Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Ulica zatvorena za saobraćaj, izmešteno autobusko stajalište

  Vodovod radi i drugi deo Vuka Karadžića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića od Karađorđeve do mosta na Kolubari, narednh mesec dana taj deo ulice biće zatvoren za saobraćaj, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Vodovod radovi u Ulici Vuka Karadžića (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova na mreži

  Bez vode deo Vuka Karadžića i dr Pantića

  U utorak (13. 08.) od 06 do 15 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Vuka Karadžića od Karađođeve do Železničke ulice, saopšteno je iz JKP Vodovod. Takođe bez vode će ostati potrošači u Ulici

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Neprihvatljiv odnos gradske uprave Valjeva prema Dariji Ranković

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje što je gradska vlast u Valjevu pokušala da onemogući novinarku i urednicu portala kolubarske.rs Dariju Ranković da uđe na konferenciju za štampu koja je juče održana u sali Gradskog veća, iako je pozvana na događaj.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  "Prskavac" bez vode

  Zbog izvođenja radova na crpnoj stanici II, od danas 18. jula od 9 časova pa sve do 19. jula do 20 časova bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači na seoskom vodovodu "Prskavac", saopšteno je iz gradskog vodovoga.

 • Građanski front na protestima (foto: Građanski front)
  Saopštenje

  Građanski front osuđuje napade na Ljubomira Radovića i novinare

  Građanski front osuđuje nove napade na aktivistu Lokalnog fronta Valjevo i samostalnog odbornika Skupštine grada Valjeva, Ljubomira Radovića, kao i napade na urednicu portala kolubarske.rs, Dariju Ranković. Građanski front upozorava da je ovo što se danas događa u Valjevu samo blaga najava atmosfere koju će Aleksandar Vučić i SNS tek stvoriti pred redovne izbore.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: Nije valjevska podvala za svakoga

  Kreiravši internet portal nepoznati autori, očiglendo kukavice, koriste ga za banalan, uvredljiv i nikada do sada u Valjevu viđen vulgaran obračun sa političkim neistomišljenicima vladajućih gradskih struktura i novinarima u Valjevu, navodi se u saopštenju valjevskih demokrata.

 • Radovi u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode ulice Vuka Karadžića i Železnička

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića, danas će bez vodosnabdevanja ostati potrošači u Ulici Vuka Karadzića, od Karađorđeve ulice do Železničke, kao i Železnička ulica. Bez vodeć će biti od 8 do 15 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Jovo Bakić (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje povodom privođenja dr Jove Bakića

  Građanski front zahteva da se hajka na doktora Bakića pod hitno obustavi

  Građanski front najoštrije osuđuje privođenje dr Jove Bakića, kao i očigledno naručenu hajku koja se protiv njega vodi u režimskim medijima. Ovo je, nažalost, samo još jedan u nizu pritisaka na slobodu mišljenja i govora u Srbiji,

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode "Milivoja Bjelice", Zbratimljeni gradovi, deo Pantićeve...

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u naselju Zbratimljeni gradovi danas će bez vodosnabdevanja ostati potrošači u Pantićevoj ulici od Hajduk Veljkove do Uzun Mirkove ulice, potrošači u Nušićevoj od Dr Pantića do Ulice vladike Nikolaja, naselja "Milivoja Bjelice" i "Zbratimljeni gradovi" u periodu od 8 do 14 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Hajduk Veljkova ulica (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Hajduk Veljkova i Čika Ljubina ulica

  Zbog radova na vodovodnoj mreži danas će bez vodosnabdevanja ostati potrošači u Hajduk Veljkovoj ulici od kružnog toka do Karađorđeve ulice, kao i deo Čika Ljubine ulice od Hajduk Veljkove do Sinđeliceve ulice u peroidu od 8 do 13 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.