Tema: Saopštenja

 • Radovi u Karađorđevoj ulici (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje Vodovoda

  Bez vode centar grada

  Danas će bez vode biti potrošači u centru grada. Kako je saopšteno iz Vodovoda, zbog radova na vodovodnoj mreži u Karađorđevoj ulici, od 10 do 14 časova bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači...

 • Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Balon zatvoren u nedelju

  Zatvoreni bazen u SRC Petnica neće raditi u nedelju, 9. aprila, saopšteno je iz Ustanove za fizičku kulturu "Valis", koja gazduje petničkim bazenima. Kako se navodi, razlog zatvaranja bazena su neophodni radovi na elektromreži, koje će izvesti valjevska Elektrodistribucija.

 • Ekipa Vodovoda (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova u sredu

  Bez vode Milovana Glišića i okolne ulice

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Milovana Glišića, u sredu 2. marta, u periodu od 8.00 do 17.00 časova bez vode će biti svi potrošači u Ulici Milovana Glišića sa poprečnim i u Ulici Marka Kraljevića i to do raskrsnice sa Hadži Ruvimovom sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Gradskog vodovoda.

 • Postavljanje cevi u Sinđelićevom bloku (foto: Đorđe Đoković)
  Od 31. oktobra do 21. novembra

  Sinđelićeva ulica zatvorena za saobraćaj

  Zbog radova na izgradnji toplovodne mreže u Valjevu, za saobraćaj će biti zatvorena Sinđelićeva ulica u delu od Ulice Jovana Dučića do Pasterove od 31. oktobra do 21. novembra

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje iz Vodovoda

  Bez vode Kolubara 2 i Krfska ulica

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u naselju Oslobodioci Valjeva, do 15.00 časova bez vode su potrošači u naselju Oslobodioci Valjeva sve do Lukavca. Takođe, zbog radova na vodovodnoj mreži u Krfskoj ulici, danas do 15.00 časova bez vode će biti potrošači u Krfskoj ulici i deo Ulice Marka Kraljevića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Vojska (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Obaveštenje o zabrani kretanja u opasnom području

  Pešadijska gađanja do kraja avgusta

  Pešadijska gađanja jedinica Vojske Srbije na poligonu – sтrelišta „Sedlari“ trajaće do kraja avgusta i za to vreme je neophodno da se jedan čas pre počeтka gađanja evakuiše sтanovnišтvo i sтoka iz opasnog područja i zabrani kreтanje do jedan čas po završeтku gađanja.