Registracija Prijava preko FB

Tema: DS

 • Konferencija za novinare GrO DS (foto: Đorđe Đoković)
  Demokrate o mogućoj eksploataciji litijuma u valjevskom kraju

  Pružimo otpor, zaštitimo svoje zdravlje i okolinu, jer sutra može biti kasno

  Litijumsko-borna medalja ima i svoju drugu stranu, a to je cena koju ćemo svi zajedno morati da platimo ako ovaj rudnik bude otvoren u našem kraju", rekao je prdsednik valjevskoh demokrata Zorana Jakovljević povodom informacije da su u toku istraživanja ležišta litijuma u valjevskom kraju.

 • Aktivisti lokalnog fronta Va (foto: Đorđe Đoković)
  Cirkuska predstava koja nikome nije smešna

  Demokrate osuđuju hapšenje aktivista Lokalnog fronta Va

  Valjeske demokrate osuđuju hapšenje aktivista Lokalnog fronta Valjevo, koji su pokušali da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je obišao radove na brzoj saobraćajnici Ivetak-Lajkovac, poruče da nije dobrodošao.

 • Obeležena godišnjica

  Ubijena je ideja napretka Srbije

  Osamnaest godina od ubistva premijera Srbije i lidera DS Zorana Đinđića valjevske demokrate su obeležile sinoć ispred stranačkih prostorija. U politiku su se vratili i ljudi i ideje protiv kojih se Zoran Đinđić borio.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: OSUDA PRITISAKA NA KOLUBARSKE.RS

  Demokratska stranka osuđuje uvrede, pritiske i pokušaj mešanja u uređivačku politiku internet novina Kolubarske.rs. Darija Ranković nije jedina koja je bila izložena napadima, sličnu sudbinu doživela je i Slavica Vujanac, urednica portala Vamedia

 • Konferencija za novinare GrO DS (foto: Đorđe Đoković)
  Konferencija za novinare DS

  Naprednjaci aktiviraju i projekte demokrata

  Najava valjevske vlasti da će u Domu vojske biti multifunkcionalni centar, a u zdanju Štedionice Gradska kuća, je kao da smo u 2012. jer su to projekti i ideje Demokratske stranke, rekao je predsednik valjevskih demokrata Zoran Jakovljević.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: "Nevidljiva deca" i vidljiva sramota

  Valjevske demokrate smatraju da je iza projekta "Nevidljiva deca", koji je napravila i sprovela grupa funkcionera i članova Srpske napredne stranke iz Valjeva, ostala vidljiva samo sramota i pokušaj izuzetno ružne zloupotrebe položaja jedne od najosetljivijih grupacija u našem društvu.

 • Konferencija za novinare GrO DS (foto: DjordjeDjokovic)
  Konferencija za novinare Zorana Jakovljevića

  Demokrate su imale viziju i plan, a to SNS nema

  Novoizabrani predsednik GrO DS Zoran Jakovljević svoju prvu konferenciju za novinare održao je na mostu, koji je pre skoro deset godina opozicija ismevala govoreći da "ne vodi nikuda". "Mi smo imali plan i viziju za razliku od ove vlasti", rekao je Jakovljević.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  Osuda napada na novinarku

  Demokratska stranka osuđuje brutalne uvrede, nipodaštavanja i etiketiranja kojima je izložena naša sugrađanka, novinarka i urednica portala Kolubarske.rs, Darija Ranković, navodi se u saopštenju DS. "Za nama je godina u kojoj je zabeležen drastičan porast pritisaka i pretnji, verbalnih i fizičkih napada".

 • Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Održani izbori u GrO DS

  Zoran Jakovljević predsednik valjevskih demokrata

  Predsednik valjevskih demokrata je građevinski inženjer Zoran Jakovljević, nekadašnji gradonačelnik Valjeva. Pored predsednika, valjevske demokrate izabrale su, od 20 kandidata, 15 članova Gradskog odbora.

 • Zoran Lutovac i Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Izbori u Gradskom odboru 12. decembra

  Zoran Jakovljević kandidat za predsednika valjevskih demokrata

  Nekadašnji gradonačelnik Valjeva Zoran Jakovljević kandidat je za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke, saopšteno je na konferenciji za novinare. Jakovljevićevu kandidaturu podržao je i predsednik DS-a Zoran Lutovac.