Dejana Ješić

Od radijskog spikera i voditelja, televizijskog novinara, do odnosa sa javnošću – sve se oko novinarstva vrti i novinarstvo je uvek prati… Priča se nastavlja…

 • Podrška preduzetništvu mladih (foto: www.poslovnifakultetvaljevo.edu.rs)
  Podrška mladima · 24.12.2015

  Lakše do sopstvenog posla

  Rezultati prvog dela projekta koji se odnosi na razvoj Poslovnog inkubatora za početničko preduzetništvo na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum predstavljeni su na stručnom savetovanju „Podrška preduzetništvu mladih“.

 • Vladimir Petrović (foto: Đorđe Đoković)
  Intervju sa Vladimirom Petrovićem · 21.09.2014

  Domaći film je deo našeg identiteta

  Filmski festival Parkoskop okupio je mlade Valjevce oko iste ideje – da se očuva domaća kinematografija. Među njima je i Valjevac, reditelj Vladimir Petrović, koji kaže da su Valjevci verni svom gradu, tako su i filmadžije odlučile da mu nešto vrate, pa možda ovaj festival postane i nešto više.

 • Pregled (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevska stomatologija · 18.09.2014

  Redovnim pregledima do zdravih zuba

  Da građani Srbije malo pažnje posvećuju oralnom zdravlju pokazuju brojne statistike. Poražavajući je podatak da među srednjoškolcima ima onih koji su već izgubili nekoliko zuba, ali ohrabruje to da odlaskom u školske ambulante deca stiču naviku da redovno posećuju zubara.

 • Stanko Terzić (foto: Đorđe Đoković)
  Izveštaj o budžetu · 10.09.2014

  Terzić : Domaćinski smo vodili javne finansije

  Gradski budžet u prvih šest meseci realizovan je sa 43,5 odsto, smanjena su transferna sredstva, a do juna su izmirene sve obaveze prema korisnicima, naznačeno je u izveštaju o izvršenju budžeta Grada, koji su usvojili gradski većnici.

 • Žarko Kovač (foto: Đorđe Đoković)
  Gradsko veće · 9.09.2014

  Obnova kuća do kraja novembra?

  Članovi Gradskog veća usvojili su izveštaj o merama koje su preduzete na otklanjanju posledica majskih poplava i klizišta. Zamenik gradonačelnika Žarko Kovač naglasio je da je ovo „preliminarni izveštaj o aktivnostima na sanaciji posledica poplave“.