Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Razgovori pod lipom (foto: Đorđe Đoković)
  Afere bez epologa

  Srbiji treba rumunski scenario!

  Brojne afere, koje već godinama potresaju Srbiju, doživeće svoj epilog onda kada Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odu sa vlasti, i kada se usposatvi vladavina prava. Srbiji treba rumunski scenario, neko kao što je Laura Kodruta Koveši, bivša državna tužiteljka u Rumuniji,

 • Tribine Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
  Razgovori pod lipom

  Tribina: Srbija - zemlja afera bez epiloga

  Na novoj tribini Razgovori pod lipom Gradskog odbora Demokratske stranke Valjevo pod nazivom "Srbija – zemlja afera bez epiloga" biće reči o brojnim aferama koje već godinama potresaju Srbiju, a koje nikako da dožive svoj sudski epilog.

 • Učionica (foto: Đorđe Đoković)
  Stranka slobode i pravde poručuje

  Ćute, a ostavljeni sami sebi i svojim online i live demonima

  Dok se organizuju koncerti, sportske manifestacije, svadbe, ispraćaji, a noćni klubovi, restorani, kladionice rade, putujući autobuski karavan plaćenih ljubitelja vođe i dalje jezdi Srbijom, srednje škole se zatvaraju, kažu u SSP.

 • Apoteka (foto: Kolubarske.rs)
  Ne može javni posao da bude poverljiv

  Opet neke tajne u vezi Apotekarske ustanove

  Izjavu o čuvanju poverljivih podataka moraju potpisati zainteresovani za obavljanje apotekarske delatnosti, naznačeno je u javnom pozivu. Kako podaci u vezi Apotekarske ustanove mogu biti poverljivi ili tajni, pita Lokalni front?

 • Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornička grupa SPS-JS očekuje

  Direktor Stubo-Rovni da podnese ostavku, a gradonačelnik da se "razbudi"

  Očekujemo da Zoran Mitrović, direktor JP Stubo-Rovni "Kolubara", podnese ostavku, rekao je Đorđe Pavlović, a gradonačelnika Lazara Gojkovića pozvao je "da se razbudi jer će posledice za grad biti ozbiljne i teške".

 • SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  U nedostatku argumenata SNS vređa i omalovažava

  Nepostojeći Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo oglasio se saopštenjem povodom teksta "Bežanje od novinara, laži i marketing", objavljenog u internet novinama Kolubarske.rs. S obzirom na to da se odnosi na našu redakciju...

 • Park Pećina (foto: Đorđe Đoković)
  Stranka slobode i pravde upozorava

  Sprema se "masakr" u Parku Pećina

  Aktuelna interesna grupa ima nameru da sprovede "ekološki masakr" u Parku Pećina. Elaborat o zdravstvenom stanju stabala nije urađen, ali Vitorović zna da će biti posečeno 1085, a direktor Kuzmanović tvrdi da će od ukupno 1075 biti posečeno 417 stabala!?

 • Stranka slobode i pravde (foto: Đorđe Đoković)
  Stranka slobode pravde

  Vrtići najbolji primer propasti koju je donela vladajuća interesna grupacija

  Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) skreće pažnju na poraznu činjenicu da ove jeseni u valjevske vrtiće neće biti upisano oko 550 mališana jer u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" nema mesta. Ali ima mesta za udomljavanje stranačkih poslušnika.

 • Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina DS

  Razgovori pod lipom – Valjevo neće rudnik!

  "Valjevo neće rudnik", naziv je tribine koja je posvećena mogućem otvaranju rudnika litijuma i bora u blizini Valjeva. Govoriće prof. dr Branimir Jovančićević, prof. dr Ljiljana Tomović, dr Davor Živković i Nikola Arsenić...

 • Nestranačke ličnosti ipak članovi

  "Vidrak" loše radi svoj posao pa funkcioneri SNS uzeli metle u ruke?

  Funkcioneri Gradskog odbora SNS u nedelju su skupljali smeće duž keja Kolubare u samom centru grada. Među njima gradonačelnik, njegov zamenik i direktorka gradske čistoće. Poslali su poruku da "Vidrak" loše radi svoj posao, oni to mogu bolje!