Tema: SDPS

 • Slaven Batočanin (foto: Đorđe Đoković)
  Odlučio Gradski odbor

  Zbog stava na FB nije više potpredsednik valjevskog SDPS

  Nakon što je na svom Facebook profilu napisao "u ponedeljak odluka da li će festivala biti. U gradu sve ludak do ludaka", Slavan Batočanin je smenjen sa mesta potpredsednika GrO SDPS-a. Zvanično obrazloženje, koje je usledilo nakon sednice Gradskog odbora, jeste da je „smenjen zbog partijske nediscipline“,

 • Konferencija za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Pres konferencija Gradskog odbora SDPS

  Dom za stare „na dugom štapu“

  Dovršetak zgrade Doma za stare u Valjevu, na Majdanu, ako je suditi po onome što se danas čulo na pres konferenciji Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) dr Rasima Ljajića, i dalje je „na dugom štapu“. Kako je, odgovarajući na pitanje Kolubarskih.rs, rekla potpredsednica stranke Suzana Paunović, očito upućena u probleme, ta investicija je „od početka bila megalomanska“.

 • Milanović, V. Dosković, Jeremić, M. Dosković, Pavlović (foto: Kolubarske.rs)
  Zbog sujete ili dobrobiti za Valjevo

  Članovi Gradskog odbora SDPS prešli u SPS

  Devet članova Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) na čelu sa bivšom predsednicom odbora Milenom Dosković prešlo je u SPS. Odluku o napuštanju SDPS i kolektivnom prelasku, devet od 13 članova Gradskog odbora, donelo je zbog, kako je rečeno na konferenciji za novinare, „neispunjenih obećanja vrha partije, ne pružanja podrške za aktivnosti za dobrobit Valjeva i što nije moguće nastaviti saradnju sa onima koji su slagali i izneverili“.

 • Nove prostorije SDPS (foto: Đorđe Đoković)
  Promene na čelu Gradskog odbora

  Dragana Terzić novi predsednik SDPS

  Novi predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) je advokat Dragana Terzić, saznaju Kolubarske.rs. Dosadašnjoj predsednici SDPS u Valjevu Mileni Dosković ponuđeno je mesto potpredsednika partije. Imenovanjem novog predsednika raspušten je Gradski odbor, tako da će, prema saznanjima Kolubarskih.rs, uskoro biti organizovani izbori za novi Gradski odbor SDPS. Osim novog predsednika, Gradski odbor SDPS je od nedavno i u novim prostorijama u Ulici dr Pantića.