Registracija Prijava preko FB
Prvi put u biblioteci (foto: Ana Ivković )
Prvi put u biblioteci (foto: Ana Ivković )
01.11.2016, 13:12

“Prvi put u biblioteci“

č: | fb:

"Prvi put u biblioteci", naziv je programa koji je organizovan u Biblioteci u Osečini za mame i njihove bebe. Direktorka Ana Ivković kaže da je bilo živo i veselo u Biblioteci u kojoj se okupilo 14 mama sa bebama.

Program je imao edukativni, ali i zabavni deo. "U prvom delu programa pedijatar Bosiljka Aleksić govorila je mamama o važnosti dojenja, o alergijama, o tretiranju visoke temperature. Potom smo mame upoznali sa sa knjižnim fondom i darovali im članske karte. Treći, najzanimljiviji, deo podrazumevao je simoboličnu i nagradnu trku beba starosti do 24 meseca", kaže direktorka Biblioteke.

Trka beba

Trka beba (Foto: Ana Ivković )

 

U okviru I kategorija takmičile su se bebe starosti do 12 meseci. Prvo mesto osvojila je Lena Marković, drugo Kalina Matić i treće mesto su podelili Uroš Ćosić i Mateja Pavić.

U okviru II kategorija učestvovale su bebe od 12 do 15 meseci. Prvo mesto odnela je Neda Pavlović, drugo Blagoje Živanović, treće mesto Siniša  Pavlović, četvrto  Maša Tomić, a peto mesto Lazar Malešević.

U trećoj kategoriji učestvovalo je pet  beba  od 15 do 24 meseca. Prvo mesto pripalo je Luki Antoniću, drugo Lazaru  Bojičiću, treće dele Sofija Matić i  Ivko Ivković, a četvrta je pristigla Valentina Bradonjić.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 17 sati 41 minuta

Ko je zaista lud, ako je pametno "Pravi se lud!"?

Ako i sto puta ponovljena laž postaje istina (Gebels), nepotrebno je pitati kako stoji sa stalno ponavljanim koje ne mora biti laž. Ali ni očigledna istina nego nečija izjava, koja se iz raznih...

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 20 sati 49 minuta

U Valjevu još 26 pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 6. avgusta, u Valjevu je još 26 osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1107.  · 3 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst 6.08.2020

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.