Maša Cvetković (foto: PK Valis)
Maša Cvetković (foto: PK Valis)
15.03.2023, 07:56

Maša Cvetković uspešna na otvorenom prvenstvu Srbije

č: | fb:
Na otvorenom prvenstvo Srbije u plivanju, koje je održano u Beogradu, plivačica valjevskog "Valisa" Maša Cvetković je osvojila tri medalje. 
 
 
U konkurenciji 330 plivača iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Grcke, Crne Gore i Turske, nastupilo je šest plivača Valisa predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.
 
 
Najuspešnija takmičarka kluba je bila Maša Cvetković koja je u disciplini 1500 metara stigla do seniorskog srebra dok je u juniorskoj kategoriji bila najbolja, u disciplini 400 metara slobodno Maša je u seniorskoj kategoriji stigla do bronze.
 
 
Dva finala izborila je i Anja Radojević u disciplinama 200 metara i 50 metara leđno, a dobre nastupe i lične rekorde ostvarili su i Vuk Tešanović, Dimitrij Mijailović, Maša Radojević i Andrej Milivojević.
 

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 1 sati 18 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 1 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara