Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Slobodan Gvozdenović (KZN SNS) (foto: Kolubarske.rs)
  Konferencija za novinare SNS

  Gvozdenović o "glupostima jednog stručnjaka" i "nebulozama ovog odbornika"

  Na stranačkoj konferenciji za novinare predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je komentarisao "gluposti jendog stručnjaka koji sedi ispod lipe i mudruje" i "neke nebuloze odbornika Radovića".

 • SNS autobus na doček Makrona (foto: Đorđe Đoković)
  Na doček francuskog predsednika otišli valjevski naprednjaci

  Većina zbog sebe, svog posla i malo šodera, i tek po neko zbog Makrona

  Ovog popodneva je iz Valjeva put Beograda na doček predsednika Francuske Emanuela Makrona otišlo deset autobusa u organizaciji Srpske napredne stranke. Ovaj put "kvota" je bila 650 ljudi, otišla tek polovina od očekivanog broja.

 • Duško Rakić (foto: Đorđe Đoković)
  U takvim uslovima nema normalnog političkog života

  DS: Vlast novinare proganja i šikanira, a prijateljima deli novac

  Svedoci smo da svi oni novinari koji imaju lični stav, rade svoj posao u skladu sa zakonom i ukazuju na loše poteze izvršne vlasti, bivaju šikanirani, proganjani... Istovremeno prijateljima se deli novac iz budžeta preko raznih udruženja i firmi, kažu demokrate.

 • Dejan Nikolić (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon ostavke predsednika valjevskih demokrata

  Dejan Nikolić: Od danas pun gas, na jesen izbori u DS

  "Novo rukovodstvo DS u Valjevu biće izabrano na jesen, a od danas dajemo gas i ovo treba da se smatra jednim novim početkom u Demokratskoj stranci", rekao je na prvoj konferenciji za novinare poverenik Dejan Nikolić. Poručio je da demokrate nemaju pravo da se bave same sobom u situaciji u kojoj je naša zemlja.

 • Spomenik Stevanu Filipoviću (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevski socijalisti

  Obeležena godišnjica smrti Stevana Filipovića

  Valjevski socijalisti obeležili su 77. godina od smrti narodnog heroja Stevana Filipovića, koji je pogubljen vešanjem u Valjevu. "Jedan od najvećih simbola ustanaka i borbe za slobodu je Steva Filipović. On je simbol otpora nas Srba i ljudi ovog kraja pogotovu", rekao je istoričar dr Predrag Marković.

 • Slobodan Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Na mesto prvog čoveka, člana i odbornika

  Predsednik valjevskog DS podneo ostavku

  Predsednik valjevskih demokrata Slobodan Pavlović danas je podneo ostavku na to mesto, kao i na članstvo u Demokratskoj stranci i na mesto odbornika u Skupštini grada. On se zahvalio svim članovima DS na dosadašnjoj saradnji i poželeo im mnogo uspeha u daljem radu

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Nezadovoljni radom rukovodstva

  17 članova Gradskog odbora DS podnelo ostvaku

  Nezadovoljni radom rukovodstva,17 članova Gradskog odbora DS podnelo je ostavku, saznaju Kolubarske.rs. Predsednik valjevskih demokrata Slobodan Pavlović je potvrdio da su čalnovi podneli ostavku, međutim njihov čin nije želeo da komentariše.

 • Aleksandar Vučić u emisiji HIT TVIT (foto: skrinšot)
  Gostujući u emisiji "HIT TVIT"

  Aleksandar Vučić: "Pokazalo se da u Valjevu imamo problema!"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u emisiji "HIT TVIT" na televiziji Pink, o Valjevu govorio samo 28 sekundi. Kratko, ali ne i konkretno. "Najmanje smo uradili u Valjevu i tamo se pokazalo da imamo problema i u našem rukovodstv", rekao je Vučić.

 • Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
  Dvadesetak autobusa krenulo ka Beogradu

  Valjevski naprednjaci otputovali na miting

  Na miting Srpske napredne stranke, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas je iz Valjeva ka Beogradu krenulo dvadesetak autobusa. Jutros su u parku, koji se nalazi pored parkinga, ispisani grafiti: "Aako moraš da ideš, ne moraš da glasaš".

 • Svi kao jedan – 1 od 5 miliona - Beograd (foto: Lokalni fronta Va)
  Solidarno grade novu političku snagu

  Lokalni front Va pristupio Građanskom frontu

  Udruženje građana Lokalni front Va pristupilo je asocijaciji Građanski front, koju do sada čini 13 udruženja i pokreta, kako bi gradili novu političku snagu koja će životne probleme građana moći da zastupa i na nacionalnom nivou.