Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  Saopšteno danas · Pre 19 sati 18 minuta

  U valjevskoj bolnici 11 zdravstvenih radnika pozitivno na koronavirus

  U Opštoj bolnici Valjevo je 11 zdravstvenih radnika pozitivno na novi koronavirus, dok se 180 osoba nalazi u kućnoj izolaciji, saopštila je danas na konferenciji za novinare Darija Kisić Tepavčević. U valjevsku bolnicu sutra dolaze kineskii lekari.

 • Vanredno stanje 2.04.2020. (foto: Đorđe Đoković)
  Dvadeset i jedan dan · Pre 20 sati 49 minuta

  Valjevo u vanrednom stanju i policijskom času

  U Srbiji je proglašeno vanredno stanje zbog korona virusa 15. 03. 2020. godine. Uvodena je zabrana kretanja za starije preko 65 godina, za ostale policijski čas. Od subote smo u policijskom vikendu.

 • Zavrtanje informacija (ilustracija Dušan Arsenić)
  Informacija navodno ima, ali ih nema · 4.04.2020

  Dobro urađen domaći zadatak, o situaciji u Valjevu i dalje se ćuti

  Zvaničnih informacija, i pored obećanja da će redovno obavešavati građane o broju zaraženih, i dalje nema. Gvozdenović kaže da je u Valjevu manje od deset posto u odnosu na Srbiju, što znači da je manje od 117, ali nije saopštio tačan broj obolelih.

 • Marica (foto: Đorđe Đoković)
  Briga ili kažnjavanje · 4.04.2020

  Penzioner opasniji na 200 metara nego na dva kilometra!?

  Nakon što je kažnjen, penzioner koji je uhapšen jer je zatečen da se vraća iz prodavnice udaljene 200 metara od svog stana, pušten je da se iz suda sam vrati nazad i to dva kilometra do stana jer više nije u nadležnosti ni policije ni suda...

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Iz Valjeva, Uba, Lajkovca i Osečine · 3.04.2020

  Prekršili mere zabrane kretanja i samoizolacije

  Policija je juče van svojih domova zatekla petoricu muškaraca sa teritorije Valjeva, Uba, Lajkovca i Osečine. Oni su prekršili meru samoizolacije, policijski čas i zabranu kretanja starijih od 65 godina.