Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Trg Živojina Mišića (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje · Pre 1 dan 4 sati

  U Valjevu dvoje, u Ubu četvoro novozaraženih

  U Valjevu je evidentirano dvoje novopozitivnih, u Ubu još četvoro, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novozaraženih. Hospitalizovano je tri kovid pacijenata. Testirano je 90 na teritoriji Kolubarskog okruga,

 • Nagrađeni učenici. profesori i psiholog (foto: Đorđe Đoković)
  Na Republičkoj smotri naučno-istraživačkih radova · Pre 1 dan 9 sati

  Valjevski gimnazijalci osvojili devet nagrada

  Učenici Valjevske gimnazije ostvarili su izuzetne rezultate na Republičkoj smotri naučno-istraživačkih radova talentovanih učenika. Od 13 gimnazijalaca, koji su se plasirali na Republičko takmičenje, čak devetoro je osvojilo jedno od prva tri mesta.

 • Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Obeležavanje jubileja · 17.06.2021

  Marka Tomić gost tribine "Valjevski gimnazijalci"

  Zoom tribina "Valjevski gimnazijalci" i ovog četvrtka u 19 časova. Gost tribine je dr Marka Tomić, naučni saradnik Vizantološkog instituta SANU. Razgovor vodi Nataša Kristić, profesor Valjevske gimnazije.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje · 16.06.2021

  U Valjevu nije bilo novozaraženih, u Ubu dvoje

  U Valjevu nije bilo novopozitivnh, dok je od ostalih opština Kolubarskog okruga jedino u opštini Ub registrovano još dvoje zaraženih. Hospitalizovano je tri kovid pacijenata. Testirano je 153 na teritoriji Kolubarskog okruga.

 • Baner Lepa reč Valjeva na sajtu Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
  Nelegalne internet novine, pokušaj zloupotrebe? · 16.06.2021

  SPS-JS: Sajt Grada uzurpirala neformalna grupa ljudi

  Odbornici u Skupštini grada Đorđe Pavlović i Dragan Popović smatraju da je sajt grada Valjeva "uzurpirala neka neformalna grupa ljudi". Da li je gradska vlast napravila nelegalne internet novine koje se reklamiraju na sajtu Grada, a u kojima se obajvljuju informacije o aktivnostima gradskih čelnika i vesti o radu lokalne vlasti?