Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
08.12.2022, 08:02

Prijem za karatiste Kluba 014 Valjevo

č: | fb:

Mlade karatiste Kluba 014 Valjevo i njihovog predsednika Vladana Živanovića, ugostili su gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković, saopštila je PR služba Grada.


Kako se navidi u saopštenju, ovaj prijem je organizovan povodom odličnih rezultata koje je klub postigao u poslednje vreme, a kruna je bila prošlonedeljni nastup u Obrenovcu. Na 32. Karate turniru "Trofej Obrenovca", koji je održan u subotu, 3. decembra nastupilo je preko 70 klubova sa oko 500 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama, a među njima je 19 takmičara Kluba 014 Valjevo, koji su osvojili 17 medalja.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je čestitao mladim karatistima na dosadašnjim dostignućima i poželeo im puno uspeha na budućim takmičenjima. Grad Valjevo će naredne godine izdvojiti još više novca za sport nego do sada - 97 miliona dinara i još tri miliona za školski sport, što će klubovima omogućiti bolje uslove za rad i takmičenja, poručili su predstavnici Grada.

Prijem karatista

Prijem karatista (Foto: www.leparecvaljeva.rs)

 

Mladi valjevski karatisti Sara Nešić i Lazar Pavlović osvojili su zlato, Iva Filipović, Jovana Marković, Anđela Sekulić, Đorđe Mitrović, Despot Smiljanić, Jovana Milovanović, Iva Krsmanović i Bogdan Pavlović osvojili su srebrne medalje, dok su Ksenija Kosić, Aleksa Matijević, Uroš Divnić, Lana Pavlović u svojim kategorijama kata osvojili su bronzanu medalju na turniru u Obrenovcu.

 

U kategoriji borbi Danica Milivojević, Anja Nikolić i Lena Aćimović osvojili su bronzane medalje. U kategoriji borbi nastupili su i Anđela Mitrović i Luka Goloskoković koji su u veoma jakoj konkurenciji pružili svoj maksimum.

 

Klub broji između 50 i 80 članova, sa kojima radi kvalitetan trenerski tim: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević. Okosnicu kluba čine devojčice, kojih je 70% u odnosu na dečake.

 

Klub treninge organizuje u Domu sporta "General Svetomir Đukić", u Valjevskoj gimnaziji, a finiš uvežbavanja sprovode u prostorijama CZNTK "Abrašević". Klub ima velike planove za narednu godinu. Očekivanja su da će bar tri takmičara nastupiti na Balkanskom, a najmanje jedan takmičar na Evropskom prvenstvu u karateu. Registrovanih takmičara je 31, što je u rangu mnogo većih karate klubova u Srbiji, poručili su iz Kluba 014 Valjevo na prijemu kod gradonačelnika Valjeva, prenosi PR služba Grada.

Aktuelno

Karikatura za Makija (1999.) (foto: Dušan Arsenić)
Ars Vivendi Pre 21 sati 20 minuta

Maki

"Sloboda čoveka nije u tome da može činiti sve što želi, nego u tome da ne mora činiti ono što ne želi",  Žan Žak Ruso.   Znao sam da je teško bolestan, ali, znajući ga, mislio sam – boriće...  · 6 komentara

Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
Skretanje pažnje dok se završavaju krupni državni poslovi Pre 20 sati 17 minuta

SPS: Otadžbina se brani slobodom!

Gradski odbor SPS najsnažnije stoji iza predsednika SPS-a Ivice Dačića u svim istupanjima kojima se čuva i štiti sloboda, nezavisnost i teritorijalna celovitost Srbije, navidi se u saopštenju za...  · 14 komentara

Privredna zona (foto: Kolubarske.rs)
Valjevo se zadužuje za 155 miliona dinara Pre 23 sati 18 minuta

Investitori strani, a finansijeri domaći

Da bi nemačkim investitorima obezbedili infrastrukturu grad Valjevo će se kreditno zadužiti 155 miliona dinara. Pre dve godine tim investitorima je poklonjeno preko 24 hektara zemlje koju su...  · 10 komentara