Grafit (foto: Dragan Savić)
Grafit (foto: Dragan Savić)
11.09.2014, 09:11

Sportska poruka solidarnosti

č: | fb:

U Sportskom centru Osečina postavljen je prvi od nekoliko planiranih grafita sa sportskim i humanitarnim motivima u okviru volonterske akcije „Solidarnost i humanost kroz sport”, koju sprovodi neformalna omladinska grupa „Humanisti” u saradnji sa opštinskom Kancelarijom za mlade.

- Grafit je izazvao pozitivne reakcije i pohvale sugrađana. Nadamo se da će se u budućnosti svi građani naše opštine, a naročito sportisti, uključivati u humanitarne akcije – izjavio je Stefan Petrović, član grupe „Humanisti”.

Inače, ovo je jedna od solidarnih aktivnosti koja se sprovodi na poplavljenom području uz podršku Resurs centra  udruženja građana „Dobri ljudi” kao deo programa „Mladi su zakon – Kolubarski okrug”, koju finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

                                                                                                

Aktuelno

Parking Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
Raspisan tender Pre 5 sati 21 minuta

Grad kupuje 38.000 litara goriva

Gradska uprava kupuje 38.000 litara goriva, vrednost tendera je 7,1 milion dinara. Prošle godine kupljena je identična količina, a rekordna je bila 2018, potrošeno je 74.000 litara, dok je pre osam...

Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Na platou Centra za kulturu Pre 7 sati 30 minuta

Ulična akcija "Tvojih 15 minuta"

U susret lokalnim izborima 2. juna Nacionalna koalicija za decentralizaciju je pokrenula kampanju za motivisanje glasača da izađu na izbore. U petak 24. maja od 11 do 14 časova na platou Centra za...

Hala sportova Mionica (foto: Kolubarske.rs)
Od 24. do 26. maja Pre 7 sati 29 minuta

Mionica domaćin državnog prvenstva u ženskom rukometu

Mionici je pripala čast da bude domaćin Državnog prvenstva u rukometu u kategoriji Ž-12. Opština Mionica ugostiće od 24. do 26. maja preko 200 rukometašica iz 12 najboljih srpskih klubova.