Tema: DS

 • Tribina DS Pod lipom (foto: Kolubarske.rs)
  Tribina Demokratske stranke

  "Biće zime za građane sve dok je ova vlast u Srbiji"

  "Ovo što se dešava i u energetskom sektoru je rezultat ove vlasti, a to je potpuni krah jednog sistema u kome nije bilo ni plana, ni odgovornosti... Za građebe će biti zime, kao i svake godine, sve dok je ova vlast u Srbiji", rekao je potpredsednik DS Miodrag Gavrilović.

 • Razgovori pod lipom
  Tribina na platou stare železničke stanice

  "Ima li zime za građane Srbije ove zime"

  "Ima li zime za građane Srbije ove zime", naziv je tribine "Razgovori pod lipom" na platou stare železničke stanice u 19 časova u organizaciji valjevskih demokrata.

 • Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Povod požar na gradskoj deponiji

  Jakovljević: Sumnjam da neko u gradskoj vlasti strateški razmišlja o zbrinjavanju komunalnog otpada Valjeva

  O stanju na "privremnoj" gradskoj deponiji govorio je predsednik GrO DS Zoran Jakovljević. Podsetio je šta su sve demokrate uradile i započele pre deset godina kada su bile na vlasti, a aktuelna vlast ne da nije završila nego nije ni nastavila.

 • Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Demokratska stranka

  "Euro litijum" zatražio nove dozvole za istraživanje litijuma u valjevskom kraju

  Kanadska kompanija "Euro litijum" je početkom ovog meseca zatražila dozvolu od Ministarstva rudarstva i energetike da istražuje bor i litijum na području "Valjevo sever", saopštio je na konferenciji za novinare predsednik valjevskih demokrata Zoran Jakovljević.

 • Tatjana Manojlović (foto: Kolubarske.rs)
  Najveći dug u istoriji Srbije

  Manojlović: Ovo je Vučićeva najskuplja pobeda

  Potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović kaže da ćemo svi platiti Vučićevu pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora. Dug Srbije je blizu 31 milijarda evra i najveći je u istoriji ove zemlje, i na tome treba čestitati odlazećoj vladi.

 • Tatjana Manojlović i Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Pokazuju rezultati izbora

  DS: Srpska napredna stranka beleži ozbiljan pad

  Srpska napredna stranka u Valjevu beleži ozbiljan pad, što je dokaz da građani Valjeva nisu zadovoljni radom i učinkom naprednjačke vlasti, rečeno je na konferenciji za novinare valjevskih demokrata. Rezultati u Valjevu su jedni od najlošijih rezultata Srpske napredne stranke u celoj Srbiji.

 • Kolotrazi na duplim trakama (foto: Kolubarske.re)
  Saopštenje valjevskih demokrata

  Džaba "Miloš Veliki" ako se do njega dolazi preko blata i rupa

  Valjevski kraj ima najlošije puteve od svih gradova zapadne Srbije. Ništa građanima koji žive u seoskim područjima ne znači ni 'Miloš Veliki', ni drugi auto-putevi, ako do njega bezbedno ne mogu da dođu iz svojim mesta življenja.

 • Razgovori pod lipom (foto: Đorđe Đoković)
  Afere bez epologa

  Srbiji treba rumunski scenario!

  Brojne afere, koje već godinama potresaju Srbiju, doživeće svoj epilog onda kada Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odu sa vlasti, i kada se usposatvi vladavina prava. Srbiji treba rumunski scenario, neko kao što je Laura Kodruta Koveši, bivša državna tužiteljka u Rumuniji,

 • Tribine Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
  Razgovori pod lipom

  Tribina: Srbija - zemlja afera bez epiloga

  Na novoj tribini Razgovori pod lipom Gradskog odbora Demokratske stranke Valjevo pod nazivom "Srbija – zemlja afera bez epiloga" biće reči o brojnim aferama koje već godinama potresaju Srbiju, a koje nikako da dožive svoj sudski epilog.

 • Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina DS

  Razgovori pod lipom – Valjevo neće rudnik!

  "Valjevo neće rudnik", naziv je tribine koja je posvećena mogućem otvaranju rudnika litijuma i bora u blizini Valjeva. Govoriće prof. dr Branimir Jovančićević, prof. dr Ljiljana Tomović, dr Davor Živković i Nikola Arsenić...