Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Konferencija za novinare GrO DS (foto: Đorđe Đoković)
  Konferencija za novinare Zorana Jakovljevića

  Demokrate su imale viziju i plan, a to SNS nema

  Novoizabrani predsednik GrO DS Zoran Jakovljević svoju prvu konferenciju za novinare održao je na mostu, koji je pre skoro deset godina opozicija ismevala govoreći da "ne vodi nikuda". "Mi smo imali plan i viziju za razliku od ove vlasti", rekao je Jakovljević.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  Osuda napada na novinarku

  Demokratska stranka osuđuje brutalne uvrede, nipodaštavanja i etiketiranja kojima je izložena naša sugrađanka, novinarka i urednica portala Kolubarske.rs, Darija Ranković, navodi se u saopštenju DS. "Za nama je godina u kojoj je zabeležen drastičan porast pritisaka i pretnji, verbalnih i fizičkih napada".

 • Narodna stranka (logo)
  Saopštenje NS

  "Jedino u čemu je Valjevo prvo jeste loše rukovodstvo"

  Valjevo je od trećeg najprosperitetnijeg grada u državi, i šestog po broju stanovnika, dospeo do jednog od najsiromašnijih gradova. Prvi smo po lošem rukovodstvu, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke.

 • Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje SNS Valjevo

  "Napad na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu"

  Valjevski naprednjaci oglasili su se saopštenjem za javnost u kome najoštrije osuđuju pretnje upućene Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, ne navodeći o kakvim pretnjama je reč, niti ko je, kada i gde je pretio Vučiću.

 • Stranka slonode i pravde
  Saopštenje za javnost

  SSP: Zašto niko iz Valjeva nema ”želju da sarađuje” sa vlašću?

  Reagujući na odluku Gradskog veća da za v.d. načelnika Grasdke upave Valjevo postavi pravnika iz Šapca Nebojšu Petronića koji je, kako je navedeno, jedini pokazao "želju za saradnjom", saopštenjem za javnost se oglasio Izvršni odbor Stranke slobode i pravde (SSP).

 • Stranka slobode i pravde (logo) (foto: SSP)
  Stranke slobode i pravde Valjevo

  Umesto bahatih i prizemnih dobili smo ponizne i ljude bez integriteta

  Stranka slobode i pravde Valjevo poručuje da se u narednoj godini svako od nas osvrne oko sebe i razmisli kako smo se našli u ovoj situaciji i kako možemo iz nje izaći? Za bolji život moraćemo i sami da se potrudimo jer sloboda nikada ne dolazi sama,

 • Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Održani izbori u GrO DS

  Zoran Jakovljević predsednik valjevskih demokrata

  Predsednik valjevskih demokrata je građevinski inženjer Zoran Jakovljević, nekadašnji gradonačelnik Valjeva. Pored predsednika, valjevske demokrate izabrale su, od 20 kandidata, 15 članova Gradskog odbora.

 • Miloš Milivojević (foto: Kolubarske.rs)
  Konstituisan Gradski odbor Narodne stranke

  Miloš Milivojević predsednik valjevskog odbora NS

  U Valjevu je održana Osnivačka skupština i izbrano lokalno rukovodstvo Narodne stranke (NS). Miloš Milivojević profesor nemačkog jezika, je predsednik. a potpredsednici su Ana Mijailović, Jasmina Milićević i Goran Gavrilović. Izabrano je i 11 članova Gradskog odbora Narodme stranke.

 • Zoran Lutovac i Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Izbori u Gradskom odboru 12. decembra

  Zoran Jakovljević kandidat za predsednika valjevskih demokrata

  Nekadašnji gradonačelnik Valjeva Zoran Jakovljević kandidat je za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke, saopšteno je na konferenciji za novinare. Jakovljevićevu kandidaturu podržao je i predsednik DS-a Zoran Lutovac.

 • Slava SNS (foto: valjevo.sns.org.rs)
  Najava promena na čelu Gradskog oodbora SNS

  Slava SNS bez predsednika valjevskih naprednjaka

  Predsednik Gradskog odbora SNS Slobodan Gvozdenović, dojučerašnji gradonačelnik Valjeva, nije bio na slavi Srpske napredne stranke. Ali je bio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji nije član SNS. Da li je to poruka da je i na čelu GrO SNS došlo do promena?