Muzička razglednica
Muzička razglednica
28.08.2014, 20:58

Promocija Muzičke razglednice

č: | fb:

Nakon otvaranja dve izložbe i praska iz prangije posle koga je usledilo potpaljivanje sušara i  kulturno-umetnički program, u Sportskom centru održana je promocija „Muzičke razglednice Osečine i Podgorine“ autora Živorada Jankovića. Tonske snimke sa prethodnih sajmskih manifestacija u čast šljiva zabeležila je terenska ekipa Radio valjeva (Radovan Mišović, Milorad Paramentić i Vladimir Bosiljčić), kamermani su Igor Tošić, Ivan Simić i Srđan Vujović, tonsko snimanje, orkestraciju i kompjutersku obradu obavio je Milan Golubović, a montažu Nenad Savić.

U razglednici, koja se najavljuje kao proizvodnja Opštine Osečina i Turističke organizacije „Podgorina”, podgorske muzičke zvuke predstavili su muzičari i folkloristi, od gajdaša Mije Senića iz Carine, preko pevačke grupe iz Dragijevice i folklornih ansabala kulturno-umetničkih društava iz Osečine i Pecke do Aleksandra Nikolića, studenta harmonike na Muzičkoj akademiji u Sarajevu.

Aktuelno

Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije  (foto: www.waterpoloserbia.org)
Čestitka gradonačelnika Valjeva Pre 18 sati 15 minuta

Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić....  · 3 komentara