Tema: auto-moto sport

 • Učesnici - Povlen reli (foto: Povlen reli)
  Dvodnevna manifestacija

  Danas startuje Povlen reli

  "Povlen reli" startuje danas na keju Kolubare, pored Istraživačke kuće odakle se kreće ka obroncima najlepših valjevskih planina. Ove godine osim dobro opremljenih 4x4 džipova, učestvuju i SUV vozila

 • Bugarska posada Angelov i Gadžev (foto: Kolubarske.rs)
  Gost iz Bugarske dominirao na brzincima

  Angelov pobednik Valjevskog relija - "Memorijal Miodrag File Stojanac"

  Bugarska posada Miroslav Angelov i Georgi Gadžev su pobednici Valjevskog relija - "Memorijal Miodrag File Stojanac". Uspešni su bili i valjevski vozači.

 • Reli (ilustracija) (foto: MM power)
  Učestvuje 27 posada iz Srbije i dve iz Bugarske

  U nedelju Valjevski reli "Memorijal Miodrag File Stojanac"

  Valjevski reli "Memorijal Miodrag File Stojanac" vozi se u nedelju. Učestvuje 29 posada, među njima dve iz Bugarske. Zbog relija u nedelju će za saobraćaj biti zatvorene deonice od Rajkovića do Divčibara i od Divčibara do Kaone.

 • Pobednici Reli Mionica (foto: www.mionica.rs)
  Mionica otvorila sezonu reli takmičenja

  Vladica Rabrenović i Ana Golić pobednici “Reli Mionica”

  Pobednici takmičenja za šampionat Srbije, trećem "Reli Mionica" su Vladica Rabrenović i Ana Golić, koji su za samo tri sekunde bili brži od Nenada Vićentića i Ivana Jevtića. Najniži stepenik su zauzeli Željko Milutivnović i Uroš Lukić.

 • Reli Mionica 2018 (foto: Ana Perić)
  Automobilizam

  Poraz Valjevaca "u komšiluku"

  Drugo ovogodišnje takmicenje Otvorenog šampionata Srbije u reliju, koje je danas održano u Mionici i okolini, obeležile su bespoštedne borbe na brzinskim ispitima protiv štoperice i konkurencije ali i bujica na putevima.

 • Mionički reli (2017,) (foto: MM power)
  Automobilizam

  Sedam posada "Avaka" na Mioničkom reliju

  Beogradski klub AK "FAM MM Power", pod pokroviteljstvom opštine Mionica, organizuje drugi auto reli "Mionica 2018". Među 27 posada je i sedam "Avakovih" iz Valjeva, dok tri posade dolaze iz Hrvatske.

 • Automobilizam (foto: Avako)
  Automobilizam

  "Avako" najbolji na Đerdapu

  Obnovljeni "Avako Rally Team" iz Valjeva ućestvovao je na prvom reliju na Đerdapu, Pobedili su u klasi IV, generalnom plasmanu, kao i u klasi I, gde su uzeli prvo i drugo mesto.

 • Pobednici 1. Mioničkog relija (foto: MM power)
  Na 1. Mioničkom reliju

  Pobednik Rabrenović, Milutinović treći

  Pobednik 1. Mioničkog relija, koji je vožen danas na stazi dugoj 200 km sa devet "brzinaca", je Vladica Rabrenović sa suvozačem Anom Golić i na taj način postao najozbiljniji kandidat za odbranu titule šampiona Srbije. Rabrenović je danas na svih devet "brzinaca" zabeležio najbolja vremena, što nisu ugrozili ni kašnjenje u poslednju vremensku kontrolu i 10 sekundi "penalizacije".

 • Auto reli u Mionici (foto: Sportski auto i karting savez Srbije)
  Danas u okolini Mionice

  Auto reli za šampionat i Kup Srbije

  Posle jučerašnjeg tehničkog pregleda vozila i sinoćnjeg ceremonijalnog starta u okolini Mionice danas se vozi auto reli, koji se boduje za šampionat i Kup Srbije. Organizuju ga beogradski klub MM Power i Opština Mionica.

 • Valjevski asovi (foto: RallyMagazin)
  Automobilizam

  Valjevci na reliju u Kumrovcu

  Među 75 posada na tradicionalnom reliju u Kumrovecu (Hrvatska) našli su se i valjevski automobilisti Željko Milutinović i Aleksandar Korčula, koji su se nadmetali u „nacionalnoj klasi“ vozeći „yugo 1.3 GR“. Nastupali su za ASK Rid iz Bajine Bašte sobzirom na to da u Valjevu trenutno nema kluba.