Tema: Koncerti

 • Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon Tešnjarskih Herceg Novi…

  Sjajna Tamara Jokić preko celog sveta do Valjeva

  "U Valjevu uvek imam tremu i određenu odgovornost. Kada uporedim sa svim skorašnjim nastupima kao što su Njujork, Lisabon, Beograd, Smederevo i tako dalje, u Valjevu uvek postoji dodatan osećaj odgovornosti", rekla je Tamara Jokić nakon solo konceta na ovogodišnjim Tešnjarskim večerima.

 • Koncert muzičke škole (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom Dana škole

  Koncert učenika Muzičke škole na platou Muselimovog konaka

  Povodom obeležavanja Dana muzičke škole "Živorad Grbić" danas će biti organizovani koncerti pod nazivom "Sa Muzikom na Ti" na platou Muselimovog konaka.

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  U Muzičkoj školi

  "Širi ljubav", koncert za Andreja

  Koncert za Andreja, "Širi ljubav", održaće se u ponedeljak, 16. maja, u 19 časova u svečanoj sali muzičke škole "Živorad Grbić2 u Valjevu. Inicijatori ovog humanitarnog koncerta su učenicmuzičke škole koji uče sa Andrejem Todorovićem.

 • Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
  U Muzičkoj školi

  Koncert Beogradskog gudačkog kvarteta

  Koncert Beogradskog gudačkog kvarteta biće održan u utorak, 19. aprila, u 19 časova u sali muzičke škole "Živorad Grbić". Na programu koncerta su dela savremenih srpskih autora: Bože Banovića, Branke Popović, Dejana Despića, Marka Aleksića, Milane Stojadinović Milić i Dragoljuba Dragana Ilića.

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  U valjevskoj muzičkoj školi

  Koncert "Lirika" Anete Ilić i Vladimira Gligorića

  Koncert, pod nazivom Lirika, soprana Anete Ilić i pijaniste Vladimira Gligorića, biće održan večeras u sali muzičke škole "Živorad Grbić". Izvešće program koji čine pesme Petra Konjovića, Dušana Radića, Ljubice Marić i Isidore Žebeljan.

 • Večeras u valjevskoj Muzičkoj školi

  Susret flautista i koncert Marije Obradović

  24. Međunarodni susret flautista Tahir Kulenović i koncert flautistkinje Marije Obradović uz klavirsku saradnju prof. Sanje Knežević Gavrilović, večeras u 20 časova u koncertnoj sali Muzičke škole "Živorad Grbić".

 • Nikole Todorovića (foto: Nevena Škembarević)
  U Muzičkoj školi

  Koncert Nikole Todorovića

  U sali Muzičke škole "Živorad Grbić" večeras od 19 časova koncert Nikole Todorovića (klavir). Na programu će biti dela Kuprena, Ramoa, Hajdna, Šopena, Franka, Mesijana i Skrjabina.

 • U Centru za kulturu

  Koncert grupe "Kalem"

  Večeras (sreda, 3.11.) u 20 časova grupa "Kalem" će u Centru za kulturu održati koncert. Specijalni gost koncerta biće naša sugrađanka Tamara Jokić.

 • Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
  U Centru za kulturu

  Koncert Tamare Jokić

  Valjevka, Tamara Jokić, održaće solistički koncert na velikoj sceni Centra za kulturu u črtvrtak, 16. septembra, od 20 časova. Tamara Jokić ima izuzetan glas koji pleni, oduševljava lakoća sa kojom peva, ali ono zbog čega se u njenim koncertima uživa i što ih čini više od tonova koji dopiru do publike i više od slušanja muzike, jeste Tamarina energija i emocija

 • EmotiVAcija (foto: EmotiVAcija)
  Večeras u sali Muzičke škole

  "Emotivacija" priređuje humanitarni koncert za malog Mihajla

  Muzički sastav "EmotiVAcija" večeras u 19 časova u Muzičkoj školi "Živorad Grbić" organizuje humanitarni koncert za pomoć malom Mihajlu Cvetojeviću, koji boluje od teške neuromišićne progresivne bolesti.