Kamere (foto: Kolubarske.rs)
Kamere (foto: Kolubarske.rs)
03.02.2023, 07:58

Raspisan konkurs za sufinansiranje medija u Valjevu

č: | fb:

Načelnik Gradske uprave grada Valjeva doneo je Odluku o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja radi ostvarivanja javnog interesa u 2023. godin, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 10.000.000 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100 hiljada dinara, a najveći pet miliona dinara, naznačeno je u "konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, podizanja kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i nacionalnih manjina".

 

Konkurs se raspisuje za sprovođenje projekata u trajanju od najviše godinu dana, a rok za dostavljanje projekata je 23.02. 2023. godine.

  

I prethodne godine je iz gradskog budžeta bilo izdvojeno deset miliona dinara za sufinansiranje medijskih sadržaja. Lane je, nakon ocene Komisije, sufinansirano 19 projekata, najviše novca 3.250.000 dinara dobila je valjevska televizija V5, dok je TV Va Plus dobila 1.750.000 dinara.

 

Dve beogradske kompanije čije je sedište u Mekenzijevoj 79, a direktor obe Zoran Majdak član SNS, dobile su ukupno 1,2 miliona dinara: Informativno preduzeće Radio Valjevo 800.000 dinara, dok je Preduzeće za informisanje i marketing In Network Solution, osnivač portala Kolubarski.info, dobilo 400.000 dinara.

 

 

 

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 19 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 18 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar