Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Putni prelaz (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Železnica Srbije

  Neispravni uređaji na putnom prelazu između Valjeva i Divaca

  Iz Železnica Srbije obaveštavaju da su neispravni uređaji na putnom prelazu Obilaznca na barskoj pruzi između stanice Valjevo i Divci. Mole vozače da budu oprezni i poštuju svu vertikalnu signalizaciju na pružnim prelazima.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Vodovod obaveštava o promeni tekućeg računa

  JKP Vodovod obaveštava korisnike da su od 30. aprila ove godine promenjeni brojevi tekućeg računa tog javnog preduzeća. Sve uplate treba da idu preko novih brojeva koje obajvljujemo u nastavku informacije.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo ulice Vlade Danilovića i Naselje 27. novembar

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u četvrtak će bez vode biti potrošači u Ulici Vlade Danilovića od Ulice doktora Pantića do Železničke, dok će zbog popravke kvara bez vode ostati Naselje 27. novembar.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Ulice Vlade Danilovića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u četvrtak 15. aprila od 09 do 12 časova, bez vode će ostati potrošači u Ulici Vlade Danilovića od Karađorđeve do Ulice doktora Pantića, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Ambulanta Peti puk (foto: Branko Petrović)
  Saopštenje

  Od ponedeljka pregledi dece sa sumnjom na KOVID-19 u ambulanti Peti puk

  Pregledi dece i školske omladine sa povišenom temperaturom i simptomima na KOVID-19 obavljaće se u ambulanti Peti puk, od ponedeljka 22. marta. Raste broj pregleda odraslog stanovništva u Kovid ambulanti, u poslednjh sedm dana u proseku 300 dnevno.

 • Aleksandar Martinović (foto: screenshot rts.rs)
  Saopštenje

  Organizacije civilnog društva traže smenu Aleksandra Martinovića

  Povodom otvorenog poziva na fizičko nasilje od strane poslanika Narodne skupštine, Aleksandra Martinovića, zahtevamo reakciju predsednika Narodne skupštine i smenu poslanika sa mesta predsednika Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje JKP Vodobvod

  Bez vode deo ulica Vojvode Mišića, Pop Lukine i Kneza Miloša

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka, u ponedeljak 1. marta u periodu od 8 do 12 časova, bez vode će ostati korisnici u delu ulica Vojvode Mišića, Pop Lukine i Kneza Miloša.

 • Saopštenje vodovoda

  Voda u Žabarima je za piće

  Gradski vodovod obaveštava potrošače, koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Žabari, da je voda u distributivnom sistemu za piće i da po svim karakteristikama kvalitet odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

 • Havarija u Uzun Mirkovoj (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Pukla cev u Uzun Mirkovoj ulici

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Uzun Mirkove i Pantićeve, do daljeg su bez vode svi potrošači u Ulici Vladike Nikolaja, i to od ulice Uzun Mirkove prema Beogradu, kao i u naseljima Milivoja Bjelice i Kolubara 2.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode potrošači koji se snabdevaju sa Boričevca

  Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži danas će do 16 časova bez vode ostati građani koji se snabdevaju sa rezervoara "Boričevac", saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.