05.09.2014, 16:25

Usvojen GUP Osečine i pojedine ostavke

č: | fb:

Odbornici lokalnog parlamenta u Osečini usvojili su GUP varošice, dok je Opštinsko veće nadležno za donošenje Programa mera podrške i sprovođenja poljoprivredne i politike ruralnog razvoja Opštine.

Doneta je i odluka da se ubuduće snimci sednica lokalnog parlamenta emituju na Radio Osečini, uz mogućnost prenošenja pojedinih sednica, a novac će biti obezbeđen u budžetu (iznos nije pominjan).

Prihvaćen je izveštaj o radu JKP Osečina u 2013, a za sekretara SO Osečina, umesto Vesne Petrović, koja je podnela ostavku, izabran je Dane Krsmanović.

Anđelka Petrović nije više direktor Centra za socijalni rad Napredak. Ostavku je podnela pošto je izabrana za notara (javnog beležnika), pa će tu dužnost do izbora vd-a (ili direktora po konkursu), po funkciji obavljati Nikola Tomić, predsednik Upravnog odbora, inače direktor Turističke organizacije. Prihvaćena je i ostavka Jelene Lazić, člana Upravnog odbora iz kolektiva, za koju se pretpostavlja da će konkuristai za direktora Napretka.

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara