Treneri Vladimir Radivojević, Jovica Antonić i Bogoljub Đurić Antonićem (foto: Dragan Savić)
Treneri Vladimir Radivojević, Jovica Antonić i Bogoljub Đurić Antonićem (foto: Dragan Savić)
22.01.2015, 15:49

Najpovoljniji utisci

č: | fb:

Ovogodišnji učesnici „Osečanskog pobednika” sa puno reči hvale govorili su o turniru, druženju i lepim iskustvima koja su stekli. Svi su izrazili želju da njihove ekipe ponovo dođu, a njih nekoliko ekipa pozvalo je vršnjake iz Osečine i njihove trenere u uzvratnu posetu. Zadovoljan je Jovica Antonić, pomoćnik Aleksandra- Saše Đorđevića, selektora državne reprezentacije Srbije, aktuelnog visešampiona sveta i treneri svih šest učesnika.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što mi je ukazano poverenje da otvorim ovaj turnir i provedem vreme sa ovom darovitom decom, njihovim košarkaškim učiteljima i ljubaznim domaćinima. Momcima poručujem da je potreban dugotrajan i naporan rad da bi uspeli u ovom lepom sportu, a svima od njih koji budu jako uporni još i to da bi bilo lepo da se jednog dana prisete odakle potiču i gde su počeli – rekao je Jovica Antonić, 

Nikola Begović, KK Kotor, Crna Gora:

- Oduševila me je mlada publika u Osečini. U velikom broju pratili su čitav turnir, nama su redovno pružali dragocenu podršku, osim, naravno, kada smo igrali protiv domaćina. Čestitke za izvanrednu organizaciju i izuzetno  gostoprimstvo igrača i njihovih roditelja kod kojih smo osam dana bili smešteni.

Rajko Krščić, KK Branik, Maribor, Slovenija:

- Odavde nosim zaista najlepše utiske. Upoznali smo prijatne i vredne  ljude, entuzijaste iz malog mesta, koji su uspeli da naprave veliku stvar. Divno su nas ovde dočekali i za ovih pet dana sve što su imali pružili su nam srca. Srećan sam što smo imali priliku da igramo sa jednim velikim klubom Partizanom, ali i sa nadama iz manjih klubova među kojima ima talenata koji će sigurno stići na veliku

 

Treneri Đurić, Kruščić...na otvaranju

Treneri Đurić, Kruščić...na otvaranju (Foto: Dragan Savić)

Marko Stanković, KK Partizan, Beograd:

- Prezadovoljan sam jer smo se Kragujevčanima punom merom revanširali za prošlogodišnji poraz u finalu ovog turnira. Čestitam im na poštenoj borbi, ali i svim ostalim učesnicima na pokazanom košarkaškom umeću i korektnom odnosu. Nadam se da ćemo se i ubuduće susretati i radujem se ponovnom dolasku u Osečinu.

Bogoljub – Boci Đurić, KK Foka, Kragujevac:

- Nisam očekivao ubedljiv poraz u finalu, ali mlada ekipa Partizana bila je zaista sjajna. Osečina se još jedanput pokazala kao izuzetno dobar domaćin i organizator jedne ovako lepe i značajne sportske manifestacije. Nadam se da će uskoro Osečanci biti naši gosti, makar na produženom vikendu, da im se bar donekle odužimo za svu ukazanu ljubaznost.

Treneri -Kecojević(Metalac), Stanković i Dragićević (Partizan)

Treneri -Kecojević(Metalac), Stanković i Dragićević (Partizan) (Foto: Dragan Savić)

Vojislav Kecojević, KK Metalac:

- Dobar turnir, realan redosled ekipa na kraju i sjajni finalisti. Želim Osečini da sačuva ovaj turnir pre svega zbog dece koja pokazuju veliku ljubav prema košarci, a već sada i zavidan kvalitet. Čestitam domaćinima na uspešnoj organizaciji, a što se Metalca tiče, mi smo uvek tu da ovo podržimo i učestvujemo.

Vladimir Radivojević, KK Osečina:

- Zadovoljan sam osvojenim petim mestom moje ekipe. Protivnici su bili kvalitetni i od njih je imalo šta da se nauči. Hvala svim učesnicima na velikom zalaganju na terenu, gledaocima na korektnom navijanju, a brojnim sponzorima i lokalnoj samoupravi na pomoći da sve ovo uspešno organizujemo.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 19 sati 7 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara