Anja Simic

Poslednji komentari

 • Obavljena primopredaja dužnosti

  Konačno je došlo vreme za promene. Za ljude koji će da rade i bore se za nas grad. Sve čestitke doktoru Bobi.

 • Verifikacija mandata da, izbor predsednika ne!?

  Bitno je ispostovati zakonske okvire, ali jos vise je vazno postaviti ptave ljude na celo grada.

 • Premijer Vučić: „Nikada se nećemo umoriti od izgradnje i obnove“

  Gospodine Đukić, koliko mi kao građani ovog grada znamo DS i slični njima su uništili sve što se moglo uništiti u ovom gradu. I VELIKO VAM HVALA NA TOME!

 • Darko Glišić ponovo bez dokaza optužuje i vređa

  Postali smo toliko sebicni, toliko ne mozemo da se nosimo sa tudjim uspesima i svojim licnim neuspesima! Zasto svi pokusavaju da omalovaze i prikazu u naj gorem svetlu ljude koji su toliko toga ucinili a jedan od tih ljudi svakako je Glisic Darko! Covek je pokazao kako se radi posao koji obavlja, kako se bori za svoje gradjane i svoj narod i na tome mu treba odati priznanje a ne podcenjivati njegov radi koji je za respekt!

 • Prošao „medeni mesec“

  Nikad bolja situacija u Valjevskom SNS-u nije bila, to sto mnogi zele da naprave lazne svadje afere i sluze se spletkama kako bi nesto i postigli na pretsojecim izborimo nece im poci za rukom. Dragi nasi iz DS-a blizi vam se kraj u ovom gradu! Dosta ste ge unistavali, pa kad ste dosli do kraja puta kazite se za SNS i borite se protiv njega izmisljenim aferama i pricama!

 • Glišić zna ko i koliko plaća novinare da vode hajku protiv Gvozdenovića

  Javno treba osuditi sve one koji su primili novac i pustili u medije informacije koje nisu bile prosle ni papirolosku proceduru a kamoli da su pojedini mediji mogli da objave nesto o tome. Ili pak ti isti mediji se sluze gledanjem u pasulj pa znaju da predvide u napred sta ce se desiti. Iza cele ove price stoje politicki protivnici SNS-a i Slobodanja Gvozdenic sto je jasno svakom od nas.

 • Premijer Vučić otvara put Pambukovica – Novaci

  Predhodna vlast nije ni znala gde je Pambukovica a kamoli da razvija infrastukturu! Svaka čast za Darka Glišić koji radi i bori se za svoju opštinu!

 • Slobodan Gvozdenović oslobođen optužbe

  kako je lepo spavati u toplom krevetu sa dragom osobom dok nasi doktori spasavaju ljudske zivote.da li je neko od Vas pokusao da izvede statistiku posto vidim da sve znate i kazete koliko je Dr.gvozdenic spasao zivota.koliko je osoba usrecio koliko je radosti doneo mnogim porodicama.Na zalost mi smo takav narod dobro se nikada ne pamti.Molim da razum pobedi.

 • Slobodan Gvozdenović oslobođen optužbe

  Prvenstveno bih zelela da izjavim najdublje saucesce porodici Katic. Ne mislim da treba Dr Gvozdenic stavljati na stub srama.ocigledno je da kao posmatraci ne posedujemo dovoljno cinjenica na osnovu kojih bismo mogli pravedno da dodjemo do zakljucka.nemojte da radi licnih razloga a i predpostavljam politickih vrsimo javni linc nad Dr. Gvozdenicem.Imajte na umu da svakim takvim postupkom otezavate ionako dovoljno tesku situaciju porodice Katic.Verujem da su sve ovo maliciozni komentari politickih suparnika sto je moralno ne dopustivo.Sgurna sam da je doslo vreme nekorumpiranih sudija i da bi trebalo staviti tacku na ovaj slucaj.