Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Prema podacima Zavoda za javno zdravlje · Pre 21 sati 5 minuta

  U Valjevu nije potvrđen nijedan novi slaučaj zaraze koronavirusom

  U Valjevu nije potvrđen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom u odnosu na izveštaj iz prethodnog dana, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. Nezvanično saznajemo da laboratorije nisu dostavile rezultate.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Ukupno od početka pandemije 301 · 4.07.2020

  U Valjevu još 18 osoba pozitivno na koronavirus

  Virus korona potvrđen je kod još 18 osoba u Valjevu, tri pozitivna slučaja zabeležena su u Ubu, dok je u Ljigu jedan novooboleo, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Valjevo. U Kolubarskom okrugu je ukupno obolelo 425 osoba

 • Palo drvo na ulicu (foto: Đorđe Đoković)
  O drveću u Parku Pećina i na Divčibarama · 3.07.2020

  Nema sređivanja šuma dok Skupština ne usvoji planski dokument

  Drvo u Parku Pećina, koje je u nedelju palo na automobil u pokretu, otvorilo je pitanja u kakvom su stanju šume koje su u vlasništvu Grada, zbog čega se suva stabla ne uklone, a umesto njih posade nova. "Bez Osnova gazdovanja šumama ne smemo ništa da radimo", kaže Bojan Bošković.

 • Zdravstveni radnici (foto: Đorđe Đoković)
  Za zdravu Srbiju · 3.07.2020

  Evropska unija finansira zapošljavanje 100 zdravstvenih radnika

  Na zahtev Ministarstva zdravlja Republike Srbije Evropska unija će finansirati zapošljavanje 100 zdravstvenih radnika na šest meseci u svetlu porasta slučajeva obolelih od Covid-19 u Srbiji. Ambasador Sem Fabrici je izjavio da je ovo još jedan izraz snažne podrške koju EU pruža Srbiji u oblasti zdravstva i odgovora na Covid-19.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje · 3.07.2020

  U Valjevu za pet dana 70 novoobolelih od koronavirusa

  U Valjevu je još 16 osoba pozitivno na COVOD-19, tako da je ukupan broj obolelih 283, pokazuju podaci od 2. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo. U ostalim opštinama Kolubarskog okruga nije registrovan nijedan novi pozitivan slučaj na COVID-19.