Registracija Prijava preko FB

Tema: Promocija

 • U okviru "Decembra otvorenog uma"

  U holu Centra za kulturu "Solunska 28" dr Nela Karajlića

  U holu Centra za kulturu večeras u 20 časova biće predstavljena knjiga "Solunska 28" dr Nela Karajlića. Ovim se završava "Decembar otvorenog uma" u organizaciji Udruženja građana Open minded.

 • U organizaciji Udruženja Open minded

  "DECEMBAR OTVORENOG UMA"

  Zanimljivi programi u "Decembru otvorenog uma". Večeras u Osečini svoja dela predstavljaju Željko Obrenović i Luka Tripković, sledeće nedelje dr Nele Karajlić predstaviće svoj novi roman, biće organizovana tribina 30 godina od pada Berlinskog zida.

 • Matija Bećkovič (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Valjevskoj gimnaziji na rođendan akademika

  Poetsko veče Matije Bećkovića "Mojih 80"

  Obeležavajući rođendan Matije Bećkovića večeras u Valjevskoj gimnaziji od 19 časova biće organizovano poetsko veče "Mojih 80". Biće predstavljena nova knjiga akademika "Kad se ponovo rodim". "Moto za tu knjigu su Eliotove reči da prošlogodišnji jezik pripada prošloj godini, a da jezik nove godine čeka novi glas", rekao je Bećković.

 • Vlada Arsić (foto: Kolubarske.rs)
  Pored reke Gradac

  Uz frulu, proju i sir, kao nekada uz ognjište, Arsićeve "Neviđene priče"

  Izuzetno sam radostan i obradovan zbog ovolikog broja posetilaca. Ne znam da li je Biblioteka tokom cele godine uspela da sakupi ovoliko ljudi na književnim večerima koliko ih je večeras ovde pored Gradca, rekao je Vlada Arsić na promociji svoje dve knjige.

 • Vlada Arsić na jednoj od promocija uz reku Gradac (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Kraj River bara književno veče

  Ipak Neviđene priče Vlade Arsića, ali ne u Biblioteci nego uz Gradac

  Književno veče i promocija dve knjige Vlade Arsića "Neviđena Srbija" i "Priče uz ognjište" biće večeras od 20 časova uz reku Gradac kraj River bara, objavio je autor na svom fejsbuk profilu.

 • Vlada Arsić (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Vlade Arsića kulturnoj javnosti Valjeva

  Otkazano književno veče jer biblioteka ne može da kupi knjigu koja košta 627 dinara

  Na ovogodišnjim Tešnjarskim večerima izostaće najavljeno književno veče "Neviđene priče Vlade Arsića" jer biblioteka nije mogla da nabavi knjigu koja košta 627 dinara, nego je tražila od autora da je kupi i pokloni biblioteci.

 • Matična biblioteka Ljubomir Nenadović (foto: Đorđe Đoković)
  U gradskoj biblioteci

  Predstavljanje knjige "Osečanski kraj u ratovima 1912-1918"

  U Matičnoj biblioteci "Lj. Nenadović" večeras u 19 časova biće predstavljena knjiga "Osečanski kraj u ratovima 1912-1918" (Pomenik ratnim žrtvama), autora Milorada Radojčića, publiciste.

 • Branko Pirgić Pirga (foto: Đorđe Đoković)
  U valjevskoj biblioteci

  "Branko Pirgić - putovanja i sećanja"

  "Branko Pirgić - putovanja i sećanja", naziv je večerašnjeg programa u Biblioteci kada će biti predstavljen zbornik radova posvećenih Branku Pirgiću, valjevskom književniku, kritičaru, novinaru i bibliotekaru.

 • Apoteka Tri lipe (foto: Đorđe Đoković)
  PR tekst

  Nova apoteka Vegefarma "Tri lipe"

  Nova apoteka u sastavu Apoteke Vegafarma počela je sa radom u Ulici vojvode Mišića 86 u Valjevu. I u novootvorenoj apoteci "Tri lipe" osiguranici će moći da na recept podignu lek, a neće izostati ni akcijske cene.

 • Goran Nikolić (foto: Rotary Valjevo)
  U organizaciji Rotari kluba Valjevo

  Film i knjiga o poduhvatu Gorana Nikolića. Đacima na poklon računari

  Rotari klub Valjevo je organizovao promociju knjige "Maratonac" i dokumentarnog filma "Otvorenih očiju" o poduhvatu Gorana Nikolića, slabovidog sportiste iz Kragujevca. Rotarijanci su istog dana donirali računare osnovnim školama valjevskog kraja.