Registracija Prijava preko FB

Tema: DS

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  Nova gradska vlast kao potez očajnika

  Ovako nesrećno skrpljena gradska vlast je rezultat zakulisnih dogovora beogradske centrale naprednjaka i jedne valjevske interesne grupe koja je kandidujući svoje nedorasle štićenike želela samo da zaštiti svoje finansijske i druge interese.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Demokratske stranke

  I posle Konrada – Konrad

  Kako stvari stoje, korona će nekako i proći, ali se od "Konrada" nećemo tako lako oprostiti. I taj "Konrad" nije samo aktuelni nesposobni i bahati gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, to je ceo jedan sistem nesposobne vlasti koji je u Valjevu tokom pandemije sam sebi nadenuo to podsmešljivo lapsus ime.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  I valjevske demokrate protiv pokušaja preuzimanja DS

  "Šokirani smo pokušajem nekih ljudi unutar DS da sazovu nelegalni Glavni odbor na kome bi se izabrao neki novi predsednik koji bi služio Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju 26 lokalnih odbora DS iz zapadne Srbije, koji neće učestvovati na Glavnom odboru, koji neki pokušavaju da održe 17. maja.

 • Zdanje namenjeno za Muzej fantastike (foto: Đorđe Đoković)
  DS: kulturni život u gradu improvizacija

  Za vreme ove vlasti sve je bilo muzej fantastike

  U budžetu Valjeva se za ustanove kulture i kulturne sadržaje izdvaja sramotno malo novca, dok se milioni troše na estradne zvezde. Na polju kulture vlast mnogo obećavala, malo ispunila. Prazna priča pozorište, Muzej fantastike...

 • Milka Erić Vasiljević i Duško Rakić (foto: Đorđe Đoković)
  DS o prikupljanju "kapilarnih glasova" za SNS

  U kampanju se ide u ime partije

  Kampanja "od vrata do vrata" se radila uvek, ali su to radili stranački aktivisti u ime svoje partije, a ne u ime Gradske uprave, kažu odbornici DS odgovarajući na pitanje novinara kako komentarišu to što su službenici Grada išli u kampanju za SNS u ime Gradske uprave.

 • Dimnjaci (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: Vidljiv vazduh i nevidljive mere protiv aerozagađenja

  Neverovatno je koliko gradonačelnik Slobodan Gvozdenović izgleda nezainteresovano za rešavanje problema aerozagađenja , ali i mnogih drugih kojima naš grad obiluje. Da stvar bude još gora, on se ne libi da samog sebe hvali izmišljajući nekakve epohalne rezultate gradske vlasti.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  DS: Da se otkriju počinioci i nalogodavci provale

  Demokratska stranka Valjevo najoštrije osuđuje obijanje i demoliranje prostorija redakcije portala Kolubarske.rs i zahteva od policije i tužilaštva da utvrde ko su počinioci i nalogodavci provale.

 • Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
  DS osuđuje gradonačelnika zbog zloupotrebe javne funkcije

  Sajt grada treba da služi za promociju Valjeva, a ne za uvrede i pretnje

  Valjevske demokrate osuđuju zloupotrebu javne funkcije od strane gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, koji je iskoristio zvaničan sajt Grada Valjeva za plasiranje uvreda, diskvalifikacija i pretnji. "Ovo nikad nije bilo", rečenica je koja se sve češće i sve glasnije izgovara u čitavoj državi, a posebno u Valjevu.

 • Borko Stefanović i Srđan Milivojević (foto: Đorđe Đoković)
  Bojkot lažnih, nepostojećih izbora

  Srbija je u mentalnom i informativnom mraku

  Izbori koji će biti održani u Srbiji sledeće godine u martu ili aprilu, pod uslovima koje nameće aktuelna vlast, niti će biti demokratski, niti će biti slobodni, zato ih treba bojkotovati, i izboriti se za fer i poštene izbore, poručili su u Valjevu Borko Stefanović i Srđan Milivojević.

 • Izložba Zoran, snaga vizije (foto: DjordjeDjokovic)
  Poruka sa otvaranja izložbe "Zoran, snaga vizije"

  Bojkot za normalnu Srbiju

  "Bojkot je alat opozicije da se dođe do promena u Srbiji, da stvorimo normalno uređenu državu", poručili su Lutovac, Nikolić i Zelenović na otvaranju izložbe "Zoran, snaga vizije", kojom su valjevske demokrate započele kampanju bojkota izbora.