Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Klavir (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Kultura

  Prolećni koncert učenika Muzičke škole

  Tradicionalni "Prolećni koncert" valjevske muzičke škole večeras u 19 časova u koncertnoj sali škole. Nastupiće najuspešniji učenici klavira, violine, viole, violončela, flaute, klarineta, harmonike i gitare, učenici koji su osvojili preko 80 nagrada.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Poklon gradskog rukovodstva za Dan grada

  Koncert Merime Njegomir

  Gradsko rukovodstvo sugrađanima za Dan Valjeva poklanja koncert Merime Njegomir koji će biti održan večeras u 20 časova u Centru za kulturu. Građani kartu mogu preuzeti na blagajni Centra za kulturu od 17 do 20 časova.

 • Trio harmonika Ars Futura
  Harmonika i filmska muzika

  Trio "Ars Futura" u muzičkoj školi

  U valjevskoj muzičkoj školi večeras u 19.30 koncert će održati trio harmonika "Ars Futura". Na programu je muziku Baha, Musorgskog, Zolotarjeva, Tirsena, Vangelisa, Markovića i drugih autora filmske muzike.

 • Nikola Todorović i Jovana Kojić (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert valjevskih akademaca

  Nikola Todorović i Jovana Kojić večeras u Gimnaziji

  Studenati muzičke akademije u Beogradu i Novom Sadu, nekadašnji učenici muzičke škole "Živorad Grbić", Nikola Todorović (klavir) i Jovana Kojić (solo pevanje) održaće koncert u Valjevskoj gimnaziji večeras u 19 časova.

 • Plakat Kao na filmu
  U Muzičkoj školi

  Koncert filmske i popularne muzike

  Valjevska muzička škola zvanično će se oprostiti od 2018. godine, velikim novogodišnjim koncertom filmske i popularne muzike pod nazivom "Kao na filmu" koji će se održati u koncertnoj sali večeras u 19 časova.

 • Plakat Sastanak na žici
  Sastanak na žici

  Zajednički koncert muzičkih škola Velenja i Valjeva

  Večeras u koncertnoj sali muzičke škole, s početkom u 19.30 časova, "Sastanak na žici", zajednički koncert muzičkih škola Velenja i Valjeva predstavljen kroz zvuk valjevskih solista i velenjskog orkestra gitare, a 8. i 9. decembra na istom mestu organizovan je jubilarni 10. Međunarodni valjevski festival gitare –VART.

 • Narodni muzej Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert učenika Muzičke škole

  Flauta u Muzeju

  U Narodnom muzeju od 19 časova nastupiće jedanaestoro učenika valjevske muzičke škole. Najtalentovaniji flautisti izvešće muziku baroka, klasicizma, romantizma i modernog doba pisanu za ovaj instrument.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  U organizaciji Rotaract kluba Valjevo

  Humanitarni koncert Dušana Sekulića

  Rotaract kluba Valjevo večeras u 20 časova u Centru za kulturu organizuje humanitarni koncert Dušana Sekulića, virtuoza na harmonici. Koncert "Accordion fantasy" je muzičko-scenski spektakl. Dušan Sekulić, sa bendom u čijem sastavu se nalazi 10 članova, izvodi klasične kompozicije u savremenim aranžmanima.

 • Nada Kolundžija (foto: www.muzika.edu.rs)
  U Muzičkoj školi

  Koncert Nade Kolundžije

  U Muzičkoj školi večeras od 19.30 koncert će održati Nada Kolundžija, jedna od srpskih najznačajnijih pijanistkinja. Koncert je u okviru turneje "Udah-Izdah zvuka" u šest srpskih gradova, među kojima je i Valjevo.

 • Opera Didona i Enej (foto: Đorđe Đoković)
  Stvarana sa radošću i snagom prijateljstva, sa radošću je i zaokružena

  Opera "Didona i Enej" na bis!

  Aplauz koji je usledio nakon premijere opere "Didona i Enej" i poziv na bis, značili su ne samo pohvale za aktere nego i zahvalnost Valjevaca da nakon 15 godina u svom gradu uživaju u operi. "Smišljena i stvarana sa radošću i snagom prijateljstva, prva valjevska premijera opere je sa radošću i zaokružena".