Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Zabrdica bez vode

  Zbog problema sa snabdevanjem električnom energijom, potrošači sela Zabrdica i potrošači koji se snabdevaju sa hidifora "Bobija" će biti bez vodosnabdevanja, dok se ne reši problem električne energije, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode Ulica Milovana Glišića

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Milovana Glišića, danas će bez vodosnabdevanja ostati potršači u Milovana Glišića sa poprečnim ulicima, u periodu od 8 do 12 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode naselja Milorada Pavlovića i Milivoja Bjelice

  Zbog radova na popravci kvara u Pasterovoj ulici, danas će (4. februar) bez vodosnabdevanja ostati potrošači u naselju Milorada Pavlovića i u delu naselja Milivoja Bjelice u periodu od od 9 do 12 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko je i zašto provalio u redakciju Kolubarske.rs

  Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje obijanje redakcije valjevskog portala Kolubarske.rs i traži da policija i tužilaštvo hitno utvrde ko su počinici i koji su razlozi provale.

 • HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje za javnost valjevske vojne fabrike

  "Tekstovi o navodnim zloupotrebama naneli su štetu Krušiku"

  Povodom "tendencioznih, jednostranih i selektivnih informacija“ koje su objavljene u nekim medijima, a koje nanose štetu Krušiku, saopštenjem za javnost se oglasila valjevska vojna fabrika uz apel da "kontrolu poslovanja Krušika prepuste nadležnim organima i institucijama".

 • Radovi (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Bobovčeva

  Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže u Bobovčevoj ulici, danas do 12 časova bez vodosnabdevanja će ostatiti potrošači u Bobovčevoj, i u ulicama Koste Andrića i Pop Andrije, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Odluka o korišćenju vode u uslovima nestašice

  Restrikcije vode u Žabarima

  Vodovod uvodi restrikcije u snabdevanju vodom za korisnike seoskog vodovoda "Žabari". Kako se navodi u saopštenju iz ovog javnog preduzeća, prema planu raspodele raspoloživih količina vode utvrđene su dve grupe i vreme snabdevanja.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode visoke zone na Petom puku

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u Šabačkoj ulici, koji su u okviru projekta izgradnje vodovodne mreže Valjevo-Brankovina, u četvrtak 28. novembra bez vodosnabdevanja će ostati potrošači sa visoke zone na Petom puku u sledećim ulicama: između Prešernove i Ulice Koste Andrić sa poprečnim ulicama u periodu od 8 časova do 15 časova.

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS protestuje zbog neprimerene kampanje protiv novinara Miodraga Sovilja

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje zbog neprimerene kampanje protiv novinara televizije N1 Miodraga Sovilja u provladinim medijima i ističe da je TV Pink objavljivanjem njegovih privatnih fotografija zašla iz informativnih okvira i krenula u obračun koji sa novinarstvom nema nikakve veze.

 • Radovi vodovod (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Prešernova i Ulica Koste Andrića

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u Ulici Šabačkoj, danas (19. 11.) će bez vodosnabdevanja ostati potrošači sa visoke zone na Petom puku i to između ulica Prešernove i Koste Andrića sa poprečnim ulicama u periodu od 8 do 14 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.