Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Pasterova ulica bez vode

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, u ponedeljak 06.04.2020. godine, bez vode će ostati svi potrošači u Pasterovoj ulici i to od Sinđelićeve ulice do Ulice Obrena Nikolića u periodu od 8 do 15 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Šalter sala Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje Gradske uprave

  Obustavlja se rad šaltera u Gradskoj upravi

  Od danas (utorak, 17. mart) biće obustavljen rad sa strankama na šalterima Gradske uprave. Za sve informacije građani se mogu obratiti telefonom ili mejlovima službama koje nastavljaju sa radom. Telefoni su:

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Zabrdica bez vode

  Zbog problema sa snabdevanjem električnom energijom, potrošači sela Zabrdica i potrošači koji se snabdevaju sa hidifora "Bobija" će biti bez vodosnabdevanja, dok se ne reši problem električne energije, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode Ulica Milovana Glišića

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Milovana Glišića, danas će bez vodosnabdevanja ostati potršači u Milovana Glišića sa poprečnim ulicima, u periodu od 8 do 12 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode naselja Milorada Pavlovića i Milivoja Bjelice

  Zbog radova na popravci kvara u Pasterovoj ulici, danas će (4. februar) bez vodosnabdevanja ostati potrošači u naselju Milorada Pavlovića i u delu naselja Milivoja Bjelice u periodu od od 9 do 12 časova, saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko je i zašto provalio u redakciju Kolubarske.rs

  Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje obijanje redakcije valjevskog portala Kolubarske.rs i traži da policija i tužilaštvo hitno utvrde ko su počinici i koji su razlozi provale.

 • HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje za javnost valjevske vojne fabrike

  "Tekstovi o navodnim zloupotrebama naneli su štetu Krušiku"

  Povodom "tendencioznih, jednostranih i selektivnih informacija“ koje su objavljene u nekim medijima, a koje nanose štetu Krušiku, saopštenjem za javnost se oglasila valjevska vojna fabrika uz apel da "kontrolu poslovanja Krušika prepuste nadležnim organima i institucijama".

 • Radovi (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Bobovčeva

  Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže u Bobovčevoj ulici, danas do 12 časova bez vodosnabdevanja će ostatiti potrošači u Bobovčevoj, i u ulicama Koste Andrića i Pop Andrije, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Odluka o korišćenju vode u uslovima nestašice

  Restrikcije vode u Žabarima

  Vodovod uvodi restrikcije u snabdevanju vodom za korisnike seoskog vodovoda "Žabari". Kako se navodi u saopštenju iz ovog javnog preduzeća, prema planu raspodele raspoloživih količina vode utvrđene su dve grupe i vreme snabdevanja.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode visoke zone na Petom puku

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u Šabačkoj ulici, koji su u okviru projekta izgradnje vodovodne mreže Valjevo-Brankovina, u četvrtak 28. novembra bez vodosnabdevanja će ostati potrošači sa visoke zone na Petom puku u sledećim ulicama: između Prešernove i Ulice Koste Andrić sa poprečnim ulicama u periodu od 8 časova do 15 časova.