Registracija Prijava preko FB
Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
15.08.2019, 07:15

Za rekonstrukciju Doma zdravlja skoro 300 miliona dinara

č: | fb:

Sudeći prema prvoj izmeni Plana javnih nabavki, na poziciji gradonačelnik, u ovoj godini biće rekonstruisan Dom zdravlja Valjevo, a ti radovi koštaće blizu 293 miliona dinara.

 

Kako je ranije najavljeno u planu je rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja, uključujući i Službu hitne medicinske pomoći, kao i zgrade Stomatologije koja će biti renovinara od "podruma do krova".

 

Takođe je ranije rečeno da će radove na adaptaciji valjevske zdravstvene ustanove finansirati Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

 

Plan javnih nabavki za 2019. pretrpeo i 11. izmenu

 

Najnovijom 11. izmenom Plana javnih nabavki za izgradnju Ulice Mirka Obradovića, za koju je prvobitno bilo planirano oko 35 miliona dinara, biće izdvojeno 200 miliona dinara.

 

Pored toga, za radove na putevima i ulicama planirano je blizu 58 miliona dinara, od toga najviše novca za investiciono održavanje puteva oko 25 miliona dinara. Među radovima su i sanacija puta u selu Drenaić, što je bilo i ranije u planu međutim poslednjom izmenom Plana procenjena vrednost javne nabavke, koja je juče raspisana, uvećana je za oko 800.000 dinara.

 

Od novih infrastrukturnih radova, koji su obuhvaćeni poslednjom izmenom Plana javnih nabavk, su sanacija pešačkog mosta na reci Obnica u selu Zlatarić, za te radove je predviđeno milion dinara.

 

Već je raspisana javna nabavka za radove na uređenju saobraćajnice i parkinga oko stambene zgrade za izbegla i raseljena lica u Novom Naselju. Procenjena vrednost radova je oko 1,2 miliona dinara.

 

Sudeći prema 11. izmeni Plana javnih nabavki, Grad planira da nabavi motocikle za valjevsku policiju u vrednosti od četiri miliona dinara sa PDV-om, kao i kompjuter, štampače i fotoaparate.

 

U planu je i nabavka inkubatora za Centar za vantelesnu oplodnju, procenjena vrednsot je 1.250.000 dinara, zatim kupovina klima uređaja sa ugradnjom što bi trebalo da košta 420.000 dinara.

 

Za organizaciju radionica i izradu brošura za roditelje dece ranog uzrasta od 0 do tri godine planirano je preko pola miliona dinara. Za sada nije poznato ko će i sa kojim ciljem organizovati radionice i izraditi brošure za roditelje.  

Aktuelno

Pod lipom (foto: Kolubarske.rs)
Razgovori pod lipom Pre 10 sati 55 minuta

Bavljenje politikom radi lične koristi

Danas se politikom mnogi bave iz lične, a ne opšte koristi, smatraju učesnici "Razgovora pod lipom". U Srbiji se već decenijama vrtimo u krug pokušavajući da stvorimo uređeno društvo.  · 2 komentara

Kod Austroterma (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 23.08.2019

Gradi se ulica Mirka Obradovića do obilaznice

Raspisana je javna nabavka za izgradnju nove Ulice Mirka Obradovića, deonica od fabrike "Austroterm" do obilaznice. Procenjena vrednost radova je 200 miliona dinara. U planu je i izgradnja kružnog...  · 2 komentara

Put od jezera do ski staze (foto: Kolubarske.rs)
Nakon 12 godina 22.08.2019

Asfaltiran put do ski staze Crni vrh

Nakon 12 godina od otvaranja ski staze Crni vrh na Divčibarama, asfaltiran je put koji vodi do ovog skijališta. Iz Gradske uprave najavljuju da će uskoro biti asfaltiran i parking.  · 5 komentara