Mladi košarkaši Metalca na otvaranju turnira (foto: Ivan Đukić)
Mladi košarkaši Metalca na otvaranju turnira (foto: Ivan Đukić)
07.02.2016, 12:20

Pobednik Kotor, Metalac treći

č: | fb:

Pobednik tradicionalnog turnira za mlade košarkaše, ovoga puta igrali su dečaci rođeni 2000. i 2001. godine, je ekipa Kotora, drugo je Trebinje, a treći valjevski Metalac. Četrvta je Osečina, peti Partizan, a šesta Bijeljina Plus.

Metalac je prvoga dana pobedio Partizan sa 48:46, ali je potom poražen od Trebinja (36:47), pa je u utakmici za treće mesto savladao Osečinu sa 44:31. U finalu, Kotor je bio bolji od Trebinja – 61:60. U utakmici za peto mesto Partizan je savladao Bijeljinu Plus sa 54:29.

Turnir je otvorio trener Boža Maljković, najbolji igrač i strelac bio je Matija Branković iz Kotora. Za Metalac, koji su vodili treneri Dragan Simeunović i Vojislav Kecojević, igrali su: .Slavić, Sević, Bogdanović, Blažić, Kremić, Pavlović, Žeravica, Brković, Gonzales, Radovanović, Stanković, Antić, Simanić i Bigović.

Ovakvi turniri bitni su za napredovanje mladih igrača, koji svakodnevno treniraju. Metalac je nedavno pobedio na sličnom turniru na Ubu.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 16 sati 50 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 9 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara