Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
07.11.2022, 07:36

SNS: APSOLUTNA POBEDA NA IZBORIMA ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

č: | fb:

Na izborima za savete 37 mesnih zajednica na teritoriji Valjeva, koji su održanio u nedelju, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, osvojili su svih 285 mandata. Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, uživa ogromnu podršku građana, saopštio je poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.

 

Kako se navodi u saopštenju, birani su saveti 37 od ukupno 50 mesnih zajednica, a na listama se našlo čak 285 kandidata, iza kojih su stali SNS i građani Valjeva. Pravo glasa na izborima imalo je 69.743 upisanih u birački spisak. 

 

U saopštenju nije navedeno koliko je građana glasalo, a na pitanje Kolubarskih.rs, Gojković kaže da je glasalo 14.227 birača (20,4 posto).

 

"Srpska napredna stranka Gradski odbor Valjevo, ovom prilikom zahvaljuje građanima koji su izlaskom na birališta još jednom pokazali da prepoznaju težak politički trenutak i imaju svest o važnosti i najmanje ćelije društva. Uz pomoć kandidata koji su osvojili mesta u savetima, verujemo, pokazaće se koliko je važna današnja pobeda. Nameravamo da poštujemo potrebe i želje naših sugrađana koliko god je to moguće. Kao stožer lokalne vlasti, činićemo to - ne rečima već delima, po čemu se i izdvaja politika i naše stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića", navodi u saopštenju poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.

Aktuelno

Jelena Obućina (foto: NUNS)
NUNS na prvoj liniji - Za bezbednost novinara na internetu Pre 17 sati 29 minuta

Jelena Obućina: Pretnje se moraju prijaviti

BIRN je u saradnji s NUNS-om pokrenuo kampanju #NaPrvojLiniji kojom žele da skrenu pažnju na sve veći broj napada na novinare u digitalnoj sferi. Kolubarske.rs se pridružuju kampanji.  · 3 komentara

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 20 sati 56 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...