Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  U plasteniku gajio marihuanu

  Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je M. A. (1988) iz mesta Banjani, opština Ub.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova na mreži

  Bez vode Ulica Zdravka Jovanovića i Radnička

  U četvrtak 4. juna u periodu od 8 do 14 časova zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Zdravka Jovanovića, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Zdravka Jovanovića i u Radničkoj i to od Ulice Zdravka Jovanovića do Ulice Tiće Milovanovića sa svim poprečnim ulicama, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • BrankaAntić (foto: Đorđe Đoković)
  Sindikat Sloga o samovolji direktora Doma zdravlja

  Umesto da zaposlene primi u stalni radni odnos, preti tužbom

  Sndikati "Sloga" pozvali su direktorku Doma zdravlja u Valjevu da u radni odnos za stalno primi sve koji ispunjavaju uslove na osnovu naredbe Ministarstva zdravlja, ali i da se izvini uredništvu "Kolubarske.rs" kojem je uputila "besmislene pretnje".

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Grad Valjevo da prestane da diskriminiše novinare

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje što na obeležavanje 21. godišnjice pogibije pilota Milenka Pavlovića u Valjevu nisu pozvani svi mediji. Ova diskriminacija posebno je uvredljiva za javnost jer su joj uskraćene informacije o obeležavanju godišnjice pogibije pukovnika Pavlovića, simbola otpora agresiji NATO-a na SR Jugoslaviju 1999. godine.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Pasterova ulica bez vode

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, u ponedeljak 06.04.2020. godine, bez vode će ostati svi potrošači u Pasterovoj ulici i to od Sinđelićeve ulice do Ulice Obrena Nikolića u periodu od 8 do 15 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Šalter sala Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje Gradske uprave

  Obustavlja se rad šaltera u Gradskoj upravi

  Od danas (utorak, 17. mart) biće obustavljen rad sa strankama na šalterima Gradske uprave. Za sve informacije građani se mogu obratiti telefonom ili mejlovima službama koje nastavljaju sa radom. Telefoni su:

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Zabrdica bez vode

  Zbog problema sa snabdevanjem električnom energijom, potrošači sela Zabrdica i potrošači koji se snabdevaju sa hidifora "Bobija" će biti bez vodosnabdevanja, dok se ne reši problem električne energije, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode Ulica Milovana Glišića

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Milovana Glišića, danas će bez vodosnabdevanja ostati potršači u Milovana Glišića sa poprečnim ulicima, u periodu od 8 do 12 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode naselja Milorada Pavlovića i Milivoja Bjelice

  Zbog radova na popravci kvara u Pasterovoj ulici, danas će (4. februar) bez vodosnabdevanja ostati potrošači u naselju Milorada Pavlovića i u delu naselja Milivoja Bjelice u periodu od od 9 do 12 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko je i zašto provalio u redakciju Kolubarske.rs

  Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje obijanje redakcije valjevskog portala Kolubarske.rs i traži da policija i tužilaštvo hitno utvrde ko su počinici i koji su razlozi provale.