Domaćica 014 (foto: kolubarske.rs)
Domaćica 014 (foto: kolubarske.rs)
04.01.2021, 09:38

“Domaćica” poklonila obroke, zaštitnu opremu...

č: | fb:

Radnja za proizvodnju gotovih jela "Domaćica 014" je osnovana 2014. godine, kao porodična radnja. Osnovna ideja firme jeste priprema domaće i zdrave hrane, po tradicionalnim receptima. Slogan "Stiglo ono pravo, domaće i zdravo", predstavlja osnovni moto ove firme. Na tržištu je prisutna već šest godina. U rad firme su aktivno uključeni svi članovi porodice.

 

Osim u prodajnom delu firme, svoje proizvode predstavlja i na različitim manifestacijama, kao što su sajmovi, takmičenja, priredbe i slično. Najvažniji zadatak firme je da ponudi kvalitetne domaće proizvode i da na taj način stekne zadovoljne i redovne mušterije. U "Domaćici" se svakodnevno trude da unosu inovacije u poslovanje, kako bi kupci bili zadovoljni, a samim tim i firma uspešnija.

 

Dokaz da su u tome uspeli je i priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" za "naj brend", uručeno u julu 2017. godine. Takođe, iste godine "Udruženje poslovnih žena Valjevo" nominovalo je firmu za prestižnu nagradu "Cvet uspeha za ženu zmaja", i kao najmlađa kandidatkinja, vlasnica je ušla u finale.

 

Zbog potreba proširenja proizvodnih kapaciteta, "Domaćica 014" konkurisala je za program EU PRO, koji finansira Evropska unija. Odobrena su bespovratna sredstva za nabavku opreme.

Sredsta za dezinfekciju za Gimnaziju

Sredsta za dezinfekciju za Gimnaziju (Foto: kolubarske.rs)

"Kao društveno odgovorna firma, i kao dobitnici sredstava EU PRO programa za razvoj provrede, odlučili smo da doniramo sredstva za dezinfekciju, zaštitnu opremu i obroke, i da na taj način pomognemo našoj zajednici. Donaciju smo obezbedili iz sopstvenih sredstava. Ova donacija je veoma značajna i potrebna s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju", navode u "Domaćici".

 

"Domaćica 014" je, shodno trenutnoj sitauciji Valjevskoj gimnaziji donirala sredsta za dezinfekciju i zaštiti, kao i osnovnoj školi "Sestre Ilić". Ekološkom društvu Gradac obroke za volontere, Udruženju Caritas Valjevo donirana je zaštitna oprema, dezinfekciona sredstva i obroci za najugroženije sugrađane. Ukupna vrednost svih donacija iznosi 360 000 dinara.

 

"Nadamo se da ćemo u narednom periodu nastaviti da budemo društveno odgovorni", poručuju iz "Domaćice 014".

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 16 sati 37 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 1 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar