Krušik-plastika (foto: Dragan Savić)
Krušik-plastika (foto: Dragan Savić)
30.04.2015, 08:20

Neuspešna prodaja Krušik-Plastike

č: | fb:

Agencija za privatizaciju proglasila je neuspešnim postupak prodaje 93,96 odsto kapitala preduzeća "Krušik-Plastika" iz Osečine jer u predviđenom roku nije stigla ni jedna prijava za učešće u javnom nadmetanju.

Precizira se da na javni poziv za prikupljanje ponuda potencijalnih kupaca tog preduzeća stiglo je šest pisama. Među njima, kako je ranije saopštavano, bilo je i Gorenje-Valjevo za koje Krušik-Plastika radi. Rok za dostavljanje prijava bio je 20. april, a otvaranje ponuda za kupovinu "Krušik-Plastike" bilo je planirano za 5. maj. Za učešće na tenderu bio je obavezan depozit od 84.329 evra.

Ukupna procenjena vrednost kapitala Krušik-Plastike, koji je ponuđen na prodaju na kraju prošle godine, iznosila je 843.299 evra, što je bila i početna prodajna cena. Preduzeće "Krušik-Plastika" zapošljava oko 130 radnika, a u restrukturiranju je nakon dve nesupešne privatizacije.

 

Aktuelno

Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije  (foto: www.waterpoloserbia.org)
Čestitka gradonačelnika Valjeva Pre 17 sati 46 minuta

Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić....  · 3 komentara