Registracija Prijava preko FB

Tema: Promocija

 • Matična biblioteka Ljubomir Nenadović (foto: Đorđe Đoković)
  U gradskoj biblioteci

  Predstavljanje knjige "Osečanski kraj u ratovima 1912-1918"

  U Matičnoj biblioteci "Lj. Nenadović" večeras u 19 časova biće predstavljena knjiga "Osečanski kraj u ratovima 1912-1918" (Pomenik ratnim žrtvama), autora Milorada Radojčića, publiciste.

 • Branko Pirgić Pirga (foto: Đorđe Đoković)
  U valjevskoj biblioteci

  "Branko Pirgić - putovanja i sećanja"

  "Branko Pirgić - putovanja i sećanja", naziv je večerašnjeg programa u Biblioteci kada će biti predstavljen zbornik radova posvećenih Branku Pirgiću, valjevskom književniku, kritičaru, novinaru i bibliotekaru.

 • Apoteka Tri lipe (foto: Đorđe Đoković)
  PR tekst

  Nova apoteka Vegefarma "Tri lipe"

  Nova apoteka u sastavu Apoteke Vegafarma počela je sa radom u Ulici vojvode Mišića 86 u Valjevu. I u novootvorenoj apoteci "Tri lipe" osiguranici će moći da na recept podignu lek, a neće izostati ni akcijske cene.

 • Goran Nikolić (foto: Rotary Valjevo)
  U organizaciji Rotari kluba Valjevo

  Film i knjiga o poduhvatu Gorana Nikolića. Đacima na poklon računari

  Rotari klub Valjevo je organizovao promociju knjige "Maratonac" i dokumentarnog filma "Otvorenih očiju" o poduhvatu Gorana Nikolića, slabovidog sportiste iz Kragujevca. Rotarijanci su istog dana donirali računare osnovnim školama valjevskog kraja.

 • Puletić i drugari (foto: PANI)
  Promocija knjige

  “First take” Radovana Puletića u “Priči”

  Pisac, novinar, kolumnista i bloger Radovan Puletić večeras će od 21 čas u valjevskom kafeu "Priča" predstaviti svoju knjigu eseja "First take". Priče sabrane pod ovim naslovom nastajale su u poslednjih sedam godina, a većina je objavljena i u internet novinama Kolubarske.rs, u okviru bloga "3put odjedanput".

 • Dejan Atanacković (foto: Đorđe Đoković)
  Promocija romana

  Luzitanija

  U sali Valjevske gimnazije održana je promacija romana "Luzitanija" Dejana Atanackovića, aktuelnog dobitnika NIN-ove nagrade za 2017. godinu. Bio je to pravi odabir za kraj kulturnih dešavanja u aprilu koje organizije biblioteka.

 • Gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Književno veče u Valjevskoj gimnaziji

  "Četiri ludila" i dijagnoza

  Kultura je na izdisaju, stanje je loše, prognoze još gore - dijagnoza uspostavljena, kurativa izostavljena! Dakle, sve se zna, sve je svima jasno, ali niko ništa (ili jedva tek po nešto) da preduzme!

 • Kalendar Valjevske pivare (foto: Đorđe Đoković)
  Promovisan kalendar za 2018. godinu

  "Okom ljubitelja Valjevskog piva"

  Fotografije ljubitelja Valjevskog piva sa najrazličitijih mesta i sa raznih krajeva sveta, koje su slali Valjevskoj pivari, ukrašavaju ovogodišnji kalendar Valjevske pivare. "Okom ljubitelja Valjevskog piva", naziv je kalendara za 2018. godinu nastao od fotografija koje su tokom prošle godine objavljivane na Fejsbuk stranicama Valjevsko pivo i Valjevska pivara.

 • Knjiga Dragutin Dragan Mijanović (foto: Kolubarske.rs)
  Večeras u Valjevskoj gimnaziji

  Knjiga "Dragutin Dragan Mijanović"

  U okviru programa obeležavanja 147 godina postojanja Valjevske gimnazije večeras u 18.30 časova biće predstavljena knjiga "Dragutin Dragan Mijanović", autora dr Radovana Marjanovića.

 • Moderna galerija (foto: Đorđe Đoković)
  U Modernoj galeriji Valjevo

  Večeras "Iskre iz pepela" Branka Pirgića

  Promocija knjige zapisa Branka Pirgića "Iskre iz pepela" večeras u Modernoj galeriji u 20 časova. Na promociji će, pored autora, učestvovati Mirko Magarašević i Đorđe Janić. Delove iz knjige će čitati Nebojša Milovanović.