Caca Petrovic

Poslednji komentari

 • Darko Glišić o koaliciji sa socijalistima

  Ukoliko SNS ima podrsku od SPS-a koalicja ne bi trebalo da bude problem. Bolja vremena za ovaj grad i ljude koji u njemu zive dolaze. Ne sumnjam da ce dr Gvozdenovic umeti da vodi nas grad i da poboljsa yivot u njemu. Ipak na svojoj strani ima Glisica koji je mnogo pozitivnih stvari uradio za Ub. Sigurna sam da ce se ugledati na njega.

 • U Valjevu pobedili naprednjaci

  Valjevo se opametilo. Hvala sugradjanima sto nam zele bolju buducnost pa su izabrali da Valjevo pobedi.

 • Novinari otišli ne sačekavši ministarku Zoranu Mihajlović

  Ako je ovo nacin da se ophodi prema visokim funkcionerima vlade, onda vam svaka cast. Verovatno ste imali preca posla nego da radite svoj posao. Da je trebala da dodje Stanija cekali bi vi i dva sata...

 • Gašić: Stranci hoće da destabilizuju Srbiju

  Moraju konačno doći promene u Valjevo, a to zavisi samo od nas i od toga koga ćemo odabrati da vodi naš grad. Vreme promena i bolje budućnosti nam se smeši, ali to sigurno nije uz aktuelnu vlast.

 • Ako stavimo ploče, gde ćemo automobile?

  Da vazno im je da ne gube na uzimanju novca na parking mesta. A to sto mi pesaci ne mozemo normalno da se mimoidjemo na trotoaru to nema veze.

 • Premijer Vučić: „Nikada se nećemo umoriti od izgradnje i obnove“

  Najveci uspeh ove vlade na celu sa premijerom Vucicem je sto se nasa zemlja obnavlja, obnavljaju se skole, bolnice... Dosta je bilo da nas grad bude na margini prosperiteta, vreme je da i ovde krene zivot i da se obnovi.

 • Prošao „medeni mesec“

  U ovom trenutku je SNS u Valjevu slozniji nego ikada i to gacini mnogo jacim od svih ostalih. Vreme je da gradjani Valjeva pruze priliku pravim ljudima da vode ovaj grad i da ga izvedu na pravi put. Jedina podela je na dobo i na lose, a SNS moze da nam donese samo dobro.

 • Slobodan Gvozdenović oslobođen optužbe

  Ko smo mi da pricamo o tome koji lekar kako obavlja svoj posao. Greske se desavaju, nekada nazalost i one fatalne. Ljudski je gresiti. Ali nije sve ni do doktora. Stanje pacijenta se menja iz sekunde u sekund, niko to nije mogao da predvidi. Ko se razume iole u medicinu, moze da razume. Onaj ko nema pojma o medicini ne moze da prica i da sudi o lekarima.

 • Slobodan Gvozdenović oslobođen optužbe

  Dr Boba Gvozdenovic je veliki strucnjak u svom poslu. Ali i najboljima se desavaju greske. Na zalost dete je umrlo, ali niko to nije mogao da predvidi. Da je ne savesno lecio u to ne mogu da poverujem. Komplikacije se desavaju, a nazalost i sa najgorim posledicama. A stanje pacijenta moze da se promeni u sekundi. Ko se razume u medicinu iole moze to da razume. Ko ne zna o cemu se radi ne bi trebalo da pricaju i pljuju po lekarima.