Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
07.11.2022, 07:36

SNS: APSOLUTNA POBEDA NA IZBORIMA ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

č: | fb:

Na izborima za savete 37 mesnih zajednica na teritoriji Valjeva, koji su održanio u nedelju, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, osvojili su svih 285 mandata. Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, uživa ogromnu podršku građana, saopštio je poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.

 

Kako se navodi u saopštenju, birani su saveti 37 od ukupno 50 mesnih zajednica, a na listama se našlo čak 285 kandidata, iza kojih su stali SNS i građani Valjeva. Pravo glasa na izborima imalo je 69.743 upisanih u birački spisak. 

 

U saopštenju nije navedeno koliko je građana glasalo, a na pitanje Kolubarskih.rs, Gojković kaže da je glasalo 14.227 birača (20,4 posto).

 

"Srpska napredna stranka Gradski odbor Valjevo, ovom prilikom zahvaljuje građanima koji su izlaskom na birališta još jednom pokazali da prepoznaju težak politički trenutak i imaju svest o važnosti i najmanje ćelije društva. Uz pomoć kandidata koji su osvojili mesta u savetima, verujemo, pokazaće se koliko je važna današnja pobeda. Nameravamo da poštujemo potrebe i želje naših sugrađana koliko god je to moguće. Kao stožer lokalne vlasti, činićemo to - ne rečima već delima, po čemu se i izdvaja politika i naše stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića", navodi u saopštenju poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 13 sati 49 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 3 komentara