Registracija Prijava preko FB

Tema: Izbori

 • SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
  Izbori za članove saveta MZ

  Naprednjaci osvojili sve mandate u 13 mesnih zajednica

  Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka pobedili su na juče održanim izborima za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Valjeva. Naprednjacima su pripali svi mandati; od 83 osvojili su 83 mesta, saopštio je valjevski odbor SNS.

 • Izbori 2020 (foto: DjordjeDjokovic)
  Reuzltati izbora 2020.

  U Valjevu pobedila SNS, prošla i opozicija

  Na lokalnim izborima u Valjevu najviše glasova osvojila je SNS, sledi koalicija SPS-JS. Pored njih u Skupštini grada biće odbornici sa liste "Za kraljevinu Srbiju", "Aleksandar Šapić - Pobeda za Valjevo" i Lokalni front Va - Slobodni ljudi.

 • Izbori (foto: Đorđe Đoković)
  U nedelju u selima, 21. oktobra u gradu

  Izbori za mesne zajednce "pitanje života i smrti"

  Izbori za članove Skupštine mesnih zajednica u 25 sela na teritoriji Valjeva biće održani u nedelju, dok će u 15 gradskih mesnih zajednica izbori biti održani 21. oktobra. Čini se da su za SNS ovi izbori "pitanje života i smrti", sudeći po aktivnostima i ozbiljnoj kampanji čelnika i aktivista valjevskih naprednjaka.

 • Izbori (foto: Đorđe Đoković)
  Konačni rezultati izbora u Mionici

  SNS preko 67, SPS-JS-SRS oko 16, DS 14

  Na vanrednim lokalnim izborima u Mionici najviše glasova osvojila je lsita "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka" – 67,3 posto, saopštila je Opštinska izborna komisija.

 • Park u Mionici (foto: Đorđe Đoković)
  Na lokalnim izborima u Mionici

  DS i SPS: Kakvi su bili uslovi, dobro smo prošli

  Predsednik OO DS Milan Gavrilović Ćićovan nije zadovoljan izbornim rezultatom, kaže da su očekivali više glasova birača, ali imajući u vidu "nezabeleženu presiju koja je vladala Mionicom 40 dana", Demokratska stranka je dobro prošla na vanrednim lokalnim izborima održanim juče u Mionici.

 • Boban Janković (foto: Đorđe Đoković)
  Naprednjaci očekivali 70, zadovoljni i sa 66 posto

  Boban Janković: "Ovo su bili izbori za, a ne protiv"

  Predsednik OO SNS Boban Janković, budući predsednik Mionice, zadovoljan je sa osvojenih 28 odborničkih mandata koliko će naprednjaci imati u Skupštini opštine. Janković naglašava da je SNS osvojila 65,8 posto glasova "sama, bez i jedne prikolica stranke".

 • Slavlje naprednjaka ulicama Mionice (foto: Đorđe Đoković)
  Na lokalnim izborima

  Ubedljiva pobeda naprednjaka u Mionici

  Na vanrednim lokalnim izborima u Mionici pobedila je Srpska napredna stranka (SNS) sa osvojenih 65,8 posto glasova, pokazuju preliminarni rezultati iz Izbornog štaba naprednjaka.

 • Izbori u Mionici (foto: Đorđe Đoković)
  Vanredni izbori

  Mionica danas bira

  U Mionici su jutros u sedam časova otvorena biračka mesta, a pravo glasa u toj opštini moći će da ostvari 11.464 birača na 38 biračkih mesta. Prema podacima Opštinske izborne komisije do devet časova glasalo je 6,5 posto upisanih birača.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Aleksandar Vučić poručio

  "Važna nam je pobeda u Mionici, ne plašimo se tajkuna i njihovih šegrta"

  Na završnom predizbornom skupu u Mionici, pred lokalne izbore 24. decembra, lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je važno da SNS pobedi na izborima u Mionici, jer bez podrške građana ne bi mogao doći do bilo koga u svetu.

 • Dragan Gavrilović: (foto: Đorđe Đoković)
  Izborni marketing

  Gavrilović: Naš cilj je da građanima bude bolje, a razvoj opštine brži

  "Ukoliko budemo u vlasti sa Srpskom naprednom strankom, nećemo biti poslušnici nego partner koji bi svojim radom doprineo da ukupan položaj građana Mionice bude bolji, a razvoj opštine brži", rekao je u intervjuu za Kolubarske.rs, Dragan Gavrilović prvi na listi koalicije SPS-JS-SRS za izbore u Mionici.