Registracija Prijava preko FB

Tema: Sneg

 • Snežna noć u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Sneg pada više od 24 časa

  U Valjevu 15, na Divčibarama oko 70 centimetara snega

  Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu, visina snega u gradu je oko 15 centimetara, a sneg jačeg intenziteta počeo je da pada u petak u 6.45 časova. Na Divčibarama sneg takođe pada više od 24 časa, visina je oko 70 centimetara.

 • Karađorđeva ulica (foto: Kolubarske.rs)
  Zimsko održavanje ulica i puteva

  Čisti se samo 84 od preko 450 gradskih ulica

  Od preko 450 ulica, koliko ih ima na teritoriji grada, u programu zimskog održavanja je samo 84 ulice. "Želje građana se ispunjavaju" i u nekim ulicama, koje nisu u programu, dok se većina snalazi, neki se sami organizuju, a najčešće čekaju da se sneg otopi.

 • Sneg i led (foto: Đorđe Đoković)
  Prethodnih dana

  Zbog leda povećan broj pacijenata

  U Prijemno-urgentnom centru Opšte bolnice Valjevo je za oko 30 posto povećan broj pacijenata koji su zadobili povrede, pretežno, padom na led. Svakog dana pomoć zatraži petnaestak pacijenata, od toga je skoro polovina sa prelomom.

 • Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Sa kraćim prekidima

  Sneg u Valjevu pada skoro 36 časova

  Sneg u Valjevu, sa kraćim prekidima, pada skoro 36 časova. Visina belog pokrivača je 22 centimetra, najviše ga ima u Novom Sadu 34, dok je visina snega na Kopaoniku 32 centimetra. Sneg će padati do srede, a temperature će biti u minusu.

 • Sneg u martu (foto: Đorđe Đoković)
  Martovske vremenske (ne) prilike

  Ulice su prohodne, parking se ne naplaćuje

  Visina snega u Valjevu, padao je više od 20 časova, je 18 centimetara, a trenutna temperatura je minus tri stepena.Sve ulice prvog prioriteta su prohodne, putari ovog prepodneva čiste lokalne puteve, Zbog snega ne plaća se parking, kažu u Vidraku.

 • Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
  Visina belog pokrivača oko 15 centimetara

  Sneg u Valjevu pada 12 časova

  Visina snega u Valjevu, koji pada bez prekida skoro 12 časova, je oko 15 centimetara. Saobraćaj se na centralnim gradskim ulicama odvija bez većih problema. Prema našim informacijama, nisu očišćene ulice koje su u visinskim zonama grada, a koje su u programu zimskog održavanja.

 • Sneg u martu - Kolubarski kej (foto: Đorđe Đoković)
  Prolećne pahulje

  Bilo je 16 snežnih dana u martu

  U Valjevu je davne 1956. godine bilo čak 16 dana sa snežnim pokrivačem u martu. Najkasniji prolećni sneg u Beogradu, pa i u Valjevu, zabeležen je 11. maja 1953. godine i tada je visina snega bila oko deset centimetara.

 • Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
  Sneg, ledena kiša, minus i šetnja

  Zimska martovska noć na valjevskim ulicama i trgovima

  Noćas je u Valjevu izmerena temperatura -3 stepena, visina snega je 15 centimetara, koji je padao od 16 pa do 23 časa kada je počela da pada ledena kiša. Saobraćaj na valjevskim ulicama odvijao se sinoć i noćas bez većih problema. Pravilo je da se u roku od četiri sata od prestanka padavina očiste ulice i da budu "crne".

 • Parking pod snegom (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog snega i leda

  Besplatan parking naredna dva dana

  Zbog snega i leda parkiranje se neće naplaćivati do četvrtka 1. marta, rečeno je Kolubarskim.rs u službi Parking kontrola JKP "Vidrak". Kontrolori će narednih dana, zajedno sa radnicima gradske čistoće, uklanjati sneg sa trotoara i javnih površina.

 • Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  I pored minusa i snega ovo je redovna situacija

  U Valjevu minus sedam, deset centimetara snega

  U Valjevu je danas u 10 časova temperatura bila -7 stepeni, što je najniža temperatura izmerena od početka ove zime. Visina snega je deset centimetara. Iz Gradske toplane najavljuju da će naredna dva dana grejati bez prekida. I pored niskih temperatura i snežnih padavina ovo je redovna situacija, rečeno je Kolubarskim.rs u Operativnom centru za obaveštavanje Valjevo.