Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Put od jezera do ski staze (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon 12 godina

  Asfaltiran put do ski staze Crni vrh

  Nakon 12 godina od otvaranja ski staze Crni vrh na Divčibarama, asfaltiran je put koji vodi do ovog skijališta. Iz Gradske uprave najavljuju da će uskoro biti asfaltiran i parking.

 • Mountain Music Fest (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Na MMF preko 4000 posetilaca

  Preko 4000 posetilaca bilo je na ovogodišnjem festivalu Mountain Music Fest (MMF), koji je prošlog vikenda održan na Divčibarama, "Odlična atmosfera uveče, ali i tokom dana, gde se posetioci svih uzrasta druže i zabavljaju, zaista je podstrek da nastavimo da radimo ovaj posao najbolje što umemo i organizujemo festival...

 • MMF (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
  Dva dana dobre muzike i još bolje zabave

  Ovogodišnji MMF pod sloganom "Srce kuca jako"

  Na Divčibarama sutra počinje četvrti po redu Mountain Music Fest (MMF). Ove godine trajaće dva dana, (16. i 17. avgust) a pored zabave, avanturizma, učenja i druženja, posetioce očekuje nekoliko odličnih koncerata na ski stazi Crni vrh.

 • Prvomajski uranak na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Praznik rada

  Prohladan i kišovit Prvi maj na Divčibarama

  Uprkos kiši i hladnom vremenu ovog prvomajskog dana na Divčibarama je par hiljada gostiju, a oni najodvažniji i verni tradiciji, uglavnom mladi, su kampovali i roštiljali na livadama.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Završena ski sezona na Divčibarama

  Na stazi Crni vrh za 70 dana preko 10.000 skijaša

  Na stazi Crni vrh na Divčibarama završena je ski sezona. Ovo je najuspešnija sezona od kada je Divčibare Ski Resort preuzelo u zakup skijalište od grada Valjeva, trajala je 70 dana, a u odnosu na prethodnu sezonu bilo je za 50 posto više skijaša.

 • Pobednici muške kategorije (foto: Divčibare Ski Resort)
  Na ski stazi Crni vrh na Divčibarama

  Održana trka za Udruženje "Rodi se na lepom mestu"

  Na prvom revijalnom slalomu humanitarnog karaktera za "Udruženje Rodi se na lepom mestu", koji je održan danas na Divčibarama, prikupljeno je 121 000 dinara. Učestvovalo je 39 skijaša, koji su tako pomogli akciju prikupljanja novca za obnovu i modernizaciju odeljenja ginekologije.

 • Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
  Danas na ski stazi Crni vrh na Divčibarama

  Spust za valjevsko porodilište

  Revijalna trka humanitarnog karaktera u vožnji paralelnog slaloma održaće se danas na ski stazi Crni vrh na Divčibarama. Sredstva će biti uplaćena Udruženju "Rodi se na lepom mestu" za obnovu i modernizaciju odeljenja ginekologije i porodilišta

 • Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
  Od početka ski sezone

  Na stazi Crni vrh na Divčibarama 6000 skijaša

  Stazu Crni vrh na Divčibarama, od početka ski sezone 29. decembra do danas, posetilo je preko šest hiljada skijaša. Zahvaljujući prirodnom snegu, koga trenutno ima oko pola metra, i sistemu za veštačko osnežavanje, sezona skijanja trajaće do polovine marta

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Vreme je da se i javne službe uozbilje

  Divčibare bez struje bile osam sati

  Divčibare su juče bile skoro osam časova bez struje zbog čega su negodovali gosti kojih ima blizu tri hiljade. Snega ima preko pola metra, rade obe ski staze, saobraćajnice su prohodne, a kontejneri prepuni smeća. Turizam na Divčibarama održava privatna inicijativa...

 • Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
  U petak na ski stazi Crni vrh na Divčibarama

  "Humanitarni spust za valjevsko porodilište"

  Na ski stazi Crni vrh na Divčibarama u petak održaće se revijalna trka humanitarnog karaktera, a novac od startnine biće uplaćena Udruženju "Rodi se na lepom mestu" za obnovu i modernizaciju odeljenja ginekologije i porodilišta Opšte bolnice u Valjevu.