Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Plakat
  U valjevskoj muzičkoj školi

  Koncert Gudača sv. Đorđa

  Proslava Dana valjevske muzičke škole završava se koncertom jednog od najpoznatijih srpskih orkestara "Gudača sv. Đorđa" u subotu, 25. maja sa početkom u 20 časova.

 • Plakat Dana muzičke škole
  Ciklusom koncerata

  Valjevska muzička škola obeležava 65 godina

  Valjevska muzička škola ciklusom koncerata obeležava 65 godina svog uspešnog rada. Večeras od 18 časova u sali škole koncert najmlađih, u sredu je veliki koncert horova i orkestara škole, a proslava se završava koncertom "Gudača sv. Đorđa".

 • Plakat za koncert Jane Rašić (foto: Dragan Krunić)
  U Modernoj galeriji

  "Muzika u boji" – koncert Jane Rašić

  Na večerašnjem koncertu u Modernoj galeriji Valjevcima će se predstaviti mlada violinistkinja Jana Rašić, studentkinja violine na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu. Program "Muzika u boji" je ciklus koncerata u Modernoj galeriji ponedeljkom.

 • Uskršnji koncert (foto: Muzička škola)
  U sali muzičke škole

  Tradicionalni Uskršnji koncert

  U koncertnoj sali valjevske muzičke škole večeras će biti održan tradicionalni Uskršnji koncert muziče škole Pored klasičnog repertoara publika će moći da čuje srpsku tradicionalnu muziku u efektnom izvođenju etnomuzikološke sekcije škole.

 • Klavir (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Kultura

  Prolećni koncert učenika Muzičke škole

  Tradicionalni "Prolećni koncert" valjevske muzičke škole večeras u 19 časova u koncertnoj sali škole. Nastupiće najuspešniji učenici klavira, violine, viole, violončela, flaute, klarineta, harmonike i gitare, učenici koji su osvojili preko 80 nagrada.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Poklon gradskog rukovodstva za Dan grada

  Koncert Merime Njegomir

  Gradsko rukovodstvo sugrađanima za Dan Valjeva poklanja koncert Merime Njegomir koji će biti održan večeras u 20 časova u Centru za kulturu. Građani kartu mogu preuzeti na blagajni Centra za kulturu od 17 do 20 časova.

 • Trio harmonika Ars Futura
  Harmonika i filmska muzika

  Trio "Ars Futura" u muzičkoj školi

  U valjevskoj muzičkoj školi večeras u 19.30 koncert će održati trio harmonika "Ars Futura". Na programu je muziku Baha, Musorgskog, Zolotarjeva, Tirsena, Vangelisa, Markovića i drugih autora filmske muzike.

 • Nikola Todorović i Jovana Kojić (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert valjevskih akademaca

  Nikola Todorović i Jovana Kojić večeras u Gimnaziji

  Studenati muzičke akademije u Beogradu i Novom Sadu, nekadašnji učenici muzičke škole "Živorad Grbić", Nikola Todorović (klavir) i Jovana Kojić (solo pevanje) održaće koncert u Valjevskoj gimnaziji večeras u 19 časova.

 • Plakat Kao na filmu
  U Muzičkoj školi

  Koncert filmske i popularne muzike

  Valjevska muzička škola zvanično će se oprostiti od 2018. godine, velikim novogodišnjim koncertom filmske i popularne muzike pod nazivom "Kao na filmu" koji će se održati u koncertnoj sali večeras u 19 časova.

 • Plakat Sastanak na žici
  Sastanak na žici

  Zajednički koncert muzičkih škola Velenja i Valjeva

  Večeras u koncertnoj sali muzičke škole, s početkom u 19.30 časova, "Sastanak na žici", zajednički koncert muzičkih škola Velenja i Valjeva predstavljen kroz zvuk valjevskih solista i velenjskog orkestra gitare, a 8. i 9. decembra na istom mestu organizovan je jubilarni 10. Međunarodni valjevski festival gitare –VART.