Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Železnička ulica

  Zbog oktlanjanja kvara na vodovodnoj mreži bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Železničkoj ulici u vremenskom periodu od 08 do 14 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Železnička ulica

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, u četvrtak, 14.10. 2021.godine, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Železničkoj ulici u vremenskom periodu od 08 do 14.00 ćasova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
  Grad objavio

  Javni poziv za energetsku efikasnost

  Grad Valjevo je raspisao javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama, stambenim zgradama i stanovima za 2021. godinu. Rok za prijavljivanje građana je do 19. oktobra.

 • Lidl u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje nemačke kompanije

  Lidl otvara prodavnicu u Valjevu 7. oktobra

  Lidl Srbija 7. oktobra otvoriće prodavnicu u Valjevu, saopšteno je iz te nemačke kompanije. Lidl će biti smešten na adresi Pop Lukina 45. "Posebno nas raduje što smo tim proširili za 35 novih kolega iz ovog grada, koji su u fazi finalnih priprema i obuka", rekla je Martina Petrović.

 • Radovi na vrelovodu u Železničkoj (foto: Kolubarske.rs)
  Priključak za velike zagađivače

  U toku radovi na vrelovodu u Železničkoj ulici

  U toku je izgradnja primarnog priključnog vrelovoda "Železnička", sa ugradnjom toplotnih podstanica za priključenje objekata Zavoda za javno zdravlje, Nacionalne službe za zapošljavanje i Istorijskog arhiva. Njihovim priključenjem na gradsku Toplanu, značajno poboljšati kvalitet vazduha u Valjevu

 • Izgradnja vrelovodne mreže (foto: Kolubarske.rs)
  Zbog izgradnje vrelovodne mreže

  Zatvorena za saobraćaj i Železnička ulica

  Zbog radova na izgradnji vrelovodne mreže u Železničkoj ulici, utvrđen je privremeni režim saobraćaja tokom izvođenja radova od 9. septembra. do 9. decembra 2021. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Produžavanje hronične terapije preko telefona i sajta Doma zdravlja

  Dom zdravlja Valjevo podseća sugrađane da svoju hroničnu terapiju mogu produžiti pozivom na brojeve telefona 064 8321 997 i 064 8321 431, radnim danima od 7.00 do 13.30 časova.

 • Dalekovod
  Saopštenje o tome šta je sve urađeno na elektromreži

  EDS: Žitelji valjevskih sela nisu prevareni

  PR služba Elektrodistribucija Srbije odgovorila je na tvrdnje žitelja osam sela valjevskog kraja, koji decenijama "muku muče sa strujom", da nisu završeni svi radovi koji su dogovoreni na sastanku 30. jula. U saopštenju se navodi šta je sve završeno u obećanom roku do 3. septembra.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode svi potrošači na Petom puku

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, bez vodosnabdevanja su svi potrošači na Petom puku, i to između ulica Čačanska, Palih boraca, Milivoja Radosavljevića i parka na Petom puku. Normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje u subotu, 28. avgusta do...

 • Park Pećina (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Agrorazvoj: Foresting ne gazduje šumama nego je naš konsultant u oblasti gazdovanja

  Nakon tvrdnje predsednika GrO SSP, iznete na konferenciji za novinare, da je preduzeće "Agrorazvoj – valjevske doline", renelo na gazdovanje valjevske šume preduzeću "Foresting", oglasio se saopštenjem za javnost direktor "Agrorazvoja" Dragutin Kuzmanović.