Registracija Prijava preko FB

Irena Vidić

Poslednji komentari

 • Kabinetu informisanje nije išlo od ruke

  Bolje da bude što manje informisanja dok se zamenik Jeremić krije od javnosti posle najveće korupcionapke afere u Valjevu, u kojoj je, znami svi, bio jedan od aktera. Oni njegovi mu rekli da se primiri neko vreme dok se ne zaboravi, narod ovaj nesrećni ima kratko pamćenje. Zato ga ne beše na Čvarkijadi pa ni na Jagnjćijadi...Prosto, nema čoveka nigde a zna se koliko voli ždranje za džabaka. Ali nisam zabrinuta, počeće on sa "informisanjem" vrlo skoro, a i sa ostalim poslovima.

 • Šta savetnici savetuju gradonačelnika?

  Da će stalno biti skandala, to smo znali. Međutim, neverovatno je da ceo sistem državne i partijske kontrole otkaže na jednom opskurnom ginekologu valjevskom. Gde su ti ravizori eksterni i interni da mu kažu da nema pravo da potpisuje takve ugovore?! Gde su ti partijski "koordinatori" da mu kažu da ne sme da plaća svoje lične advokate i savetnike iz državnog budžeta?! Čime se bavi Darko Glišić iz Uba kad ovakve stvari prolaze bez reakcije? Ovo je gore od krađe koju je izveo AVS sa svojim šefom i družinom.

 • Ginekolog i advokat savetuju gradonačelnika

  Jesmo li zato birali onog čoveka, da našim parama plaća svoje advokate? Obaveza je rukovodilaca u našoj stranci da zaustave ovog čoveka. On očito ne preza ni od čega i uskoro će upropastiti sve za šta smo se mukotrpno izborili. Molim odgovorne ljude u SNS da zaustave ove zloupotrebe i da stave tačku na ovaj javašluk u Valjevu.

 • Kolegijum donosi odluke umesto Gradskog veća i Skupštine!?

  Ako ste u prilici pitajte "Kolegijum" u moje ime, kao građanke Valjeva i poreske obveznice: -da li smenjen šef kabineta gradonačelnika? Iz kojih razloga, da li zbog "poslova" preko svog preduzeća na održavanju gradskog zelenila? I drugih poslova? -da li će biti smenjena direktorica Vidraka zbog poslova o kojima je govorio dr Mita? Šta se o tome zna u policiji? -da li je u planu smenjivanje načelnika infrastrukture(ranije Direkcije)? Zbog kojih poslova? -u kom pravcu se odmotava klupko korupcije koje je započeto sa Vujićem Subotićem i da li će se odmotati do onog glavnog, do Capo di tutti capi?

 • Službena ili privatna putovanja?

  @Pristalica Režima Vi jeste pristalica režima ali ste savršeno okarakterisali onu gnjidu na vlasti. To nije političko pljuvanje nego živa istina! I on i pobratim mu i zamenik, samo gledaju što više da nakupe za sebe i svoju družinu. Šta sve opraviše za samo godinu dana! Ne pada im na pamet ni u snu da nešto urade za ove ljude, za narod, za grad. Kad bih im ovo rekla, verovatno bi se smejali do suza.

 • Na čekanju "dacie dusteri" i "reno megan grandtour"

  Mile Perić kaže:„Sa gradonačelnikom sam davno sedeo za nekim drugim stolovima i da sam tada znao u šta će se onaj simpatični buntovnik izmetnuti i koliko će ga žudnja za vlašću iskvariti, mlatnuo bih ga pikslom posred čela! “ Pa u šta se izmetnuo? U prevaranta neverovatnih razmera! Zamorno je čak i brojati sve njegove prevare pa molim čitaoce da mi pomognu, setite se molim vas šta je sve i koga je sve prevario! Pošto ne zna ništa od opštinskih poslova, sve poslove mu radi zamenik Jeremić ali uz to na sva mesta vlasti ubacuje svoje ljude, izgrađuje svoje kadrove. Za to vreme SNS se sveo na par ulizica, sve što je vredelo razjureno, oklevetano, pogledajte "slučaj" dr Mite. I to klevetanje ide preko SPSovih novina i Novinarke. A od svih mogućih socijalista, vlast je dao najvećem levorukašu grada čikaga, drpatoru kakvog Valjevo nije zapamtilo. Kad pohvataju njegove saradnike, to je već brdo pokradenih para, šta bi tek našli... Mađutim, sve to štiti i drži na okupu Darko Glišić iz Uba, zapreti malo kad baš mora. Ali Glišić je napravio ovu degeneričnu koaliciju i braniće je do kraja. Tako da, eto, čekamo nove skandale.

 • "Hvala Vučiću, hvala Putevima Srbije, a posebno hvala Glišiću"!

  Hteo i on da se pokaže da je nešto napravio! Samo je pokazao da je nesposoban i ulizica. Ali moj utisak nedelje je "novinarka koja intervjuiše pre intervjua". Na zadatku propagande i agitacije, kao 45te.

 • Oštra polemika dr Božića i dr Momčilova na suđenju dr Gvozdenoviću

  Ne može ovom niko ništa, njega štiti Darko Glišić iz Uba. To je tandem odavno i niko ne sme ništa da kaže za njih-tako da nema nade.

