Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Danas sednica valjevskih naprednjaka

  Lazar Gojković prvi na odborničkoj listi SNS u Valjevu

  Prvi na izbornoj listi SNS za odbornike Skupštine Valjeva, a samim tim i kandidat za gradonačelnika, biće Lazar Gojković. Aktuelni gradonačelnik Slobodan Gvozdenović ostaće na listi, na kojoj će biti "mnogo novih imena", saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Zdanje namenjeno za Muzej fantastike (foto: Đorđe Đoković)
  DS: kulturni život u gradu improvizacija

  Za vreme ove vlasti sve je bilo muzej fantastike

  U budžetu Valjeva se za ustanove kulture i kulturne sadržaje izdvaja sramotno malo novca, dok se milioni troše na estradne zvezde. Na polju kulture vlast mnogo obećavala, malo ispunila. Prazna priča pozorište, Muzej fantastike...

 • Milka Erić Vasiljević i Duško Rakić (foto: Đorđe Đoković)
  DS o prikupljanju "kapilarnih glasova" za SNS

  U kampanju se ide u ime partije

  Kampanja "od vrata do vrata" se radila uvek, ali su to radili stranački aktivisti u ime svoje partije, a ne u ime Gradske uprave, kažu odbornici DS odgovarajući na pitanje novinara kako komentarišu to što su službenici Grada išli u kampanju za SNS u ime Gradske uprave.

 • Naprednjaci (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Malerozni sakupljači pozvonili na vrata novinara

  Neviđeno: Gradska uprava prikuplja "kapilarne" glasove za SNS

  U akciju prikupljanja "kapilarnih" glasova krenuli čalnovi SNS, zaposleni u Gradskoj upravi i to, kako su rekli, "u ime Gradske uprave". U ponedeljak, malerozni sakupljači član Gradskog veća i inspektorka pozvonili su na vrata novinara...

 • Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Održana sednica Gradskog odbora SNS

  Gvozdenovićeva liderska pozicija je na većanju u Beogradu

  Izborna lista kandidata SNS za odbornike, koju je sam sastavio Gvozdenović, nije još potvrđena u Beogradu. Vrh stranke nezadovoljan radom Gradskog odbora i radom čoveka zaduženog za medije. U Valjevu podignuta kvota za oko 20 posto više glasova.

 • Gradac u srednjem toku (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornici SMS podneli predlog Skupštini grada

  Zabraniti izgradnju mini hidroelektrana na teritoriji Valjeva

  Odbornici Stranke moderne Srbije u Skupštini grada podneli su predlog odluke o zabrani izgradnje mini hidroelektrana na teritoriji grada. "Ovakav vid proizvodnje električne energije pravi veliku i nemerljivu štetu, dok je korist veoma mala", rekao je Rafailo Mitrović.

 • Zgrada socijalnog stanovanja (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon godina korišćenja bez zakonskog osnova

  Jelena Kalat vraća socijalni stan Gradu

  Jelena Kalat, v. d. direktor JKP Vidrak vratiće socijalni stan koji je u vlasništvu Grada. Sudeći po razvoju događaja, ona će to učiniti zbog "pritiska javnosti", a ne zbog toga što je Grad, kao vlasnik stana, to zahtevao od nje s obzirom na to da Kalat već godinama ne ispunjava uslove za korišćenje socijalnog stana.

 • Dimnjaci (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: Vidljiv vazduh i nevidljive mere protiv aerozagađenja

  Neverovatno je koliko gradonačelnik Slobodan Gvozdenović izgleda nezainteresovano za rešavanje problema aerozagađenja , ali i mnogih drugih kojima naš grad obiluje. Da stvar bude još gora, on se ne libi da samog sebe hvali izmišljajući nekakve epohalne rezultate gradske vlasti.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: Da se otkriju počinioci i nalogodavci provale

  Demokratska stranka Valjevo najoštrije osuđuje obijanje i demoliranje prostorija redakcije portala Kolubarske.rs i zahteva od policije i tužilaštva da utvrde ko su počinioci i nalogodavci provale.

 • Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Pred predstojeće izbore

  Formiran izborni štab SNS za Valjevo

  Formiran je izborni štab SNS za Valjevo koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović. Na sednici GrO bilo reči i o "značaju fejsbuka" u vreme izbora, od članova zatraženo da "ne lajkuju socijaliste".