Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Ski staza Crni vrh (foto: Jovan Grujić)
  Svake godine sve više gostiju i investitora

  Na Divčibarama sve napreduje samo infrastruktura zaostaje

  Broj novih objekata i gostiju na Divčibarama iz godine u godinu raste, a infrastruktura je na nivou od pre 40 i više godina. Divčibarci i investitori navode sedam najvećih problema koje je neophodno rešiti, a za to je neophodna pomoći Grada i države.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  Počinje sezona skijanja

  Prvo ovogodišnje skijanje na Divčibarama počinje danas. Kako je saopšteno iz Divčibare Ski Resorta, koje gazduje ski stazom "Crni vrh", biće otvorena za javnost 31. decembra na dan dočeka Nove godine. Posetioce će obradovati novoizgrađen ugostiteljski objekat DivčiBAR.

 • Hotel Crni vrh na Divčibarama (foto: Đorđe Đoković)
  Hotel Crni vrh na Divčibarama biće otvoren danas

  Predsednik Vučić biće na svečanom otvaranju hotela

  Otvaranju novoizgrađenog hotela Crni vrh na Divčibarama u vlasništvu braće Teodosić prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Izgradnja hotelskog kompleksa trajala je manje od dve godine, dok će sportska dvorana i pet terena biti završeni na proleće sledeće godine.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Gradsko veće usvojilo Odluku

  Dodatna ulaganja u uređenje "Ski centar Divčibare"

  Gradsko veće usvojilo je Odluku o uređenju "Ski centar Divčibare". S obzirom na to da objekti na ski stazi Crni vrh ne odgovaraju potrebama ni skijališta, ni gostiju, a posebno sanitarnim, bezbednosnim i građevinskim propisima, biće izgrađena upravna zgrada skijališta sa pratećim uslužno-ugostiteljskim sadržajima.

 • Temelji dečjeg odmarališta na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  Iz temelja će umesto breza izrasti hotel

  Umesto dečjeg odmarališta na Divčibarama, za koje su postavljeni temelji pre dve i po decenije a iz kojih danas "rastu" breze i korov, biće izgrađen hotel. Da su se pitali Valjevo i Zrenjanin, i da se nije pojavio privatni investitor, tu bi ko zna do kada bili samo temelji.

 • Put od jezera do ski staze (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon 12 godina

  Asfaltiran put do ski staze Crni vrh

  Nakon 12 godina od otvaranja ski staze Crni vrh na Divčibarama, asfaltiran je put koji vodi do ovog skijališta. Iz Gradske uprave najavljuju da će uskoro biti asfaltiran i parking.

 • Mountain Music Fest (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Na MMF preko 4000 posetilaca

  Preko 4000 posetilaca bilo je na ovogodišnjem festivalu Mountain Music Fest (MMF), koji je prošlog vikenda održan na Divčibarama, "Odlična atmosfera uveče, ali i tokom dana, gde se posetioci svih uzrasta druže i zabavljaju, zaista je podstrek da nastavimo da radimo ovaj posao najbolje što umemo i organizujemo festival...

 • MMF (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
  Dva dana dobre muzike i još bolje zabave

  Ovogodišnji MMF pod sloganom "Srce kuca jako"

  Na Divčibarama sutra počinje četvrti po redu Mountain Music Fest (MMF). Ove godine trajaće dva dana, (16. i 17. avgust) a pored zabave, avanturizma, učenja i druženja, posetioce očekuje nekoliko odličnih koncerata na ski stazi Crni vrh.

 • Prvomajski uranak na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Praznik rada

  Prohladan i kišovit Prvi maj na Divčibarama

  Uprkos kiši i hladnom vremenu ovog prvomajskog dana na Divčibarama je par hiljada gostiju, a oni najodvažniji i verni tradiciji, uglavnom mladi, su kampovali i roštiljali na livadama.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Završena ski sezona na Divčibarama

  Na stazi Crni vrh za 70 dana preko 10.000 skijaša

  Na stazi Crni vrh na Divčibarama završena je ski sezona. Ovo je najuspešnija sezona od kada je Divčibare Ski Resort preuzelo u zakup skijalište od grada Valjeva, trajala je 70 dana, a u odnosu na prethodnu sezonu bilo je za 50 posto više skijaša.