Tema: Sneg

 • Bez prekida 12 časova

  Visina snega u Valjevu 25 centimetara

  Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu visina snega u gradu je 25 centimetara. Sneg u Valjevu bez prekida pada 12 časova. Snega u Srbiji jedino ima više na Kopaoniku gde je izmereno 32 centimetra,

 • Sneg u aprilu (foto: Kolubarske.rs)
  Iznenada

  Sneg u aprilu

  Sneg u ovo doba godine iznenadio je sve. Visina snega u Valjevu, koji pada od ponoći, je 10 centimetara, isto toliko i na Divčibarama. Nisu neobični aprilski snegovi, kažu meteorolozi. Posle podne slabljenje snega, a potpuni prestanak padavina očekuje se u sredu tokom dana.

 • Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Zima

  Sneg u Valjevu pada bez prekida 31 čas, visina snega 16 centimetara

  Sneg u Valjevu bez prekida pada 31 čas. Meteorolizi najavaljuju prestanak padavina u popodnevnim časovima. Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu visina snega u gradu je 16 centimetara.

 • Sneg u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Sektor za vanredne situacije

  Zbog snega upozorenje za preduzimanje preventivnih i operativnih mera

  Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, uputilo je upozorenje za preduzimanje preventivnih i operativnih mera zbog najavljenih obilnih snežnih padavina.

 • Osladić (foto: Marija Ilić)
  Zbog snega i nebrige

  Osladić bio 36 časova bez struje, vode, telefona, zavejani putevi, deca ne idu u školu

  Meštani sela Osladić bez struje su bili 36 časova, a osim što su bili u mraku ostali su i bez vode, telefona, interneta, a zbog neprohodnih puteva đaci iz sela i danas neće pohađati nastavu.

 • Sneg u Valjevu (12.12. 2021.) (foto: Đorđe Đoković)
  Prve ovogodišnje padavine

  Sneg blokirao i valjevsko rukovodstvo

  Velike snežne padavine, mokar sneg i vetar izazvali su brojne probleme u snabdevanju električnom energijom, vodom i u saobraćaju. I sve to nije bilo dovoljne da reaguje valjevski Štab za vanredne situacije, niti je gradsko rukovodstvo obavestilo građane o situaciji...

 • Sneg u centru Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
  Zima

  U Valjevu 15, na Divčibarama preko pola metra snega

  Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu, visina snega u gradu je oko 15 centimetara, dok je na Divčibarama visina snega preko pola metra. Pod težinom snega polomljene grane na drveću, najgore prošla stabla u Hajduk Veljkovoj ulici.

 • Sneg u Valjevu (10.01.2021.) (foto: Đorđe Đoković)
  Prve ozbiljnije padavine ove zime

  U Valjevu 16, na Divčibarama oko 20 centimetara snega

  Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu, visina snega u gradu je oko 16, a na Divčibarama oko 20 centimetara. Sneg pada od subote u 20.00 časova. Očišćene su sve ulice u gradu koje su u programu zimskog održavanja.

 • Industrijski sneg (foto: Kolubarske.rs)
  Noćas padao

  "Industrijski" sneg i u Valjevu

  Noćas je i u Valjevu padao takozvani "industrijski" sneg. Predstavlja specifičnu meteorološku pojavu koju možemo primetiti kada je vazduh veoma zagađen i nastaje na poseban način. Da je reeč o "industrijskom" snegu potvrdili su u valjevskoj meteorološkoj stanici.

 • Duple trake (foto: Kolubarske.rs)
  Na teritoriji valjevskog kraja

  Visina snega 15 centimetara, otežan saobraćaj

  Visina snega u Valjevu, koji pada više od 24 časa, je 15 centimetara. Prema saopštenju iz Gradske uprave, saobraćajnice u valjevskom kraju su prohodne, ali se zbog snežnih padavina saobraćaj odvija otežano.