Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Kiša (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Upozorenje uoči obilnih padavina

  Grad Valjevo je dobio upozorenje RHMZ i Ministarstva unutrašnjih poslova na opasnost od jakih pljuskova sa grmljavinom i gradom. Očekuju se padavine do 20 litara po kvadratnom metru u periodu od 3 sata.

 • (foto: skrinšot)
  Zajedničko saopštenje

  Civilno društvo i mediji traže od nadležnih razlog za sumnjičenje

  Zajedničko saopštenje povodom dopisa koji je Uprava za sprečavanje pranja novca uputila bankama da joj dostave podatke o svim novčanim transakcijama za 57 organizacija, medija i pojedinaca.

 • Kiša (foto: Đorđe Đoković)
  RHMZ upozorava

  Narandžasti meteoalarm za Kolubarski okrug

  Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je narandžasti meteoalarm za Kolubarski okrug, sa lokalnim pojavama grmljavine i obilnim padavinama sa više od 40 litara kiše po metru kvadratnom.

 • Fabrika vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Vodovod apeluje na građane da racionalno koriste vodu

  Iz gradskog vodovoda apeluju na sugrađane da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda, i to samo za piće, pripremanje hrane, održavanje lične higijene i domaćinstva.

 • Postrojenje za preradu vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Obilne padavine nisu uticale na kvalitet vode

  Gradski Vodovod obaveštava potrošače da je prerada sirove vode znatno otežana, ali da je kvalitet vode u distributivnom cevovodu u potpunosti u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Voda u Žabarima nije za piće

  JKP Vodovod obaveštava potrošače sa seoskog vodovoda Žabari da voda nije za piće zbog velike zamućenosti. Upozoravaju i da je isključena dezinfekcija.

 • Bojkot (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje DS

  Zašto bojkot?

  Mnoge naše sugrađanke i sugrađani su već doneli odluku da će ove izbore bojkotovati. Onima koji se još uvek dvoume Demokratska stranka pojašnjava razloge zašto se zalaže za bojkot i zašto je bojkot važan za sve građane.

 • Muzej zavičajnih pisaca (Desanka Maksimović) (foto: Đorđe Đoković)
  Reakcije na odluku Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja

  Peticija protiv odluke da se iz školskog programa izbaci poezija Desanke Maksimović

  Povodom skandaloznog i potpuno neshvatljivog predloga o izopštavanju pesničke zbirke "Tražim pomilovanje" iz programa naših gimnazija, dr Vojislav Andrić je predložio potpisivanje peticije za povlačenje apsurdnog predloga.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  U plasteniku gajio marihuanu

  Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je M. A. (1988) iz mesta Banjani, opština Ub.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova na mreži

  Bez vode Ulica Zdravka Jovanovića i Radnička

  U četvrtak 4. juna u periodu od 8 do 14 časova zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Zdravka Jovanovića, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Zdravka Jovanovića i u Radničkoj i to od Ulice Zdravka Jovanovića do Ulice Tiće Milovanovića sa svim poprečnim ulicama, saopšteno je iz gradskog vodovoda.