Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Proglas Srpskog pokreta Dveri

  Promena sistema - sigurnost za sve!

  Promena vlasti više nije dovoljna. Potrebna nam je promena kompletnog korumpiranog političkog sistema. Mi smo garant da neće sve ostati isto posle smene aktuelne vlasti, navodi u proglasu Srpski pokret Dveri.

 • Nebojša Tadić (foto: DjordjeDjokovic)
  Odbornik Nebojša Tadić

  Inicijativa za formiranje gradskih opština

  Odbornik Srpskog patriotskog saveza u Skupštini grada Nebojša Tadić pokrenuo je inicijativu za formiranje opština na teritoriji Valjeva. Predlaže da jedna od prvih gradskih opština bude "Sveti Nikolaj", teritorija oko četiri valjevska manastira.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  Nova gradska vlast kao potez očajnika

  Ovako nesrećno skrpljena gradska vlast je rezultat zakulisnih dogovora beogradske centrale naprednjaka i jedne valjevske interesne grupe koja je kandidujući svoje nedorasle štićenike želela samo da zaštiti svoje finansijske i druge interese.

 • Stranka slonode i pravde
  Saopštenje Stranke Slobode i pravde

  Nova valjevska vlast se neće pitati ni za šta, niti će odlučivati o bilo čemu

  Stranka slobode i pravde smatra da je Skupština grada Valjeva, koja je konstituisana u utorak, sazdana od ucena, straha i obmana koji razaraju našu državu i naš grad već dugo vremena. "Ne zanima nas da li će se odluke donositi u Ubu, na Divčibarama, ili ćemo sada postati feud sela Divci, suština je ista".

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  I posle Konrada – Konrad

  Kako stvari stoje, korona će nekako i proći, ali se od "Konrada" nećemo tako lako oprostiti. I taj "Konrad" nije samo aktuelni nesposobni i bahati gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, to je ceo jedan sistem nesposobne vlasti koji je u Valjevu tokom pandemije sam sebi nadenuo to podsmešljivo lapsus ime.

 • Deponijska pregrada (23.06.2020.) (foto: Đorđe Đoković)
  Umesto da brani

  Deponijska pregrada na reci Gradac primer da loša vlast loše radi

  O pregradi na reci Gradac "promašenoj investiciji", koja je građane Valjeva koštala skoro 6,2 miliona dinara, u nekoliko navrata ili svaki put nakon poplava, govorili su aktivisti Lokalnog fronta Va ukazujući na to da loša vlast loše radi.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  I valjevske demokrate protiv pokušaja preuzimanja DS

  "Šokirani smo pokušajem nekih ljudi unutar DS da sazovu nelegalni Glavni odbor na kome bi se izabrao neki novi predsednik koji bi služio Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju 26 lokalnih odbora DS iz zapadne Srbije, koji neće učestvovati na Glavnom odboru, koji neki pokušavaju da održe 17. maja.

 • Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Danas sednica valjevskih naprednjaka

  Lazar Gojković prvi na odborničkoj listi SNS u Valjevu

  Prvi na izbornoj listi SNS za odbornike Skupštine Valjeva, a samim tim i kandidat za gradonačelnika, biće Lazar Gojković. Aktuelni gradonačelnik Slobodan Gvozdenović ostaće na listi, na kojoj će biti "mnogo novih imena", saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Zdanje namenjeno za Muzej fantastike (foto: Đorđe Đoković)
  DS: kulturni život u gradu improvizacija

  Za vreme ove vlasti sve je bilo muzej fantastike

  U budžetu Valjeva se za ustanove kulture i kulturne sadržaje izdvaja sramotno malo novca, dok se milioni troše na estradne zvezde. Na polju kulture vlast mnogo obećavala, malo ispunila. Prazna priča pozorište, Muzej fantastike...

 • Milka Erić Vasiljević i Duško Rakić (foto: Đorđe Đoković)
  DS o prikupljanju "kapilarnih glasova" za SNS

  U kampanju se ide u ime partije

  Kampanja "od vrata do vrata" se radila uvek, ali su to radili stranački aktivisti u ime svoje partije, a ne u ime Gradske uprave, kažu odbornici DS odgovarajući na pitanje novinara kako komentarišu to što su službenici Grada išli u kampanju za SNS u ime Gradske uprave.