Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post: dr Slobodan Ilić · Pre 21 sati 32 minuta

  Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

  Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna kutija". Imamo nultu odgovornost nadležnih, duh najbolje "Resavske škole"...

 • Jasna Mićić (foto: skrinšot)
  Konstatovaće Skupština grada · Pre 23 sati 59 minuta

  Glavni urbanista Jasna Mićić podnela "neopozivu ostavku"

  Glavni urbanista Valjeva Jasna Mićić podnela je ostavku koju će Skupština grada konstatovati na današnjoj sednici. Mićić je u "neopozivoj ostavci" kao razlog navela to što "prelzi na novo radno mesto".

 • Saop[tenje · 29.11.2022

  Voda u Kamenici je za piće

  JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

 • Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
  Otvara vrata početkom 2023. · 29.11.2022

  Završen Gerontološki centar, nedostaju priključci na infrastrukturu

  Građevinski radovi na Gerontološkom centru u Valjevu ili Domu za stare su završeni, međutim objekat još uvek nije priključen na vodovodnu, kanalizacionu i elektromrežu. U Gradskoj upravi očekuju da će Gerontološki centar početi sa radom početkom 2023. godine.

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Odgovor GrO NS na saopštenje Ivana Beljića · 28.11.2022

  Narodna stranka traži objašnjenje i odgovore na nekoliko pitanja od v.d. direktora JP "Kolubara"

  Nakon tvrdnje v.d. direktora JP "Kolubara" da je predsednik GrO NS saopštio "neproverene, nepotpune i netačne informacija" u vezi događaja na brani Stubo-Rovni 10.11, saopštenjem za javnost se oglasio GrO NS tražeći objašnjenje i odgovore na neka pitanja.