Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u 18 časova

  Koncert malih gudača u Modernoj galeriji

  U Modernoj galeriji večeras u 18 časova koncert malih gudača valjevske muzičke škole "Živorad Grbić". Nastupiće 16 gudača. Kruna dosadašnjeg rada gudačkog odseka je Međunarodno takmičenje gudača "Zlatne stepenice"

 • Klavir (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert u Muzičkoj školi

  ISTOK – ZAPAD, 20 GODINA PRIJATELJSTVA

  U valjevskoj muzičkoj školi večeras od 19.30 časova biće organizovana izložba i koncert povodom obeležavanja 20 godina prijateljstva između Valjeva i Pfafenhofena. Umetnici Valjeva i Pfafenhofena izvešće muziku slovenskih i nemačkih kompozitora i promovisati CD "Istok-Zapad" kreiran u Pfafenohofenu, u martu ove godine.

 • Novogodišnji koncert muzičke škole (foto: Adam Radosavljević)
  Počinje nova sezona "Muzike na dlanu"

  Koncert dobrodošlice

  U Muzičkoj školi večeras od 19 časova tradicionalni Koncert dobrodošlice, kojim se otvara koncertna sezona u ovdašnjoj muzičkoj školi. "Koncert dobrodošlice ustanovljen kao redovan koncertni program škole da bi valjevsku publiku iznova podsećao na umetnički potencijal koji postoji u ovom gradu", rekla je direktor škole.

 • Momčilo Aleksandrić (foto: www.muzika.edu.rs)
  U svečanoj sali Valjevske gimnazije

  Koncert gitariste Momčila Aleksandrića

  U Valjevskoj gimnaziji u 20 časova koncert gitariste Momčila Aleksandrića, koji je osnovno muzičko obrazovanje stekao u valjevskoj muzičkoj školi "Živorad Grbić". Od 2016. godine pohađa doktorske studije za gitaru na Univerzitetu u Minesoti.

 • Tamara Jokić u teatru Sarsuela u Madridu (foto: Fanny Bergé)
  Mlada Valjevka radom i talentom već dosegla visine fado muzike

  Tamara Jokić delila scenu sa Marizom

  Mlada Valjevka Tamara Jokić je, u okviru proslave dvadeset godina muzičke kuće Casa Limon, pevala u teatru Sarsuela u Madridu uz čuvenu prvu damu fada Marizu. "Velika je čast i radost bila biti na sceni ne samo sa Marizom, već i sa celom bivšom i sadašnjom postavom produkcijske kuće Kasa Limon", kaže Tamara.

 • Plakat
  U valjevskoj muzičkoj školi

  Koncert Gudača sv. Đorđa

  Proslava Dana valjevske muzičke škole završava se koncertom jednog od najpoznatijih srpskih orkestara "Gudača sv. Đorđa" u subotu, 25. maja sa početkom u 20 časova.

 • Plakat Dana muzičke škole
  Ciklusom koncerata

  Valjevska muzička škola obeležava 65 godina

  Valjevska muzička škola ciklusom koncerata obeležava 65 godina svog uspešnog rada. Večeras od 18 časova u sali škole koncert najmlađih, u sredu je veliki koncert horova i orkestara škole, a proslava se završava koncertom "Gudača sv. Đorđa".

 • Plakat za koncert Jane Rašić (foto: Dragan Krunić)
  U Modernoj galeriji

  "Muzika u boji" – koncert Jane Rašić

  Na večerašnjem koncertu u Modernoj galeriji Valjevcima će se predstaviti mlada violinistkinja Jana Rašić, studentkinja violine na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu. Program "Muzika u boji" je ciklus koncerata u Modernoj galeriji ponedeljkom.

 • Uskršnji koncert (foto: Muzička škola)
  U sali muzičke škole

  Tradicionalni Uskršnji koncert

  U koncertnoj sali valjevske muzičke škole večeras će biti održan tradicionalni Uskršnji koncert muziče škole Pored klasičnog repertoara publika će moći da čuje srpsku tradicionalnu muziku u efektnom izvođenju etnomuzikološke sekcije škole.

 • Klavir (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Kultura

  Prolećni koncert učenika Muzičke škole

  Tradicionalni "Prolećni koncert" valjevske muzičke škole večeras u 19 časova u koncertnoj sali škole. Nastupiće najuspešniji učenici klavira, violine, viole, violončela, flaute, klarineta, harmonike i gitare, učenici koji su osvojili preko 80 nagrada.