Dragovan Petrovic

Poslednji komentari

 • Gradonačelnik Gvozdenović imao udes službenim kolima

  Nije mama glupa. Mama njoj ne veruje.

 • Gradonačelnik Gvozdenović imao udes službenim kolima

  "Ovo je pravi portal,svi komentari se objave,a ne kao na VaMedii,kod one male plave debeljuce,ona peva kako oni sviraju! Svaka cast Darija!" Mnogo si glup i naivan. Kovrdžava novinarka je prepravljala i falsifikovala mnoge komentare. Druge, opet, je brisala. Sve one koji joj nisu po volji. Mnoge naloge je zabranila (ne mogu da se uloguju na njen portal). Mnogima je onemogućila da komentarišu. Samo ako joj se ne svidnu. Mogu da ti nabrojim dvocifren broj. Ako ne veruješ, pitaj nju. Pa nek ti rekne. E, moj, rodjače, mnogo si ti glup. I ako ti rekne, slagaće te.

 • Komplikovani su brojni "Parovi", gledajte samo jedan par!

  "... nije trebao ni da određuje mandatara!" "... nije trebalo ni da određuje mandatara!" Dogadjalo se i ranije da citat nije korektan, pa nije bilo ništa strašno. Ali da tekst nije korektan, to se do sada nije dogadjalo. Ovde se upravo to i dogodilo: citat je u redu, ali je tekst falsifikovan. Sve je na tumbe. Jedna kovrdžava prepravlja i tekstove i komentare po sopstvenom nahodjenju. Tako ju je naučio profesor.

 • Komplikovani su brojni "Parovi", gledajte samo jedan par!

  "... nije trebao ni da određuje mandatara!" Au, Marjane, pa zar si zaboravio da se glagol "trebati" u spoju sa glagolom upotrebljava bezlično. Koliko puta treba da ti se ponovi. Jesi li ti bolestan? Imaš temperaturu? Dodji da ti čika doktor stavi toplomer u guzu.

 • Gradonačelnik u nedostatku svojih prisvaja tuđa dela

  @admin Zašto brišete komentare ovog Gorana M? Je l zato što je nepismen? I prof. poljoprivrednik je nepismen, pa njegova pisanija puštate.

 • "I oni su nas zaduživali". Ali zašto i sa kakvim ishodom?

  O, ništa ne brinite, uvaženi akademiče Teokareviću. Ja pisanija aktivnog poljoprivrednika nikad ne čitam dalje od prve rečenice (baš kao što ih ni urednik ovog portala ne čita), tako da svakako neću primetiti šta je autor dole izlupetao. Meni je dovoljan i naslov (u ovom apsolutno dominira znak navoda) da upozorim mladje i ine čitaoce, da budu oprezni ako nameravaju da čitaju poljoprivrednika. On je najjači kad potegne navodnike. Tu premca nema. A što se tiče zareza i tri tačke - spasavaj se ko može! Zato ni brigeša, uvaženi. Neću ja to primetiti.

 • "Rehabilitacija", od čega i pred kim?

  Opet ovaj srbomrzac. "Ako su Srbi zaista takvi, onda i zaslužuju izumiranje kao narod. Utapanjem u veći i uspešniji, i s tim se treba pomiriti..." www.kolubarske.rs/sr/blog/bezkraja/6075/A-%C5%A1ta-smo-mi-radili-dok-su-nam-sva%C5%A1ta-radili.htm