Registracija Prijava preko FB

Tema: Projekti

 • Konferencija za novinare u Europromu (foto: Đorđe Đoković)
  Projekat "Naša trgovina za našu decu"

  U Europromu 90 učenika i studenata obaviće praksu

  U okviru projekta "Naša trgovina za našu decu", koji je pokrenula kompanija "Europrom", za sedam meseci praksu će obaviti 90 učenika Ekonomske i Poljoprivredne škole, i studenata VIPOS. Neki od njih dobili su posao."Moguće je da samo svojim zalaganjem, željom i radom mladi zasluže i dobiju posao".

 • Gradska deponija (foto: Đorđe Đoković)
  Mnogo problema, a malo rešenja

  Samo jedan projekat iz Valjeva u Ministarstvo za zaštitu životne sredine

  Ministarstvo zaštite životne sredine izdvojilo je preko 840 miliona dinara za 45 projekata sa kojim je konkurisalo 38 lokalnih samouprava. Valjevu je od tog iznosa pripalo 0,4 posto za samo jedan projekat sa kojim je naš grad konkurisao 2018. godine.

 • Iverak (foto: Đorđe Đoković)
  Direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak najavio

  Radovi do Nepričave počeće na proleće sledeće godine!?

  Radovi na putu Iverak-Nepričava počeće na proleće sledeće godine, najavio je Zoran Drobnjak. On tvrdi da se već radi projekat za tu deonicu, međutim još uvek se ne radi jer još uvek nije okončana ni javna nabavka za izradu projekta.

 • DI FEST 2016. (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Gradonačelnik odlučio

  Pola miliona dinara za "DI FEST - Naše Divčibare" Studija M

  Grad će sa tri miliona dinara finansirati 15 projekata koji podstiču privredno-turističke manifestacije, odlučio je gradonačelnik. Najviše novca 500.000 za "DI FEST", najmanje 10.000 dinara za "Lekovite staze valjevskih planina".

 • Gradonačelnik otvorio Dane sremuša u Donjem Taoru 2017. (foto: www.valjevo.rs)
  Komisija ocenila privredno-turističke projekte

  Opet naši najbolje prošli!

  Projekat "DI FEST 2018. – Naše Divčibare" Plesnog kluba Studio M je najbolje ocenjen od 24 prispelih na konkurs za projekte koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifestacija. S obzirom na to da je četvrti kriterijum zakonitost, nejasno je kako su projekti bodovani od 8,2, koliko je po četvrtom kriterijumu vrednovan "Zlatni opanak", do 23 boda koliko je ocenjen "DI FEST – Naše Divčibare"?

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  I ove godine Studio M najvredniji projekat u kulturi

  Pola miliona dinara za "Igraj, igraj Valjevo"

  Iz gradskog budžeta sa 3.450.000 dinara biće sufinansirano 30 projekata u kulturi iz deset oblasti. I ove godine najviše novca, pola miliona dinara, dato je Studiju za ples i zabavu "Studio M", i to je jedini projekat koji Grad sufinansira iz oblasti umetnička igra

 • Spomenik proti Matiji (foto: Đorđe Đoković)
  Na konkursu Ministarstva kulture "Gradovi u fokusu"

  Valjevu za projekat "Tragovima velikana" sedam miliona dinara

  Valjevu je za projekat "Tragovima velikana", na konkursu Ministarstva kulture i informisanja "Gradovi u fokusu", dodeljeno sedam miliona dinara. Naš grad je među 22 lokalne samouprave čije projekte će Ministarstvo finansirati sa 150 miliona dinara.

 • Slike Luke Tripkovića i Željka Vitorovića (foto: Đorđe Đoković)
  Biblioteka uz podršku Ministarstva realizjuje projekat

  Dela valjevskih slikara krase valjevsku biblioteku

  Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović", uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, realizuje projekat "Opremanje Matične biblioteke umetničkim delima valjevskih likovnih umetnika". Kroz ovaj projekat valjevskim umetnicima pružena je prilika da njihova dele budu viđena i da krase Biblioteku.

 • Slobodan Ilić i Nenad Mihailović (foto: Kolubarske.rs)
  Projekat Centra za održivi lokalni i regionalni razvoj

  „Trošenje lokalnih budžeta“ deo programa LOVA

  "Trošenje lokalnih budžeta" naziv je projekta koji će realizovati Centar za održivi lokalni i regionalni razvoj (COR), nepolitička, neprofitna i nevladina organizacija. "Ovaj projekat dovodi u vezi nešto što je sveto trojstvo na lokalnom nivou, a to su strateški planovi, lokalni programski budžeti i završni račun lokalnog budžeta", rekao je profesor dr Slobodan Ilić, kreator projekta.

 • Radionica za mlade u Valjevu (foto: www.budisvoj.org )
  Edukativni program do lakšeg zaposlenja

  Radionica za mlade "Budi izibran" i u Valjevu

  Mladi iz hraniteljskih porodica sa područja Centra za porodični smeštaj i usvojenje Beograd, Radna jedinica Valjevo, prisustvovali su radionici "Budi izabran" u okviru koje su, uz pomoć predavača iz oblasti regrutovanja kadrova Vojvođanske banke, imali priliku da nauče kako da napišu radnu biografiju i da se što bolje pripreme za intervju za posao.