Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Korona odložila početak radova

  Počinje izgradnja Etno pijace na Divčibarama

  Divčibare će do kraja avgusta dobiti Etno tržnicu na otvorenom, a nalaziće se na mestu postojeće pijace koja će, dok traju radovi, biti izmeštena na lokaciju prekoputa hotela "Divčibare" u neposrednoj blizini policijske stanice. Vrednost objekata i parternog uređenja tržnice iznosi oko 27,7 miliona dinara.

 • Rasim Ljajić (foto: Đorđe Đoković)
  U Nacionalnom investicionom planu

  Ljajić: Uložićemo milion evra u izgradnju sportskih sadržaja na Divčibarama

  Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je izjavio da je u nacionalnom investicionom planu opredeljeno dodatnih milion evra za izgradnju sportsko-rekreativnih sadržaja na Divčibarama, Najavio je ulaganja u vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

 • Rizla na ulici i trotiaru na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Od početka godine jedno pranje

  Divčibarci tražili čistije ulice, a dobili inspekcije

  Divčibarske ulice i trotoari su prepuni zaostale rizle, prašine i prljavštine. Divčibarci su se požalili Štabu i zatražili da se ulice i trotoari operu. Gradski Štab umesto da naloži Vidraku da pere ulice, poslao inspekcije da obiđu gradilišta.

 • Ski staza Crni vrh (foto: Jovan Grujić)
  Svake godine sve više gostiju i investitora

  Na Divčibarama sve napreduje samo infrastruktura zaostaje

  Broj novih objekata i gostiju na Divčibarama iz godine u godinu raste, a infrastruktura je na nivou od pre 40 i više godina. Divčibarci i investitori navode sedam najvećih problema koje je neophodno rešiti, a za to je neophodna pomoći Grada i države.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  Počinje sezona skijanja

  Prvo ovogodišnje skijanje na Divčibarama počinje danas. Kako je saopšteno iz Divčibare Ski Resorta, koje gazduje ski stazom "Crni vrh", biće otvorena za javnost 31. decembra na dan dočeka Nove godine. Posetioce će obradovati novoizgrađen ugostiteljski objekat DivčiBAR.

 • Hotel Crni vrh na Divčibarama (foto: Đorđe Đoković)
  Hotel Crni vrh na Divčibarama biće otvoren danas

  Predsednik Vučić biće na svečanom otvaranju hotela

  Otvaranju novoizgrađenog hotela Crni vrh na Divčibarama u vlasništvu braće Teodosić prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Izgradnja hotelskog kompleksa trajala je manje od dve godine, dok će sportska dvorana i pet terena biti završeni na proleće sledeće godine.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Gradsko veće usvojilo Odluku

  Dodatna ulaganja u uređenje "Ski centar Divčibare"

  Gradsko veće usvojilo je Odluku o uređenju "Ski centar Divčibare". S obzirom na to da objekti na ski stazi Crni vrh ne odgovaraju potrebama ni skijališta, ni gostiju, a posebno sanitarnim, bezbednosnim i građevinskim propisima, biće izgrađena upravna zgrada skijališta sa pratećim uslužno-ugostiteljskim sadržajima.

 • Temelji dečjeg odmarališta na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  Iz temelja će umesto breza izrasti hotel

  Umesto dečjeg odmarališta na Divčibarama, za koje su postavljeni temelji pre dve i po decenije a iz kojih danas "rastu" breze i korov, biće izgrađen hotel. Da su se pitali Valjevo i Zrenjanin, i da se nije pojavio privatni investitor, tu bi ko zna do kada bili samo temelji.

 • Put od jezera do ski staze (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon 12 godina

  Asfaltiran put do ski staze Crni vrh

  Nakon 12 godina od otvaranja ski staze Crni vrh na Divčibarama, asfaltiran je put koji vodi do ovog skijališta. Iz Gradske uprave najavljuju da će uskoro biti asfaltiran i parking.

 • Mountain Music Fest (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Na MMF preko 4000 posetilaca

  Preko 4000 posetilaca bilo je na ovogodišnjem festivalu Mountain Music Fest (MMF), koji je prošlog vikenda održan na Divčibarama, "Odlična atmosfera uveče, ali i tokom dana, gde se posetioci svih uzrasta druže i zabavljaju, zaista je podstrek da nastavimo da radimo ovaj posao najbolje što umemo i organizujemo festival...