Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Radovi u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Zahtev upućen gradonačelniku · Pre 9 sati 25 minuta

  Građani tražili odlaganje početka radova u Ulici Vuka Karadžića

  Stanari i vlasnici lokala u Ulici Vuka Karadžića tražili su odlaganje početka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže dok se kompletan posao ne ugovori. Oni strahuju da će živeti i raditi u raskopanoj ulici, jer još uvek nije raspisan tender za rekonstrukciju ulice.

 • Radovi u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Radovi u tri faze · Pre 11 sati 48 minuta

  Rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića

  Počela je rekonstrukcija vodovodne mreže i kućnih priključaka u Ulici Vuka Karadžića. U okviru radova planirano je postavljanje kombi zatvarača na raskrsnici sa Pantićevom ulicom. Vrednost radova je 10,8 miliona dinara.

 • Parking u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
  Od ponedeljka zatvoren · Pre 1 dan 10 sati

  Počinje rekonstrukcija parkinga u centru grada

  Od ponedeljka biće zatvoren parking u centru grada iza zgrade Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja u Karađorđevoj ulici. Sledeće nedelje počinju radovi na rekonstrukciji ovog parkinga vredni oko pet miliona dinara.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Tri godine "najbolje" vlasti · 21.06.2019

  Sabrane uvrede Slobodana Gvozdenovića

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je za vreme svoje trogodišnje vladavine, u maniru dobrog naprednjaka, lagao, verbalno napadao, vređao, omalovažavao i proganjao neistomišljenike, ali je i pretio. Na meti su bili tužilac, odbornici, lekari, novinari...

 • Hala Partizan (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru programa energetske efikasnosti · 20.06.2019

  Za rekonstrukciju Partizana 20 miliona dinara

  U okviru programa energetske efikasnosti biće rekonstruisana hala Partizan. Ministarstvo rudarstva i energetike će ovaj projekat, vredan 20 miliona dinara, sufinansirati sa 12 miliona dinara, dok će ostatak novca obezbediti grad Valjevo.