Sa otvaranje turnira (foto: Dragan Savić)
Sa otvaranje turnira (foto: Dragan Savić)
16.01.2015, 12:22

Pobeda i poraz pionira Metalca

č: | fb:

Na otvaranju drugog Međunarodnog turnira košarkaših pionira „Osečanski pobednik” valjevski Metalac je u komšijskom derbiju ubedljivo savladao domaćina Osečinu sa 49:38. Ekipa Vojislava Kecojevića već početkom druge četvrtine stigla je do dvocifrene prednosti koja je do kraja bez problema sačuvana. Najefikasniji u pobedničkoj timu bio je Filip Pavlović sa 13 poena, a u ekipi trenera Vladimira Radivojevića raspoloženi Pavle Kuzmanović sa 24 koša.

U drugoj utakmici popodnevnog programa beogradski Partizan je deklasirao slovenačkog Branika iz Maribora sa 77:39. Već na poluvremenu bilo je 30 poena prednosti za Beograđane, koji su apsolutno dominirali u ovom meču, baš kao i njihov centar Dušan Tanasković , strelac 17 poena.  Kod Mariborčana najefikasniji bio je Zoran Gavrić sa 10 koševa.

Prošlogodišnji pobednik Foka iz Kragujevcaje u večernjem terminu ubedljivo je pobedila Metalca sa 66:33. Najbolji strelac prošlogodišnjeg turnira u Osečini Nikša Zindović postigao je 24 poena, a najefikasniji u redovima Valjevaca, koji su verovatno osetili posledice umora iz prve utakmice dana, bio je Luka Simanić sa osam poena .

Turnir je nastavljen danas mečevima: Kotor – Branik , Osečina – Foka (16.15) i Partizan – Kotor (18.00), dok su sutra na programu susreti  za plasma i vredne trofeje koje su obezbedili organizatori.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 19 sati 38 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara