Tema: Koncerti

 • Povodom hrišanskog praznika

  Vaskršnji koncert muzičke škole u Hramu Pokrova presvete Bogorodice

  Tradicionalni Vaskršnji koncert Muzičke škole "Živorad Grbić biće održan u hramu Pokrova Presvete Bogorodice u utorak, 18. aprila s početkom u 19 časova. Osam godina valjevska muzička škola povodom najvećeg

 • Simon Bojičić (foto: Muzička škola)
  U Muzičkoj školi

  Koncert Simona Bojičića

  Koncert Simona Bojičića biće održan u utorak, 31. januara u 19 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živorad Grbić". Na programu će biti dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena i Lista.

 • Hram Vaskrsenja Hristovog (foto: Đorđe Đoković)
  Na Badnje veče

  Koncert grupe Poliptih na platou ispred hrama

  Na platou ispred hrama Vaskrsenja Hristovog, 06.01.2023. godine u 18.00 časova koncert novoosnovane grupe Poliptih, koju čine Luka Jezdić (gitara) i Marko Tomić (tenor) i istoričar umetnosti Nataša Kristić.

 • Novogodišnji koncerti (foto: Muzilka škola)
  "Muzikalno, molim"

  Novogodišnji koncerti učenika muzičke škole

  Muzička škola "Živorad Grbić" organizuje novogodišnje koncerte Gudačkog, Duvačkog i Klavirskog odseka. Gudači nastupaju danas od 18 časova u Modernoj galeriji.

 • U Mizičkoj školi

  Koncert "Nebeska Rusija - 4 maljčika"

  Koncert "Nebeska Rusija - 4 maljčika" klavirskog dua Aleksandar Šandorov - Nemanja Nikolić, u muzičkoj školi "Živorad Grbić" u utorak, 13. decembra, u 19 časova.

 • Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
  U Muzičkoj školi

  Koncert "Premijere"

  Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  U Muzičkoj školi

  Koncert "Nemanja Stanković - SOLO"

  U Muzičkoj školi "Živorad Grbić" koncert "Nemanja Stanković - SOLO", koji će se održati u petak, 2. decembra, u 18 časova u svečanoj sali. Na programu su dela Baha, Prokofjeva, Kasada i srpskih kompozitorki Dragane Jovanović i Anje Đorđević.

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  "Bez granica"

  Veče evropske flaute u valjevskoj muzičkoj školi

  Večeras od 19 časova valjevska Muzička škola "Živorad Grbić" je domaćin međunarodnog koncertnog projekta "Bez granica" koji će na sceni ujediniti flautiste Trsta i Valjeva.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  U Centru za kulturu

  Koncert u čast Mikija Jevremovića

  U čast Mikija Jevremovića, u utorak 1. novembra 2022. godine od 20 časova u Centru za kulturu, biće održan koncert na kome će pesme velikog umetnika izvoditi valjevski muzičari. Nastupaće dvadesetak izvođača.

 • Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom jubileja 240 godina od rođenja Nikola Paganinija

  Koncert gudača Muzičke škole u Modernoj galeriji

  Muzička škola "Živorad Grbić" organizuje koncert gudača u utorak, 25. oktobra, u 18.30 časova u Modernoj galeriji, povodom jubileja 240 godina od rođenja Nikola Paganinija.