Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Fabrika vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Vodovod apeluje na građane da racionalno koriste vodu

  Iz gradskog vodovoda apeluju na sugrađane da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda, i to samo za piće, pripremanje hrane, održavanje lične higijene i domaćinstva.

 • Postrojenje za preradu vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Obilne padavine nisu uticale na kvalitet vode

  Gradski Vodovod obaveštava potrošače da je prerada sirove vode znatno otežana, ali da je kvalitet vode u distributivnom cevovodu u potpunosti u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Voda u Žabarima nije za piće

  JKP Vodovod obaveštava potrošače sa seoskog vodovoda Žabari da voda nije za piće zbog velike zamućenosti. Upozoravaju i da je isključena dezinfekcija.

 • Bojkot (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje DS

  Zašto bojkot?

  Mnoge naše sugrađanke i sugrađani su već doneli odluku da će ove izbore bojkotovati. Onima koji se još uvek dvoume Demokratska stranka pojašnjava razloge zašto se zalaže za bojkot i zašto je bojkot važan za sve građane.

 • Muzej zavičajnih pisaca (Desanka Maksimović) (foto: Đorđe Đoković)
  Reakcije na odluku Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja

  Peticija protiv odluke da se iz školskog programa izbaci poezija Desanke Maksimović

  Povodom skandaloznog i potpuno neshvatljivog predloga o izopštavanju pesničke zbirke "Tražim pomilovanje" iz programa naših gimnazija, dr Vojislav Andrić je predložio potpisivanje peticije za povlačenje apsurdnog predloga.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  U plasteniku gajio marihuanu

  Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je M. A. (1988) iz mesta Banjani, opština Ub.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova na mreži

  Bez vode Ulica Zdravka Jovanovića i Radnička

  U četvrtak 4. juna u periodu od 8 do 14 časova zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Zdravka Jovanovića, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Zdravka Jovanovića i u Radničkoj i to od Ulice Zdravka Jovanovića do Ulice Tiće Milovanovića sa svim poprečnim ulicama, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • BrankaAntić (foto: Đorđe Đoković)
  Sindikat Sloga o samovolji direktora Doma zdravlja

  Umesto da zaposlene primi u stalni radni odnos, preti tužbom

  Sndikati "Sloga" pozvali su direktorku Doma zdravlja u Valjevu da u radni odnos za stalno primi sve koji ispunjavaju uslove na osnovu naredbe Ministarstva zdravlja, ali i da se izvini uredništvu "Kolubarske.rs" kojem je uputila "besmislene pretnje".

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Grad Valjevo da prestane da diskriminiše novinare

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje što na obeležavanje 21. godišnjice pogibije pilota Milenka Pavlovića u Valjevu nisu pozvani svi mediji. Ova diskriminacija posebno je uvredljiva za javnost jer su joj uskraćene informacije o obeležavanju godišnjice pogibije pukovnika Pavlovića, simbola otpora agresiji NATO-a na SR Jugoslaviju 1999. godine.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Pasterova ulica bez vode

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, u ponedeljak 06.04.2020. godine, bez vode će ostati svi potrošači u Pasterovoj ulici i to od Sinđelićeve ulice do Ulice Obrena Nikolića u periodu od 8 do 15 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.