Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Konferencija za novinare GrO DS (foto: Đorđe Đoković)
  Demokrate o mogućoj eksploataciji litijuma u valjevskom kraju

  Pružimo otpor, zaštitimo svoje zdravlje i okolinu, jer sutra može biti kasno

  Litijumsko-borna medalja ima i svoju drugu stranu, a to je cena koju ćemo svi zajedno morati da platimo ako ovaj rudnik bude otvoren u našem kraju", rekao je prdsednik valjevskoh demokrata Zorana Jakovljević povodom informacije da su u toku istraživanja ležišta litijuma u valjevskom kraju.

 • Aktivisti lokalnog fronta Va (foto: Đorđe Đoković)
  Cirkuska predstava koja nikome nije smešna

  Demokrate osuđuju hapšenje aktivista Lokalnog fronta Va

  Valjeske demokrate osuđuju hapšenje aktivista Lokalnog fronta Valjevo, koji su pokušali da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je obišao radove na brzoj saobraćajnici Ivetak-Lajkovac, poruče da nije dobrodošao.

 • Branko Ivković (foto: Kolubarske.rs)
  Stranka slobode i pravde otvorila prvo poglavlje Bele knjige

  Botovi SNS plaćeni po učinku

  Gradski odbor Stranke slobode i pravde otvorio je prvo poglavlje Bele knjige, koje sadrži dokaze o tome kako aktivisti Srpske napredne stranke prečicom dobijaju posao "botujući" po internet portalima i društvenim mrežama.

 • Obeležena godišnjica

  Ubijena je ideja napretka Srbije

  Osamnaest godina od ubistva premijera Srbije i lidera DS Zorana Đinđića valjevske demokrate su obeležile sinoć ispred stranačkih prostorija. U politiku su se vratili i ljudi i ideje protiv kojih se Zoran Đinđić borio.

 • Dragan Popović i Đorđe Pavlović (foto: DjordjeDjokovic)
  Socijalisti i Jedinstvena Srbija

  Traže ostavku ili smenu pomoćnika gradonačelnika Miloša Milutinovića

  Zbog nezakonitog proglašenja tajnom podataka u vezi Apotekarske ustanove, rukovodilac Radne grupe Miloš Milutinović, koji je i pomoćnik gradonačelnika, treba da podnese ostavku, ukoliko on to ne učini, gradonačelnik treba da ga smeni, kažu odbornici SPS i JS.

 • Konferencija za novinare SSP (foto: DjordjeDjokovic)
  Stranka slobode i pravde poručila

  Izgradnja novog političkog, društvenog i kulturnog sistema vrednosti, to je naš cilj!

  Predstavljajući delovanje novoosnovanog Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, Branko Ivković je rekao da je njihov cilj izgradnja potpuno novog političkog, društvenog, socijalnog i kulturnog sistema vrednosti u našem gradu...

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: OSUDA PRITISAKA NA KOLUBARSKE.RS

  Demokratska stranka osuđuje uvrede, pritiske i pokušaj mešanja u uređivačku politiku internet novina Kolubarske.rs. Darija Ranković nije jedina koja je bila izložena napadima, sličnu sudbinu doživela je i Slavica Vujanac, urednica portala Vamedia

 • Otvaranje SNS prostorija (foto: SNS)
  Saopštenje za javnost

  Srpska napredna stranka u Valjevu napada i vređa Kolubarske.rs

  Nakon teksta pod naslovom "Raspušten Gradski odbor SNS u Valjevu?", saopštenjem se oglasila Srpska napredna stranka u Valjevu u kome napada i vređa Kolubarske.rs, tvrdeći da spinujemo, fabrikujemo, objavljujemo poluinformacije...

 • SNS prostorije u Valjevu (foto: DjordjeDjokovic)
  Pitanja bez odgovora

  Raspušten Gradski odbor SNS u Valjevu?

  Da li je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu raspušten još u oktobru prošle godine, ako jeste ko je poverenik, da li su legitimna saopštenja za medije, samo su neka od pitanja na koja valjevski naprednjaci neće da odgovore.

 • Dragan Popović i Đorđe Pavlović (foto: DjordjeDjokovic)
  Socijalisti i Jedinstvena Srbija ocenjuju

  Učinak valjevske vlasti je – ništa!

  Novo gradsko rukovodstvo, od dolaska na vlast 18. avgusta, ništa nije uradilo za grad i građane Valjeva, smatraju socijalisti i Jedinstvena Srbija. "Nije realno da predsednik Srbije bude i gradonačelnik Valjeva", poručuju.