Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
08.12.2022, 08:02

Prijem za karatiste Kluba 014 Valjevo

č: | fb:

Mlade karatiste Kluba 014 Valjevo i njihovog predsednika Vladana Živanovića, ugostili su gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković, saopštila je PR služba Grada.


Kako se navidi u saopštenju, ovaj prijem je organizovan povodom odličnih rezultata koje je klub postigao u poslednje vreme, a kruna je bila prošlonedeljni nastup u Obrenovcu. Na 32. Karate turniru "Trofej Obrenovca", koji je održan u subotu, 3. decembra nastupilo je preko 70 klubova sa oko 500 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama, a među njima je 19 takmičara Kluba 014 Valjevo, koji su osvojili 17 medalja.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je čestitao mladim karatistima na dosadašnjim dostignućima i poželeo im puno uspeha na budućim takmičenjima. Grad Valjevo će naredne godine izdvojiti još više novca za sport nego do sada - 97 miliona dinara i još tri miliona za školski sport, što će klubovima omogućiti bolje uslove za rad i takmičenja, poručili su predstavnici Grada.

Prijem karatista

Prijem karatista (Foto: www.leparecvaljeva.rs)

 

Mladi valjevski karatisti Sara Nešić i Lazar Pavlović osvojili su zlato, Iva Filipović, Jovana Marković, Anđela Sekulić, Đorđe Mitrović, Despot Smiljanić, Jovana Milovanović, Iva Krsmanović i Bogdan Pavlović osvojili su srebrne medalje, dok su Ksenija Kosić, Aleksa Matijević, Uroš Divnić, Lana Pavlović u svojim kategorijama kata osvojili su bronzanu medalju na turniru u Obrenovcu.

 

U kategoriji borbi Danica Milivojević, Anja Nikolić i Lena Aćimović osvojili su bronzane medalje. U kategoriji borbi nastupili su i Anđela Mitrović i Luka Goloskoković koji su u veoma jakoj konkurenciji pružili svoj maksimum.

 

Klub broji između 50 i 80 članova, sa kojima radi kvalitetan trenerski tim: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević. Okosnicu kluba čine devojčice, kojih je 70% u odnosu na dečake.

 

Klub treninge organizuje u Domu sporta "General Svetomir Đukić", u Valjevskoj gimnaziji, a finiš uvežbavanja sprovode u prostorijama CZNTK "Abrašević". Klub ima velike planove za narednu godinu. Očekivanja su da će bar tri takmičara nastupiti na Balkanskom, a najmanje jedan takmičar na Evropskom prvenstvu u karateu. Registrovanih takmičara je 31, što je u rangu mnogo većih karate klubova u Srbiji, poručili su iz Kluba 014 Valjevo na prijemu kod gradonačelnika Valjeva, prenosi PR služba Grada.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 5 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...