Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Ulica u centru Divčibara (foto: Kolubarske.rs)
  Divčibare daleko od infrastrukturnog "buma"

  Za sada ništa od Vučićevih brojnih obećanja

  Predsednik Aleksandar Vučić je u decembru 2019. obećao da će "država ubrzano preduzimati mnoge infrastrukturne radove na Divčibarama". Gradsko rukovodsto najavilo "veliki bum". Od svega za sada ništa.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na ski stazi crni vrh

  Nastavak ski sezone na Divčibarama

  Ski staza "Crni vrh" na Divčibarama, kojom gazduje Divčibare Ski Resort, radii od danas (nedelja 14. februara). Na stazi ima preko 40 centimetara snega, zahvaljujući veštačkom osnežavaju.

 • Divčibare (foto: www.divcibareskiresort.com)
  Nakon pauze od četiri dana

  Nastavlja se ski sezona na Divčibarama

  Ski staza "Crni vrh" na Divčibarama će, nakon pauze od četiri dana, rponovo raditi od srede 27. januara. Novi sneg na Divčibarama i povoljni uslovi za osnežavanje staze i proizvodnju veštačkog snega omogućili su nastavak ski sezone, saopšteno je iz Divčibare Ski Resorta.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
  Skijanje po staroj ceni

  Počela ski sezona na stazi "Crni vrh" na Divčibarama

  Ski sezona na stazi "Crni vrh" na Divčibarama počela je danas. Cenovnik ski karata nije se menjao u odnosu na prošlu godinu, besplatna vožnja za decu uzrasta do pet godina. Radno vreme skijališta je svakog dana od 9 do 16 časova.

 • Divčibare (foto: Andrija)
  Sneg na putu, kuće bez struje

  Na Divčibarama novi sneg i stari problemi

  Na Divčibarama je visina snega oko 30 centimetara, temperatura je mius dva stepena. Putari kažu da su sve saobraćajnice od juče prohodne, a vozači tvrde da je juče bilo problema na deonici Bogdanovića brdo-Divčibare.

 • Ljuljaška na osmatračnici (foto: Divčibare Ski Resort)
  Na Divčibarama, ali ne na stazi Crni vrh

  Novosađanka nije ispala iz žičare, nego je pala sa ljuljaške

  Skoro svi mediji u Srbiji, a i šire, preneli su vest uznemirujućeg naslova – "Novosađanka ispala iz žičare na Divčibarama, teško povređena", uz sliku žičare na ski stazi Crni vrh. Međutim, Novosađanka nije ispala iz žičare, nego je pala sa ljuljaške.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Leto na valjevskoj planini

  Na Divčibarama "nikada više gostiju, a svega ostaloga nikada manje"

  Na Divčibarama boravi oko 10.000 gostiju, što je četiri puta više nego prethodnih godina. Turisti oduševljeni prirodnim lepotama, razočarani ljudskom nebrigom i nemarom. Povremeno bez struje i vode, ulice prašnjave, kontejneri i kante prepuni smeća...

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Korona odložila početak radova

  Počinje izgradnja Etno pijace na Divčibarama

  Divčibare će do kraja avgusta dobiti Etno tržnicu na otvorenom, a nalaziće se na mestu postojeće pijace koja će, dok traju radovi, biti izmeštena na lokaciju prekoputa hotela "Divčibare" u neposrednoj blizini policijske stanice. Vrednost objekata i parternog uređenja tržnice iznosi oko 27,7 miliona dinara.

 • Rasim Ljajić (foto: Đorđe Đoković)
  U Nacionalnom investicionom planu

  Ljajić: Uložićemo milion evra u izgradnju sportskih sadržaja na Divčibarama

  Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je izjavio da je u nacionalnom investicionom planu opredeljeno dodatnih milion evra za izgradnju sportsko-rekreativnih sadržaja na Divčibarama, Najavio je ulaganja u vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

 • Rizla na ulici i trotiaru na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Od početka godine jedno pranje

  Divčibarci tražili čistije ulice, a dobili inspekcije

  Divčibarske ulice i trotoari su prepuni zaostale rizle, prašine i prljavštine. Divčibarci su se požalili Štabu i zatražili da se ulice i trotoari operu. Gradski Štab umesto da naloži Vidraku da pere ulice, poslao inspekcije da obiđu gradilišta.