Tema: Promocija

 • Knjiga Jelene Obućine (foto: Kolubarske.rs)
  Knjiga Jelene Obućine – "O Njima zbog Nas"

  "Obućina otkriva ono što je u društvu zatamnjeno i prekriveno mrežama prevare"

  "Ona zna da barata i sa rečima i sa mislima i sa idejama. Jelena Obućina najviše otkriva ono što je u društvu zatamnjeno i prekriveno mrežama prevare, ono što se želi sakriti ili potisnuti iz javnog polja i slobodne javnosti", napisao je sociolog Ratko Božović u predgovoru za knjigu "O Njima zbog Nas".

 • Promocija romana Stojna vetrenjača (foto: Branko Petrović)
  Predstavljen

  "Stojna vetrenjača", novi roman Radovana Belog Markovića

  Najnoviji roman Radovana Belog Markovića "Stojna vetrenjača" u izdanju Srpke književe zadruge predstavljen je sredinom prošle nedelje. Radnja romana se odvija u piščevom "belom Valjevu", od kraja 19. do tridesetih godina 20. veka. U centru zbivanja je bojar Tadić koji pokušava da izgradi vetrenjaču na Poparskom brdu.

 • Novo izdanje Strip Bloga "Ibrahim Kojl: Iznureni grad"

  Kada gradom prošeta privatnik bez morala!

  Posle izuzetno uspešnog izdanja "Stripa sa margine", Strip Blog objavljuje izdanje stripa "Ibrahim Kojl" koje potpisuju Nikola Pavlović i Filip Stanković. Ibrahim Kojl je privatnik spreman da pomogne svakoj osobi punog džepa. Svoju agenciju, nedefinisanih kvalifikacija i obima struke, vodi unutar kuće u obliku jabuke u centru bezimene metropole.

 • Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
  PR tekst

  Na usluzi životinjama i ljudima

  U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

 • Dragan Todorović (foto: Đorđe Đoković)
  Predstavljanje večeras u Grand hotelu

  "Kilometar od 800 metara", nova knjiga Dragana Todorovića

  "Kilometar od 800 metara", naziv je nove knjige novinara "Vremena" i pisca Dragana Todorovića Todora, koja će biti predstavljena danas u 18 časova u Grand hotelu u Valjevu. O knjizi će govoriti odgovorni urednik Vremena Filip Švarm i dr Igor Perišić iz Instituta za književnost i umetnost. Odlomke iz knjige čitaće Radmila Novaković.

 • Promocija romana Crna knjiga” (foto: Đorđe Đoković)
  “Crna knjiga” novi roman Luke Tripkovića

  "Ostaje nam da se borimo, slobodu niko ne može da dobije na tanjiru"

  "Crna knjiga", drugi roman Luke Tripkovića pobudio je veliko interesovanje čitalaca. "Imao samo potrebu da se razračunam sa svim tim frustracijama koje dolaze iz svakodnevlja, poput korupcije, nepravde, odumiranja države koju volim jer je moja, nemam drugu, i to moram da doživim emotivno i onda sam tu frustraciju mahnito lečio pisanjem", rekao je Tripković na promocii svog romana.

 • Marko Dević (foto: Kolubarske.rs)
  Kampanja Europrom

  Učenik Tehničke škole Marko Dević je jedan od "30 za ponos"

  Među "30 za ponos" je učenik valjevske Tehničke škole Marko Dević koga je uravo škola predložila za kampanju kao jednog od najuspešnijih učenika škole. "Nikada se ne zna gde će nas život odvesti", rekao je Marko koji, kako kaže, "sve što radi radi iz ljubavi, a ne iz koristi!".

 • Promocija Koraksovog kalendara (foto: Đorđe Đoković)
  Prepuna MMF Avantura na promociji Koraksovog kalendara

  Ponovo "saterani u kafane"

  U Valjevu u alternativnom prostoru, kao i u prethodnih devet gradova, predstavljen je novogodišnji Koraksov kalendar. "Posle 20 godina, ponovo smo saterani u kafane... Živimo u Srbiji u kojoj vladaju strah i Vučić", čulo se sinoć u prepunoj Avanturi.

 • Koraksov kalendar
  U kafeu MMF Avantura

  Promocija Koraksovih kalendara i premijera spota za pesmu "Bagra"

  U kafeu MMF Avantura večeras promocija i prodaja kalendara Predraga Koraksića Koraksa i premijera spota za pesmu "Bagra". Gosti, Predrag Koraksić Koraks, Dragoljub Draža Petrović, Vladimir Jokić, Dragan Todorović i Biljana Stojković.

 • U okviru "Decembra otvorenog uma"

  U holu Centra za kulturu "Solunska 28" dr Nela Karajlića

  U holu Centra za kulturu večeras u 20 časova biće predstavljena knjiga "Solunska 28" dr Nela Karajlića. Ovim se završava "Decembar otvorenog uma" u organizaciji Udruženja građana Open minded.