Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko je i zašto provalio u redakciju Kolubarske.rs

  Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje obijanje redakcije valjevskog portala Kolubarske.rs i traži da policija i tužilaštvo hitno utvrde ko su počinici i koji su razlozi provale.

 • HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje za javnost valjevske vojne fabrike

  "Tekstovi o navodnim zloupotrebama naneli su štetu Krušiku"

  Povodom "tendencioznih, jednostranih i selektivnih informacija“ koje su objavljene u nekim medijima, a koje nanose štetu Krušiku, saopštenjem za javnost se oglasila valjevska vojna fabrika uz apel da "kontrolu poslovanja Krušika prepuste nadležnim organima i institucijama".

 • Radovi (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Bobovčeva

  Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže u Bobovčevoj ulici, danas do 12 časova bez vodosnabdevanja će ostatiti potrošači u Bobovčevoj, i u ulicama Koste Andrića i Pop Andrije, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Odluka o korišćenju vode u uslovima nestašice

  Restrikcije vode u Žabarima

  Vodovod uvodi restrikcije u snabdevanju vodom za korisnike seoskog vodovoda "Žabari". Kako se navodi u saopštenju iz ovog javnog preduzeća, prema planu raspodele raspoloživih količina vode utvrđene su dve grupe i vreme snabdevanja.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode visoke zone na Petom puku

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u Šabačkoj ulici, koji su u okviru projekta izgradnje vodovodne mreže Valjevo-Brankovina, u četvrtak 28. novembra bez vodosnabdevanja će ostati potrošači sa visoke zone na Petom puku u sledećim ulicama: između Prešernove i Ulice Koste Andrić sa poprečnim ulicama u periodu od 8 časova do 15 časova.

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS protestuje zbog neprimerene kampanje protiv novinara Miodraga Sovilja

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje zbog neprimerene kampanje protiv novinara televizije N1 Miodraga Sovilja u provladinim medijima i ističe da je TV Pink objavljivanjem njegovih privatnih fotografija zašla iz informativnih okvira i krenula u obračun koji sa novinarstvom nema nikakve veze.

 • Radovi vodovod (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Prešernova i Ulica Koste Andrića

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u Ulici Šabačkoj, danas (19. 11.) će bez vodosnabdevanja ostati potrošači sa visoke zone na Petom puku i to između ulica Prešernove i Koste Andrića sa poprečnim ulicama u periodu od 8 do 14 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Petog Puka

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u Šabačkoj ulici, u petak 1. novembra bez vode će biti potrošači Petog puka i to između Prešernove i Ulice Koste Andrića sa poprečnim ulicama.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Novo Naselje, Popučke, Lukavac i Divci

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Vladike Nikolaja i Milorada Ristića, do 17 časova bez vode će biti svi potrošači u Novom Naselju, Popučkama, Lukavcu i Divcima, saopšteno je iz JKP "Vodovod".

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS protiv pritvora za uzbunjivača iz Krušika

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protivi se određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Krušik, A. O. UNS traži da uzbunjivač A. O. bude hitno oslobođen, a da tužilaštvo saopšti detalje postupka.