Kamere (foto: Kolubarske.rs)
Kamere (foto: Kolubarske.rs)
03.02.2023, 07:58

Raspisan konkurs za sufinansiranje medija u Valjevu

č: | fb:

Načelnik Gradske uprave grada Valjeva doneo je Odluku o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja radi ostvarivanja javnog interesa u 2023. godin, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 10.000.000 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100 hiljada dinara, a najveći pet miliona dinara, naznačeno je u "konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, podizanja kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i nacionalnih manjina".

 

Konkurs se raspisuje za sprovođenje projekata u trajanju od najviše godinu dana, a rok za dostavljanje projekata je 23.02. 2023. godine.

  

I prethodne godine je iz gradskog budžeta bilo izdvojeno deset miliona dinara za sufinansiranje medijskih sadržaja. Lane je, nakon ocene Komisije, sufinansirano 19 projekata, najviše novca 3.250.000 dinara dobila je valjevska televizija V5, dok je TV Va Plus dobila 1.750.000 dinara.

 

Dve beogradske kompanije čije je sedište u Mekenzijevoj 79, a direktor obe Zoran Majdak član SNS, dobile su ukupno 1,2 miliona dinara: Informativno preduzeće Radio Valjevo 800.000 dinara, dok je Preduzeće za informisanje i marketing In Network Solution, osnivač portala Kolubarski.info, dobilo 400.000 dinara.

 

 

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 15 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...