Registracija Prijava preko FB

Tema: Džez fest

 • Jova Maljoković (foto: Đorđe Đoković)
  34. Džez fest otpočeo priznanjima i poklonima

  "Ja sam džezerka a jedan je JoVa"

  34. Džez fest sinoć su i formalno otvorili mali džezeri i džezerke. Pre nastupa Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića, sinoć su Jovanu Maljokovići i učesnicima valjevskog Džez festa uručena priznanja i pokloni.

 • Amira Medunjanin i Bojan Zulfikarpašić (foto: Đorđe Đoković)
  Na 34. Džez festu koncert Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića

  Veče sevdaha i probuđenih emocija

  Sinoć su na sceni Centra za kulturu, koju su delili sa publikom, koncert održali Amira Medunjanin i Bojan Zulfikarpašić u okviru 34. Džez festa. Bilo je to veče sevdaha, ljubavne, tugaljive i čežnjive pesme, i veče probuđenih emocija.

 • Koncert Kontext Jazzy klinci (foto: Đorđe Đoković)
  Džez fest u Valjevu

  Nakon džez klinaca, večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov...

  Džez koncertom najmlađih Kontext Jazzy klinci i svirkom Kontext House Jazz benda počeo je 34. Džez fest u Valjevu. Večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov, Mehanički balet i Bane Lalić MVP.

 • Džez fest Valjevo (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Od 24. do 26. maja

  Počinje 34. Džez fest u Valjevu

  U Valjevu danas počinje 34. Džez fest i trajaće do 26. maja. Na ovogodošnjem festivalu nastupaće Zlatan Stipišić Džiboni i Amira Medunjanin. Večeras, uvodni program "Svi zajedno na 2 i 4" - deca pevaju džez sa idejom i porukom da se najmlađi vrate kvalitetnoj muzici,

 • Red za karte džez festa (foto: Đorđe Đoković)
  Zvezde 34. festivala Džiboni i Amira

  Karta više za džez fest

  Za manje od jednog časa "planulo" je 300 kmompleta karata za koncerte Zlatana Stipišića Džibonija i Amire Medunjanin, zvezda 34. Džez festivala koji će biti održan od 24. do 26. maja u Centru za kulturu.

 • Cubismo (foto: Đorđe Đoković)
  Završen 32. Džez fest

  Šest dana dobrog džeza

  Završen je 32. Džez fest u Valjevu. Istinski ljubitelji džeza, koji su još uvek u manjini u odnosu na ljubitelje neke druge muzike, uživali su šest dana u dobrom džezu. Ohrabruje to što je u publici svake godine sve više mladih, a to je znak da Valjevski džez fest ima budućnost, možda i bolju od sadašnjosti.

 • Sava Miletić New York jazz project, Beograd (foto: Đorđe Đoković)
  Šesto veče Džez festa

  Cubismo i niški džez sastav NaissBlue

  Šesto, poslednje veče Valjevskog džez festa rezervisano je za hrvatski bend Cubismo i niški džez sastav NaissBlue. Cubismo je dobro oznat bend valjevskoj publici, koji je sa velikim uspehom nastupao na Džez festu.

 • Dušan Jovanović (foto: Đorđe Đoković)
  Otvorena izložba fotografija Dušana Jovanovića

  Valjevski fotografi baš vole valjevski džez fest

  „Valjevski fotografi, baš vole ovaj festival. To je lako zaključiti gledajući fotografije nastale na našem festivalu. Ogroman broj sjajnih uhvaćnih džez trenutaka, fascinantnih vuzuelnih efekata prouzrokovanih refleksijama i odsjajima instrumenata, toliko na fotografijama ovekovečnih emocija na licima muzičra”, rekao je sinoć dizajener i scenarista arhitekta Dušan Arsenić otvarajući izložbu fotografija Dušana Jovanovića koje svedoče o godinama valjevskog jedinstvenog džaza.

 • Koncert Josipe Lisac (foto: Sreten Pantelić)
  Treće večeri Džez festa koncert Josipe Lisac

  “Muzika nadilazi sve”

  "Magla" za kraj, a zatim bis i dugotrajan aplauz, uz povike bravo, kao nagrada za vrhunsko muzičko veče koje je Josipa Lisac priredila publici u prepunoj sali valjevskog Centra za kulturu. Bio je to doživljaj za publiku koja je dva časa uživala u dobro poznatim melodijama, neke od njih u džez obradi, raskošnom glasu i vokalnom umeću Josipe Lisac, koja je glavna zvezda ovogodišnjeg Džez festa Vredan pažnje i pohvale bio je i njen prateći bend.

 • Veče valjevskih džezera (foto: Đorđe M. Đoković)
  Treće veče Džez festa

  Josipa Lisac i izložba fotografija Dušana Jovanovića

  Treće večeri Džez festa nastupaće hrvatska zvezda Josipa Lisac od 20 časova na sceni Centra za kulturu, a u holu Centra za kulturu od 19.30 biće otvorena izložba fotografija Dušana Jovanovića.