Tema: Džez fest

 • Konferencija za novinare - Džez fest (foto: Kolubarske.rs)
  Od 16. do 18. maja

  Jubilarni 40. Džez festival - Spektakl za oči, uši i dušu

  Jubilarni 40. Džez festival biće održan u Valjevu od 16. do 18. maja. Koncert jedne od najvećih svetskih zvezda kanadskog džez muzičara Đina Vanelija biće u Omni centru 16. maja od 21 čas. U petak i subotu džez svirka na Desankinom trgu.

 • Važan jubilej

  Gino Vannelli na 40. Valjevskom džez festivalu

  Jubilarni 40. Valjevski Džez festival, sa motom "Istorija, tradicija, spektakl", biće održan od 16. do 18. maja. "Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku svetsku zvezdu Đina Vanelija", rekao je Milan Đurđević, umetnički direktor festivala.

 • Autor Dušan Arsenić
  Valjevci Valjevu i istoriji džeza

  Počinje Valjevski džez festival

  Ovogodišnji Valjevski džez festival održaće se od 21. do 23. decembra, zbog renoviranja velike sale Centra za kulturu, u art holu Centra za kulturu. U trodnevnom programu nastupiće najuspešniji valjevski muzičari i predstaviti ono što je jedan od, kako navode, najdugovečnijih džez festivala ovih prostora iznedrio za 39 godina postojanja.

 • Plakat Va džez fest (Dušan Arsenić)
  "Vreme za buđenje"

  Počinje 38. Valjevski džez festival

  Nastupom valjevskih muzičara večeras počinje 38. Valjevski džez festival, ove godine pod sloganom "Vreme za buđenje". Zvanično otvaranje je u petak, a od 20 časova koncert BIG benda RTS-a sa solistom Stjepkom Gutom. "Ove godine smo pokušali da spojimo to tradicionalno i moderno u jednu kategoriju"...

 • Plakat (autor Dušan Arsenić)
  Od 25. do 27. novembra

  Večeras počinje 37. valjevski džez fest

  Valjevski 37. Džez fest počinje večeras tradicionalno nastupom valjevskih bendova. Ove godine pred publikom biće kvartet Vladimira Maričića, jazz benda EYOT, Lena Kovačević, Kaliopi, Edin Karamazov, Vasil Hadžimanov Band.

 • Jazz plakat (autor Dušan Arsenić)
  Pod sloganom Jazz vakcina

  Valjevo jazz fest ove godine u online izdanju

  Pod sloganom "Jazz vakcina", 36. JAZZ festival Valjevo biće održan ove godine od 25-29. decembra i po prvi put u svojoj dugoj istoriji u online izdanju. "Bravo majstore", naziv je večeri posvećene dr Voji Milutinoviću.

 • Jova Maljoković (foto: Đorđe Đoković)
  34. Džez fest otpočeo priznanjima i poklonima

  "Ja sam džezerka a jedan je JoVa"

  34. Džez fest sinoć su i formalno otvorili mali džezeri i džezerke. Pre nastupa Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića, sinoć su Jovanu Maljokovići i učesnicima valjevskog Džez festa uručena priznanja i pokloni.

 • Amira Medunjanin i Bojan Zulfikarpašić (foto: Đorđe Đoković)
  Na 34. Džez festu koncert Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića

  Veče sevdaha i probuđenih emocija

  Sinoć su na sceni Centra za kulturu, koju su delili sa publikom, koncert održali Amira Medunjanin i Bojan Zulfikarpašić u okviru 34. Džez festa. Bilo je to veče sevdaha, ljubavne, tugaljive i čežnjive pesme, i veče probuđenih emocija.

 • Koncert Kontext Jazzy klinci (foto: Đorđe Đoković)
  Džez fest u Valjevu

  Nakon džez klinaca, večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov...

  Džez koncertom najmlađih Kontext Jazzy klinci i svirkom Kontext House Jazz benda počeo je 34. Džez fest u Valjevu. Večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov, Mehanički balet i Bane Lalić MVP.

 • Džez fest Valjevo (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Od 24. do 26. maja

  Počinje 34. Džez fest u Valjevu

  U Valjevu danas počinje 34. Džez fest i trajaće do 26. maja. Na ovogodošnjem festivalu nastupaće Zlatan Stipišić Džiboni i Amira Medunjanin. Večeras, uvodni program "Svi zajedno na 2 i 4" - deca pevaju džez sa idejom i porukom da se najmlađi vrate kvalitetnoj muzici,