Tema: Saopštenje

 • Radnici Vodovoda (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Isključenje vode zbog radova u Ulici Ljube Kovačevića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Ljube Kovačevića bez vode će ostati građani u ulicama Vojvode Mišića od Železničke ka Šapcu sa poprečnima, niska zona Ulice Jakova[...]

 • Karađorđeva ulica (foto: Kolubarske.rs)
  Radovi počinju u petak, 13. maja

  Novi asfalt za deo Karađorđeve i Kneza Miloša

  Novim slojem asfalta biće presvučene Karađorđeva ulica, od Dušanove do Radničke, i Ulice Kneza Miloša, od Karađorđeve do Radničke. Radovi počinju u petak 13. maja, trajaće do 20. juna, saopšteno je iz Gradske uprave..

 • Pasterova ulica (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Novi asfalt za Pasterovu i ulicu Obrena Nikolića

  Sređivanje Pasterove i Ulice Obrena Nikolića, u delu od Sinđelićeve ulice do rampe na ulasku u Opštu bolnicu, počinje u ponedeljak, 9. maja, najavljeno je iz Gradske uprave. Mole se građani da uklone svoja parkirana vozila.

 • Lokalcija za benzinsku stanicu (foto: Kolubarske.rs)
  Lokalni odgovor

  Predlog urbanističkog projekta za izgradnju benzinske stanice nezakonit i opasan po okolinu

  "Pozivamo nadležne službenike Gradske uprave u Valjevu da odbiju predlog urbanističkog projekta za izgradnju benzinske stanice kao nezakonit i opasan po okolinu. Pridružujemo se opravdanom protestu građana koji zahtevaju da se poštuje njihovo pravo na zdravo i bezbedno okruženje i miran život", piše u saopštenju Lokalni odgovor.

 • Istražni radovi u Lukavcu (foto: Milena Kuzmanović)
  Saopštenje kompanija Euro litijum Balkan

  Nakon protesta građana obustavljeni istražni radovi u Lukavcu

  "Odlučili smo da naše istražne radnje na prostoru Valjevo sever za sada obustavimo, i ako na to imamo sva zakonska prava i raspolažemo svom potrebnom dokumentacijom", saopštila je kanadska kompanija Euro litijum Balkan.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Užička, Radino brdo, Degurić, Žabari

  Zbog radova na zameni zatvarača u Ulici Stražilovačkoj, u petak 29.04.2022. godine bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Užičkoj sa poprečnim ulicama, Radino Brdo, Degurić, Ulica Jezerska, Žabari, u periodu od 8 do 12 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Kružni tok (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Rehabilitacija Ulice Mirka Obradovića

  Rehabilitacija Ulice Mirka Obradovića, od Sinđelićeve do kružnog toka (Hajduk Veljkova) počeće u četvrtak 28. aprila. Zbog toga se mole građani da uklone svoja parkirana vozila iz ove ulice.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode deo Ulice Vuka Karadžića

  Zbog radova na popravci kvara u Ulici Gradski trg broj 27, bez vode će ostati građani u Ulici Vuka Karađžića od Karađorđeve ulice do mosta na Kolubari, sa poprečnim ulicama, u četvrtak, 21. aprila u periodu od 8 do 12 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog atletske trke "Gradac"

  Privremeni režim saobraćaja u Ulici Prva brazda

  Povodom održavanja tradicionalne atletske trke "Gradac", pod nazivom "U trci za zdravlje, budimo brži" u nedelju, 17. aprila, u periodu od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prva brazda.

 • Železnička ulica (foto: Kolubarske.rs)
  Zatvorena za saobraćaj

  Rehabilitacija dela Železničke ulice

  Rehabilitacija Železničke ulice, u delu od Ulice Vuka Karadžića do Vojvode Mišića, počinje sutra (sreda, 6. april), saopšteno je iz Gradske uprave. Mole se građani da uklone svoja parkirana vozila iz ulice.