Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Andrija Tanasković (foto: Iz privatnog albuma)
  Uspeh talentovanog Valjevca

  Andriju Tanaskovića očekuje koncert na sceni čuvenog "Royal Albert Hall" u Londonu

  Istinski talenat nađe način da zazvuči, obraduje i učini ponosnim i svoju školu i svoj grad. Zahvaljujući velikom uspehu učenika MŠ "Živorad Grbić", mladog pijaniste, Andrije Tanaskovića, koji će nstupiti na sceni čuvenog "Royal Albert Hall" u Londonu.

 • Koncert Sastanak na žici u Velenju (foto: www.muzika.edu.rs)
  Saradnja dve muzičke škole

  Sastanak na žici u Velenju

  Učenici i profesori odseka gitare MŠ "Živorad Grbić" boravili su u Velenju gde su predstavili svoj grad i izveli zajednički koncert sa najtalentovanijim gitaristima velenjske muzičke škole "Fran Korun Koželjski".Tako je nastavljena uspešna saradnja započeta pre četiri godine.

 • Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Kultura

  Koncert Galine Đorđević u Modernoj galeriji

  Koncert mlade valjevske violinistkinje Galine Đorđević večeras u 19 časova u Modernoj galeriji. Sa pijanistkinjom Milicom Prodanović, profesorkom MŠ "Živorad Grbić", izvešće dela Baha, Vjenjavskog, Mendelsona i Grgina. Gost koncerta biće Trio MiSS.

 • Petra Spasojević
  U Muzičkoj školi

  KONCERT PETRE SPASOJEVIĆ

  U Muzičkoj školi večeras koncert Petre Spasojević. Slušaćemo Petrinu interpretaciju kompozicija Baha, Betovena, Šopena, Debisija, Pulanka ali i autorska dela.

 • Doček na Gradskom trgu (arhiva) (foto: DjordjeDjokovic)
  Na Gradskom trgu

  Za Novu godinu u Valjevu Dejan Petrović

  U novogodišnjoj noći na Gradskom tgu u Valjevu nastupiće trubač Dejan Petrović sa svojim Big Bendom. Koncert koji će trajati dva i po sata, koštaće dva miliona dinara, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 • BitlVAnija (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  "Slatko za slano"

  Šesta "BitlVAnija" od večeras u Valjevu

  Šesta "BitlVAnija”, manifestacija posvećena izmišljenom boravku Bitlsa u Valjevu i okolini, počinje večeras i trajaće do 11. decembra. U sali Valjevske gimnazije večeras od 19 časova nastupa Miona Deler Babić, džez pevačica,

 • Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u 18 časova

  Koncert malih gudača u Modernoj galeriji

  U Modernoj galeriji večeras u 18 časova koncert malih gudača valjevske muzičke škole "Živorad Grbić". Nastupiće 16 gudača. Kruna dosadašnjeg rada gudačkog odseka je Međunarodno takmičenje gudača "Zlatne stepenice"

 • Klavir (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert u Muzičkoj školi

  ISTOK – ZAPAD, 20 GODINA PRIJATELJSTVA

  U valjevskoj muzičkoj školi večeras od 19.30 časova biće organizovana izložba i koncert povodom obeležavanja 20 godina prijateljstva između Valjeva i Pfafenhofena. Umetnici Valjeva i Pfafenhofena izvešće muziku slovenskih i nemačkih kompozitora i promovisati CD "Istok-Zapad" kreiran u Pfafenohofenu, u martu ove godine.

 • Novogodišnji koncert muzičke škole (foto: Adam Radosavljević)
  Počinje nova sezona "Muzike na dlanu"

  Koncert dobrodošlice

  U Muzičkoj školi večeras od 19 časova tradicionalni Koncert dobrodošlice, kojim se otvara koncertna sezona u ovdašnjoj muzičkoj školi. "Koncert dobrodošlice ustanovljen kao redovan koncertni program škole da bi valjevsku publiku iznova podsećao na umetnički potencijal koji postoji u ovom gradu", rekla je direktor škole.

 • Momčilo Aleksandrić (foto: www.muzika.edu.rs)
  U svečanoj sali Valjevske gimnazije

  Koncert gitariste Momčila Aleksandrića

  U Valjevskoj gimnaziji u 20 časova koncert gitariste Momčila Aleksandrića, koji je osnovno muzičko obrazovanje stekao u valjevskoj muzičkoj školi "Živorad Grbić". Od 2016. godine pohađa doktorske studije za gitaru na Univerzitetu u Minesoti.