Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS protiv pritvora za uzbunjivača iz Krušika

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protivi se određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Krušik, A. O. UNS traži da uzbunjivač A. O. bude hitno oslobođen, a da tužilaštvo saopšti detalje postupka.

 • Raskrsnica Sinđelićeve i Karađorđeve (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

  Od danas važi novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici. Iz leve trake samo levo, iz desne pravo i desno. Rešenjem Gradske uprave Valjevo data je saglasnost na ove izmene, shodno preporukama stručnog tima za smanjenje aerozagađenja na teritoriji grada Valjeva.

 • Radovi u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Ulica Vuka Karadžića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića, u četvrtak, 5. septembra bez vodosnabdevanja ostaće potrošači u Ulici Vuka Karadzića od Karađorđeve ulice do mosta na Kolubari. Bez vode će biti od 7 do 18 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • U Ulcinju i Valjevu

  Filmske radionice za srednjoškolce iz Kolubarskog okruga i Crne Gore

  Objavljen je poziv srednjoškolcima iz Kolubarskog okruga i Crne Gore za učešće na radionicama o kratkom igranom filmu. Učesnici radionica će kreirati dva kratka igrana filma. Putni, kao i troškovi smeštaja i hrane biće pokriveni svim polaznicima.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Ulica zatvorena za saobraćaj, izmešteno autobusko stajalište

  Vodovod radi i drugi deo Vuka Karadžića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića od Karađorđeve do mosta na Kolubari, narednh mesec dana taj deo ulice biće zatvoren za saobraćaj, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Vodovod radovi u Ulici Vuka Karadžića (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova na mreži

  Bez vode deo Vuka Karadžića i dr Pantića

  U utorak (13. 08.) od 06 do 15 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Vuka Karadžića od Karađođeve do Železničke ulice, saopšteno je iz JKP Vodovod. Takođe bez vode će ostati potrošači u Ulici

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Neprihvatljiv odnos gradske uprave Valjeva prema Dariji Ranković

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje što je gradska vlast u Valjevu pokušala da onemogući novinarku i urednicu portala kolubarske.rs Dariju Ranković da uđe na konferenciju za štampu koja je juče održana u sali Gradskog veća, iako je pozvana na događaj.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  "Prskavac" bez vode

  Zbog izvođenja radova na crpnoj stanici II, od danas 18. jula od 9 časova pa sve do 19. jula do 20 časova bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači na seoskom vodovodu "Prskavac", saopšteno je iz gradskog vodovoga.

 • Građanski front na protestima (foto: Građanski front)
  Saopštenje

  Građanski front osuđuje napade na Ljubomira Radovića i novinare

  Građanski front osuđuje nove napade na aktivistu Lokalnog fronta Valjevo i samostalnog odbornika Skupštine grada Valjeva, Ljubomira Radovića, kao i napade na urednicu portala kolubarske.rs, Dariju Ranković. Građanski front upozorava da je ovo što se danas događa u Valjevu samo blaga najava atmosfere koju će Aleksandar Vučić i SNS tek stvoriti pred redovne izbore.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: Nije valjevska podvala za svakoga

  Kreiravši internet portal nepoznati autori, očiglendo kukavice, koriste ga za banalan, uvredljiv i nikada do sada u Valjevu viđen vulgaran obračun sa političkim neistomišljenicima vladajućih gradskih struktura i novinarima u Valjevu, navodi se u saopštenju valjevskih demokrata.