Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Apoteka Vegafarma (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon trogodišnje pauze · Pre 8 sati 8 minuta

  Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku

  Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku zahvaljujući privatnoj apotekarskoj ustanovi "Vegafarma". U saopštenju za javnost RFZO navedeno je da će apoteka u neposrednoj blizini Doma zdravlja biti otvorena 24 časa.

 • HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Za manje od godinu dana četiri "događaja" · Pre 12 sati 4 minuta

  Ćuti se o odgovornosti i uzrocima nesreća u Krušiku

  U Krušiku su se, za manje od godinu dana, dogodile četiri nesreće u kojima su povređeni radnici. Svaki put rukovodstvo je saopštavalo da je "formirana Komisija za utvrđivanje svih okolnosti ovog slučaja", ali ne i šta je Komisija utvrdila.

 • Elektronski sistem ne radi (foto: Kolubarske.rs)
  Plaćen preko 10,4 miliona dinara · Pre 1 dan 12 sati

  Elektronski sistem u Skupštini Valjeva funkcionisao samo na dve sednice

  Sistem za elektronsko glasanje i elektronsku dostavu materijala Skupštine grada, koji je koštao oko 10,4 miliona dinara sa PDV-om, funkcionisao je samo na dve sednice, dok je na trećoj održanoj 9. maja, radio samo četrdesetak minuta.

 • Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
  Ove letnje sezone · 27.05.2023

  Poskupeo ulaz za petničke bazene

  Ulaznice za bazene u Sportsko-rekreativnom centru "Petnica" ove kupališne sezone biće skuplje u odnosu na prethodnu godinu. Cena dnevne karte je poskupela sa 250 na 300 dinara. Ovogodišnja sezona kupanja počeće...

 • Ulica pod vodom (foto: Kolubarske.rs)
  Kiša, grad i ulice pod vodom · 26.05.2023

  Za dvadeset minuta palo preko 17 litara kiše

  Jaka kiša praćena gradom i grmljavinom zahvatila je danas popodne Valjevo i okolinu. Nakon pljuska oko 16.30 pojedine gradske ulice su bile pod vodom. Za dvadesetak minuta palo je preko 17 litara kiše po metru kvadratnom.