Tema: SRC Petnica

 • Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Ove letnje sezone

  Poskupeo ulaz za petničke bazene

  Ulaznice za bazene u Sportsko-rekreativnom centru "Petnica" ove kupališne sezone biće skuplje u odnosu na prethodnu godinu. Cena dnevne karte je poskupela sa 250 na 300 dinara. Ovogodišnja sezona kupanja počeće...

 • Željko Ostojić (foto: Kolubarske.rs)
  Razgovor sa direktorom ustanove

  "Valis" je zreo da bude javno preduzeće

  Na petničkim bazenima ove sezone bilo je oko 100 hiljada gostiju, a ostvaren je prihod od oko 16 miliona dinara. Novina je mini akva park. Sa direktorom Željkom Ostojićem o planovima, da Petnica postane ozbiljan rekreativni centar, a Valis javno preduzeće.

 • SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Podrška i pomoć VK Valis

  "Totalno valjevsko" veče i koncert Dula Lušina u SRC Petnica

  Vaterpolo klub Valis i Ustanova za fizičku kulturu Valis u petak 2. septembra od 20 časova na bazenima SRC Petnica organizuju koncert Dula Lušina i njegovog benda "No comment". Koncert je organizovan kao podrška i pomoć VK Valis.

 • SRC Petnica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Uz saglasnost Zavoda za javno zdravlje

  Od ponedeljka ponovo rade bazeni u Petnici

  Bazeni u SRC Petnica ponovo će biti otvoreni za građane od ponedeljka, 17. avgusta, saopšteno je iz UFK "Valis", Trenutna epidemiološka situacija dozvoljava otvaranje bazena uz poštovanje preporučenih mera zaštite stanovništva od koronavirusa.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Počela sezona kupanja

  Na petničkim bazenima prvog dana preko 850 kupača

  Bazeni u SRC "Petnica" otvoreni su od juče uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite. Prvog dana na petničkim bazenima bilo je oko 850 kupača. Direktor UFK "Valis", koja gazduje bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da se pridržavaju svih preporuka Zavoda za javno zdravlje Valjevo koje se tiču rada bazena.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog epidemiološke situacije

  Petnički bazeni biće otvoreni tek od 1. jula

  Zbog epidemiološke situacije i pandemije koronavirusa SRC Petnica neće biti otvoren za građane pre 1. jula, saopšteno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 • Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Od oktobra do maja

  Otvoren zimski bazen u Petnici

  Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. "Balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini od 8 do 11 časova i večernji posle 18 časova rezervisani su za sportiste.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  UFK Valis organizuje

  Noćno kupanje u Petnici

  Još jedno noćno kupanje u SRC Petnica. Večeras (ponedeljak) od 21 čas do ponoći za ljubitelje noćnog kupanja biće otvoreni petnički bazeni sa termalnom vodom temperature oko 28 stepeni.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Vrelo leto

  Ponovo noćno kupanje u Petnici

  Večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje u SRC Petnica. Cena ulaznice za noćno kupanje je nepromenjena već nekoliko godina i iznosi 200 dinara. U Petnici je juče bilo oko 1650 kupača.

 • Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zatvoreni bazen u SRC Petnica

  Besplatno kupanje za đake i studente

  Đaci i studenti za vreme zimskog raspusta moći će besplatno da koriste zatvoreni bazen u Petnici, dok će građani ulaz plaćati 150 umesto dosadašnjih 250 dinara.