Registracija Prijava preko FB

Tema: Promocija

 • Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
  PR tekst

  Na usluzi životinjama i ljudima

  U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

 • Dragan Todorović (foto: Đorđe Đoković)
  Predstavljanje večeras u Grand hotelu

  "Kilometar od 800 metara", nova knjiga Dragana Todorovića

  "Kilometar od 800 metara", naziv je nove knjige novinara "Vremena" i pisca Dragana Todorovića Todora, koja će biti predstavljena danas u 18 časova u Grand hotelu u Valjevu. O knjizi će govoriti odgovorni urednik Vremena Filip Švarm i dr Igor Perišić iz Instituta za književnost i umetnost. Odlomke iz knjige čitaće Radmila Novaković.

 • Promocija romana Crna knjiga” (foto: Đorđe Đoković)
  “Crna knjiga” novi roman Luke Tripkovića

  "Ostaje nam da se borimo, slobodu niko ne može da dobije na tanjiru"

  "Crna knjiga", drugi roman Luke Tripkovića pobudio je veliko interesovanje čitalaca. "Imao samo potrebu da se razračunam sa svim tim frustracijama koje dolaze iz svakodnevlja, poput korupcije, nepravde, odumiranja države koju volim jer je moja, nemam drugu, i to moram da doživim emotivno i onda sam tu frustraciju mahnito lečio pisanjem", rekao je Tripković na promocii svog romana.

 • Marko Dević (foto: Kolubarske.rs)
  Kampanja Europrom

  Učenik Tehničke škole Marko Dević je jedan od "30 za ponos"

  Među "30 za ponos" je učenik valjevske Tehničke škole Marko Dević koga je uravo škola predložila za kampanju kao jednog od najuspešnijih učenika škole. "Nikada se ne zna gde će nas život odvesti", rekao je Marko koji, kako kaže, "sve što radi radi iz ljubavi, a ne iz koristi!".

 • Promocija Koraksovog kalendara (foto: Đorđe Đoković)
  Prepuna MMF Avantura na promociji Koraksovog kalendara

  Ponovo "saterani u kafane"

  U Valjevu u alternativnom prostoru, kao i u prethodnih devet gradova, predstavljen je novogodišnji Koraksov kalendar. "Posle 20 godina, ponovo smo saterani u kafane... Živimo u Srbiji u kojoj vladaju strah i Vučić", čulo se sinoć u prepunoj Avanturi.

 • Koraksov kalendar
  U kafeu MMF Avantura

  Promocija Koraksovih kalendara i premijera spota za pesmu "Bagra"

  U kafeu MMF Avantura večeras promocija i prodaja kalendara Predraga Koraksića Koraksa i premijera spota za pesmu "Bagra". Gosti, Predrag Koraksić Koraks, Dragoljub Draža Petrović, Vladimir Jokić, Dragan Todorović i Biljana Stojković.

 • U okviru "Decembra otvorenog uma"

  U holu Centra za kulturu "Solunska 28" dr Nela Karajlića

  U holu Centra za kulturu večeras u 20 časova biće predstavljena knjiga "Solunska 28" dr Nela Karajlića. Ovim se završava "Decembar otvorenog uma" u organizaciji Udruženja građana Open minded.

 • U organizaciji Udruženja Open minded

  "DECEMBAR OTVORENOG UMA"

  Zanimljivi programi u "Decembru otvorenog uma". Večeras u Osečini svoja dela predstavljaju Željko Obrenović i Luka Tripković, sledeće nedelje dr Nele Karajlić predstaviće svoj novi roman, biće organizovana tribina 30 godina od pada Berlinskog zida.

 • Matija Bećkovič (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Valjevskoj gimnaziji na rođendan akademika

  Poetsko veče Matije Bećkovića "Mojih 80"

  Obeležavajući rođendan Matije Bećkovića večeras u Valjevskoj gimnaziji od 19 časova biće organizovano poetsko veče "Mojih 80". Biće predstavljena nova knjiga akademika "Kad se ponovo rodim". "Moto za tu knjigu su Eliotove reči da prošlogodišnji jezik pripada prošloj godini, a da jezik nove godine čeka novi glas", rekao je Bećković.

 • Vlada Arsić (foto: Kolubarske.rs)
  Pored reke Gradac

  Uz frulu, proju i sir, kao nekada uz ognjište, Arsićeve "Neviđene priče"

  Izuzetno sam radostan i obradovan zbog ovolikog broja posetilaca. Ne znam da li je Biblioteka tokom cele godine uspela da sakupi ovoliko ljudi na književnim večerima koliko ih je večeras ovde pored Gradca, rekao je Vlada Arsić na promociji svoje dve knjige.