05.09.2014, 16:25

Usvojen GUP Osečine i pojedine ostavke

č: | fb:

Odbornici lokalnog parlamenta u Osečini usvojili su GUP varošice, dok je Opštinsko veće nadležno za donošenje Programa mera podrške i sprovođenja poljoprivredne i politike ruralnog razvoja Opštine.

Doneta je i odluka da se ubuduće snimci sednica lokalnog parlamenta emituju na Radio Osečini, uz mogućnost prenošenja pojedinih sednica, a novac će biti obezbeđen u budžetu (iznos nije pominjan).

Prihvaćen je izveštaj o radu JKP Osečina u 2013, a za sekretara SO Osečina, umesto Vesne Petrović, koja je podnela ostavku, izabran je Dane Krsmanović.

Anđelka Petrović nije više direktor Centra za socijalni rad Napredak. Ostavku je podnela pošto je izabrana za notara (javnog beležnika), pa će tu dužnost do izbora vd-a (ili direktora po konkursu), po funkciji obavljati Nikola Tomić, predsednik Upravnog odbora, inače direktor Turističke organizacije. Prihvaćena je i ostavka Jelene Lazić, člana Upravnog odbora iz kolektiva, za koju se pretpostavlja da će konkuristai za direktora Napretka.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...