Tema: Izbori

 • Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
  Izbri 2023.

  Radović: Ne treba odustati, treba verovati da se stvari mogu i moraju promeniti

  "Građani treba da razumeju da je ovo naše ujedinjenje jedan od predznaka da politike u Srbiji mogu da se promene. Da razumeju da je ova borba koja je pred nama duga, ali da je cilj pristojan život građana", rekao je Ljubomir Radović.

 • Milun Todorović (foto: Ozon Press)
  Izbori 2023.

  I gradonačelnik i predsednik u funkcionerskoj kampanji

  Već danima gradonačelnik Čačka Milun Todorović sprovodi funkcionersku kampanju i ne libi se da koristi decu u svrhu političke propagande i kampanje. Zabeleženo je i da je učestvovao u zloupotrebi javnih resursa i promociji humanitarnih aktivnosti u svrhu političke predizborne propagande

 • Tribina Podrži i potpiši ProGlas (foto: Đorđe Đoković)
  Izbori 2023.

  ProGlas u Valjevu - Izađi i glasaj, po sopstvenoj savesti

  U prepunom holu Centra za kulturu u Valjevu, sinoć je održana tribina "Podrži i potpiši ProGlas". Na skupu su govorili Svetlana Ceca Bojković, prof. dr Vladimir Kostić, Dragan Bjelogrlić i Petar Peca Popović. ­­­­­­­­­­­­

 • U holu Centra za kulturu

  Tribina inicijative ProGlas u Valjevu

  Sedma tribina inicijative ProGlas biće održana danas u Valjevu, u 18 časova u holu Centra za kulturu. Tekst proglasa, svrhu i ciljeve inicijative rađanima će predstaviti Svetlana Bojković, Vladimir Kostić, Petar Peca Popović i Dragan Bjelogrlić.

 • Kandidati liste Srbija protiv nasilja u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Izbori 2023.

  Marinika Tepić: Da normalnost pobedi nenormalnost

  "Svaki dinar koji ode preko korupcije u privatni džep nekog bliskog prijatelja Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke je dinar manje za plate, penzije, poljoprivrednike, socijalna davanja", rekla je u Valjevu Marinika Tepić

 • Izbori 2023

  Kandidati za poslanike sa liste Srbija protiv nasilja u Valjevu

  Kandidati za narodne poslanike sa izborne liste "Srbija protiv nasilja" razgovaraće sa građanima i predstaviće program koalicije u nedelju, 26. novembra na Gradskom trgu u Valjevu od 12 časova.

 • Skupština Srbije (foto: Kolubarske.rs)
  Izbori 2023.

  Iz Valjeva pet kandidata za poslanika na listi Narodne stranke

  Na jedanaestoj izbornoj listi, koju je proglasila RIK, pod nazivom Narodna stranka - Siguran izbor - Ozbiljni ljudi, nalazi se šest kandidata za narodne poslanike iz Kolubarskog okruga, od toga petoro iz Valjeva.

 • Vujović i Vučević (foto: Kolubarske.rs)
  Izbori 2023.

  "Privatni skup" ili funkcionerska kampanja

  Novinarima bilo zabranjeno da uđu na "privatni skup" u sali Skupštine gde su bili Miloš Vučević i Irena Vujović, čelnici SNS. Obezbeđenje tražilo da izbrišem fotografije vozila na gradskom parkingu, jer su tu vozila "štićenih ličnosti". Ili ličnosti sa "privatnog skupa"?

 • Izbori (ilustracija Dušan Arsenić)
  Izbori 2023.

  Mladen Simović predsednik GIK umesto Milutina Markovića koji je podneo ostavku

  Mladen Simović je predsednik Gradske izborne komisije umesto Milutina Markovića koji je podneo ostavku. Ostavku su podneli još neki članovi i njihovi zamenici, a koji su takođe imenovani na predlog Odborničke grupe SNS.

 • Skupština Srbije (foto: Kolubarske.rs)
  Izbori 2023.

  Iz Valjeva četiri kandidata za poslanika na listi “Srbija protiv nasilja”

  Proglašena sedma izborna lista za parlamentarne izbore koji će biti održani 17. decembra. Na listi "Srbija protiv nasilja" je pet kandidata iz Kolubarskog okruga, četvoro iz Valjeva i jedan iz Osečine koji je i najbolje rangiran.