Tema: SRC Petnica

 • Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Od 5. juna

  Počela sezona kupanja u Petnici

  Letnja sezona u sportsko rekreativnom centru Petnica počela je danas, i to tako što će kupanje za sve posetioce danas i sutra biti besplatno. Cena ulaznica nepromenjena u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Letnja sezona u Petnici traje do 15. septembra.

 • Lift stolica (foto: www.valjevo.rs)
  SRC Petnica dostupna osobama sa invaliditetom

  Postavljena lift stolica na petničkim bazenima

  Ustanova za fizičku kulturu "Valis" postavila je lift stolicu za osobe sa invalidi Petnica, objavljeno je na sajtu Grada. Direktor Ustanove Željko Ostojić kaže da SRC Petnica i bazeni postoje već[...]

 • SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Ovog leta

  Besplatan ulaz u SRC Petnica za valjevske đake radnim danima

  Učenici valjevskih osnovnih i srednjih škola imaće radnim danima besplatan ulaz na petničke bazene, dok će vikendom plaćati ulaz, saopštila je PR služba Valjeva. Potrebno je da đaci pokažu knjižicu sa fotografijom, ili da slikaju telefonom tu stranicu

 • Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Ove letnje sezone

  Poskupeo ulaz za petničke bazene

  Ulaznice za bazene u Sportsko-rekreativnom centru "Petnica" ove kupališne sezone biće skuplje u odnosu na prethodnu godinu. Cena dnevne karte je poskupela sa 250 na 300 dinara. Ovogodišnja sezona kupanja počeće...

 • Željko Ostojić (foto: Kolubarske.rs)
  Razgovor sa direktorom ustanove

  "Valis" je zreo da bude javno preduzeće

  Na petničkim bazenima ove sezone bilo je oko 100 hiljada gostiju, a ostvaren je prihod od oko 16 miliona dinara. Novina je mini akva park. Sa direktorom Željkom Ostojićem o planovima, da Petnica postane ozbiljan rekreativni centar, a Valis javno preduzeće.

 • SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Podrška i pomoć VK Valis

  "Totalno valjevsko" veče i koncert Dula Lušina u SRC Petnica

  Vaterpolo klub Valis i Ustanova za fizičku kulturu Valis u petak 2. septembra od 20 časova na bazenima SRC Petnica organizuju koncert Dula Lušina i njegovog benda "No comment". Koncert je organizovan kao podrška i pomoć VK Valis.

 • SRC Petnica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Uz saglasnost Zavoda za javno zdravlje

  Od ponedeljka ponovo rade bazeni u Petnici

  Bazeni u SRC Petnica ponovo će biti otvoreni za građane od ponedeljka, 17. avgusta, saopšteno je iz UFK "Valis", Trenutna epidemiološka situacija dozvoljava otvaranje bazena uz poštovanje preporučenih mera zaštite stanovništva od koronavirusa.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Počela sezona kupanja

  Na petničkim bazenima prvog dana preko 850 kupača

  Bazeni u SRC "Petnica" otvoreni su od juče uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite. Prvog dana na petničkim bazenima bilo je oko 850 kupača. Direktor UFK "Valis", koja gazduje bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da se pridržavaju svih preporuka Zavoda za javno zdravlje Valjevo koje se tiču rada bazena.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog epidemiološke situacije

  Petnički bazeni biće otvoreni tek od 1. jula

  Zbog epidemiološke situacije i pandemije koronavirusa SRC Petnica neće biti otvoren za građane pre 1. jula, saopšteno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 • Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Od oktobra do maja

  Otvoren zimski bazen u Petnici

  Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. "Balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini od 8 do 11 časova i večernji posle 18 časova rezervisani su za sportiste.