Registracija Prijava preko FB

Tema: Projekti

 • Gradilišna tabla u Nepričavi (foto: Đorđe Đoković )
  U Napričavi više od tri meseca nema radova

  Kineska kompanija najavila: radovi na terenu biće vidljivi posle 8. oktobra

  Više od tri meseca ništa se ne dešava u Nepričavi, gde je u junu predsednik Srbije označio početak radova na izgradnje brze saobraćajnice Nepričava – Iverak. U saopštenju kineske kompanije, koje je dostavljeno N1, piše da je u toku priprema, a da će kontinuirani radovi biti nastavljeni najkasnije do 8.oktobra

 • Trening FK Budućnost - Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Komisja predložila

  Na konkursu manje pare za sport, a više sport za pare

  Godišnji programi 50 sportskih udruženja biće finansirani sa oko 86,7 miliona dinara, predložila Komisija, a rešenje treba da potpiše gradonačelnik. "Strelci", čiji je trener predsednik Komisije, dobili 3,3 miliona dinara, a bokserima prvacima države Komisija dodelila 2,1 milion dinara.

 • Milica Višić (foto: Đorđe Đoković)
  Projekat gimnazijalke Milice Višić "Misli o otadžbini"

  Negujmo našu istoriju, kulturu i tradiciju

  Cilj projekta "Misli o otadžbini" jeste da podstaknemo mlade ljude i celokupnu javnost našeg grada da se više bavimo našom istorijom, kulturom, tradicijom, i da ojačamo osećaj nacionalnog ponosa, rekla je autor projekta Milica Višić maturantkinja Valjevske gimnazije.

 • Vlada Švajcarske za lokalne samouprave izdvojila 260.000 evra

  Osečina unapređuje e-Upravu preko programa Swiss PRO

  Osečina je među trideset i pet lokalnih samouprava koje će, uz podršku Vlade Švajcarske preko programa Swiss PRO, imati mogućnost da unaprede kapacitete za elektronsku upravu i pružanje elektronskih usluga građanima i privredi.

 • Slobodan Ilić i Nenad Mihailović (foto: Kolubarske.rs)
  Drugi projekat COR podržan od strane Vlade SAD

  "Uvedite FUK – sprečite korupciju, netransparentnost i loš nadzor"

  Centar za održivi lokalni i regionalni razvoj Šušeoka (COR) u narednih osam meseci realizovaće u tri okruga Zapadne Srbije projekat "Uvedite FUK – sprečite korupciju, netransparentnost i loš nadzor".

 • Konferencija za novinare u Europromu (foto: Đorđe Đoković)
  Projekat "Naša trgovina za našu decu"

  U Europromu 90 učenika i studenata obaviće praksu

  U okviru projekta "Naša trgovina za našu decu", koji je pokrenula kompanija "Europrom", za sedam meseci praksu će obaviti 90 učenika Ekonomske i Poljoprivredne škole, i studenata VIPOS. Neki od njih dobili su posao."Moguće je da samo svojim zalaganjem, željom i radom mladi zasluže i dobiju posao".

 • Gradska deponija (foto: Đorđe Đoković)
  Mnogo problema, a malo rešenja

  Samo jedan projekat iz Valjeva u Ministarstvo za zaštitu životne sredine

  Ministarstvo zaštite životne sredine izdvojilo je preko 840 miliona dinara za 45 projekata sa kojim je konkurisalo 38 lokalnih samouprava. Valjevu je od tog iznosa pripalo 0,4 posto za samo jedan projekat sa kojim je naš grad konkurisao 2018. godine.

 • Iverak (foto: Đorđe Đoković)
  Direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak najavio

  Radovi do Nepričave počeće na proleće sledeće godine!?

  Radovi na putu Iverak-Nepričava počeće na proleće sledeće godine, najavio je Zoran Drobnjak. On tvrdi da se već radi projekat za tu deonicu, međutim još uvek se ne radi jer još uvek nije okončana ni javna nabavka za izradu projekta.

 • DI FEST 2016. (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Gradonačelnik odlučio

  Pola miliona dinara za "DI FEST - Naše Divčibare" Studija M

  Grad će sa tri miliona dinara finansirati 15 projekata koji podstiču privredno-turističke manifestacije, odlučio je gradonačelnik. Najviše novca 500.000 za "DI FEST", najmanje 10.000 dinara za "Lekovite staze valjevskih planina".

 • Gradonačelnik otvorio Dane sremuša u Donjem Taoru 2017. (foto: www.valjevo.rs)
  Komisija ocenila privredno-turističke projekte

  Opet naši najbolje prošli!

  Projekat "DI FEST 2018. – Naše Divčibare" Plesnog kluba Studio M je najbolje ocenjen od 24 prispelih na konkurs za projekte koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifestacija. S obzirom na to da je četvrti kriterijum zakonitost, nejasno je kako su projekti bodovani od 8,2, koliko je po četvrtom kriterijumu vrednovan "Zlatni opanak", do 23 boda koliko je ocenjen "DI FEST – Naše Divčibare"?