Tema: DS

 • Tatjana Manojlović (foto: Kolubarske.rs)
  Najveći dug u istoriji Srbije

  Manojlović: Ovo je Vučićeva najskuplja pobeda

  Potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović kaže da ćemo svi platiti Vučićevu pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora. Dug Srbije je blizu 31 milijarda evra i najveći je u istoriji ove zemlje, i na tome treba čestitati odlazećoj vladi.

 • Tatjana Manojlović i Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Pokazuju rezultati izbora

  DS: Srpska napredna stranka beleži ozbiljan pad

  Srpska napredna stranka u Valjevu beleži ozbiljan pad, što je dokaz da građani Valjeva nisu zadovoljni radom i učinkom naprednjačke vlasti, rečeno je na konferenciji za novinare valjevskih demokrata. Rezultati u Valjevu su jedni od najlošijih rezultata Srpske napredne stranke u celoj Srbiji.

 • Kolotrazi na duplim trakama (foto: Kolubarske.re)
  Saopštenje valjevskih demokrata

  Džaba "Miloš Veliki" ako se do njega dolazi preko blata i rupa

  Valjevski kraj ima najlošije puteve od svih gradova zapadne Srbije. Ništa građanima koji žive u seoskim područjima ne znači ni 'Miloš Veliki', ni drugi auto-putevi, ako do njega bezbedno ne mogu da dođu iz svojim mesta življenja.

 • Razgovori pod lipom (foto: Đorđe Đoković)
  Afere bez epologa

  Srbiji treba rumunski scenario!

  Brojne afere, koje već godinama potresaju Srbiju, doživeće svoj epilog onda kada Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odu sa vlasti, i kada se usposatvi vladavina prava. Srbiji treba rumunski scenario, neko kao što je Laura Kodruta Koveši, bivša državna tužiteljka u Rumuniji,

 • Tribine Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
  Razgovori pod lipom

  Tribina: Srbija - zemlja afera bez epiloga

  Na novoj tribini Razgovori pod lipom Gradskog odbora Demokratske stranke Valjevo pod nazivom "Srbija – zemlja afera bez epiloga" biće reči o brojnim aferama koje već godinama potresaju Srbiju, a koje nikako da dožive svoj sudski epilog.

 • Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina DS

  Razgovori pod lipom – Valjevo neće rudnik!

  "Valjevo neće rudnik", naziv je tribine koja je posvećena mogućem otvaranju rudnika litijuma i bora u blizini Valjeva. Govoriće prof. dr Branimir Jovančićević, prof. dr Ljiljana Tomović, dr Davor Živković i Nikola Arsenić...

 • Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Poziv građanima

  DS: Ne smemo dozvoliti otvaranje rudnika litijuma u valjevskom kraju

  Demokrate poručuju da moramo sačuvati prirodu našeg kraja za nas i naše potomke, uz poziv sgrađanima da se ujedinimo i usprotivimo otvaranju rudnika litijuma i bora u Valjevu, koji će trajno uništiti životnu sredinu.

 • Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
  Akcija DS na Gradskom trgu

  Valjevo neće rudnik!

  Nastavljajući aktivnosti na informisanju Valjevaca o štetnosti otvaranja potencijalnog rudnika litijuma i bora u neposrednoj okolino našeg grada, GrO DS danas od 18 časova na Gradskom trgu organizouje akciju "Valjevo neće rudnik".

 • Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Tribine Razgovori pod lipom

  Gradonačelnik – lokalni lider ili lokalni gospodar?

  Šta je posao gradonačelnika? Da li je gradonačelnik lokalni lider ili lokalni gospodar? Koliko razvoj jednog grada zavisi od toga kakvog gradonačelnika ima? Koga sluša gradonačelnik? Može li se grad voditi bez vizije i jasnih planova?

 • Zdanje na Desankinom vencu (2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevske demokrate predlažu

  Fakturu za štetu poslati na adresu GrO SNS Valjevo

  Valjevske demokrate predlažu da fakturu po presudi da Grad mora da isplati milionsku štetu izvođačima radova na rekonstrukciji zgrade na Desankinom vencu, što je rezultat loše naprednjačke vlasti, pošalju na adresu GrO SNS.