Tema: Saopštenje

 • Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Promenama do čistog vazduha u Valjevu

  Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da li će ova administracija biti kadra da se izbori sa aerozagađenjem".

 • Zapaljeno nisko rastinje (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  MUP apeluje na građane da ne spaljuju travu i nisko rastinje

  Sektor za vanredne situacije u Valjevu apeluje na građane da ne spaljuju travu i nisko rastinje na otvorenom prostoru jer na taj način ugrožavaju svoju i bezbednost ljudi oko njih, a širenjem požara može se pričiniti velika materijalna šteta na okolnim objektima.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Javna rasprava povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva

  Povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva za period od 2023 - 2030. godine, održaće se javna rasprava u utorak, 9. aprila 2024. godine, u sali Skupštine grada Valjeva. Glavni cilj Programa je da definiše strateške pravce razvoja turizma grada Valjev

 • Tri plus kartica
  Saopštenje

  Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu kartice

  Grad Valjevo je i ove godine u saradnji sa Pokretom za decu "Tri plus" iz Čačka obezbedio ponosne kartice majkama sa troje i više dece, koje se mogu preuzeti svakog radnog dana od 8 do 15 časova u prizemlju Gradske uprave grada Valjeva,

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Divčibare

  Zbog radova na prevezivanju sa starog na novi rezervoar na Divčibarama, u četvrtak, 21.03.2024. godine, u periodu od 7 do 19 časova, bez vodosnabdevanja će biti svi potrošači na Divčibarama.

 • Crta logo
  Saopštenje

  Napadima na Crtu Ana Brnabić izbegava istinu o biračkom spisku

  Jeftino je, ali i opasno, politikantstvo i pokušaj odlazeće premijerke Ane Brnabić, izveden u emisiji "Hit tvit" na TV Pink,  da činjenično dokazanu netačnost biračkog spiska i jasan zahtev[...]

 • Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode potrošači u delu Nušićeve, Ulice Vladike Nikolaja i Naselju Milivoja Bjelice

  Zbog priključenja stambeno - poslovnog objekta u Ulici vladike Nikolaja na javnu vodovodnu mrežu, u četvrtak, 14. marta  do 13 časova, bez vode će biti svi potrošači u delu Nušićeve ulice i to[...]

 • Vatrogasna vozila (foto: Đorđe Đoković)
  Inicirane hitne sednice štabova za vanredne situacije

  Upozorenje zbog povećanog broja požara

  Pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona su samo u poslednjih sedam dana intervenisali na 40 požara, od kojih je 29 bilo na otvorenom prostoru, saopštila je Policijska uprava. Zbog toga inicirane hitne sednice lokalnih štabova za vanredne situacije.

 • Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đokvić)
  Policija apeluje

  Vozači da obrate posebnu pažnju u zonama škola

  Saobraćajna policija u Valjevu apeluju na vozače da obrate posebnu pažnju u zonama škola, s obzirom na to da se učenici osnovnih i srednjih škola danas vraćaju u školske klupe.

 • Saobraćajnica (foto: Kolubarske.ts)
  Saopštenje

  Oprez u saobraćaju, obavezna zimska oprema

  Saobraćajna policija u Valjevu apeluju na vozače da usled snežnih padavina i značajno nižih temperatura koje su najavljene za naredne dane, adekvatno pripreme svoja vozila za put i da obavezno koriste zimsku opremu.