Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Izložba Zoran, snaga vizije (foto: Đorđe Đoković)
  Poruka sa otvaranja izložbe "Zoran, snaga vizije"

  Bojkot za normalnu Srbiju

  "Bojkot je alat opozicije da se dođe do promena u Srbiji, da stvorimo normalno uređenu državu", poručili su Lutovac, Nikolić i Zelenović na otvaranju izložbe "Zoran, snaga vizije", kojom su valjevske demokrate započele kampanju bojkota izbora.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  U prostorijama valjevskog DS

  Izložba fotografija "Zoran, snaga vizije"

  U prostorijama DS u Valjevu biće otvorena izložba fotografija "Zoran, snaga vizije". Podsećanjem na lik i delo dr Zorana Đinđića, valjevske demokrate počinju kampanju bojkota izbora. Otvaranju će prisustvovati Zoran Lutovac, Dejan Nikolić, Dušan Kostadinović i Igor Gospvić.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Drugi rebalans na dnevnom redu sednice Skupštine grada

  Kada jedan čovek, a ne struka, menja budžet štetu imaju građani

  Kada vlast nema jasnu politiku i kada jedan čovek, a ne struka, menja budžet i to dnevno štetu imaju građani, smatraju demokrate. Odbornici DS, uoči sednice Skupštine grada u čijem radu ne učestvuju poručili su da valjevska vlast obmanjuje javnost jer ni drugi, kao i prvi, rebalans nije tačan!

 • Sergej Trifunović (foto: Đorđe Đoković)
  Promocija PSG u Valjevu

  Trifunović: Ujedinjena opozicija je spasonosno rešenje za sve nas

  Sergej Trifunović promovisao je u Valjevu Pokret slobodnih građana, pozvao je Valjevce da se priključe i hrabro bore protiv ovog zla. PSG još uvek nije odlučio da li bojkot izbora ili ne, ali je važno da opozicija bude ujedinjena, poručeno je sa Desankonog venca.

 • Spomenik Desanki Maksimović (foto: Đorđe Đoković)
  Na Desankinom vencu

  Pokret slobodnih građana danas razgovara sa Valjevcima

  Na Desankinom vencu Pokret slobodnih građana organizuje danas od 17 časova razgovore i druženje sa građanima. Kako je saopšteno iz ovog Pokreta, sa "slobodnim građanima" razgovaraće predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

 • Goran Jaić (foto: Kolubarske.rs)
  DS će bojkotovati izbore

  Jaić: Fer i poštene izbore opozicija ne traži za sebe već za građane

  Demokrate ne žele da učestvuju na nepoštenim i nefer izborima, i zbog toga bojkot. "Ako učestvujete na takvim izborima, onda učestvujete i u svemu što ova vlast nepošteno i nedmokratski radi svakodnevno", poručio je u Valjevu sekretar DS Goran Jaić.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Funkcioneri SNS na sednici GrO u Valjevu

  Gvozdenović je odlično radio, sad treba da “poradi na izlaznošću građana”

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je odlično radio prethodne tri godine. Sada građani velikom izlaznošću treba da potvrde njegov dobar rad, a on treba da pripremi program razvoja grada do 2024. godine.

 • Slobodan Gvozdenović (KZN SNS) (foto: Kolubarske.rs)
  Konferencija za novinare SNS

  Gvozdenović o "glupostima jednog stručnjaka" i "nebulozama ovog odbornika"

  Na stranačkoj konferenciji za novinare predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je komentarisao "gluposti jendog stručnjaka koji sedi ispod lipe i mudruje" i "neke nebuloze odbornika Radovića".

 • SNS autobus na doček Makrona (foto: Đorđe Đoković)
  Na doček francuskog predsednika otišli valjevski naprednjaci

  Većina zbog sebe, svog posla i malo šodera, i tek po neko zbog Makrona

  Ovog popodneva je iz Valjeva put Beograda na doček predsednika Francuske Emanuela Makrona otišlo deset autobusa u organizaciji Srpske napredne stranke. Ovaj put "kvota" je bila 650 ljudi, otišla tek polovina od očekivanog broja.

 • Duško Rakić (foto: Đorđe Đoković)
  U takvim uslovima nema normalnog političkog života

  DS: Vlast novinare proganja i šikanira, a prijateljima deli novac

  Svedoci smo da svi oni novinari koji imaju lični stav, rade svoj posao u skladu sa zakonom i ukazuju na loše poteze izvršne vlasti, bivaju šikanirani, proganjani... Istovremeno prijateljima se deli novac iz budžeta preko raznih udruženja i firmi, kažu demokrate.