Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.07.2022, 11:17

Produžen javni poziv za energetsku efikasnost

č: | fb:

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada na teritoriji grada Valjeva u 2022. godini je produžen do 15. jula 2022. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.


Poziv je produžen zbog zainteresovanosti privrednih subjekata i preduzetnika, a nemogućnosti da na vreme prikupe potrebnu dokumentaciju za učešće.

 

Gradsko veće Valjeva je 24. juna objavilo javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada na teritoriji grada Valjeva u 2022.godini.

 

Na internet stranici grada Valjeva https://www.valjevo.rs/javni-oglasi-i-obaveštenja/ i na oglasnoj tabli Gradske uprave grada Valjeva se nalaze sve potrebne informacije o ovom javnom pozivu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 10 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 59 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.