Tema: Džez fest

 • Plakat Va džez fest (Dušan Arsenić)
  "Vreme za buđenje"

  Počinje 38. Valjevski džez festival

  Nastupom valjevskih muzičara večeras počinje 38. Valjevski džez festival, ove godine pod sloganom "Vreme za buđenje". Zvanično otvaranje je u petak, a od 20 časova koncert BIG benda RTS-a sa solistom Stjepkom Gutom. "Ove godine smo pokušali da spojimo to tradicionalno i moderno u jednu kategoriju"...

 • Plakat (autor Dušan Arsenić)
  Od 25. do 27. novembra

  Večeras počinje 37. valjevski džez fest

  Valjevski 37. Džez fest počinje večeras tradicionalno nastupom valjevskih bendova. Ove godine pred publikom biće kvartet Vladimira Maričića, jazz benda EYOT, Lena Kovačević, Kaliopi, Edin Karamazov, Vasil Hadžimanov Band.

 • Jazz plakat (autor Dušan Arsenić)
  Pod sloganom Jazz vakcina

  Valjevo jazz fest ove godine u online izdanju

  Pod sloganom "Jazz vakcina", 36. JAZZ festival Valjevo biće održan ove godine od 25-29. decembra i po prvi put u svojoj dugoj istoriji u online izdanju. "Bravo majstore", naziv je večeri posvećene dr Voji Milutinoviću.

 • Jova Maljoković (foto: Đorđe Đoković)
  34. Džez fest otpočeo priznanjima i poklonima

  "Ja sam džezerka a jedan je JoVa"

  34. Džez fest sinoć su i formalno otvorili mali džezeri i džezerke. Pre nastupa Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića, sinoć su Jovanu Maljokovići i učesnicima valjevskog Džez festa uručena priznanja i pokloni.

 • Amira Medunjanin i Bojan Zulfikarpašić (foto: Đorđe Đoković)
  Na 34. Džez festu koncert Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića

  Veče sevdaha i probuđenih emocija

  Sinoć su na sceni Centra za kulturu, koju su delili sa publikom, koncert održali Amira Medunjanin i Bojan Zulfikarpašić u okviru 34. Džez festa. Bilo je to veče sevdaha, ljubavne, tugaljive i čežnjive pesme, i veče probuđenih emocija.

 • Koncert Kontext Jazzy klinci (foto: Đorđe Đoković)
  Džez fest u Valjevu

  Nakon džez klinaca, večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov...

  Džez koncertom najmlađih Kontext Jazzy klinci i svirkom Kontext House Jazz benda počeo je 34. Džez fest u Valjevu. Večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov, Mehanički balet i Bane Lalić MVP.

 • Džez fest Valjevo (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Od 24. do 26. maja

  Počinje 34. Džez fest u Valjevu

  U Valjevu danas počinje 34. Džez fest i trajaće do 26. maja. Na ovogodošnjem festivalu nastupaće Zlatan Stipišić Džiboni i Amira Medunjanin. Večeras, uvodni program "Svi zajedno na 2 i 4" - deca pevaju džez sa idejom i porukom da se najmlađi vrate kvalitetnoj muzici,

 • Red za karte džez festa (foto: Đorđe Đoković)
  Zvezde 34. festivala Džiboni i Amira

  Karta više za džez fest

  Za manje od jednog časa "planulo" je 300 kmompleta karata za koncerte Zlatana Stipišića Džibonija i Amire Medunjanin, zvezda 34. Džez festivala koji će biti održan od 24. do 26. maja u Centru za kulturu.

 • Cubismo (foto: Đorđe Đoković)
  Završen 32. Džez fest

  Šest dana dobrog džeza

  Završen je 32. Džez fest u Valjevu. Istinski ljubitelji džeza, koji su još uvek u manjini u odnosu na ljubitelje neke druge muzike, uživali su šest dana u dobrom džezu. Ohrabruje to što je u publici svake godine sve više mladih, a to je znak da Valjevski džez fest ima budućnost, možda i bolju od sadašnjosti.

 • Sava Miletić New York jazz project, Beograd (foto: Đorđe Đoković)
  Šesto veče Džez festa

  Cubismo i niški džez sastav NaissBlue

  Šesto, poslednje veče Valjevskog džez festa rezervisano je za hrvatski bend Cubismo i niški džez sastav NaissBlue. Cubismo je dobro oznat bend valjevskoj publici, koji je sa velikim uspehom nastupao na Džez festu.