Registracija Prijava preko FB

Tema: DS

 • Duško Rakić (foto: Đorđe Đoković)
  U takvim uslovima nema normalnog političkog života

  DS: Vlast novinare proganja i šikanira, a prijateljima deli novac

  Svedoci smo da svi oni novinari koji imaju lični stav, rade svoj posao u skladu sa zakonom i ukazuju na loše poteze izvršne vlasti, bivaju šikanirani, proganjani... Istovremeno prijateljima se deli novac iz budžeta preko raznih udruženja i firmi, kažu demokrate.

 • Dejan Nikolić (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon ostavke predsednika valjevskih demokrata

  Dejan Nikolić: Od danas pun gas, na jesen izbori u DS

  "Novo rukovodstvo DS u Valjevu biće izabrano na jesen, a od danas dajemo gas i ovo treba da se smatra jednim novim početkom u Demokratskoj stranci", rekao je na prvoj konferenciji za novinare poverenik Dejan Nikolić. Poručio je da demokrate nemaju pravo da se bave same sobom u situaciji u kojoj je naša zemlja.

 • Slobodan Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Na mesto prvog čoveka, člana i odbornika

  Predsednik valjevskog DS podneo ostavku

  Predsednik valjevskih demokrata Slobodan Pavlović danas je podneo ostavku na to mesto, kao i na članstvo u Demokratskoj stranci i na mesto odbornika u Skupštini grada. On se zahvalio svim članovima DS na dosadašnjoj saradnji i poželeo im mnogo uspeha u daljem radu

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Nezadovoljni radom rukovodstva

  17 članova Gradskog odbora DS podnelo ostvaku

  Nezadovoljni radom rukovodstva,17 članova Gradskog odbora DS podnelo je ostavku, saznaju Kolubarske.rs. Predsednik valjevskih demokrata Slobodan Pavlović je potvrdio da su čalnovi podneli ostavku, međutim njihov čin nije želeo da komentariše.

 • Slobodan Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Opozicija kritikuje dokument koji je usvojila Skupština

  DS: "Novi Statut Valjeva je gradonačelnički Statut"

  "Statut Valjeva, koji je usvojila Skupština grada, je "gradonačelnički Statut, koji favorizuje vlast jednog čoveka – vlast gradonačelnika. Novim Statutom je Skupština apsolutno razvlašćena", smatraju valjevske demokrate.

 • Slobodan Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Umesto novih objekata, sve više novih radnika

  Pavlović: Izdvajanja iz budžeta za vrtiće sve veća, a kapaciteti isti

  U Predškolskoj ustanovi sve više zaposlenih, kapacitet valjevskih vrtića isti, a izdvajanja iz budžeta su iz godine u godinu sve veća i veća", rekao je na konferenciji za novinare Saveza za Srbiju, Slobodan Pavlović predsednik valjevskih demokrata.

 • Organizovano za Beograd (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje DS Valjevo

  "Putin je iskorišćen da bi vlast organizovala kontramiting"

  Cilj ovolike mobilizacije u Srbiji, pa i u Valjevu, organizovani odlazak u Beograd na doček Vladimira Putina, je to što se vlast uplašila masovnih protesta u Beogradu, naročito jučerašnjeg, posvećenog Oliveru Ivanoviću, navode demokrate.

 • Zoran Lutovac (foto: Đorđe Đoković)
  Alternativa sadašnjoj politici jednoumlja

  Savez za Srbiju druga politička snaga u Srbiji

  Savez za Srbiju je "nevidljiv" jer ga nema u nacionalnim medijima, rekao je u Valjevu lider demokrata Zoran Lutovac. Uprkos tome Savez za Srbiju je druga politička snaga u državi. Lutovac je poručio da je, pored promene sistema, važno menjati i političku kulturu.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje DS povodom Dana penzionera i starijih osoba

  Diskriminacija i biološko uništavanje

  Forum penzionera Demokratske stranke izražava najoštrije protivljenje, povodom odluke aktuelne vlasti, da iz Zakona o PIO izbaci deo kojim se reguliše usklađivanje penzija sa stepenom inflacije i rastom BDP-a dva puta godišnje.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS osuđuje pretnje novinaru Slobodanu Ćiriću

  Demokratska stranka u Valjevu osuđuje pretnje Slobodanu Ćiriću, ali i ostalim novinarima. Takođe, za osudu je svaka vrsta pritiska na novinare, urednike i medije, a naročito ucenjivanje u vidu novca koji se dodeljuje medijima.