Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
07.11.2022, 07:36

SNS: APSOLUTNA POBEDA NA IZBORIMA ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

č: | fb:

Na izborima za savete 37 mesnih zajednica na teritoriji Valjeva, koji su održanio u nedelju, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, osvojili su svih 285 mandata. Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, uživa ogromnu podršku građana, saopštio je poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.

 

Kako se navodi u saopštenju, birani su saveti 37 od ukupno 50 mesnih zajednica, a na listama se našlo čak 285 kandidata, iza kojih su stali SNS i građani Valjeva. Pravo glasa na izborima imalo je 69.743 upisanih u birački spisak. 

 

U saopštenju nije navedeno koliko je građana glasalo, a na pitanje Kolubarskih.rs, Gojković kaže da je glasalo 14.227 birača (20,4 posto).

 

"Srpska napredna stranka Gradski odbor Valjevo, ovom prilikom zahvaljuje građanima koji su izlaskom na birališta još jednom pokazali da prepoznaju težak politički trenutak i imaju svest o važnosti i najmanje ćelije društva. Uz pomoć kandidata koji su osvojili mesta u savetima, verujemo, pokazaće se koliko je važna današnja pobeda. Nameravamo da poštujemo potrebe i želje naših sugrađana koliko god je to moguće. Kao stožer lokalne vlasti, činićemo to - ne rečima već delima, po čemu se i izdvaja politika i naše stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića", navodi u saopštenju poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 18 sati 3 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara