Registracija Prijava preko FB

Tema: Politika

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  I posle Konrada – Konrad

  Kako stvari stoje, korona će nekako i proći, ali se od "Konrada" nećemo tako lako oprostiti. I taj "Konrad" nije samo aktuelni nesposobni i bahati gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, to je ceo jedan sistem nesposobne vlasti koji je u Valjevu tokom pandemije sam sebi nadenuo to podsmešljivo lapsus ime.

 • Deponijska pregrada (23.06.2020.) (foto: Đorđe Đoković)
  Umesto da brani

  Deponijska pregrada na reci Gradac primer da loša vlast loše radi

  O pregradi na reci Gradac "promašenoj investiciji", koja je građane Valjeva koštala skoro 6,2 miliona dinara, u nekoliko navrata ili svaki put nakon poplava, govorili su aktivisti Lokalnog fronta Va ukazujući na to da loša vlast loše radi.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  I valjevske demokrate protiv pokušaja preuzimanja DS

  "Šokirani smo pokušajem nekih ljudi unutar DS da sazovu nelegalni Glavni odbor na kome bi se izabrao neki novi predsednik koji bi služio Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju 26 lokalnih odbora DS iz zapadne Srbije, koji neće učestvovati na Glavnom odboru, koji neki pokušavaju da održe 17. maja.

 • Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Danas sednica valjevskih naprednjaka

  Lazar Gojković prvi na odborničkoj listi SNS u Valjevu

  Prvi na izbornoj listi SNS za odbornike Skupštine Valjeva, a samim tim i kandidat za gradonačelnika, biće Lazar Gojković. Aktuelni gradonačelnik Slobodan Gvozdenović ostaće na listi, na kojoj će biti "mnogo novih imena", saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Zdanje namenjeno za Muzej fantastike (foto: Đorđe Đoković)
  DS: kulturni život u gradu improvizacija

  Za vreme ove vlasti sve je bilo muzej fantastike

  U budžetu Valjeva se za ustanove kulture i kulturne sadržaje izdvaja sramotno malo novca, dok se milioni troše na estradne zvezde. Na polju kulture vlast mnogo obećavala, malo ispunila. Prazna priča pozorište, Muzej fantastike...

 • Milka Erić Vasiljević i Duško Rakić (foto: Đorđe Đoković)
  DS o prikupljanju "kapilarnih glasova" za SNS

  U kampanju se ide u ime partije

  Kampanja "od vrata do vrata" se radila uvek, ali su to radili stranački aktivisti u ime svoje partije, a ne u ime Gradske uprave, kažu odbornici DS odgovarajući na pitanje novinara kako komentarišu to što su službenici Grada išli u kampanju za SNS u ime Gradske uprave.

 • Naprednjaci (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Malerozni sakupljači pozvonili na vrata novinara

  Neviđeno: Gradska uprava prikuplja "kapilarne" glasove za SNS

  U akciju prikupljanja "kapilarnih" glasova krenuli čalnovi SNS, zaposleni u Gradskoj upravi i to, kako su rekli, "u ime Gradske uprave". U ponedeljak, malerozni sakupljači član Gradskog veća i inspektorka pozvonili su na vrata novinara...

 • Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Održana sednica Gradskog odbora SNS

  Gvozdenovićeva liderska pozicija je na većanju u Beogradu

  Izborna lista kandidata SNS za odbornike, koju je sam sastavio Gvozdenović, nije još potvrđena u Beogradu. Vrh stranke nezadovoljan radom Gradskog odbora i radom čoveka zaduženog za medije. U Valjevu podignuta kvota za oko 20 posto više glasova.

 • Gradac u srednjem toku (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornici SMS podneli predlog Skupštini grada

  Zabraniti izgradnju mini hidroelektrana na teritoriji Valjeva

  Odbornici Stranke moderne Srbije u Skupštini grada podneli su predlog odluke o zabrani izgradnje mini hidroelektrana na teritoriji grada. "Ovakav vid proizvodnje električne energije pravi veliku i nemerljivu štetu, dok je korist veoma mala", rekao je Rafailo Mitrović.

 • Zgrada socijalnog stanovanja (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon godina korišćenja bez zakonskog osnova

  Jelena Kalat vraća socijalni stan Gradu

  Jelena Kalat, v. d. direktor JKP Vidrak vratiće socijalni stan koji je u vlasništvu Grada. Sudeći po razvoju događaja, ona će to učiniti zbog "pritiska javnosti", a ne zbog toga što je Grad, kao vlasnik stana, to zahtevao od nje s obzirom na to da Kalat već godinama ne ispunjava uslove za korišćenje socijalnog stana.