Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Karađorđeve ulice

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Ulici Karađorđeva 32-34, u utorak, 29. septembra, od 8 do 13 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Karađorđevoj, i to od Dušanove do Ulice vojvode Mišića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenja

  Bez vode deo Pantićeve ulice

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Ulici dr Pantića, u četvrtak 10. septembra, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Pantićevoj ulici, i to od Ulice Vuka Karadžića do Hajduk Veljkove sa poprečnim ulicama, u periodu od 8 do 15 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog havarije na cevovodu

  Bez vode deo grada i sela od Valjeva do Divaca

  Zbog havarije na cevovodu u Naselju Oslobodioci Valjeva, kod broja 39, bez vodosnabdevanja ostali su potrošači u Valjevu, i to od Ulice Uzun Mirkove do Ulice Stevana Filipovića, kao i sva sela na potezu od Valjeva do Divaca, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Hajduk Veljkove ulice

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u utorak, 18. avgusta, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Hajduk Veljkovoj ulici od Karađorđeve do Ulice Mirka Obradovića, saopšteno je iz JKP Vodovod. Isključenje će trajati od 10 do 14 časova.

 • Kiša (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Upozorenje uoči obilnih padavina

  Grad Valjevo je dobio upozorenje RHMZ i Ministarstva unutrašnjih poslova na opasnost od jakih pljuskova sa grmljavinom i gradom. Očekuju se padavine do 20 litara po kvadratnom metru u periodu od 3 sata.

 • (foto: skrinšot)
  Zajedničko saopštenje

  Civilno društvo i mediji traže od nadležnih razlog za sumnjičenje

  Zajedničko saopštenje povodom dopisa koji je Uprava za sprečavanje pranja novca uputila bankama da joj dostave podatke o svim novčanim transakcijama za 57 organizacija, medija i pojedinaca.

 • Kiša (foto: Đorđe Đoković)
  RHMZ upozorava

  Narandžasti meteoalarm za Kolubarski okrug

  Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je narandžasti meteoalarm za Kolubarski okrug, sa lokalnim pojavama grmljavine i obilnim padavinama sa više od 40 litara kiše po metru kvadratnom.

 • Fabrika vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Vodovod apeluje na građane da racionalno koriste vodu

  Iz gradskog vodovoda apeluju na sugrađane da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda, i to samo za piće, pripremanje hrane, održavanje lične higijene i domaćinstva.

 • Postrojenje za preradu vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Obilne padavine nisu uticale na kvalitet vode

  Gradski Vodovod obaveštava potrošače da je prerada sirove vode znatno otežana, ali da je kvalitet vode u distributivnom cevovodu u potpunosti u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Voda u Žabarima nije za piće

  JKP Vodovod obaveštava potrošače sa seoskog vodovoda Žabari da voda nije za piće zbog velike zamućenosti. Upozoravaju i da je isključena dezinfekcija.