Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
19.02.2015, 10:56

Kolubara bolja od Jedinstva

č: | fb:

Posle bolje igre Kolubare u prvom poluvremenu, kada su Lazarevčani stvorili veliki broj prilika i postigli gol, u drugom delu su protivnici bili ravnopravni, bez mnogo šansi, pa su gosti slavili pogotkom iz prvih 45 minuta.

Već u četvrtom minutu Čadikovski je odlično odigrao Stepanovića, koji je izašao sam pred Rakića, koji je odbranio njegov udarac, da bi posle kornera Milošević sa pet metara glavom šutirao preko prečke. Četiri minuta kasnije Simić lobuje istrčalog Rakića, a lopta odlazi za malo pored stative. Ubljani su uzvratili u 11. mniutu, kada je Arsenović centrirao sa desne strane, a Soldatović šutirao glavom preko prečke sa pet metara. Gosti su bili opasni minut kasnije, kada je Drinić odigrao povratnu Petroviću, koji je šutirao preko prečke. U 19. minutu Simić je proigrao Čadikovskog, ovaj šutirao sa 12-13 metara, a Rakić se ponovo istakao. U 35. minutu bilo je 0:1, kada je Šakić posle odlične akcije Čadikovskog i Drinića zatresao mrežu Ubljana.

U 52. minutu domaći su propustili stopostotnu šansu. Rašić je majstorski odigrao Soldatovića, ovaj izašao sam pred Tatića i šutirao preko prečke. Kolubara je bila opasna u 69. minutu, kada je Marjanović šutirao pored stative posle kornera, a u 84. minutu Simić je poluvisokim udarcem sa 16 metara dobro namučio Rakića.

Stadion: Sportski centar „Matić“. Gledalaca: 30. Sudija Željko Đurić (Ub). Pomoćnici: Nemanja Jovanović Džajić i Srđan Mihajlović (obojica sa Uba).

JEDINSTVO: Rakić, Arsenović, Panić, Marjanović, Sajić, Kovačević, Rašić, Soldatović, Sitarica, Andrić, Milanović. Igrali su još: Jokić, Jovanović, Petrović, Simeunović, Stefanov, Živković.

KOLUBARA: Tatić, Stojanović, Milojević, Stamenković, Milošević, Petrović, Šakić, Stepanović, Simić, Čadikovski, Drinić. Igrali su još: Spasić, Radenović, N. Krstić, Rafael, Obradović, D. Krstić, Marjanović, Nenadović, Spasojević.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...