Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Goran Juroš (foto: Gorenje)
  U velikoj nagradnoj igri "Srećan Vam novi frižider"

  Gorenje frižider osvojio Valjevac Goran Juroš

  Glavnu nagradu Side by side Gorenje frižider osvojio je Valjevac Goran Juroš. Među dobitnicima ostalih vrednih nagrada, pet Hisense televizora, deset mobilnih telefona i 100 ketlera našla su se još tri predstavnika našeg grada.

 • Jovanka Božić (foto: Dragana Nedeljković)
  Na Festivalu poezije u Rumuniji

  Zlatna medalja za poeziju Jovanke Božić

  Pesnikinja Jovanka Božić iz Valjeva dobitnica je zlatne medalje na Festivalu poezije "Mihail Eminesku", koji je u junu održan u rumunskom gradu Krajovi. Na ovom festivalu učestvovalo je 48 pesnika.

 • Dušan Arsenić (foto: Đorđe Đoković)
  Na Izložbi pozorišnog plakata u okviru "Sterijinog pozorja"

  Treća nagrada za Dušana Arsenića

  Plakat za prošlogodišnji "Abro fest", autora Dušana Arsenića osvojio je treću nаgrаdu na Izložbi pozorišnog plakata i grafičkog oblikovanja u okviru "Sterijinog pozorja" u Novom Sadu. Plakat valjevskog dizajnera bio je u konkurenciji 115 radova 45 autora.

 • Vojislav Karanović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini na rođendan pesnikinje

  Vojislav Karanović dobitnik nagrade "Desanka Maksimović"

  Pesnik Vojislav Karanović dobitnik je ovogodišnje književne nagrade "Desanka Maksimović". Nagrada je uručena juče u Brankovini na rođendan Desanke Maksimović. "U osnovi te lepote pevanja nalazi se radost življenja. Upravo nas na to sve vreme podseća naša pesnikinja", rekao je na dodeli Vojislav Karanović.

 • Opera Didona i Enej (foto: DjordjeDjokovic)
  Na takmičenju scenskog stvaralaštva mladih u Lincu

  Evropska nagrada za operu "Didona i Enej"

  Opera "Didona i Enej", koju je Gimnazija Širen iz Pfafenhofena realizovala u saradnji sa valjevskom muzičkom školom, nagrađena je na evropskom takmičenju scenskog stvaralaštva mladih u Lincu. Nagrada za najbolju režiju i za najboljeg muškog glumca.

 • Nataša Kristić i gimnazijalci (foto: Đorđe Đoković)
  Nataša Kristić omiljeni profesor

  Osmeh umesto podsmeha

  Nagrada "Omiljeni profesor Srbije", koju je nedavno dobila profesor Valjevske gimnazije Nataša Kristić bila je povod za razgovor sa Natašom i njenim đacima. "Ona nije samo dobar profesor, dobar je čovek, ona nas razume i poštuje, jednoglasni su gimnazijalci.

 • Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
  Na sajmu obrazovanja EDUfair

  Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije Omiljena profesorka Srbije

  Profesoru Valjevske gimnazje Nataši Kristić ove godine pripala je nagrada Omiljeni profesor Srbije, u čijem je izboru učestvovalo 2.600 učenika srednjih škola iz cele Srbije. Nagrada se dodeljuje na sajmu obrazovanja EDUfair.

 • Gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Društvo za srpski jezik i književnost Srbije

  Nagrade za učenike i profesore Valjevske gimnazije

  Profesorke Valjevske gimnazije Vera Vaš i Milena Milisavljević dobitnice su nagrade Društva za srpski jezik i književnost Srbije. One su jedine dve dobitnice ove nagrade u Kolubarskom okrugu.

 • Aleksandar Rajevac (foto: Đorđe Đoković)
  Priznanje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

  Direktor Valjevske pivare dobitnik Svetosavske nagrade

  Direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac dobitnik je Svetosavske nagrade za 2018. godinu. "Zahvaljujući Aleksandru Rajevcu, Valjevska pivara je postala primer društveno odgovornog preduzeća, koje prepoznaje značaj ulaganja u obrazovanje i daje podsticaj i drugim kompanijama", piše u odluci o dodeli Svetosavske nagrade direktoru Valjevske pivare..

 • Aleksandar Rajevac i Mladen Šarčević (foto: Branko Petrović)
  Ministarstva prosvete dodelilo

  Valjevskoj pivari priznanje za Kros RTS-a

  Valjevska pivara je među dobitnicima priznanja koji su dali poseban doprinos za realizaciju ovogodišnjeg Krosa RTS-a. Valjevski najstariji kolektiv već pet godina podržava Kros RTS-a u okviru društvene odgovornosti kompanije. Direktoru Aleksandru Rajevcu priznanje je uručio ministar prosvete Mleden Šarčević.