Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode potrošači koji se snabdevaju sa Boričevca

  Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži danas će do 16 časova bez vode ostati građani koji se snabdevaju sa rezervoara "Boričevac", saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštnje

  Bez vode deo Karađorđeve ulice

  Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži, u utorak 8. decembra od 8 do 12 časova bez vode će ostati potrošači u Karađorđevoj ulici, i to od Ulice Vuka Karadžića do Sinđelićeve ulice, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Pantićeve i Ulice braće Nedić

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka bez vode će u petak 4. decembra od 8 do 15 časova ostati građani u Ulici Doktora Pantića od Pop Lukine do Vojvode Mišića. kao i potrošači Ulice braće Nedić sa poprečnim ulicama.

 • Kvar u Panićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode deo Pantićeve ulice

  Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži, bez vode su građani u Ulici doktora Pantića od Hajduk Veljkove do Uzun Mirkove sa poprečnim ulicama dodaljnjeg. Ekipe su na terenu i čine sve napore kako bi se u što skorije vreme uspostavilo normalno vodosnabdevanje, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Zubno (foto: Đorđe Đoković)
  Neće raditi ordinacije u školama

  Obaveštenje Stomatološke službe

  Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu Doma zdravlja Valjevo obaveštava da od 23. do 27. novembra neće raditi ordinacije u Prvoj osnovnoj, OŠ "Vladika Nikolaj Velimirović" i OŠ "Sestre Ilić".

 • Gvozdeni most na reci Gradac (foto: Đorđe Đoković)
  U četvrtak i petak

  Zbog radova zatvoren za saobraćaj gvozdeni most

  Stari gvozdeni most na reci Gradac u četvrtak i petak biće zatvoren zbog radova tako da će se saobraćaj odvijati preko betonskog mosta, saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Česma u Divcima (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara na vodovodnoj mreži

  Bez vode Divci, Popučke, Lukavac i Dupljaj

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži kod preduzeća "Publik" na Ćatinom putu, bez vode su do 15 časova svi potrošači u Popučkama, Lukavcu, Dupljaju i Divcima.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Karađorđeve ulice

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Ulici Karađorđeva 32-34, u utorak, 29. septembra, od 8 do 13 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Karađorđevoj, i to od Dušanove do Ulice vojvode Mišića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenja

  Bez vode deo Pantićeve ulice

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Ulici dr Pantića, u četvrtak 10. septembra, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Pantićevoj ulici, i to od Ulice Vuka Karadžića do Hajduk Veljkove sa poprečnim ulicama, u periodu od 8 do 15 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog havarije na cevovodu

  Bez vode deo grada i sela od Valjeva do Divaca

  Zbog havarije na cevovodu u Naselju Oslobodioci Valjeva, kod broja 39, bez vodosnabdevanja ostali su potrošači u Valjevu, i to od Ulice Uzun Mirkove do Ulice Stevana Filipovića, kao i sva sela na potezu od Valjeva do Divaca, saopšteno je iz gradskog vodovoda.