Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Nikola Savić (foto: Iz privatnog albuma)
  Za doprinos obrazovanju zdravstvenog kadra u Srbiji

  Nikola Savić dobitnik priznanja "Zlatni znak"

  Master nastavnik, Nikola Savić, doktorand Javnog zdravlja, dobitnik je priznanja "Zlatni znak" za doprinos obrazovanju zdravstvenog kadra u Republici Srbiji. Ovo prestižno priznanje predstavlja nagradu za pet istaknutih profesionalaca u oblasti Medicinskih nauka i obrazovanja budućeg medicinskog kadra.

 • (foto: DjordjeDjokovic)
  Konačnu reč daće odbornici Skupštine grada

  Predloženi kandidati za godišnju nagradu Valjeva

  Komisija za dodelu godišnje nagrade Valjeva usvojila je predlog o dobitnicima nagrade. Prema nezvaničnim saznanjima Kolubarskih.rs, za 14 oblasti predloženo je 14 kandidata, s tim što za pojedine nije pristigao nijedan predlog, a za neke oblasti su predložena po dva kandidata.

 • Vučić uručio priznanje dr Arsenijević (foto: Predsedništvo Srbije/Dimitrije Gol)
  Nagrade

  Dr Snežana Arsenijević odlikovana Zlatnom medaljom za zasluge

  Povodom Dana državnosti predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je doktorku Snežanu Arsenijević iz Valjeva Zlatnom medaljom za zasluge.

 • Nagrađeni (foto: DjordjeDjokovic)
  Za entuzijazam, dar i talenat

  Nagrade za lingvističku i literarnu sekciju Valjevske gimnazije

  Društvo za srpski jezik i književnost Ministarstva prosvete i ove godine nagradilo je Lingvističku i Literarnu sekciju Valjevske gimnazije, saopšteno je na konferenciji za novinare.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljen

  Poziv za nagradu grada Valjeva za 2020. godinu

  Na gradskom sajtu objavljen je poziv za podnošenje predloga za godišnju nagradu grada Valjeva, koja se dodeljuje svake godine povodom proslave praznika grada Valjeva, 20. marta.

 • Dobitnici Svetosavske nagrade (foto: www.mpn.gov.rs)
  Za postignute rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja

  Nataša Adamović i Jelena Jovanović dobitnice Svetosavske nagrade

  Vaspitačice u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" Nataša Adamović i Jelena Jovanović su dobitnice Svetosavske nagrade za 2020. godinu, koju je uručio ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.

 • Nikola Popović (foto: Đorđe Đoković)
  U valjevskoj biblioteci

  Nikoli Popoviću uručena nagrada “Ljubomor P. Nenadović”

  Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku u 2020. godini uručena je ovogodišnjem dobitniku profesoru italijanskog jezika Nikoli Popoviću za delo "Skice za plovidbu". "Čoveku sa putovanja ostaje ukus dobrih jela, ukus dobrih vina, ali ono što ostaje svakako i što putopis čuva je lice čovekovo i živa dobra reč, stisak ruke, mirisi i ukusi, zvuk ambijenta grada kakav je Napulj koji je opisao Ljuba Nenadović - rekao je Popović.

 • Đaci generacije (foto: DjordjeDjokovic)
  Zbog korone sa zakašnjenjem i u sali Grada

  Nagrađeni đaci generacije

  Đacima generacije osnovnih i srednjih škola sinoć su dodeljene nagrade. "Vi ste ono najbolje što ovaj grad ima u ovom trenutku", rekao je gradonačelnik Valjeva čestitajući nagrađenim đacima. Ove godine zbog epidemije koronavirusa izostao je tradicionalni svečani prijem za "vukovce" i đake generacje u Centru za kulturu.

 • Nagrađeni srednjoškolci (foto: Europrom)
  "Naša trgovina za našu decu"

  Europrom nagradio srednjoškolce

  Već tri godine unazad kompanija Europrom realizuje projekat pod nazivom "Naša trgovina za našu decu". Nagrađen je 21, od ukupno 64 učenika koji su praktičnu nastavu obavljali u maloprodajnim objektima Europrom-a u ovoj školskoj godini.

 • Svečanost u Brankovini (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog pandemije

  Odlažu se "Desankini majski razgovori" i izbor za pesničku nagradu

  Tradicionalni izbor za pesničku nagradu "Desanka Maksimović", koja se dodeljuje od 1994. godine, odložen je zbog pandemije koronavirusa. Takođe, odlažu se i "Desankini majski razgovori", koji se u Brankovini održavaju svakog 16. maja, na dan rođenja naše čuvene poetese.