Registracija Prijava preko FB

Tema: DS

 • Razgovori pod lipom (foto: Đorđe Đoković)
  Afere bez epologa

  Srbiji treba rumunski scenario!

  Brojne afere, koje već godinama potresaju Srbiju, doživeće svoj epilog onda kada Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odu sa vlasti, i kada se usposatvi vladavina prava. Srbiji treba rumunski scenario, neko kao što je Laura Kodruta Koveši, bivša državna tužiteljka u Rumuniji,

 • Tribine Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
  Razgovori pod lipom

  Tribina: Srbija - zemlja afera bez epiloga

  Na novoj tribini Razgovori pod lipom Gradskog odbora Demokratske stranke Valjevo pod nazivom "Srbija – zemlja afera bez epiloga" biće reči o brojnim aferama koje već godinama potresaju Srbiju, a koje nikako da dožive svoj sudski epilog.

 • Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina DS

  Razgovori pod lipom – Valjevo neće rudnik!

  "Valjevo neće rudnik", naziv je tribine koja je posvećena mogućem otvaranju rudnika litijuma i bora u blizini Valjeva. Govoriće prof. dr Branimir Jovančićević, prof. dr Ljiljana Tomović, dr Davor Živković i Nikola Arsenić...

 • Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
  Poziv građanima

  DS: Ne smemo dozvoliti otvaranje rudnika litijuma u valjevskom kraju

  Demokrate poručuju da moramo sačuvati prirodu našeg kraja za nas i naše potomke, uz poziv sgrađanima da se ujedinimo i usprotivimo otvaranju rudnika litijuma i bora u Valjevu, koji će trajno uništiti životnu sredinu.

 • Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
  Akcija DS na Gradskom trgu

  Valjevo neće rudnik!

  Nastavljajući aktivnosti na informisanju Valjevaca o štetnosti otvaranja potencijalnog rudnika litijuma i bora u neposrednoj okolino našeg grada, GrO DS danas od 18 časova na Gradskom trgu organizouje akciju "Valjevo neće rudnik".

 • Razgovori pod lipom (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Tribine Razgovori pod lipom

  Gradonačelnik – lokalni lider ili lokalni gospodar?

  Šta je posao gradonačelnika? Da li je gradonačelnik lokalni lider ili lokalni gospodar? Koliko razvoj jednog grada zavisi od toga kakvog gradonačelnika ima? Koga sluša gradonačelnik? Može li se grad voditi bez vizije i jasnih planova?

 • Zdanje na Desankinom vencu (2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevske demokrate predlažu

  Fakturu za štetu poslati na adresu GrO SNS Valjevo

  Valjevske demokrate predlažu da fakturu po presudi da Grad mora da isplati milionsku štetu izvođačima radova na rekonstrukciji zgrade na Desankinom vencu, što je rezultat loše naprednjačke vlasti, pošalju na adresu GrO SNS.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje valjevskih demokrata

  Počasni građanin i igre poltronstva

  Aleksandar Vučić ničim nije zaslužio da bude počasni građanin Valjeva, niti bilo kog drugog grada u našoj zemlji, navodi se u saopštenju valjevskih demokrata. U trci da pokažu ko je najveći poltron socijalisti su ovim potezom poveli, jer su naterali nesrećne naprednjake da ih podrže pošto su im dali "ponudu koju nisu smeli da odbiju“

 • Tribina Pod lipom (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina "Pod lipom"

  "Uticaj pandemije korona virusa na mentalno zdravlje"

  Gradski odbor Demokratske stranke započinje sa organizovanjem serije tribina "Pod lipom". Prva tribina pod nazivom "Uticaj pandemije korona virusa na mentalno zdravlje" zakazana je za subotu, 23.07. u 19 časova.

 • Zoran Jakovljević i Isidora Đogović (foto: Kolubarske.rs)
  Zapušten i prljav grad

  DS: Gradska vlast strateške planove o otpdu stavila u fioku

  Valjevska vlast se na bavi strateškim dokumentima, rečeno je na konferenciji za novinare DS. Demokrate su podsetile na brojne strateške planove o upravljanju otpadom, donetim pre desetak godina, koji su nakon promene vlasti završili u fioci.