Registracija Prijava preko FB

Tema: Sneg

 • Sneg u Valjevu (10.01.2021.) (foto: Đorđe Đoković)
  Prve ozbiljnije padavine ove zime

  U Valjevu 16, na Divčibarama oko 20 centimetara snega

  Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu, visina snega u gradu je oko 16, a na Divčibarama oko 20 centimetara. Sneg pada od subote u 20.00 časova. Očišćene su sve ulice u gradu koje su u programu zimskog održavanja.

 • Industrijski sneg (foto: Kolubarske.rs)
  Noćas padao

  "Industrijski" sneg i u Valjevu

  Noćas je i u Valjevu padao takozvani "industrijski" sneg. Predstavlja specifičnu meteorološku pojavu koju možemo primetiti kada je vazduh veoma zagađen i nastaje na poseban način. Da je reeč o "industrijskom" snegu potvrdili su u valjevskoj meteorološkoj stanici.

 • Duple trake (foto: Kolubarske.rs)
  Na teritoriji valjevskog kraja

  Visina snega 15 centimetara, otežan saobraćaj

  Visina snega u Valjevu, koji pada više od 24 časa, je 15 centimetara. Prema saopštenju iz Gradske uprave, saobraćajnice u valjevskom kraju su prohodne, ali se zbog snežnih padavina saobraćaj odvija otežano.

 • Divčibare
  Prvi ovogodišnji sneg

  Na Divčibarama je sve belo, u Valjevu samo krovovi

  Visina snega na Divčibarama je oko deset centimetara, saobraćajnice na samoj planini su očišćene i prohodne, međutim put do Divčibara jutros nije čišćen, kažu vozači. Putari tvrde da su intervenisali. U Valjevu se zabeleli samo krovovi.

 • Snežna noć u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Sneg pada više od 24 časa

  U Valjevu 15, na Divčibarama oko 70 centimetara snega

  Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu, visina snega u gradu je oko 15 centimetara, a sneg jačeg intenziteta počeo je da pada u petak u 6.45 časova. Na Divčibarama sneg takođe pada više od 24 časa, visina je oko 70 centimetara.

 • Karađorđeva ulica (foto: Kolubarske.rs)
  Zimsko održavanje ulica i puteva

  Čisti se samo 84 od preko 450 gradskih ulica

  Od preko 450 ulica, koliko ih ima na teritoriji grada, u programu zimskog održavanja je samo 84 ulice. "Želje građana se ispunjavaju" i u nekim ulicama, koje nisu u programu, dok se većina snalazi, neki se sami organizuju, a najčešće čekaju da se sneg otopi.

 • Sneg i led (foto: Đorđe Đoković)
  Prethodnih dana

  Zbog leda povećan broj pacijenata

  U Prijemno-urgentnom centru Opšte bolnice Valjevo je za oko 30 posto povećan broj pacijenata koji su zadobili povrede, pretežno, padom na led. Svakog dana pomoć zatraži petnaestak pacijenata, od toga je skoro polovina sa prelomom.

 • Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Sa kraćim prekidima

  Sneg u Valjevu pada skoro 36 časova

  Sneg u Valjevu, sa kraćim prekidima, pada skoro 36 časova. Visina belog pokrivača je 22 centimetra, najviše ga ima u Novom Sadu 34, dok je visina snega na Kopaoniku 32 centimetra. Sneg će padati do srede, a temperature će biti u minusu.

 • Sneg u martu (foto: Đorđe Đoković)
  Martovske vremenske (ne) prilike

  Ulice su prohodne, parking se ne naplaćuje

  Visina snega u Valjevu, padao je više od 20 časova, je 18 centimetara, a trenutna temperatura je minus tri stepena.Sve ulice prvog prioriteta su prohodne, putari ovog prepodneva čiste lokalne puteve, Zbog snega ne plaća se parking, kažu u Vidraku.

 • Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
  Visina belog pokrivača oko 15 centimetara

  Sneg u Valjevu pada 12 časova

  Visina snega u Valjevu, koji pada bez prekida skoro 12 časova, je oko 15 centimetara. Saobraćaj se na centralnim gradskim ulicama odvija bez većih problema. Prema našim informacijama, nisu očišćene ulice koje su u visinskim zonama grada, a koje su u programu zimskog održavanja.