Registracija Prijava preko FB

Tema: SRC Petnica

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Od oktobra do maja

  Otvoren zimski bazen u Petnici

  Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. "Balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini od 8 do 11 časova i večernji posle 18 časova rezervisani su za sportiste.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  UFK Valis organizuje

  Noćno kupanje u Petnici

  Još jedno noćno kupanje u SRC Petnica. Večeras (ponedeljak) od 21 čas do ponoći za ljubitelje noćnog kupanja biće otvoreni petnički bazeni sa termalnom vodom temperature oko 28 stepeni.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Vrelo leto

  Ponovo noćno kupanje u Petnici

  Večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje u SRC Petnica. Cena ulaznice za noćno kupanje je nepromenjena već nekoliko godina i iznosi 200 dinara. U Petnici je juče bilo oko 1650 kupača.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Zatvoreni bazen u SRC Petnica

  Besplatno kupanje za đake i studente

  Đaci i studenti za vreme zimskog raspusta moći će besplatno da koriste zatvoreni bazen u Petnici, dok će građani ulaz plaćati 150 umesto dosadašnjih 250 dinara.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Saopšteno iz UFK Valis

  Bazen u Petnici zatvoren zbog kvara pumpe

  Zatvoreni bazen u Sportsko-rekreativnom centru Petnica zatvoren je za posetioce zbog kvara na dubinskoj pumpi, saopšteno je iz UFK "Valis", koja gazduje bazenima.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštili iz UFK Valis

  Besplatan ulaz u SRC Petnica do kraja avgusta

  Ulaz na petničke bazene biće besplatan do kraja avgusta, saopšteno je iz Ustanove za fizičku kulturu "Valis", koja gazduje petničkim bazenima. Do kraja sezone SRC Petnica biće otvoren za posetioce od 10 do 18 časova.

 • Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
  Prvo ovogodišnje

  Na Petničkim bazenima noćno kupanje

  U SRC Petnica večeras (23. avgust) biće organizovano noćno kupanje. Kapije sportskog centra za noćne kupače biće otvorene od 21 čas do ponoći, a cena karte je 200 dinara.

 • City Games2018 Subotica (foto: Marin Ćuk Vurnek)
  Sutra (četvrtak) bez kupanja, ulaz na igre besplatan

  Igre bez granica u SRC Petnica

  Zbog održavanja takmičenja City Games u SRC Petnica, u četvrtak 12.jula, kupalište će biti zatvoreno, saopšteno je iz UFK Valis. Kako se navodi u obaveštenju, ulaz za građane biće besplatan sutra uvečeod 19.30 časova kada počnu igre.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U SRC Petnica

  Počelo kupanje u "zimskom bazenu"

  Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" otvoren je za građane, cena dnevne ulaznice je 250, dok mesečna karta košta 2.500 dinara. U UFK Valis, koja gazduje bazenima u Petnici, kažu da cene nisu menjane u odnosu na prethodnu godinu.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Uspešna letnja sezona u Petnici

  Sezona kupanja se završava 15. septembra

  Sezona kupanja u SRC Petnica traje do 15. septembra, s tim što je radno vreme skraćeno pa su kapije bazena otvorene od 10 do 18 časova. Po završetku letnje sezone slede pripreme za zimsku sezonu i podizanje balona, najavljeno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.