 • Uhapšeni zbog nameštanja tendera i primanja mita

  Rukovodilac gradske uprave, A.V.S., pripada vrhu valjevskog SPS. Zbog toga bih htela da čestitam valjevskoj policiji, nisu se uplašili. S druge strane, u valjevskom SPS takav skandal i zloupotreba funkcije nisu nikad zabeleženi. Ko je tog A.V.S. doveo u Gradsku upravu, ko ga je birao, ko mu je dao toliku moć, ko ga nije kontrolisao, ko mu je sve to omogućio? Samo nemojte reći da nisu znali, otkad se to priča po gradu da je i do mene stiglo! S kim je sve te pare delio? Ostaje da vidimo. U tekstu se kaže da je uhvaćen kako prima "nekoliko stotina hiljada dinara"! Pa to je moja godišnja plata! I to samo od "Fiskala"! Koliko li je tek dobio na "poslu" sa automobilima?! Odgovor ćemo dobiti od naših hrabrih i istinoljubivih valjevskih novinara koji neće dozvoliti da ih šef od A.V.S. zaplaši i zataška celu stvar. Je l' tako?

 • Da li je najveći uspeh vlasti kupovina novih automobila?

  Botovi su dobili zadatak da šalju pozitivne komentare na ovaj sajt pa to zvuči retardirano, na silu afirmativno, imate utisak da se iza komentara nalazi mongoloidna faca koja govori iz trbuha. Najbolji je ovaj nesrećnik kome su žuti uništili autoindustriju ali ne zaostaje ni onaj što "podržava" da strane delegacije vide nova kola. Istina je ipak da te automobile koriste opštinske vođe kao svoja lična vozila, viđate ih svuda po gradu i uveče i vikendom i nikad ih ne vraćaju sem da im se sipa gorivo.

 • Da li je najveći uspeh vlasti kupovina novih automobila?

  „Najbolja vlast u poslednjih 20 godina“ - reći sam za sebe nije samo slepačka demagogija nego nezrelo i detinjasto, kao klinac koji viče “nisam se ukakio“. Jok i nisi! Mene iznenađuje koliko je ovaj gradonačelnik nesposoban, da mu nije Poćute ne bi umeo ni kancelariju da nađe, to pričaju svi opštinari a i njegovi iz SNS. Zato je i dao svu vlast socijalistima, da ne mora on ništa da radi. Međutim, SNS se opametila, videlo se na prvom tajnom glasanju kada nije prošao predlog gradonačelnika, tada je od 26 odbornika SNS za predlog gradonačelnika glasalo samo 6, od toga iz SNS samo TRI. U normalnim strankama to je vreme za opoziv! A botovi su sada dobili zadatak da se javljaju sa pozitivnim komentarima pa ajdemo!

 • Gradsko veće o v.d. načelniku i o njegovom v.d. zameniku

  Dosad su već svi primetili: gradonačelnik valjevski i šef naše Stranke nosi plavi dres ali igra za Crvene. Utakmica je lažirana, a on nam zabija autogolove. Ne samo da je svu vlast dao Socijalistima, nego je Naprednjake izbacio na svim stranama. Kad ipak mora nekog od naših da postavi u vlast, onda gleda da to bude što veći bezveznjaković, da crveni mogu da rade s njim šta hoće . I dublera, za svaki slučaj, kao u ovom primeru. I vi se sad pitate, ko je pobedio na izborima, za koga su toliki ljudi glasali? Celu tu prevaru gradonačelnik sprovodi oprobanim metodama: laganjem i odlaganjem. I naravno, praveći se nevešt. Evo kako to konkretno ide: 1.Laganje:“ tebe ću sutra zaposliti tu-i-tu kao šefa“ a iz novina ćes saznati da su crveni stavili nekog drugog. 2.Od-laganje:“ hoćeš li ti ispred Naprednjaka da budeš predsednik tog-i-tog, samo da sačekamo da ovaj socijalista ode u penziju u julu a najkasnije u septembru dogodine“, u stvari nikad. Ali ponuđeni više ne galami. 3.Francuska sobarica: „za našu vlast nije dovoljna apsolutna većina u skupštini“, ma nemoj, kažu drugi, kad si nesposoban da napraviš i održiš koaliciju, kako su mogli crveni u prethodnom mandatu s duplo manje odbornika i koalicijom s konca i konopca; može se crvenima narediti iz Beograda, itd,itd. 4.Retardirana francuska sobarica: „niko mi nije rekao da crveni drže svu vlast u gradu; to su oni uzeli odranije pa nije lepo da ih sad diramo“. 5.Rijaliti starleta: „ne mogu nikoga od naših da stavim na bitne funkcije zato što a) nema doktorat na Megatrendu, b) nema popunjenu poresku prijavu, c) nije u Stranci duže od 10 godina, d) nisam pitao SPS“. Gleda li neko sve ovo, ima li neke kontrole u našoj Stranci, alo ljudi! I na kraju, imala bih za predsednika valjevskog odbora, ovako javno par pitanja koja glase: koliki je bio tvoj transfer i da li misliš da se ništa neće primetiti još tri i po godine?