Kamere (foto: Kolubarske.rs)
Kamere (foto: Kolubarske.rs)
03.02.2023, 07:58

Raspisan konkurs za sufinansiranje medija u Valjevu

č: | fb:

Načelnik Gradske uprave grada Valjeva doneo je Odluku o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja radi ostvarivanja javnog interesa u 2023. godin, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 10.000.000 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100 hiljada dinara, a najveći pet miliona dinara, naznačeno je u "konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, podizanja kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i nacionalnih manjina".

 

Konkurs se raspisuje za sprovođenje projekata u trajanju od najviše godinu dana, a rok za dostavljanje projekata je 23.02. 2023. godine.

  

I prethodne godine je iz gradskog budžeta bilo izdvojeno deset miliona dinara za sufinansiranje medijskih sadržaja. Lane je, nakon ocene Komisije, sufinansirano 19 projekata, najviše novca 3.250.000 dinara dobila je valjevska televizija V5, dok je TV Va Plus dobila 1.750.000 dinara.

 

Dve beogradske kompanije čije je sedište u Mekenzijevoj 79, a direktor obe Zoran Majdak član SNS, dobile su ukupno 1,2 miliona dinara: Informativno preduzeće Radio Valjevo 800.000 dinara, dok je Preduzeće za informisanje i marketing In Network Solution, osnivač portala Kolubarski.info, dobilo 400.000 dinara.

 

 

 

Aktuelno

Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Iz redakcije Pre 1 sati 21 minuta

"Malo li je za Valjevo"?

"Hvala vam na veličanstvenom dočeku", obratio se Aleksandar Vučić u Valjevu na predizbornom skupu koalicije oko Srpske napredne sranke, koji je održan u nedelju u podne na platou Centra za...

Subvencije za energetsku efikasnost (foto: GrO SNS)
Izbori 2024 - Politički marketing Pre 1 sati 19 minuta

SNS: Pet razloga koji Valjevo čine još boljim

Višedecenijski problem aerozagađenja u Valjevu šaljemo u prošlost. Zaključak Vlade Republike Srbije da se gasovod produži do gradske "Toplane" i "Krušika", umnogome će doprineti rešavanju problema...

Novi betonski stub (foto: ED Valjevo)
Na Divčibarama Pre 22 sati 42 minuta

Rešen problem. Moglo je i ranije...

Redakciji Kolubarske.rs javili su se vlasnici kuća jednog dela Divčibara koji nemaju struju od novembra prošle godine. Uputili smo pitanja Centru za odnose sa javnošću - kada će biti rešen problem?...  · 1 komentar