Zeleni Zub

Poslednji komentari

 • Nova vlast neće menjati program Direkcije

  A kad se u Žabarima presipa samo put koji vodi do kuće odborničkog kandidata SPS-a to nije politika. Jel tako?

 • Ponavljanja izbora neće biti

  A sada nije kriv izvesni Milojko iz izvesnog PUPS-a, već izvesni Vladan iz izvesnog GIK-a, blizak izvesnom SPS-u, koji je apsolutno nepismen i za manje ozbiljan posao!

 • GIK doneo rešenje o ponavljanju izbora

  A zašto je ista ta komisija juče mogla da utvrdi tačne rezultate a danas je obnevidela pa ne može...

 • Bajatović: U planu gasifikacija Valjeva

  Koji je ovo put da obećavaju istu stvar? SPS- Samo Ponavaljamo Stvari

 • Gradac u znaku Milovana Glišića

  Postoji li još neko u ovom gradu osim gospodina Mujbegovića ko se bavi dizajnom? Unakazio je ove table kao i one postavljne povodom I sv. rata. Svaka čast na karijeri i svemu, ali ovo što ona radi sada je, blago rečeno, ružno i na isti kalup.

 • Vodovod u Kamenici grade preko 20 godina

  Ispravna voda za piće je za većinu sela u okolini Valjeva nedosanjani san. Ubedljivo najveći parodks je da sela iznad fabrike vode u Petnicu muku muče sa vodom, koja prvo nije trhnički ispravna a bilo je godina kada su ta sela ostajala bez nje i po 3-4 meseca u kontinuitetu, a sve to je na 15 minuta vožnje autom od grada!

 • Hajka i pretnje uredniku Kolubarskih.rs

  Puna podrška Kolubarskim. Ovo što smo u juče i danas mogli da čujemo na, do juče našem, Radio Valjevu je za svaku osudu. Silovanje zdravog razuma.

 • Glišić zna ko i koliko plaća novinare da vode hajku protiv Gvozdenovića

  Pa da, samo si nam ti sa Uba trebao, samo tebe čekamo, da nam pokažeš šta je poštenje! Što nam ne objasniš kako se zapošljava u Krušik pošto to očigledno samo vi sa Uba umete?

 • Da prazan i ružan prostor oživi lepotom

  Grad je promašena adresa, objekat je u vlasništvu vojske Srbije i oni su jedini krivci što imamo ruinu u centru grada. Niti ga iznajmljuju niti ga koriste. Opština treba da pritisne vojsku da sredi svoje objekte po gradu kojih nema malo a svi su u stanju raspada. Dovoljno je pogledati zgradu komande garnzona i sektora za vandredne situacije, raspada se od fasade pa na dalje. U krajnjoj liniji oni su upropastili i Dom vojkske i doveli ga u sadašnje stanje.

 • Osrednjost i kultura u Valjevu

  "I valjalo bi odgovoriti na pitanje zašto Marko i slični njemu vapiju za pretvaranjem Oficirskog doma u novu ustanovu kulture? Šta to fali postojećima i nemaju li mladi na raspolaganju valjevski Centar za kulturu sve sa Omladinskim centrom u sebi? Čime se to stranački kadrovi onda bave u Centru kulture, šta su to u njemu zapatili kad mladi od njih beže i traže drugo mesto za svoje kreativno izražavanje i kulturni razvoj?" Prosto i jednostavno- programi koje Centar za kulturu organizuje su, blago rečeno, dosadni i nimalo provlačni publici. Prve se po ukusu direktora i njegovih saradnika. Dokle god direktor gura svoj horić i KUD od toga nema 'leba. Po rečima direktora njihov program za tinejdžere je bio koncert grupe In Vivo. Tinejdžeri i direktor kojima je to kultura i nešto što treba videti i čuti treba ozbiljno da se zabrinu za sebe. Čak i to što organizuju ne umeju da promovišu kako treba. Evo, tokom leta je bilo ciklusa filmova iz skoro celog sveta, ali promocija svega toga se svela na jedan prilog na VTV-u ili TV Valjevo. U promociji treba biti napadan pa čak i bezpbrazan, dati svima do znanja da se nešto dešava. Ovako imamo programa bez onga za šta se prave- posetilaca.

 • U čijim rukama će biti Radio Valjevo?

  Nije tu bitna toliko stranka. Čovek je jednostavno medijski kauboj i osvedočeni pirat. Skoro sve radio stanice koje su se bez dozvole emitovele u Beogradu u periodu od 2008 pa na ovamo su bile pod njegovom kontrolom, i sve su imale istu svrhu- uzimanje novaca od lakovernih slušalaca preko prevarantskih kvizova u kojima su se "delili" mobilni telefoni ili novačane nagrade. Najveći poduhvat im je bio nacionalni piratski Radio Balkan (bivši Stil, u Valjevu se mogao čuti na 107.2 i 106.5Mhz) koji je emitovao program 1159 dana do izbora 2012. i misterioznim spajanjem sa Radio Fokusom koji je bio pod direktom kontrolom prvo SRS-a pa SNS-a. Na istom tom Fokusu program su vodili i Dejan Anđus i Ksnenija Vučić i Valdimir Đukanović. Radio Valjevo je na nesreću završio u njihovim rukama, bolje i da se ugasio nego što su ga se ovi dočepali. Neka mu makar ime promene, da nam ne brukaju grad.

 • Saobraćaju Štadlerovi vozovi

  Lepo je što konačno vraćaju IC vozove na prugu Beograd - Bar, ali ovo je samo trošenje resursa. Trenutno imamo situaciju da vozovi iz Beograda kreću u 15.05, 15.45 i 16.20 a da pritom od 10.35 do 15.05 i od 16.20 do 19.05 nema nijednog voza prema Valjevu. Mnogo veći efekat bi bio konačno vraćanje direktnog IC voza iz Beograda prema Kraljevu koji je po starom redu vožnje trebao iz Beograda da polazi u 17.35 i fino bi popunio tu rupu u redu vožnje, makar u popodnevnim satima. Naravno od vozova koji "privremeno" ne saobraćaju tu je i onaj za Užice koji bi iz Beograda trebalo da polazi u 12.40. Bilo bi odlično kada bi vi iz Kolubarskih mogli da pitate ovu gospođu iz "Srbija voza" planiraju li sa novim redom vožnje da isprave ove nebuloze, ili sve ostaje po starom, na štetu putnika.

 • Raspodeljeno 3,5 miliona dinara na 13 medija

  Saši Mirkoviću izgleda malo para iz Zaječara i Beograda, pa hoće i naše? Dobro je pa su ga odbili, kako ga samo nije sramota.

 • Obnoviti MK strelište u Valjevu

  Sekulić, Ružičić, Sinakijević.... Čuvena ekipa SK Krušik- večito poslednji na svim mogućim takmičenjima. Ako strelište budu obanvaljli oni koji su ga i upropastili, a to je ova ekipa koju spominjete, teško nama...

 • Najveći izazov bile majske poplave 2014-te

  Šteta što ih, kao i VTV-a, nema u Open IPTV-u. Nismo svi kod SBB-a... Ali što se tiče programa, bez zamerki.

 • Radio 014 prodat „AS” Šapčaninu

  SPS nekome uvalio radio, ko bi rekao! Sad ce šapčani da nas "izvlače" iz "medijskog mraka"... Na šta je spao radio u Valjevu kao celina, sve je isto već deset godina, niko se ne menja!