Urgentni centar Opšte bolnice (foto: Đorđe Đoković)
Urgentni centar Opšte bolnice (foto: Đorđe Đoković)
24.07.2023, 13:40

Tragedija u Valjevu – nastradala osmomesečna beba

č: | fb:

Osmomesečna beba iz Valjeva je preminula nakon opekotina zadobijenih od vrele vode prilikom kupanja u porodičnoj kući, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, u nedelju nešto posle 20 časova u valjevski Urgentni cenar majka S.N. (25) dovela je svoje dete u besvesnom stanju sa opekotinama opasnim po život. Nakon više od jednog i po časa pokušaja reanimacije i napora lekara i sestara u Urgentnom centru osmomesečna beba je preminula.

 

Kako saznajemo do tragedije je najverovatnije došlo tako što je četvorogodišnji dečak, u momentu odsustva majke iz kupatila, na slavini u kadi pustio vrelu vodu dok se u njoj nalazila njegova osmomesečna sestra. Tragedija se dogodila u porodici sa četvoro maloletne dece.

 

Istraga o ovoj tragedji je u toku.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 4 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 1 komentar

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 11 sati 16 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 3 komentara