Tema: Saopštenje

 • Saopštenje

  Voda u Valjevskoj Kamenici je za piće

  Kvalitet vode u Valjevskoj Kamenici je u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće i može se koristiti za piće, saopštilo je JKP Vodovd.

 • Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Loklani odgovor

  Predlozi za čist vazduh

  Aktivisti udruženja "Lokalni odgovor" su podneli Gradskoj upravi pisane predloge za čist vazduh i zaštitu zdravlja ljudi, u okviru javne rasprave o budžetu Grada Valjeva za 2024. godinu.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Danas

  Bez vode Divčibare

  Zbog radova na povezivanju instalacija novoprojektovanog rezervoara sa postojećim odvodom u mrežu, u četvrtak, 16.11.2023. godine, u periodu od 11 do 14 časova, bez vode će biti svi potrošači na[...]

 • Crta logo
  Saopštenje

  Omogućite građanima da izađu na izbore bez straha od "haosa i građanskog rata"

  Crta poziva najviše državne zvaničnike, kao i sve učesnike izbora iz vlasti i opozicije, da u cilju smirivanja tenzija u javnosti prestanu sa zastrašivanjem građana i podsticanjem atmosfere straha u izbornoj kampanji.

 • (foto: Skrinšot)
  Otvorena stranica za potpisivanje ProGlasa

  Inicijativa intelektualaca i javnih ličnosti: Srbiji nije potreban kult ličnosti, već slobodni građani

  Inicijativu "ProGlas", iza koje je okupljena grupa uglednih javnih ličnosti, sada svojim potpisom mogu podržati svi građani Srbije. Ideja "ProGlasa" je da animira i pozove birače da u što većem broju izađu na predstojeće izbore,

 • Vatrogasac (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Konkurs za obuku vatrogasaca

  Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis na obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica za 300 polaznika širom Srbije. Za Kolubarski okrug za šest budućih vatrogasaca. Konkurs traje do 10. novembra.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Poziv

  Anketa o kvalitetu usluga JKP Vodovod

  JKP "Vodovod" Valjevo će od 1. novmbra do 31. decembra 2023. godine anketirati korisnike o kvalitetu svojih usluga, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

 • Ulica Vlade Danilovića (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Sređivanje dela Ulice Vlade Danilovića

  Radovi na rehabilitaciji Ulice Vlade Danilovića, u delu od raskrsnice sa Železničkom do raskrsnice sa Ulicom Doktora Pantića, počinju u četvrtak, 26. oktobra, saopšteno je iz Gradske uprave. Mole se građani da ne parkiraju vozila u tom delu ulice

 • Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Novo Naselje, Popučke, Divci, Dupljaj, Lukavac

  Zbog radova na vodovodnoj mreži na trgu Vladike Nikolaja, u sredu, 25. oktobra bez vode će biti potrošači u Novom Naselju, Popučkama, Divcima, Dupljaju i Lukavcu, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Saopštenje mioničkog vodovoda

  Voda iz vodovoda Krčmar-Rajković je ispravna za piće

  Navodi, koji su se nedavno pojavili u javnosti, o neispravnosti vode za piće na vodovodu Krčmar-Rajković su netačni, a to potvrđuju redovne analize Zavoda za javno zdravlje Valjevo, saopštilo je JKP "Vodovod Mionica".