Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vrelovodu u Železničkoj (foto: Kolubarske.rs)
  Priključak za velike zagađivače

  U toku radovi na vrelovodu u Železničkoj ulici

  U toku je izgradnja primarnog priključnog vrelovoda "Železnička", sa ugradnjom toplotnih podstanica za priključenje objekata Zavoda za javno zdravlje, Nacionalne službe za zapošljavanje i Istorijskog arhiva. Njihovim priključenjem na gradsku Toplanu, značajno poboljšati kvalitet vazduha u Valjevu

 • Izgradnja vrelovodne mreže (foto: Kolubarske.rs)
  Zbog izgradnje vrelovodne mreže

  Zatvorena za saobraćaj i Železnička ulica

  Zbog radova na izgradnji vrelovodne mreže u Železničkoj ulici, utvrđen je privremeni režim saobraćaja tokom izvođenja radova od 9. septembra. do 9. decembra 2021. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Produžavanje hronične terapije preko telefona i sajta Doma zdravlja

  Dom zdravlja Valjevo podseća sugrađane da svoju hroničnu terapiju mogu produžiti pozivom na brojeve telefona 064 8321 997 i 064 8321 431, radnim danima od 7.00 do 13.30 časova.

 • Dalekovod
  Saopštenje o tome šta je sve urađeno na elektromreži

  EDS: Žitelji valjevskih sela nisu prevareni

  PR služba Elektrodistribucija Srbije odgovorila je na tvrdnje žitelja osam sela valjevskog kraja, koji decenijama "muku muče sa strujom", da nisu završeni svi radovi koji su dogovoreni na sastanku 30. jula. U saopštenju se navodi šta je sve završeno u obećanom roku do 3. septembra.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode svi potrošači na Petom puku

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, bez vodosnabdevanja su svi potrošači na Petom puku, i to između ulica Čačanska, Palih boraca, Milivoja Radosavljevića i parka na Petom puku. Normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje u subotu, 28. avgusta do...

 • Park Pećina (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Agrorazvoj: Foresting ne gazduje šumama nego je naš konsultant u oblasti gazdovanja

  Nakon tvrdnje predsednika GrO SSP, iznete na konferenciji za novinare, da je preduzeće "Agrorazvoj – valjevske doline", renelo na gazdovanje valjevske šume preduzeću "Foresting", oglasio se saopštenjem za javnost direktor "Agrorazvoja" Dragutin Kuzmanović.

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode ulice Cake Milivojević i Subotička

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u sredu, 11. avgusta bez vode će ostati svi potrošači u ulicama Cake Milivojević i Subotičkoj, u periodu od 8 do 14 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Planinska sela (foto: Đorđe Đoković)
  Oglasila se Elektrodistribucija Srbije

  Meštani valjevskih sela bez struje zbog loših vremenskih prilika

  Nakon objavljenog teksta "Meštani valjevskih sela danima bez struje, najavili blokadu puta Valjevo-Loznica", oglasio se saopštenjem za javnost Sektor za odnose sa javnošću Elektrodistribucije Srbije. "Vremenske prilike u proteklih petnaest dana, visoke temperature nakon kojih su usledile vremenske nepogode praćene obilnim padavinama,

 • Radovi u Karađorđevoj ulici (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode deo Karađorđeve ulice

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka, danas će bez vode ostati građani u Karađorđevoj ulici i to u delu od Radničke ulice do Dušanove ulice u periodu od 9 do 13 časova, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Česma na Trgu Živojina Mišića (foto: Đorđe Đoković)
  Tropska vrelina povećala potrošnju vode

  Vodovod upozorava na restrikcije ako se ne smanji potrošnja

  Vodovod je saopštio da će, ukoliko se ne smanji potrošnja vode u Valjevu, biti primorani da uvedu restrikcije vode. Sinoć posle 21 čas zabeležena je rekordna potrošnja od 600 litara u sekundi, dok ovog prepodneva građani Valjeva troše 440 litara u sekundi.