Registracija Prijava preko FB
Osečina (foto: Đorđe Đoković)
Osečina (foto: Đorđe Đoković)
03.11.2016, 08:00

Pred odbornicima rebalans budžeta

č: | fb:

Odbornici Skupštine opštine Osečina danas će razmatrati izvršenje budžeta Opštine za prvih devet meseci ove godine, kao i rebalans ovogodišnjeg budžeta.

 

Na dnevnom redu skupštinskog zasedanja je i predlog odluke o usklađivanju poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Osečina" iz Osečine sa Zakonom o javnim preduzećima, predlog odluke o davanju saglasnosti na statusnu promenu, odnosno pripajanje Direkcije za izgradnju "Jadar" Osečina, Javnom komunalnom preduzeću "Osečina" u Osečini, kao i predlog odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu javnog sektora opštine Osečina u ovoj godini.

                       

Odbornici Skupštine opštine razmatraće i izmene i dopune Odluke o naknadama, putnim troškovima i drugim primanjima odbornika u lokalnom parlamentu, članova Opštinskog veća i članova radnih tela Skupštine opštine Osečina. Sednica lokalnog parlamenta zakazan je za 11.00 časova.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 16 sati 42 minuta

Ko je zaista lud, ako je pametno "Pravi se lud!"?

Ako i sto puta ponovljena laž postaje istina (Gebels), nepotrebno je pitati kako stoji sa stalno ponavljanim koje ne mora biti laž. Ali ni očigledna istina nego nečija izjava, koja se iz raznih...

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 19 sati 50 minuta

U Valjevu još 26 pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 6. avgusta, u Valjevu je još 26 osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1107.  · 3 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst 6.08.2020

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.