Tema: Industrijska zona

 • Privredna zona Stefil (foto: Kolubarske.rs)
  Nastavlja se uređenje industrijske zone

  U Stefilu 11 preduzeća u kojima radi 350 radnika

  Valjevsko preduzeće "Animo", koje se bavi proizvodnjom nameštaja, gradi proizvodnu halu površine 2.500 kvadrata u Industrijskoj zoni Stefil u kojoj trenutno posluje 11 preduzeća sa oko 350 zaposlenih. Razvoj industrijske zone biće nastavljen i sledeće godine, najavljuje Žarko Kovač, predsednik Saveta Industrijske zone.

 • Gradska parcela u Industrijskoj zoni
  Čekaju se strani investitori da pokose

  Gradske parcele u Industrijskoj zoni u korovu i sa zmijama

  Parcele koje su u vlasništvu Grada u Industrijskoj zoni, ukupne površine preko sedam hektara, su zakorovljene i leglo zmija. Za razliku od tih zapuštenih parcela, koje Grad nije uspeo da proda, ali ni da ih redovno kosi, svi objekti nekadašnjeg "Stefila" koji su prodati su adaptirani, sređeni, "privedeni nameni", a na većini parcela u privatnom vlasništvu su izgrađeni novi objekti.

 • Hala u industrijskoj zoni (foto: Đorđe Đoković)
  Gradska kasa punija za pola miliona evra

  Prodate još tri hale u industrijskoj zoni

  Valjevske firme kupile su za skoro 530.000 evra tri hale u industrijskoj zoni, u Goriću na prostoru bivše fabrike nameštaja “Stefil", ukupne površine 5,6 hiljada kvadrata. Nakon prošlogodišnje prodaje četiri hale, ostala je jedino neprodata hala „Kombidoza“ površine 5, 6 hiljada kvadrata, koja je, zbog lakše prodaje, podeljena na tri dela.

 • Industrijska zona (foto: Đorđe Đoković)
  Reakcija vlasti na uzurpaciju gradske imovine

  Umesto odgovora, pravdanje i zamagljivanje istine

  Na sajtu grada Valjeva objavljen je tekst pod naslovom "Industrijska zona-aktivnosti Grada"... I umesto da odgovori na pitanja ko je uzurpirao gradsku imovinu i da li uz saglasnost nekoga iz vlasti, rukovodstvo pribegava zamagljivanju istine.