Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Dušan Arsenić (foto: Đorđe Đoković)
  Na Izložbi pozorišnog plakata u okviru "Sterijinog pozorja"

  Treća nagrada za Dušana Arsenića

  Plakat za prošlogodišnji "Abro fest", autora Dušana Arsenića osvojio je treću nаgrаdu na Izložbi pozorišnog plakata i grafičkog oblikovanja u okviru "Sterijinog pozorja" u Novom Sadu. Plakat valjevskog dizajnera bio je u konkurenciji 115 radova 45 autora.

 • Vojislav Karanović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini na rođendan pesnikinje

  Vojislav Karanović dobitnik nagrade "Desanka Maksimović"

  Pesnik Vojislav Karanović dobitnik je ovogodišnje književne nagrade "Desanka Maksimović". Nagrada je uručena juče u Brankovini na rođendan Desanke Maksimović. "U osnovi te lepote pevanja nalazi se radost življenja. Upravo nas na to sve vreme podseća naša pesnikinja", rekao je na dodeli Vojislav Karanović.

 • Opera Didona i Enej (foto: DjordjeDjokovic)
  Na takmičenju scenskog stvaralaštva mladih u Lincu

  Evropska nagrada za operu "Didona i Enej"

  Opera "Didona i Enej", koju je Gimnazija Širen iz Pfafenhofena realizovala u saradnji sa valjevskom muzičkom školom, nagrađena je na evropskom takmičenju scenskog stvaralaštva mladih u Lincu. Nagrada za najbolju režiju i za najboljeg muškog glumca.

 • Nataša Kristić i gimnazijalci (foto: Đorđe Đoković)
  Nataša Kristić omiljeni profesor

  Osmeh umesto podsmeha

  Nagrada "Omiljeni profesor Srbije", koju je nedavno dobila profesor Valjevske gimnazije Nataša Kristić bila je povod za razgovor sa Natašom i njenim đacima. "Ona nije samo dobar profesor, dobar je čovek, ona nas razume i poštuje, jednoglasni su gimnazijalci.

 • Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
  Na sajmu obrazovanja EDUfair

  Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije Omiljena profesorka Srbije

  Profesoru Valjevske gimnazje Nataši Kristić ove godine pripala je nagrada Omiljeni profesor Srbije, u čijem je izboru učestvovalo 2.600 učenika srednjih škola iz cele Srbije. Nagrada se dodeljuje na sajmu obrazovanja EDUfair.

 • Gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Društvo za srpski jezik i književnost Srbije

  Nagrade za učenike i profesore Valjevske gimnazije

  Profesorke Valjevske gimnazije Vera Vaš i Milena Milisavljević dobitnice su nagrade Društva za srpski jezik i književnost Srbije. One su jedine dve dobitnice ove nagrade u Kolubarskom okrugu.

 • Aleksandar Rajevac (foto: Đorđe Đoković)
  Priznanje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

  Direktor Valjevske pivare dobitnik Svetosavske nagrade

  Direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac dobitnik je Svetosavske nagrade za 2018. godinu. "Zahvaljujući Aleksandru Rajevcu, Valjevska pivara je postala primer društveno odgovornog preduzeća, koje prepoznaje značaj ulaganja u obrazovanje i daje podsticaj i drugim kompanijama", piše u odluci o dodeli Svetosavske nagrade direktoru Valjevske pivare..

 • Aleksandar Rajevac i Mladen Šarčević (foto: Branko Petrović)
  Ministarstva prosvete dodelilo

  Valjevskoj pivari priznanje za Kros RTS-a

  Valjevska pivara je među dobitnicima priznanja koji su dali poseban doprinos za realizaciju ovogodišnjeg Krosa RTS-a. Valjevski najstariji kolektiv već pet godina podržava Kros RTS-a u okviru društvene odgovornosti kompanije. Direktoru Aleksandru Rajevcu priznanje je uručio ministar prosvete Mleden Šarčević.

 • Zavod za javno zdravlje (foto: Đorđe Đoković)
  Najviše odlikovanje Eparhije valjevske

  Orden Svetog Vladike Nikolaja dodeljen Zavodu za javno zdravlje

  Orden Svetog Vladike Nikolaja zaposlenima u Zavodu za javno zdravlje "za sva dobra koja čine našem narodu i na delu iskazanu ljubav prema Crkvi" uručio je Episkop valjevski Milutin, objavlljeno je na sajtu Eparhije valjevske.

 • Violeta Milošević i Stevan Tontić (foto: Dragan Krunić)
  Za najbolju putopisnu knjigu

  Stevanu Tontiću uručena nagrada "Ljubomir P. Nenadović"

  Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku u 2018. godini uručena je danas u Brankovini ovogodišnjem dobitniku književniku Stevanu Tontiću za delo "Ta mjesta". "Ovo je za mene posebno lep dan u Brankovini, koja se, uz Nenadoviće, diči kao rodno mesto i najveće srpske pesnikinje", rekao je Steva Tontić.