Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Gradac (foto: Đorđe Đoković)
  Stranka moderne Srbije proverava nezvaničnu informaciju

  Da li će na Gradcu biti izgrađena mini hidroelektrana?

  Povodom nezvaničnih informacija da bi se moglo dogoditi da mini hidroelektrana bude izgrađena na Gradcu oglasila se Stranka moderne Srbije sa ciljem da se, ukoliko su informacije tačne, na vreme reaguje i da se spreči tako nešto.

 • Ostaci vatrometa na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
  Održana osnivačka Skupština Srpske desnice

  Miša Vacić sam sebi u Valjevu priredio vatromet

  U Valjevu je u nedelju uveče održana osnivačka Skupština Opštinskog odbora Srpske desnice. Pre ulaska u zgradu Grada, gde je održan skup, Miša Vacić je sam sebi priredio vatromet na Gradskom trgu.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  DS osuđuje gradonačelnika zbog zloupotrebe javne funkcije

  Sajt grada treba da služi za promociju Valjeva, a ne za uvrede i pretnje

  Valjevske demokrate osuđuju zloupotrebu javne funkcije od strane gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, koji je iskoristio zvaničan sajt Grada Valjeva za plasiranje uvreda, diskvalifikacija i pretnji. "Ovo nikad nije bilo", rečenica je koja se sve češće i sve glasnije izgovara u čitavoj državi, a posebno u Valjevu.

 • Borko Stefanović i Srđan Milivojević (foto: Đorđe Đoković)
  Bojkot lažnih, nepostojećih izbora

  Srbija je u mentalnom i informativnom mraku

  Izbori koji će biti održani u Srbiji sledeće godine u martu ili aprilu, pod uslovima koje nameće aktuelna vlast, niti će biti demokratski, niti će biti slobodni, zato ih treba bojkotovati, i izboriti se za fer i poštene izbore, poručili su u Valjevu Borko Stefanović i Srđan Milivojević.

 • Izložba Zoran, snaga vizije (foto: Đorđe Đoković)
  Poruka sa otvaranja izložbe "Zoran, snaga vizije"

  Bojkot za normalnu Srbiju

  "Bojkot je alat opozicije da se dođe do promena u Srbiji, da stvorimo normalno uređenu državu", poručili su Lutovac, Nikolić i Zelenović na otvaranju izložbe "Zoran, snaga vizije", kojom su valjevske demokrate započele kampanju bojkota izbora.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  U prostorijama valjevskog DS

  Izložba fotografija "Zoran, snaga vizije"

  U prostorijama DS u Valjevu biće otvorena izložba fotografija "Zoran, snaga vizije". Podsećanjem na lik i delo dr Zorana Đinđića, valjevske demokrate počinju kampanju bojkota izbora. Otvaranju će prisustvovati Zoran Lutovac, Dejan Nikolić, Dušan Kostadinović i Igor Gospvić.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Drugi rebalans na dnevnom redu sednice Skupštine grada

  Kada jedan čovek, a ne struka, menja budžet štetu imaju građani

  Kada vlast nema jasnu politiku i kada jedan čovek, a ne struka, menja budžet i to dnevno štetu imaju građani, smatraju demokrate. Odbornici DS, uoči sednice Skupštine grada u čijem radu ne učestvuju poručili su da valjevska vlast obmanjuje javnost jer ni drugi, kao i prvi, rebalans nije tačan!

 • Sergej Trifunović (foto: Đorđe Đoković)
  Promocija PSG u Valjevu

  Trifunović: Ujedinjena opozicija je spasonosno rešenje za sve nas

  Sergej Trifunović promovisao je u Valjevu Pokret slobodnih građana, pozvao je Valjevce da se priključe i hrabro bore protiv ovog zla. PSG još uvek nije odlučio da li bojkot izbora ili ne, ali je važno da opozicija bude ujedinjena, poručeno je sa Desankonog venca.

 • Spomenik Desanki Maksimović (foto: Đorđe Đoković)
  Na Desankinom vencu

  Pokret slobodnih građana danas razgovara sa Valjevcima

  Na Desankinom vencu Pokret slobodnih građana organizuje danas od 17 časova razgovore i druženje sa građanima. Kako je saopšteno iz ovog Pokreta, sa "slobodnim građanima" razgovaraće predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

 • Goran Jaić (foto: Kolubarske.rs)
  DS će bojkotovati izbore

  Jaić: Fer i poštene izbore opozicija ne traži za sebe već za građane

  Demokrate ne žele da učestvuju na nepoštenim i nefer izborima, i zbog toga bojkot. "Ako učestvujete na takvim izborima, onda učestvujete i u svemu što ova vlast nepošteno i nedmokratski radi svakodnevno", poručio je u Valjevu sekretar DS Goran Jaić.