Dusan Pantelic

Poslednji komentari

  • Najviše novca za FK Budućnost-Krušik

    Metalac će sa ovim parama sledeće godine da ispadne iz Kls. Dok u Radničkom posle miliona od Gorenja ima sasvim dovoljno i za Pocutu i za predsednika kluba. Zonski fudbal je dno koje treba da igraju mladi igraci prvog gradskog kluba na dvojnu. A ovako igzdruavaju se matori fudbaleri,studenti igrači koji nikada nece ozbiljni igraci biti.

  • Metalac i u Nišu na produžetak

    Svaka čast, najvećem brendu grada Valjeva. Ali i to je izgleda džaba, pošto onaj koji isli da je glavni, sponzore vodi u FK Radnički i Odbojkaćki klub...ajd pogodite o kome se radi. Nekada je visio u prvom redu iza koša, da ga kamera lepo uslika....više ga nema da navija za Metalac. Da obećava novu halu. Da obećava stadion sa sedištima, krovom...JEDINI MALO VEĆI GRAD U SRBIJI KOJI NEMA TEREN SA VEŠTAČKOM TRAVOM I STOLICE NA TRIBINAM JE VALJEVO. Čak i Ćika Pločić ima sedišta.....

  • "Gorenje" sponzoriše četiri valjevska sportska kluba

    Jako je nekorektno na ovaj način prozivati KK Metalac, koji je u Aba ligi sa dva evroligaša bio 6. I kao takav zaslužio svu pažnju grada i privrede. Nije KK Metalac i dr. Boško kriv što je Farmakom zapao u probleme i odustao od donacija. Sa druge strane veoma je licemerno pozivati se na amaterski sport, kao što to čini Poćuta. Radnički je profesionalni klub, sa plaćenim igraćima i to svim. Dobija velike pare od grada, sa kojima i na prvo mesto može da puca, ali je pitanje da li sav novac ide u klub. Predsenik kluba je suspendovan zbog napada na direktora lige, nezaposlen, vodja navijača, koji su opet po tribinama jurili predsednika kluba da bi ovog doveli u klub.....i takvi dobijaju donaciju. Dobili su 1 milion, a za takmišenje u omladinskoj ligi im netreba ni 500.000. Ko če da podeli ostatak? Osim toga zna se koliki su troškovi putovanja i sudija, ni 400.00..... Ono malo bodova deca, koja nisu čak ni sav iz Valjeva, su osvojili zato što su domaćini na očajnom terenu Petog puka, dok na strani uvek 3 do 5 golova primaju. Svaka čast generaciji koja je prošla baraž, ali ovo bacanje para nema nikakvoog smisla, mada i na tome hvala Gorenju, bar će biti za vaterpolo.Gde je ženski rukomet, pa odbojka, koja je davala i reprezentativke...ubedljivo najbolja škola ženske odbojke u Evropi je u Srbiji. I to je odličan izvor igračica koje posle imaju dobre angažmane u Evropi i svetu. I sigurno da bi deo tih nivaca posle završio u valjevu. Ali to Poćuti ne odgovra.