Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Parking u centru grada (foto: kolubarske.rs)
  Za devet meseci 18 izmena · Pre 9 sati 50 minuta

  Plan javnih nabavki sve veći, a sve manje urađeno

  Plan javnih nabavki je od početka godine pretrpeo 18 izmena. Najviše su "porsali" radovi sa prvobitno planiranih 290 miliona na preko 551 milion dinara. U planu je izgradnja javnog toaleta u parku preko puta Centra za kulturu i rekonstrukcija toaleta na parkingu u centru grada.

 • Srbijanka (foto: Đorđe Đoković)
  Na javnom nadmetanju u Privrednom sudu · 15.10.2019

  "EUROPROM" KUPIO "NOVU SRBIJANKU"

  Valjevska trgovinska kuća "Europrom" je za 288 miliona dinara kupila "Novu Srbijanku" u stečaju. Za imovinu nekadašnjeg giganta bili su zainteresovani "Publik", "King Komerc" i "Faundejšn kapital", ali su prihvatili samo početnu cenu od 284,1 milion dinara.

 • Ulica vladike Nikolaja (duple trake) (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Agencije za bezbednost saobraćaja · 15.10.2019

  Valjevo najrizičnije za vožnju

  Valjevo je teritorija gde je stradalo najviše vozača i putnika u automobilima, a naš grad je u vrhu i po broju stradalih pešaka i traktorista, pokazuju podaci Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije o stanju bezbednosti saobraćaja u Repulici.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Od oktobra do maja · 14.10.2019

  Otvoren zimski bazen u Petnici

  Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. "Balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini od 8 do 11 časova i večernji posle 18 časova rezervisani su za sportiste.

 • Sala Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
  U slučaju Doma Vojske i biblioteke · 11.10.2019

  Skupština nema mandat, mandat imaju pojedinci

  Odbornici Radmili Novaković nije dozvoljeno da pitanje prostora biblioteke stavi na dnevni red. Milutinović tvrdi da Skupština nema mandat da donese obavezujući zaključak za Gradsko veće? Rstić kaže da odbornica nije fer što to predlaže jer je tok sednice ranije utvrđen.