Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
  Skijanje po staroj ceni

  Počela ski sezona na stazi "Crni vrh" na Divčibarama

  Ski sezona na stazi "Crni vrh" na Divčibarama počela je danas. Cenovnik ski karata nije se menjao u odnosu na prošlu godinu, besplatna vožnja za decu uzrasta do pet godina. Radno vreme skijališta je svakog dana od 9 do 16 časova.

 • Divčibare (foto: Andrija)
  Sneg na putu, kuće bez struje

  Na Divčibarama novi sneg i stari problemi

  Na Divčibarama je visina snega oko 30 centimetara, temperatura je mius dva stepena. Putari kažu da su sve saobraćajnice od juče prohodne, a vozači tvrde da je juče bilo problema na deonici Bogdanovića brdo-Divčibare.

 • Ljuljaška na osmatračnici (foto: Divčibare Ski Resort)
  Na Divčibarama, ali ne na stazi Crni vrh

  Novosađanka nije ispala iz žičare, nego je pala sa ljuljaške

  Skoro svi mediji u Srbiji, a i šire, preneli su vest uznemirujućeg naslova – "Novosađanka ispala iz žičare na Divčibarama, teško povređena", uz sliku žičare na ski stazi Crni vrh. Međutim, Novosađanka nije ispala iz žičare, nego je pala sa ljuljaške.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Leto na valjevskoj planini

  Na Divčibarama "nikada više gostiju, a svega ostaloga nikada manje"

  Na Divčibarama boravi oko 10.000 gostiju, što je četiri puta više nego prethodnih godina. Turisti oduševljeni prirodnim lepotama, razočarani ljudskom nebrigom i nemarom. Povremeno bez struje i vode, ulice prašnjave, kontejneri i kante prepuni smeća...

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Korona odložila početak radova

  Počinje izgradnja Etno pijace na Divčibarama

  Divčibare će do kraja avgusta dobiti Etno tržnicu na otvorenom, a nalaziće se na mestu postojeće pijace koja će, dok traju radovi, biti izmeštena na lokaciju prekoputa hotela "Divčibare" u neposrednoj blizini policijske stanice. Vrednost objekata i parternog uređenja tržnice iznosi oko 27,7 miliona dinara.

 • Rasim Ljajić (foto: Đorđe Đoković)
  U Nacionalnom investicionom planu

  Ljajić: Uložićemo milion evra u izgradnju sportskih sadržaja na Divčibarama

  Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je izjavio da je u nacionalnom investicionom planu opredeljeno dodatnih milion evra za izgradnju sportsko-rekreativnih sadržaja na Divčibarama, Najavio je ulaganja u vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

 • Rizla na ulici i trotiaru na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Od početka godine jedno pranje

  Divčibarci tražili čistije ulice, a dobili inspekcije

  Divčibarske ulice i trotoari su prepuni zaostale rizle, prašine i prljavštine. Divčibarci su se požalili Štabu i zatražili da se ulice i trotoari operu. Gradski Štab umesto da naloži Vidraku da pere ulice, poslao inspekcije da obiđu gradilišta.

 • Ski staza Crni vrh (foto: Jovan Grujić)
  Svake godine sve više gostiju i investitora

  Na Divčibarama sve napreduje samo infrastruktura zaostaje

  Broj novih objekata i gostiju na Divčibarama iz godine u godinu raste, a infrastruktura je na nivou od pre 40 i više godina. Divčibarci i investitori navode sedam najvećih problema koje je neophodno rešiti, a za to je neophodna pomoći Grada i države.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  Počinje sezona skijanja

  Prvo ovogodišnje skijanje na Divčibarama počinje danas. Kako je saopšteno iz Divčibare Ski Resorta, koje gazduje ski stazom "Crni vrh", biće otvorena za javnost 31. decembra na dan dočeka Nove godine. Posetioce će obradovati novoizgrađen ugostiteljski objekat DivčiBAR.

 • Hotel Crni vrh na Divčibarama (foto: Đorđe Đoković)
  Hotel Crni vrh na Divčibarama biće otvoren danas

  Predsednik Vučić biće na svečanom otvaranju hotela

  Otvaranju novoizgrađenog hotela Crni vrh na Divčibarama u vlasništvu braće Teodosić prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Izgradnja hotelskog kompleksa trajala je manje od dve godine, dok će sportska dvorana i pet terena biti završeni na proleće sledeće godine.