Kristina Savić i najmlađa publika (foto: biblioteka-osecina.org)
Kristina Savić i najmlađa publika (foto: biblioteka-osecina.org)
06.12.2016, 12:09

Brak ustvari ljubav

č: | fb:

Uz podršku Kancelarije za mlade i njenog rukovodioca Vladimira Radivojevića publika u Osečini je imala priliku da uživa u muzičkoj komediji "Brak ustvari ljubav", u kojoj igraju poznati beogradski glumci Vladan i Kristina Savić.

 

Predstava "Brak ustvari ljubav", nastala je na temelju kabarea "Kako razumeti Srbe", koji se još uvek sa uspehom izvodi na sceni Pozorišta na Terazijama i koji je doživeo 120 izvođenja. Ova pozorišno-kabaretska predstava se bavi ljubavno-bračnim životom jednog para, uzletima i nizbrdicama bračnog života, uz ideju da ništa nije teško i nemoguće ako postoji prava ljubav i ako se na brak gleda kao na tim, ekipu koja sve postiže oslanjajući se na saigrača. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, ovo je podrška toj prirodnoj i lepoj instituciji - braku.

 

Predstava je filovana mnoštvom živo otpevanih muzičkih numera, koji su vešto involvirani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera. Pored muzike,publika je uživala u finom, elegantnom humoru. 

Muzička komedija Brak ustvari ljubav

Muzička komedija Brak ustvari ljubav (Foto: biblioteka-osecina.org)

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 8 sati 7 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 56 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.