Registracija Prijava preko FB

Tema: DS

 • Konferencija za novinare GrO DS (foto: Đorđe Đoković)
  Konferencija za novinare DS

  Naprednjaci aktiviraju i projekte demokrata

  Najava valjevske vlasti da će u Domu vojske biti multifunkcionalni centar, a u zdanju Štedionice Gradska kuća, je kao da smo u 2012. jer su to projekti i ideje Demokratske stranke, rekao je predsednik valjevskih demokrata Zoran Jakovljević.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: "Nevidljiva deca" i vidljiva sramota

  Valjevske demokrate smatraju da je iza projekta "Nevidljiva deca", koji je napravila i sprovela grupa funkcionera i članova Srpske napredne stranke iz Valjeva, ostala vidljiva samo sramota i pokušaj izuzetno ružne zloupotrebe položaja jedne od najosetljivijih grupacija u našem društvu.

 • Konferencija za novinare GrO DS (foto: DjordjeDjokovic)
  Konferencija za novinare Zorana Jakovljevića

  Demokrate su imale viziju i plan, a to SNS nema

  Novoizabrani predsednik GrO DS Zoran Jakovljević svoju prvu konferenciju za novinare održao je na mostu, koji je pre skoro deset godina opozicija ismevala govoreći da "ne vodi nikuda". "Mi smo imali plan i viziju za razliku od ove vlasti", rekao je Jakovljević.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  Osuda napada na novinarku

  Demokratska stranka osuđuje brutalne uvrede, nipodaštavanja i etiketiranja kojima je izložena naša sugrađanka, novinarka i urednica portala Kolubarske.rs, Darija Ranković, navodi se u saopštenju DS. "Za nama je godina u kojoj je zabeležen drastičan porast pritisaka i pretnji, verbalnih i fizičkih napada".

 • Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Održani izbori u GrO DS

  Zoran Jakovljević predsednik valjevskih demokrata

  Predsednik valjevskih demokrata je građevinski inženjer Zoran Jakovljević, nekadašnji gradonačelnik Valjeva. Pored predsednika, valjevske demokrate izabrale su, od 20 kandidata, 15 članova Gradskog odbora.

 • Zoran Lutovac i Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Izbori u Gradskom odboru 12. decembra

  Zoran Jakovljević kandidat za predsednika valjevskih demokrata

  Nekadašnji gradonačelnik Valjeva Zoran Jakovljević kandidat je za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke, saopšteno je na konferenciji za novinare. Jakovljevićevu kandidaturu podržao je i predsednik DS-a Zoran Lutovac.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  Nova gradska vlast kao potez očajnika

  Ovako nesrećno skrpljena gradska vlast je rezultat zakulisnih dogovora beogradske centrale naprednjaka i jedne valjevske interesne grupe koja je kandidujući svoje nedorasle štićenike želela samo da zaštiti svoje finansijske i druge interese.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  I posle Konrada – Konrad

  Kako stvari stoje, korona će nekako i proći, ali se od "Konrada" nećemo tako lako oprostiti. I taj "Konrad" nije samo aktuelni nesposobni i bahati gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, to je ceo jedan sistem nesposobne vlasti koji je u Valjevu tokom pandemije sam sebi nadenuo to podsmešljivo lapsus ime.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  I valjevske demokrate protiv pokušaja preuzimanja DS

  "Šokirani smo pokušajem nekih ljudi unutar DS da sazovu nelegalni Glavni odbor na kome bi se izabrao neki novi predsednik koji bi služio Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju 26 lokalnih odbora DS iz zapadne Srbije, koji neće učestvovati na Glavnom odboru, koji neki pokušavaju da održe 17. maja.

 • Zdanje namenjeno za Muzej fantastike (foto: Đorđe Đoković)
  DS: kulturni život u gradu improvizacija

  Za vreme ove vlasti sve je bilo muzej fantastike

  U budžetu Valjeva se za ustanove kulture i kulturne sadržaje izdvaja sramotno malo novca, dok se milioni troše na estradne zvezde. Na polju kulture vlast mnogo obećavala, malo ispunila. Prazna priča pozorište, Muzej fantastike...