Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Petog Puka

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u Šabačkoj ulici, u petak 1. novembra bez vode će biti potrošači Petog puka i to između Prešernove i Ulice Koste Andrića sa poprečnim ulicama.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Novo Naselje, Popučke, Lukavac i Divci

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Vladike Nikolaja i Milorada Ristića, do 17 časova bez vode će biti svi potrošači u Novom Naselju, Popučkama, Lukavcu i Divcima, saopšteno je iz JKP "Vodovod".

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS protiv pritvora za uzbunjivača iz Krušika

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protivi se određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Krušik, A. O. UNS traži da uzbunjivač A. O. bude hitno oslobođen, a da tužilaštvo saopšti detalje postupka.

 • Raskrsnica Sinđelićeve i Karađorđeve (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

  Od danas važi novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici. Iz leve trake samo levo, iz desne pravo i desno. Rešenjem Gradske uprave Valjevo data je saglasnost na ove izmene, shodno preporukama stručnog tima za smanjenje aerozagađenja na teritoriji grada Valjeva.

 • Radovi u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Ulica Vuka Karadžića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića, u četvrtak, 5. septembra bez vodosnabdevanja ostaće potrošači u Ulici Vuka Karadzića od Karađorđeve ulice do mosta na Kolubari. Bez vode će biti od 7 do 18 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • U Ulcinju i Valjevu

  Filmske radionice za srednjoškolce iz Kolubarskog okruga i Crne Gore

  Objavljen je poziv srednjoškolcima iz Kolubarskog okruga i Crne Gore za učešće na radionicama o kratkom igranom filmu. Učesnici radionica će kreirati dva kratka igrana filma. Putni, kao i troškovi smeštaja i hrane biće pokriveni svim polaznicima.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Ulica zatvorena za saobraćaj, izmešteno autobusko stajalište

  Vodovod radi i drugi deo Vuka Karadžića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića od Karađorđeve do mosta na Kolubari, narednh mesec dana taj deo ulice biće zatvoren za saobraćaj, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Vodovod radovi u Ulici Vuka Karadžića (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova na mreži

  Bez vode deo Vuka Karadžića i dr Pantića

  U utorak (13. 08.) od 06 do 15 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Vuka Karadžića od Karađođeve do Železničke ulice, saopšteno je iz JKP Vodovod. Takođe bez vode će ostati potrošači u Ulici

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS: Neprihvatljiv odnos gradske uprave Valjeva prema Dariji Ranković

  Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje što je gradska vlast u Valjevu pokušala da onemogući novinarku i urednicu portala kolubarske.rs Dariju Ranković da uđe na konferenciju za štampu koja je juče održana u sali Gradskog veća, iako je pozvana na događaj.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  "Prskavac" bez vode

  Zbog izvođenja radova na crpnoj stanici II, od danas 18. jula od 9 časova pa sve do 19. jula do 20 časova bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači na seoskom vodovodu "Prskavac", saopšteno je iz gradskog vodovoga.