Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Svečanost povodom 85 godina HK Krušik (foto: https://www.mod.gov.rs/)
  Svečanost povodom 85 godina HK "Krušik" · Pre 7 sati 31 minuta

  Vučević: Krušik će imati prosečno veću platu nego što je prosek Valjeva

  "Na ponos svih vas, ali i grada Valjeva plate će uskoro u Krušiku biti veće od šest do 21 hiljadu mesečno, time će Krušik imati prosečno veću platu nego što je prosek grada Valjeva, što će da[...]

 • SPREG (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Gradska uprava Valjeva raspisala · 23.02.2024

  Konkurs za programe udruženja građana i privredno-turističke manifestacije

  Gradska uprava raspisala je konkurse za programe udruženja građana i za projekte koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifestacija. Za udruženja 18 miliona, kao i lane, za privredno-turističke manifstacije pola miliona više nego prošle godine.

 • Katarina Petrović (foto: Đorđe Đoković)
  Presudom Višeg suda u Valjevu · 22.02.2024

  Policajka Katarina Petrović oslobođena optužbi da je odavala informacije

  Policajka iz Valjeva Katarina Petrović oslobođena je danas presudom Višeg suda u Valjevu. Ona je uhapšena zbog sumnje da je odala informaciju da je kum predsednika Srbije Nikola Petrović pod dejstvom kokaina i alkohola izazvao saobraćajnu nesreću na Dedinju, oslobođena je danas presudom Višeg suda u Valjevu,

 • Parking u Kolubari 2 (foto: Kolubarske.rs)
  U Naselju Kolubara 2 · 22.02.2024

  Samovolja na delu - zauzeta mesta na javnom parkingu

  Početkom godine završeni su radovi na rekonstrukciji parkinga u Naselju Kolubara 2, koji su koštali preko 5,7 miliona dinara sa PDV-om. Ubrzo nakon završetka radova, desetak parking mesta "zauzeli" su stanari.

 • Visi sud u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Viši sud u Valjevu · 22.02.2024

  Potvrđena optužnica protiv bivšeg načelnika Gradske uprave i još osam lica

  Viši sud u Valjevu potvrdio je optužnicu protiv Aleksandra Vujića Subotića, bivšeg načelnika Gradske uprave i još osam lica. Kod jednog nastupila apsolutna zastarelost krivičnog gonjenja. Većina okrivljenih uhapšena je u junu 2017.