što je posetio selo Pambukovica kod Uba za njega predstavlja izražavanje stava da mu je to selo važnije nego izjave i zahtevi nekih funkcionera zemalja, institucija i partija iz Evropske unije, prenosi Beta.

 • Ana Brnabić u novom pogonu Gorenja (foto: Kolubarske.rs)
  Na otvaranju novog pogona Gorenja u Valjevu

  Brnabić o gasifikciji Valjeva, poskupljenju struje, povećanju akciza...

  Projekat gasifikacije Valjeva je u toku, ali nije poznato da li će gas stići do oktobra. Nema potrebe da cena energije nešto dramatično raste, povećanje akciza je predviđeno rebalansom budžeta, kazala je premijerka Ana Brnabić.

 • Otvaraje pogonu Gorenje Hisense (foto: Kolubarske.rs)
  Svečano otvoren

  U novom proizvodnom pogonu Gorenje Hisense biće zaposleno 1000 radnika

  Korporacija "Hisense", u čijem sastavu posluje "Gorenje", otvorila je još jedan proizvodni pogon u Valjevu. Rečeno je da će se u naredne tri godine u ovoj fabrici zaposliti oko 1.000 radnika. Svečanosti je prisustvovala Ana Brnabić.

 • Ministarka u poseti valjevskoj bolnici (foto: Opšta bolnica Valjevo)
  Ministarka dr Grujičuć posetila bolnicu

  Prva faza rekonstrukcije valjevske bolnice sledeće godine, nadaju se u Ministarstvu zdravlja

  Urbanistički projekat izgradnje, dogradnje i rekonstrukcije Opšte bolnice Valjevo još uvek nije završen. Nije poznato kada će početi radovi, u Ministarstvu zdravlja se nadaju da će prva faza radova početi sledeće godine.

 • Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
  Na otvaranju druge nemačke fabrike

  Predsednik Vučić ponovio: do jeseni gas, do marta brza saobraćajnica, biće i nova bolnica i hala

  "Do jeseni stiže gas do privredne zone, Toplane i Krušika, do marta sledeće godine biće završena brza saobraćajnica, Valjevo će postati železnički čvor. Ostaje nam rekonstrukcija bolnice i nova hala", ponovio je na otvaranju druge nemačke fabrike predsednik Srbije.