Tema: Saopštenje

 • Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
  Obaveštenje potrošačima

  Novi računi za vodu sa QR kodom

  JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima komunalnih usluga omogućava

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Divčibare bez vode

  Potrošači na Divčibarama biće bez vodosnabdevanja danas do 15 časova zbog havarije na glavnom cevovodu, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Produžen rok za prijave za mere energetske sanacije

  Komisija za realizaciju mera energetske sanacije grada Valjeva, donela je odluku da se produži rok za dostavljanje prijava do 30.9.2022. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode Suvoborska ulica i nekoliko sela

  Zbog radova na rekonstukciji vodovodne mreže u Suvoborskoj ulici, u sredu, 21. septembra, od 7 do 14 časova, bez vode će ostati potrošači u Suvoborskoj ulici, zatim Beloševac, Petnica, Mrčić, Osoje, Paune, kao i potrošači u Kalemegdanskoj ulici sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Uhapšen osumnjičeni za krađe

  Valjevska policija uhapsila je Đ. T. (40) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je u protekle dve nedelje, na području grada Valjeva, provalio u salon nameštaja i trgovinsku radnju, kao i da je ušao u jedan otključani automobil.

 • Naselje Kolubara 2 (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Naselja Kolubara 2

  JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava potrošače u Naselju Oslobodioci Valjeva da će, u sredu, 14. septembra, od 8 do 17 časova, bez vode ostati svi potrošači koji stanuju u ulazima koji nose neparne brojeve.

 • Saopštenje Vodovoda

  Obaveštenje potrošačima u Kolubari 2 i Valjevskoj Kamenici

  JKP "Vodovod Valjevo" obaveštava da voda na teritoriji Valjevske Kamenice nije za piće. Potrošače u Naselju Kolubara 2 obaveštava da će od danas pa do kraja septembra, povremeno nestajati voda...

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode nekoliko ulica na Petom puku

  Zbog radova na popravci kvara na Petom puku, bez vode će ostati građani u Naselju 27. novembra, Ulici Čačanskoj i u delu Ulice Palih boraca, u ponedeljak, 12. septembra u periodu od 8 do 11 časova, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Sedlari

  Zbog radova na popravci kvara u Sedlarima bez vode će ostati građani u Sedlarima od pumpe do "Europroma", u četvrtak 08.09.2022. godine u periodu od 8 do 12 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  NSZ: Počinje realizacija programa

  "Moja prva plata" za 2022. godinu

  Nacionalna služba za zapošljavanjeje raspisala je Javni poziv za realizaciju ovogodišnjeg programa podsticanja zapošljavanja mladih "Moja prva plata", koji će biti realizovankroz četiri faze. U program će biti uključeno do 10.000 mladih starosti do 30 godina,