Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Jovo Bakić (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje povodom privođenja dr Jove Bakića

  Građanski front zahteva da se hajka na doktora Bakića pod hitno obustavi

  Građanski front najoštrije osuđuje privođenje dr Jove Bakića, kao i očigledno naručenu hajku koja se protiv njega vodi u režimskim medijima. Ovo je, nažalost, samo još jedan u nizu pritisaka na slobodu mišljenja i govora u Srbiji,

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode "Milivoja Bjelice", Zbratimljeni gradovi, deo Pantićeve...

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u naselju Zbratimljeni gradovi danas će bez vodosnabdevanja ostati potrošači u Pantićevoj ulici od Hajduk Veljkove do Uzun Mirkove ulice, potrošači u Nušićevoj od Dr Pantića do Ulice vladike Nikolaja, naselja "Milivoja Bjelice" i "Zbratimljeni gradovi" u periodu od 8 do 14 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Hajduk Veljkova ulica (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Hajduk Veljkova i Čika Ljubina ulica

  Zbog radova na vodovodnoj mreži danas će bez vodosnabdevanja ostati potrošači u Hajduk Veljkovoj ulici od kružnog toka do Karađorđeve ulice, kao i deo Čika Ljubine ulice od Hajduk Veljkove do Sinđeliceve ulice u peroidu od 8 do 13 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Užička ulica

  Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u Bosanskoj i Barskoj ulici danas će bez vodosnabdevanja ostati svi potrošači u Užičkoj sa poprečnim ulicama u periodu od 8 do 14 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Voda se ne preporučuje za piće sa lokalnih vodovoda

  Na lokalnom vodovodu Žabari voda se ne preporučuje za piće, zbog povećane mutnoće, saopšteno je iz JKP Vodovod. Ista preporuka važi i dalje za seoske vodovode Prskavac i Kukalj.

 • Valjevski polumaraton (2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Zbog "Valjevskog polumaratona" zatvorene za saobraćaj pojedine ulice

  Zbog održavanja sportske manifestacije "Drugi Valjevski polumaraton" danas će od 17.30 do 21.30 za saobraćaj privremeno biti zatvorene ulice: Karađorđeva, Uzun Mirkova, Bulevara palih ratnika, Mirka Obradovića, Sinđelićeva, Knez Mihailova ulica, Ulica Prve brazde i Vuka Karadžića.

 • Čika Ljubina ulica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog dolaska delegacije Velike Britanije

  Zatvorena za saobraćaj Čika Ljubina ulica

  Povodom dolaska delegacije iz ambasade Velike Britanije, danas će (5. jun) od 9 do 16 časova za saobraćaj biti zatvorena Čika Ljubina ulica, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do hotela "Grand",

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Peti puk

  Zbog havarije na magistralnom cevovodu u Ulici Branka Miljkovića, doćiće do prekida u vodosnabdevanju korisnika na Petom puku danas (23. maj) do 15 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbig kvara

  Bez vode Sinđelićeva i deo Pasterove ulice

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, danas 21. maja, bez vodosnabdevanja do 14 časova biće korisnici u Sinđelićevoj ulici i to od Pantićeve do Ulice Jovana Dučića, kao i u delu Pasterove ulice, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Voda sa Kuklja ne preporučuje se za piće

  Zbog povećane zamućenosti, usled velikih padavina, voda na seoskom vodovodu Kukalj se ne preporučuje za piće do daljeg, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.