Tema: Koncerti

 • Koncert muzičke škole (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Na platou Muselimovog konaka

  "Stvarnost koja peva" – Koncert učenika Muzičke škole

  Povodom obeležavanja 70 godina muzičke škole u petak, 7. juna od 17 do 21 čas,biće organizovan koncertni maraton pod nazivom "Stvarnost koja peva" na platou ispred Muselimovog konaka.

 • Luka Simović
  U Muzičkoj školi

  Koncert Luke Simovića

  Koncert Luke Simovića (harmonika), biće održan u ponedeljak, 29. januara, u 19 časova u sali Muzičke škole "Živorad Grbić". Na programu će biti dela Baha, Hermoze, Mendelsona, Nagajeva, Zolotarjova, Čajkina, Skarlatija i Vlasova. Gost koncerta je Lazar Simović.

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  U Muzičkoj školi

  Koncert Danijele Milutinović Nenić i Branke van Gaudzvard

  Koncert Danijele Milutinović Nenić, violončelo, i Branke van Gaudzvard, klavir, u ponedeljak, 2. oktobra, u 19 časova u sali Muzička škola "Živorad Grbić". Na programu će biti dela Griga i Vujića.

 • Olžas Nurlanov
  U muzičkoj školi

  Koncert Olžasa Nurlanova

  Koncert Olžasa Nurlanova, harmonika, u ponedeljak, 11. septembra, u 19 časova u svečanoj sali Muzičke škole. Na programu će biti dela Baha, Holminova, Musorgskog, Mendigaljeva, Zolotarjova, Sen Sansa, Šumana, Na Jun Kina i Gridina.

 • Poliptih
  "Gradačke rukoveti"

  Poliptih večeras na Mejinoj česmi

  Grupa Poliptih održaće konceru u četvrtak, 7. septembra od 18 časova na Mejinoj česmi uz reku Gradac. S obzirom na to da je koncert u nedelju prekinut zbog kiše, članovi grupe su odlučili da ponovo prirede muzičko druženje na Mejinoj česmi ovaj put, sudeći po vremenskoj prognozi, uz više sunca, a manje obla

 • Uroš Spasojević sa svojim triom u pivnici Tchardak (foto: Tchardak)
  Uroš Spasojević trio

  U Valjevu džez uspeva i bez zalivanja

  Da se u Valjevu sluša, neguje i svira džez potvrđuje i stvaralaštvo Uroša Spasojevića, koji je, zajedno sa svojim novim triom (Ivan Radivojević, truba; Petar Ružičić, bubanj) poslednje večeri avgusta u pivnici Tchardak premijerno izveo kompozicije sa novog albuma „Ballads“.

 • Uroš Spasojević (foto: Uroš Spasojević)
  Večeras od 20 časova

  Uroš Spasojević Trio u Tchardak pivnici

  Basista i kompozitor Uroš Spasojević će 31. avgusta od 20 časova u Tchardak pivnici sa svojim novim trio premijerno izvesti muziku sa albuma "Ballads" čije objavljivanje je planirano za početak naredne godine.

 • Odluke bez odgovornosti

  Koncert Edite Aradinović kao skok na glavu u prazan bazen

  Koncert pop-folkerke Edite Aradinović u organizaciji UFK "Valisa" koštao je milion dinara. Valis je prodao 406 ulaznica i prihodovao tek 243.000 dinara. Koncert su direktno dogovorili direktor Željko Ostojić i Edita Aradinović.

 • Povodom hrišanskog praznika

  Vaskršnji koncert muzičke škole u Hramu Pokrova presvete Bogorodice

  Tradicionalni Vaskršnji koncert Muzičke škole "Živorad Grbić biće održan u hramu Pokrova Presvete Bogorodice u utorak, 18. aprila s početkom u 19 časova. Osam godina valjevska muzička škola povodom najvećeg

 • Simon Bojičić (foto: Muzička škola)
  U Muzičkoj školi

  Koncert Simona Bojičića

  Koncert Simona Bojičića biće održan u utorak, 31. januara u 19 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živorad Grbić". Na programu će biti dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena i Lista.